Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

alt cocalar care vine pe vorum si se da el smecher pe aici ori cum o sa cer sa primesti ban

Craciun fericit 2 all

On: peste cat timp merge sa puna taxa in hotan ca ieri nu a mers :-??

parca exact dupa ce castigai, ori este BUG. cine stie :) oricum noi am pierdut si ambele batalii hotan si jangan. eu unul vedeam in poze la inima fortaretei :). Dar era vorba aceea : Am pierdut o batalie nu un razboi :) vom castiga peste 2 saptamani, cei care au castigat sunt din America Latina, si sigur se vor certa cu uniunea lor de infractori.

Craciun fericit si din partea mea :))

PS: medievalman sper sa nu ma injuri e craciun si nu imi place :)) sper sa ma fi ratat.

Posted

@salam30 de cand pana cand sunt astia de la provincie mai tari...?unde scrie?

@orezExpandat mai zici de mine ca nu stiu sa scrie ,uitativa la voi se spune "sunt" nu "is" ;)

normal ca zic ca nu stii sa scrii,uite si in postu asta cum ai scris ... si nu inteleg ce vrei sa zici cu faza aia: se spune "sunt" nu "is"

Posted

normal ca zic ca nu stii sa scrii,uite si in postu asta cum ai scris ... si nu inteleg ce vrei sa zici cu faza aia: se spune "sunt" nu "is"

salam a spus "vezi ca astia de la provincie is mai tari " iar corect este "vezi ca astia de la provincie sunt mai tari" dar la voi la tara asa se vorbeste cu "is" in loc de "sunt"....

acum ai inteles...?

@StopTheAbuse medievalman e mircea... pur si simplu azi dim vorbeam pe skype cu el si ma uitam pe LM si m-a intrebat ce fac si i-am spus ca mai citesc posturile de pe LM si de plictiseala si-a facut cont si urmarile le vezi si u ;) eu nam absolut nicio vina.oricine e liber sa-si faca cont aici:)

@koila am dat eu contul meu pe pheonix lv 87 int spear cadou de mos craciun ^^ dar l-am dat unui prieten nu unui necunoscut.

@treyan la munca baiete, nu la intins mana !

Posted

Sun la fel ca alea vechi ?? mobi pana la 99 ?? ce cad din ele in afara de gold ? :))

scrolls Trigger, Dodging & Hit si elixire. :P

Posted

salam a spus "vezi ca astia de la provincie is mai tari " iar corect este "vezi ca astia de la provincie sunt mai tari" dar la voi la tara asa se vorbeste cu "is" in loc de "sunt"....

acum ai inteles...?

nu iti fa griji ca eu sunt din Timisoara,si ghici ce? si aici se vorbeste cu "is" si cum ai zis tu ca la tara se vorbeste cu "is" atunci aia inseamna ca Timisoara e sat?

EDIT: mai bine taran, decat un prost ca tine.chiar nu iti vine sa plangi cateodata?ca esti chiar asa de prost?

EDIT: da-mi tu add !

Posted

nu iti fa griji ca eu sunt din Timisoara,si ghici ce? si aici se vorbeste cu "is" si cum ai zis tu ca la tara se vorbeste cu "is" atunci aia inseamna ca Timisoara e sat?

nu inseamna ca timisoara e sat.inseamna ca u esti un taran din timisoara;)

EDIT : iar vrei sa umplem pagini cu off topicuri? ti-am mai zis,da-mi add pe mess si vb acolo pana maine si de maine pana poimaine si tot asa ;)

EDIT : bah incapabilule cum sa-ti dau eu add? ai cumva id de mess la informatiile acountului de LM? iti zic eu...NU LE AI ;) in schimb eu am id pus acolo asa ca da-mi add.daca nu sti unde sa te uiti iti zic aici id meu "exortzz" ;)

ON : are cineva programul de autores? am nevoie de el la downlevel xD

Posted

nu inseamna ca timisoara e sat.inseamna ca u esti un taran din timisoara;)

EDIT : iar vrei sa umplem pagini cu off topicuri? ti-am mai zis,da-mi add pe mess si vb acolo pana maine si de maine pana poimaine si tot asa ;)

EDIT : bah incapabilule cum sa-ti dau eu add? ai cumva id de mess la informatiile acountului de LM? iti zic eu...NU LE AI ;) in schimb eu am id pus acolo asa ca da-mi add.daca nu sti unde sa te uiti iti zic aici id meu "exortzz" ;)

ON : are cineva programul de autores? am nevoie de el la downlevel xD

down loader....ala e bun pentru farming:)

Posted

Bai rahat i-a intreaba-l pe exort cine sunt. Auzi si tu troxe ;).

Amice, daca ai venit aici sa faci instructie, atunci ai gresit locul. Te legi de toata lumea ca scrie gresit si ca nu are nicio treaba cu limba romana.

Mai bine te abtii pana nu te faci de rahat mai mult decat ai facut-o deja.

Craciun fericit !

cata bulan pe capu lu asta ...

Haha, foarte tare. Pacat ca are buba la durability :lol: ca altfel se scotea bine de tot ^^

Posted

Amice, daca ai venit aici sa faci instructie, atunci ai gresit locul. Te legi de toata lumea ca scrie gresit si ca nu are nicio treaba cu limba romana.

Mai bine te abtii pana nu te faci de rahat mai mult decat ai facut-o deja.

Craciun fericit !

Haha, foarte tare. Pacat ca are buba la durability :lol: ca altfel se scotea bine de tot ^^

Inca va urmaresc din umbra. Pentru prima data cand ii dau dreptate lu' TzuYoshi ^^. Ce poti sa le faci acestor copii care sunt frustrati ca nu au primit nimic de la Mos Craciun? Se consoleaza si ei venind pe LM si incepand sa dea "lectii"... :ceuameni:

Merry Christmas Everybody! And A Happy New Year! :peace:

Posted

Yeaah , iar s-au umplut paginile de offtopic's , in fine sper ca minunea Nasterii Domnului sa ne faca pe toti mai veseli ,mai buni si mai blanzi .Va urez toate cele bune , fericire si multumire si va mai doresc ca Moshul sa va aduca tot ce va doriti , fie ca este in silk ,alte jocuri sau in viata ! Craciun fericit !

Posted

Yeaah , iar s-au umplut paginile de offtopic's , in fine sper ca minunea Nasterii Domnului sa ne faca pe toti mai veseli ,mai buni si mai blanzi .Va urez toate cele bune , fericire si multumire si va mai doresc ca Moshul sa va aduca tot ce va doriti , fie ca este in silk ,alte jocuri sau in viata ! Craciun fericit !

:tiphat:

Si eu va urez sarbatori fericite si tot ce va doriti :yupee:

Question: la 90 .. gap 9...cu sos arma si sos ambele piese de 90 prot.. ...glavier full str.. pot sa bat in party de 8 la mobi de 95? .. mai bine zis voi fi primit? :))

Posted

baieti.. serios acuma lasatio mai moale. tot timpu va certati va faceti observatii..

@dsk bro.. cel mai destept cedeaza.. e valabil si pt tine mike.. lasal in pace daca vezi ca o tine pe a lui.. ah si inceteaza sa te mai iei tot timpu de astia care scriu mai gresit mai fac pe cocalarii ca nimeni nu e perfect.. si pt tzu acelasi lucru.. daca vedeti ca numa faceti off topic facand observatii nu ii mai corectati si gata ..

va doresc un Craciun Fericit , un an nou 2010 mai bun si tot ce va doriti :)

Posted

dsk asta si vroiam sa evidentiez la faza cu is ...in fine acum mam calmat era de la beutura de aseara

pai sigur va continua mai departe nu are nimic de pierdut :))

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...