Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Guest StopTheAbuse
Posted

gzz trane.. eu tocmai am futut 200mil incercand sa fac 2h +5 .... nici nu a dat de multe ori fail .... decat de 200milioane :|

Posted

Da Fuck Spuneti-mi si mie ce e asta :o

http://img684.imageshack.us/i/sroclient20091227094528.jpg/

http://img33.imageshack.us/i/sroclient20091227094531.jpg/

:crazy:

in nainte de updatu eruro erau niste cuti pe care le sumonai sa zic asa si daca distrugeai cutia aia mureai indiferent ca erai lvl 1 sau lvl 80 dar nuj daca e din aia

Posted

dimineata cand mam dus si mam uitat erau aproape 2 bil

OMFG. Just OMFG. In 2 saptamani cred ca se fac 20 bil #-o #-o Chiar mai mult :o

Edit: M-am uitat si eu acum la "Last Msg" meu :)) Dar nu am mai jucat de la 1 septembrie =)) Ala a fost ultimul mesaj :))=)) Ce ciudat... :)

Posted

pentru ca se face mare caz de update 11 dg...am si eu cateva nelamuriri:

1) cica in cave-ul ala nou se intra numai cu party full autoshare...asta e un lucru bun...dar chn char ce fac...vor sta la intrare...nu cred ca vor face party cu chn chars...poate numai daca vor avea force

2) daca un membru din party-ul ala face repot...si este in party..poate intra in cave..sau trebuie sa astepte dupa aia..sa intre cu totii?

3) este adevarat ca holy spell-ul va fi redus cu 50%?

ms...sper sa ma lamuriti..

Craciun fericit si tot ce va doriti ! ^_^

Posted

Da Fuck Spuneti-mi si mie ce e asta :o

http://img684.imageshack.us/i/sroclient20091227094528.jpg/

http://img33.imageshack.us/i/sroclient20091227094531.jpg/

:crazy:

pandora box.. o cutie care apare cand sumonezi scrolul :P in functie de lvl celui care a dat apar mobi..cu fiecare mob omorat acelei cuti ii scade hp-ul :P acelasi event e si pe ksro in momentu de fata dar a fost bagat cu cateva saptamani inaintea isro-ului :P

Posted

in nainte de updatu eruro erau niste cuti pe care le sumonai sa zic asa si daca distrugeai cutia aia mureai indiferent ca erai lvl 1 sau lvl 80 dar nuj daca e din aia

Nu este cutie din-aia. Stiu la ce te referi. Erau niste cutii/pietre pe care le puteai spawna, iar daca dadea cineva in ele, murea din 1hit. Asta era la cap 70 si era facuta special pt botteri.

Posted

Nu este cutie din-aia. Stiu la ce te referi. Erau niste cutii/pietre pe care le puteai spawna, iar daca dadea cineva in ele, murea din 1hit. Asta era la cap 70 si era facuta special pt botteri.

pacat ca le a scos faceam la curatenie in caracoram de mama mama

Posted

Inafara de job, pietrele alea erau a doua distractie in silkroad. Mereu exista cate unul sa dea in ea la pvp in DW. Atunci era frumos sa joci sro, cand lumea te scotea din guild daca erai botter, cand mergeai din stall in stall sa gasesti ce iti trebuia, cand party-ul de 8 era degeaba la fel ca si force-ul la chinezi. Cand te bucurai la o arma +5 si set +3. Hahah :lol:

Posted

pandora box.. o cutie care apare cand sumonezi scrolul :P in functie de lvl celui care a dat apar mobi..cu fiecare mob omorat acelei cuti ii scade hp-ul :P acelasi event e si pe ksro in momentu de fata dar a fost bagat cu cateva saptamani inaintea isro-ului :P

Deci pana la urma ce e o_O :dontknow:

Posted

Inafara de job, pietrele alea erau a doua distractie in silkroad. Mereu exista cate unul sa dea in ea la pvp in DW. Atunci era frumos sa joci sro, cand lumea te scotea din guild daca erai botter, cand mergeai din stall in stall sa gasesti ce iti trebuia, cand party-ul de 8 era degeaba la fel ca si force-ul la chinezi. Cand te bucurai la o arma +5 si set +3. Hahah :lol:

De cati ani joci silkroad?

Posted

Pai daca vrei sa faci curatenie in karakoram, poti si acum.

Fa questul ala din roc mountain "slave escape plan". Cand ajungi la "slave escape plan 4" va trebui sa omori pasarile de 85 pe care ti le va da questul. Tu nu le vei omora. Te teleportezi in hotan si inainte de iesirea din oras, iti dai teleport si stai intr-una pe invisible. In felul acesta pasarile de 85 vor ataca playerii de level 54 - 64 care sunt acolo. Tu vei genera 3 pasari maxim. Daca ai inca 2-3 prieteni, care au si ei questul, veti genera o armata de pasari si va fi de-a dreptul fun. Vor muri si playeri de level 80-85. Daca faceti un "filtru" de pasari la intrare in karakoram, nici un bot nu va scapa.

Spor la treaba :beer:

Posted

Pai daca vrei sa faci curatenie in karakoram, poti si acum.

Fa questul ala din roc mountain "slave escape plan". Cand ajungi la "slave escape plan 4" va trebui sa omori pasarile de 85 pe care ti le va da questul. Tu nu le vei omora. Te teleportezi in hotan si inainte de iesirea din oras, iti dai teleport si stai intr-una pe invisible. In felul acesta pasarile de 85 vor ataca playerii de level 54 - 64 care sunt acolo. Tu vei genera 3 pasari maxim. Daca ai inca 2-3 prieteni, care au si ei questul, veti genera o armata de pasari si va fi de-a dreptul fun. Vor muri si playeri de level 80-85. Daca faceti un "filtru" de pasari la intrare in karakoram, nici un bot nu va scapa.

Spor la treaba :beer:

altu ca pe asta lam facut de anu trecut

Posted

De cati ani joci silkroad?

Nu mai tin minte exact. Stiu ca erau 10 pagini in topicul asta si doar 3 servere in Silkroad. Xian, Aege si Troy din cate imi amintesc. Era cap 60 pe vremea aia :-? sau 70 ... nu mai tin minte. Oricum, un MMO e cel mai frumos cand incepi sa il inveti, cand esti noob si esti curios sa aflii ce face aia si ce face aia. Nu cand joci 24/24 doar pt. ca numele tau sa apara pe wall cum ca l-ai omorat pe ivy la lvl 100.

Posted

Nu mai tin minte exact. Stiu ca erau 10 pagini in topicul asta si doar 3 servere in Silkroad. Xian, Aege si Troy din cate imi amintesc. Era cap 60 pe vremea aia :-? sau 70 ... nu mai tin minte. Oricum, un MMO e cel mai frumos cand incepi sa il inveti, cand esti noob si esti curios sa aflii ce face aia si ce face aia. Nu cand joci 24/24 doar pt. ca numele tau sa apara pe wall cum ca l-ai omorat pe ivy la lvl 100.

iti zic eu 2005 cand era cap 60 deci suntem de o varsta la jucat sro :))

Posted

iti zic eu 2005 cand era cap 60 deci suntem de o varsta la jucat sro :))

Primul char a fost pe Aege. Eram pe Spear, punctele aruncate si pe str si pe int, dar ma descurcam destul de bine. Asta pana am aflat ca buildul in sro este doar str sau int. Apoi Glaiver lvl 60 si lvl 64 la cap 70. Atunci l-am vandut pe 75 de dolari. Ma saturasem de sro. Dar cati nu au zis "bag P, nu mai joc sro de azi" si probabil au stat asa 1 saptamana - 1 luna - 1 an si iar s-au apucat. Addiction. ntz ntz ntz

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...