Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

si la care npc? mai exact ?:D

@bai fugicadau care era SAITU' ala cu Guide-ul pt a face un acc, ca as vrea sa fac inca un acc :D...

banuiesc k ati devenit cunoscatori in materie de kSRO (mai ales versiunea europeana...) uite k am o intrebare. Unde si cum te inscrii pentru a fi trader? La charurile europene?

Despre SRO...neah, prea multa bataie de cap pentru ce?...timp irosit. Vb pe mess...seara

Partea cu kSRO este un pic cam fragila. Eu am incercat acum 2 luni sa-mi fac cont...pe putin am incercat 100 de CNP-uri koreene si nimic. Va zic este pierdere de timp, iar cat timp am jucat am facut-o de pe contul unui prieten.

P.S. Eu va urez SUCCES, nervi de otzel, dar va zic....nu se merita. Incercati sa puneti caracterele si banii la Naftalina si gasiti un MMORPG mai interesant (L2, WoW,etc)...poate peste 1-2 ani o sa aiba si iSRO ceea ce au : kSRO, cSRO, jSRO,etc si sa revenim cu totii :) cu SILK la greu pt Golden Ticket si Cloack of Reincarnation. :tiphat:

EDIT : Rusine Sky, ai ajuns sa omori pe Tiger Girl doar de dragul de a avea un signature mai mare? :P Salutarile mele...app ce mai e nou pe acolo, din punctul Tau de vedere k Sacalul are o alta opinie :))) ?

@Angello ca sa fi CREDUL, pune tati SS (ScreenShoot) aici atunci cand tu l-ai omorat pe Lord Yarkan, ca uite acum deschid si eu Adobe Photoshop si imi ard niste d'astea "DevilCurse killed Traian Basescu from Cotroceni Yard"...nu ma lua in nume de rau dar...intelegi tu ;)

Ahaha mister Black, acum cine e noobul ?! cat despre contul si caracterul tau.... citeste mai sus ! ahaha you`re such a noob =))

Guest [XS*Team]Slym
Posted

Ca sa faci ce Oscar ? :-??

Guest [XS*Team]Slym
Posted

A. Cardul. Ce tip folosim, de unde si cat ne costa

Cardul necesar este un VISA ELECTRON de la BCR, în LEI.

Obtinerea unui card nou este facila si ieftina. Pe acesta veti depune sume mici, cu care sa cumparati itemurile. Nu are rost sa riscati sa gasiti un mare vid în cardurile voastre de salarii.

Pe lânga aceasta, numai tipul VISA ELECTRON este suportat, are pe spate ( în locul unde e semnatura voastra la alte carduri) un al doilea PIN, pentru plati în Internet.

Pasul 1

Mergeti la un sediu al BCR, cu o copie a actului de identitate. La biroul (ghiseul) "Carduri" spuneti ca doriti un card de debit "VISA ELECTRON" cu care sa faceti plati prin Internet. Veti avea de completat 2 formulare :

- cererea de deschidere a contuluid e card

- o cerere de deblocare a platilor prin Internet, cu cardul pe care îl veti obtine

Veti merge la casa si veti plati o suma de bani, aproximativ cea cu care vreti sa faceti cumparaturi din Item Mall, minim 100.000 lei.

Va trebui sa asteptati 4 -5 zile pâna primiti cardul si codul PIN .

Cardul are : * numar de card - pe fata cardului, 4 grupe de cate 4 cifre

* codul PIN pentru bancomat (il primiti în plic, odata cu cardul)

* codul PIN pentru plati prin Internet - se afla ve verso-ul cardului, în spatiul destinat semnaturii. Este compus din 2 grupuir de cifre, exemplu : 1234 567 . Codul pentru plata în Inernet este grupul de trei cifre (567), atât.

* numarul contului de card. Il obtineti mergând la primul bancomat si consultând soldul (tiparit pe chitanta) . Pe chitanta va aparea si contul.

Pasul 2 Activarea, deblocarea, parolarea cardului

Imediat ce ati intrat în posesia noului card si a PIN ului, pe drum spre casa, va opriti la un bancomat BCR si consultati soldul, solicitând chitanta. Pe ea veti avea numarul contului, care va fi necesar un ic mai încolo.

Odata ajuns acasa, puneti mâna pe telefon si sunati la 021 - 312.16.78 si cereti interior 5716 . Acesta este un soi de birou cu calculatoristi ai BCR, carora trebuie sa le spuneti ca aveti un card nou VISA ELECTRON cu care vreti sa platiti prin Internet si trebuie înregistrat în baza de date a ROMCARD.

Ei, amabili, vor face asta ori în aceeasi zi (daca sunati de dimineata) ori a doua zi. Va vor cere numarul de card ( de pe fata cardului ) si numele.

Deci ei trimit la ROMCARD ( un soi de baza de date cu toate cardurile romanesti cred) datele cardului, ca sa îl înregistreze la ei. Cu totul, poate dura de pe o zi pe alta.

Este indicat sa obtineti si numarul de telefon de la cei de la Romcard pentru o eventuala confirmare.

A doua zi, când se presupune ca al vostru card a fost înregistrat, va trebui sa activati un sistem de securitate (care este cerut de cei de la SRO).

Sistemul, pe plan international este denumit "Verified by VISA" si fara el nu se poate cumpara de pe Silkroad. Consta din stabilirea unei parole care va fi ceruta în plus , atunci cand cumparati cu cardul prin Internet.

Asa cum ii sade bine românului, la noi acest sistem apare cu numele de " 3D Secure" si poate fi activat intrând pe siteul BCR. (www.bcr.ro - Persoane fizice - Carduri - e Commerce )

(e posibil sa fie necesara stabilirea unui ID si unui pass pentru site-ul BCR. eu aveam deja, nu stiu daca e obligatoriu . În acest caz, va faceti ID pe site si apoi mergeti la sectiunea "e Commerce" si apoi "DA - VISA card "

Acum urmeaza o procedura delicata, activarea " 3D Secure" si stabilirea parolei. ATENTIE, operatiunea nu merge daca nu este înregistrat cardul la Romcard sau daca introduceti aiurea ceea ce vi se cere.

Va trebui sa introduceti numarul de card. Îl scrieti, fara pauza între grupurile de 4 cifre.

Va trebui sa introduceti data expirarii cardului (o gasiti pe card) - atentie la formatul de data cerut de site, ex. 05 2008 (nu cum e pe card 05/0Cool

Va trebui sa introduceti o "parola initiala" - ea este compusa din : primele doua litere din numele vostru scris pe card + ultimele 6 cifre din codul numeric personal + ultimele 6 cifre din contul de card (de pe chitanta)

Si acestea se scriu fara pauza.

Dupa asta veti completa :

numele utilizatorului (puneti numele vostru)

o parola de minim 8 caractere ( care va va fi ceruta la fiecare tranzactie online)

un text ( nu e clar la ce foloseste)

un mesaj de întâmpinare.

*ATENTIE sa nu pierdeti/uitati parola aceasta !

? Techarmy.

Posted

@Heavenly : Pacat...

Toate caracterele mele europene & chinezesti din kSRO (serverul al II-lea, cel mai lung, cu lira sterlina in coada)...

1. http://img143.imageshack.us/img143/9039/ggme00hv1.jpg

2. http://img84.imageshack.us/img84/729/ggme01so1.jpg

3. http://img143.imageshack.us/img143/5511/ggme02qp7.jpg

4. http://img133.imageshack.us/img133/1971/ggme03qw8.jpg

5. http://img143.imageshack.us/img143/904/ggme04ji9.jpg

6. http://img143.imageshack.us/img143/1431/ggme05oc7.jpg

7. http://img84.imageshack.us/img84/8744/ggme06zn2.jpg

8. http://img84.imageshack.us/img84/1481/ggme07cs2.jpg

9. http://img143.imageshack.us/img143/6465/ggme08ej8.jpg

@Slym : Scuze, ai zis ceva?

oare dc am senzatia ca am mai vazut ss astea si pealte forumuri ............ cu R!p

si app acu cateva pagini in urma intrebai unde e npc-ul sa faci trai-duri(sc daca nu am scris bine ) si in ss care le ai pus arata ca ai lvl 2 la treidar deci ori esti **** oti faci misto de noi R!p ala lam vazut pe forumu asta http://www.silkroadforums.com/ si daca e caracteru tau atunci pt ce ai zis ca nu ai reusit sa iti faci acc si ne mai bati pe noi la cap adica pe mine sa te ajut cu 1 acc.............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Slym' date='Apr 13 2007, 13:04' post='1879405']

? Techarmy.

Cum activez 3d secur :| ceva de genu ca imi zice ca cardu e invalid :|

Posted

fugicadu...pls imi faci acc pls...tziam lasat ieri,,,de fapt aseara dateale...pls dak ma potzi asjuta tr un PMca disper am incerkt de 5 zile sa imi fac acont da nu reusesc...pls ajutama

Posted

Cine nu ma crede k am caracterul RIP sa #@$(%@# %@#$@#$&! sau sa vina unde am mentionat mai sus..

EDIT : @fugicadau Cati ani ai baietzel ?

CITAT(BlackCurse @ Apr 2 2007, 01:21)

Partea cu kSRO este un pic cam fragila. Eu am incercat acum 2 luni sa-mi fac cont...pe putin am incercat 100 de CNP-uri koreene si nimic. Va zic este pierdere de timp, iar cat timp am jucat am facut-o de pe CONTUL UNUI PRIETEN.

-LE-

@BlackCurse, tu ai o problema ?! suferi de ceva? De ce ii faci pe toti copilaHsi, si baietZei ?! Ai vre`o problema cu varsta persoanelor care ultilizeaza forumul?! Sau te macina simpla curiozitate daca inafara de tine mai este cineva de 12 ani pe forumul asta. ?! :dontknow:

Posted

poi man daca joci pe acc uni prieten nu te mai lauda degeaba cand o sa fie munca ta si sa te chinui tu cu adevarat atuncea poti sa zici ca e a tau si eu pot sa cer acc un ff bun pr care are 2 caractere 1 de 80 si 1 de 75 si sa ma laud pe forum.............

Heavenly' date='Apr 13 2007, 14:11' post='1879590']

-LE-

@BlackCurse, tu ai o problema ?! suferi de ceva? De ce ii faci pe toti copilaHsi, si baietZei ?! Ai vre`o problema cu varsta persoanelor care ultilizeaza forumul?! Sau te macina simpla curiozitate daca inafara de tine mai este cineva de 12 ani pe forumul asta. ?! :dontknow:

dupa fel cum vb nici macar nu i dau 12 ani...........

Posted

Yeah, right.

nici o data nu o sa poate cineva sa faca servar de ISRO doar daca are ffff multi bani si isi permite sa cumpere drepturile ""de autor"" care costa cred ff mult deabea a fost vandut germanilor unde se presupune ca va fi servaru european pe ISRo la vara pt ca am gasit un site care era in germana doar ca nu era pus claentu si is multe altele sa zicem da fac ei un servar da iti dai seama ca sa scoata bani investiti trebe sa il faca p2p sau sa fie preturile la titem mall mult mai eftine ...............

Guest [XS*Team]Slym
Posted

Tu zici ca ai facut level 51 , si nici macar nu stii de unde te faci trader , + ca in posturile anterioare spuneai ca nici nu vezi ce scrie.

Esti un nub , nici macar sa minti nu sti.

Posted

poi man daca joci pe acc uni prieten nu te mai lauda degeaba cand o sa fie munca ta si sa te chinui tu cu adevarat atuncea poti sa zici ca e a tau si eu pot sa cer acc un ff bun pr care are 2 caractere 1 de 80 si 1 de 75 si sa ma laud pe forum.............

Exact tu te-ai trezit sa vb despre "felul cum scrii / vb " ? :comp2:

Are dreptate...tu nu ai 18 ani sau cat ai zis dupa felul in care te comporti pe aici!

Posted
Partea cu kSRO este un pic cam fragila. Eu am incercat acum 2 luni sa-mi fac cont...pe putin am incercat 100 de CNP-uri koreene si nimic. Va zic este pierdere de timp, iar cat timp am jucat am facut-o de pe CONTUL UNUI PRIETEN.
Posted

Cum era cu partea asta?

V-am zis si repet...nu dau 2 bani pe ce credeti voi despre mine, ce ziceti voi despre mine.

@fugicadau Hai chiar vreau sa vad si eu unde ai vazut pozele alea pe linkul dat de tine, da vreau sa vad cum ma poti face tu de cacat pe forumul asta... =))=))=))

eu am dat forumu unde am vazut o sa ma uit sa iti pun sa vezi

LOL?

Imagine IPB

am gasit asta pe un forum poate va ajuta

http://www.silkroadforums.com/viewtopic.php?t=36530 http://www.silkroadforums.com/viewtopic.php?t=36093 nu am incercat inca pt ca, caut ceva sa i arat lu black

Posted

fugicadau intradevar pe iSRO nu exista SOSUN de lvl 72 maxim e 64 ...

Nu te mai contrazice cu toata lumea ca tu esti cel mai destept ... nu e obligat nimeni sa iti citeasca porcariile tale.

Posted

fugicadau intradevar pe iSRO nu exista SOSUN de lvl 72 maxim e 64 ...

Nu te mai contrazice cu toata lumea ca tu esti cel mai destept ... nu e obligat nimeni sa iti citeasca porcariile tale.

porcari ei bine de azi in colo nici eu nu mai bag in seama ""porcariile"" de pm-urile sau cererile de a face acc pe ksro cum ai zis porcariile mele deci asa ca..........App cum a zis si [XS-Team]Heavenly sa nu mai mananc ...din gura cu acc ca e simplu de facut cont pe ksro asa ca puteti sa va faceti si voi doar sa va batei putin capu aveti gid cnp-uri succes :whistle:

Posted

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...