Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

in sfarsit

TzuYoshi tot cocalar ai ramas de cand te stiu tie nuti convine ceva

acum te iei de avatarul meu...vrei sa pun o pl acolo poate aia iti creza confort

hai noapte buna

Posted

Xriminal scammer idiot mia dat hack e un prost un obsedat de sro sa nu aveti incredere in el

mah tin sa spun ca eu chiar am avut incredere in el de ceva ori si nu ma scammat.poate pe tine tea vazut asa mai prost si deaia ;)

Guest bubu123
Posted

folosesc Sbot. am 2 eroi, cum fac ca unul din ei sa dea rez celui de al 2 fara ca eu sa intervin. exista vro setare la Sbot ceva. ms mult. respect

Posted

folosesc Sbot. am 2 eroi, cum fac ca unul din ei sa dea rez celui de al 2 fara ca eu sa intervin. exista vro setare la Sbot ceva. ms mult. respect

nu exista....dar la cleric ai group reverse.si il poti seta acolo la buffuri sa il dea de cate ori se termina toate buffurile.

Guest StopTheAbuse
Posted

nu exista....dar la cleric ai group reverse.si il poti seta acolo la buffuri sa il dea de cate ori se termina toate buffurile.

are cooldown de 2 minute ;)
Posted

are cooldown de 2 minute ;)

pai na zis nimeni sal dea in fiecare secunda >.> sa il dea si el odata la 2 minute sau la 8 minute cat tine si holy recovery ;)

Posted

TzuYoshi tot cocalar ai ramas de cand te stiu tie nuti convine ceva

acum te iei de avatarul meu...vrei sa pun o pl acolo poate aia iti creza confort

hai noapte buna

+1

mah tin sa spun ca eu chiar am avut incredere in el de ceva ori si nu ma scammat.poate pe tine tea vazut asa mai prost si deaia ;)

sau poate nu scammeaza chare slabe nu?asa,mai proaste.

Posted

+1

sau poate nu scammeaza chare slabe nu?asa,mai proaste.

1.nu cred ca wizard/cleric lv 100 FF poate fi considerat un character slab tinand cont ca in ultimul timp aveam setul lui mihai +6 si accessorys +5+6 ;)

2.gandestete ca poate scameaza doar incompetenti asa ca tine si inca unii de pe aici ;)

@badfist mersi :) daca nu luam azi hotanul sigur luam data viitoare un Fortress ori hotanul ori janganul ^^

Posted

1.nu cred ca wizard/cleric lv 100 FF poate fi considerat un character slab tinand cont ca in ultimul timp aveam setul lui mihai +6 si accessorys +5+6 ;)

2.gandestete ca poate scameaza doar incompetenti asa ca tine si inca unii de pe aici ;)

poate, atunci inseamna ca tu urmezi

Posted

poate, atunci inseamna ca tu urmezi

ok,pe tine te anunt primul cand iau scam sau hack.promit !

btw,imi place semnatura ta.e cul :))

Posted

1.nu cred ca wizard/cleric lv 100 FF poate fi considerat un character slab tinand cont ca in ultimul timp aveam setul lui mihai +6 si accessorys +5+6 wink.gif

2.gandestete ca poate scameaza doar incompetenti asa ca tine si inca unii de pe aici wink.gif

dsk eu observ ca te consideri al mai tare din parcare. Numai din vorbele tale imi pot da seama ce fel de om esti .

Te consideri omul suprem . Un fel de adolscent din acela care el le stie pe toate, acest lucru fiind normal la o astfel de varsta. M-am abtinut ca sa nu iti spun "cocalar ".

Adica cei care sunt usor influentabili merita sa fie hakeriti?

Iar acest scammer este clar modelul de roman ordinar ,un om de nimic. Deci ca sa intelega toata lumea ce insemana scammer acel looser care nu stie sa dea un hack, si incerca sa prosteasca de obiceii copii care pot fi ademeniti mai usor cu diferitele texte ale scammerului(looserului).

Mie personal nu mi-ar placea sa imi cumpar de exemplu un Som cu banii furati de la cnv. Nam chef sa explic dc.

Posted

dsk eu observ ca te consideri al mai tare din parcare. Numai din vorbele tale imi pot da seama ce fel de om esti .

Te consideri omul suprem . Un fel de adolscent din acela care el le stie pe toate, acest lucru fiind normal la o astfel de varsta. M-am abtinut ca sa nu iti spun "cocalar ".

Adica cei care sunt usor influentabili merita sa fie hakeriti?

Iar acest scammer este clar modelul de roman ordinar ,un om de nimic. Deci ca sa intelega toata lumea ce insemana scammer acel looser care nu stie sa dea un hack, si incerca sa prosteasca de obiceii copii care pot fi ademeniti mai usor cu diferitele texte ale scammerului(looserului).

Mie personal nu mi-ar placea sa imi cumpar de exemplu un Som cu banii furati de la cnv. Nam chef sa explic dc.

da,oare cum de tiai dat seama ca sunt cocalar...pff bine acum pot recunoaste ca imi place manelele. si nu ma cred suprem,nu ma cunosti asa ca nu vb sau poti vb dar ma doare la motoreta de parerea ta despre mine ;)

si...da cei care sunt usor de influentat si pacaliti merita sa fie hackuiti ! daca nu te duce capu` insemna ca nu meriti ceea ce ai...iar hackeri stiu asta si deaia fura ;)

iar in legatura cu scammerul ,imi place definitia pe care ai dato.prin ea ai spus ca cei care iau scamm sunt niste prosti ;) si eu sunt de aceeasi parere :P

Posted

da,oare cum de tiai dat seama ca sunt cocalar...pff bine acum pot recunoaste ca imi place manelele. si nu ma cred suprem,nu ma cunosti asa ca nu vb sau poti vb dar ma doare la motoreta de parerea ta despre mine ;)

si...da cei care sunt usor de influentat si pacaliti merita sa fie hackuiti ! daca nu te duce capu` insemna ca nu meriti ceea ce ai...iar hackeri stiu asta si deaia fura ;)

iar in legatura cu scammerul ,imi place definitia pe care ai dato.prin ea ai spus ca cei care iau scamm sunt niste prosti ;) si eu sunt de aceeasi parere :P

Fratee esti mai prost ca o leguma :clap:

Ma intreb cam cat timp va mai dura pana vei lua scamm,hack :)

Posted

Fratee esti mai prost ca o leguma :clap:

Ma intreb cam cat timp va mai dura pana vei lua scamm,hack :)

iti zic sigur ca scamm nu iau,iar hack daca iau sigur no sa iau din keylogger;)

btw "ca" se foloseste pt comparatii pozitive,daca vrei sa ma jignesti cu o comparatie foloseste si u "decat" in loc de "ca" ;) grea limba romana...

btw,imi place ce lvl ai in sro se vede ca ai experienta >.>

EDIT : in orice caz baietii,stiu ca va doriti sa iau scamm sau hack,iar pt asta va promit ca va anunt cand voi pati asa ceva:P pe acest forum este o singura persoana care mai activeaza si e in stare sa imi dea hack,dar slabe sanse sa o faca pt ca ne intelegem prea bine ;)

Posted

btw "ca" se foloseste pt comparatii pozitive,daca vrei sa ma jignesti cu o comparatie foloseste si u "decat" in loc de "ca" ;) grea limba romana...

ai si tu 90++ si te crezi zeu ?

haha da in real life

esti un 0 , un nimeni

Posted

EDIT : in orice caz baietii,stiu ca va doriti sa iau scamm sau hack,iar pt asta va promit ca va anunt cand voi pati asa ceva:P pe acest forum este o singura persoana care mai activeaza si e in stare sa imi dea hack,dar slabe sanse sa o faca pt ca ne intelegem prea bine ;)

lasa ca si pe tine te chinuie limba romana greu de tot, "dato" . Chiar crezi ca imi doresc sa primesti hack? Imi doresc sa iti vina mintea la loc...aia da.

Posted

nu crezi ca ar fi cazul sa mergi sa te culci ?

ca vad ca deja delirezi

Posted

lasa ca si pe tine te chinuie limba romana greu de tot, "dato" . Chiar crezi ca imi doresc sa primesti hack? Imi doresc sa iti vina mintea la loc...aia da.

de 3 luni de cand sunt aici pe forum am tot spus ca nu pierd timpul sa pun cratima ...adica "-" daca nu sti ce e aia ;)in afara de cratima unde am mai gresit?

daca chiar va deranjeaza ca nu pun cratima o sa pun de acum incolo ;)

Posted

nu crezi ca ar fi cazul sa mergi sa te culci ?

ca vad ca deja delirezi

ma roberto uitate la lv tau 52 47 sau ceva de genu.....dks e un om super

asa ca taci naibi si dute la lv:)

si mai terminatio in plm, cu injuraturile de copii de 15 ani...

dak vorbiti,vorbiti de sro in plm nu de cine e mai smecher si cine are 3 coaie inloc de 2....

miati lasat un gust amar sami bp:|..

Posted

wow ce frumos :| am luat hotanul si cand sa-l aparam am luat disc

nasol asa ,si acum serverele sunt full :| ca deh...toata lumea e activa.inclusiv goldbotii:))

EDIT : ce guild praf a luat Janganul la noi =)) prost sa fi noroc sa ai >.>

Posted

wow ce frumos :| am luat hotanul si cand sa-l aparam am luat disc

stai putin tu-l aperi,tu-l cureceresti?...vreau si eu char ca a tau:))))

stai linistit ca sunt alti pentru tine:)) gz ca lai luat

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...