edy105 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 ai nevoie de faith pt a avea recovery division,bless spell,healing cycle,healying orbit iti mai trebuie reverse obladation(sunt sigur ca nu l-am scris corect,sry. e la lvl 40...se mai numeste black res)charity pt a avea holy world si apoi holy speel...si desigur daca nu ai ce face q sp-rile pune buff-rile de str,int ,psy def si mag defenceoffering daca vrei sa te mandresti cu dmg pe mangyang sau pe playerul X,etc.cam atat ^_^Edit: mai frumosi sunt snow flakes decat printesa aia :))ok mersi o sa incerc sa le bag pe cele mai importante ca nu prea am spuri.@salam ar fi super daca ai pune niste poze cu cele mai importante bufuri pentru wiz/cleric
dsK Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Imi spune cineva ce buffuri sa bag de la cleric pentru un wizard/cleric?bless,holy spell,holy recovery division..astea sunt obligatorii si in rest vezi si u ce heal bagi si daca bagi absolutness attacks si ce mai e pe acolo :P
djcris Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Pe xian erau multi :) acum de pe forum a ramas doar salamus :))Hmmm ... interesant ... cum nu mai postez 2-3 zile , deja mi-ai dat ban de pe forum. :P Salamus tu cat ai platit sa fi singurul de pe xian ? :cool2:
edy105 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 mama ce urata e pintzesa aia edy imediat pun niste screen shot cu ce iti trebuiedepinde si cate spuri ai si depinde si ce build ai tu decizi :DAm un wiz/cleric lv 31 cu 775k sp.
Sleya Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Am o intrebare ptr cei care joaca pe Roma sau au jucat este guildul eXceS si akm aproximativ 2 ani masteru era unu RoTraian? si akm guildu mai exista mia spus ca castiga mereu fortressca sa iti raspund,RoTraian nu a fost niciodata guild master la eXceS,nu a depasit niciodata lvl 40 pe un char,era nepotul unuia din cei care au fost GM's in eXceS(Komisarul/Adnana) care este si acum gmGM la eXceS au fost doar Komisarul(Adnana),eu(Sleya),pitis(Genicon,BrutalAng3l,Sikh,TooLegitRo),Anderkooo si Blodyeguildul eXceS nu a luat niciodata fortress,dar in perioada noastra de glorie...eram destul de multi playeri activi si lvl mare....cu +7,som,sun etc :) si....romani ....pe atunci...rupeam la job :D guildul inca mai exista...dar activi suntem doar eu(cu wizzul de 94),Komisarul si RUNY...restul mai rar sau deloc :)pe forum nu mai postez ca vad ca s-a prostit de tot lumea ....din 20 de pagini...daca sunt maxim 10 mesaje ontopic e mult....numai sa va certati ca niste "tzatze" stiti :-jRespect celor care merita...ne auzim pe mess :tiphat:
salam30 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Hmmm ... interesant ... cum nu mai postez 2-3 zile , deja mi-ai dat ban de pe forum. :P Salamus tu cat ai platit sa fi singurul de pe xian ? :cool2: :dontknow: :dontknow: edy mai farmeaza pana faci 1.5 mil sp :D
TzuYoshi Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 :dontknow: :dontknow: edy mai farmeaza pana faci 1.5 mil sp :DOmule, te rog frumos schimba-ti avatarul. Fata ta imi creeaza o stare de disconfort.
leoky1208 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 am terminat quest-ul q tombstone..am lvl 85....la tomb bow-man este quest? .. sau ma ma mut in b2 military camp 2? acolo am cv quest sa culeg 100 (darkness nu mai stiu cum :)) ) ms anticipat
notAmonkey Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Omule, te rog frumos schimba-ti avatarul. Fata ta imi creeaza o stare de disconfort.Inseamna ca nu ai oglinda in casa...
i sin Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Cam cate sp trebe pentru un warrior/cleric ff lvl 100?
TzuYoshi Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Inseamna ca nu ai oglinda in casa...Imi cer scuze daca ti-am jignit prietena. Promise it won't happen again.NotAMonkey, but for sure a pig.
notAmonkey Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Imi cer scuze daca ti-am jignit prietena. Promise it won't happen again.NotAMonkey, but for sure a pig.Np, dar sa nu se mai repete.
Adii Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 pentru un warrior/cleric 100 iti trebuie aprox 1.5 mil Sp dual ax, 1h,2h si clericnu inteleg ce comenteaza lumea ca se scriu multe pagini pe forum ... nu te costa nimica sa scrii , nu consumi nici pasta nici hartie . "Domnul nostra ar vrea sa vaza pe maritul imparat" miss TzuYoshi .
TzuYoshi Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 pentru un warrior/cleric 100 iti trebuie aprox 1.5 mil Sp dual ax, 1h,2h si clericnu inteleg ce comenteaza lumea ca se scriu multe pagini pe forum ... nu te costa nimica sa scrii , nu consumi nici pasta nici hartie . "Domnul nostra ar vrea sa vaza pe maritul imparat" miss TzuYoshi .Eminescule, dai citate gresite.Dar totusi, cine esti ? Ce vrei ? #-oBtw Adii: "Bisexuality immediately doubles your chances for a date on Saturday night."
edy105 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 :dontknow: :dontknow: edy mai farmeaza pana faci 1.5 mil sp :DNu mai am rabdare si am ramas si fara party.
amoniaku Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 pentru un warrior/cleric 100 iti trebuie aprox 1.5 mil Sp dual ax, 1h,2h si cleric nu inteleg ce comenteaza lumea ca se scriu multe pagini pe forum ... nu te costa nimica sa scrii , nu consumi nici pasta nici hartie . "Domnul nostra ar vrea sa vaza pe maritul imparat" miss TzuYoshi . :violent: #-o iti trebe vreo 2mil sp sa fi ff pe 2h dual axe si cleric la 100 fara 1h b-( \
Xriminal Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 baieti la un rogue/cleric ff 100 cam cate sp ar trebuie?...ff rogue si cleric cemi trebuie necesar?...cam 1,5m sp din cate am auzit...astept un raspuns de la voi:PTy :P
leoky1208 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 dak mergi pe dual weapon 1,2 mil sp maxim 1,3 mil sp http://sro.mmosite.com/eurox/ calculati-va :PEdit: koila am postat cam in acelasi timp :))
koila Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 baieti la un rogue/cleric ff 100 cam cate sp ar trebuie?...ff rogue si cleric cemi trebuie necesar?...cam 1,5m sp din cate am auzit...astept un raspuns de la voi:PTy :Phttp://sro.mmosite.com/x/http://nivlam.rev6.com/fa o comparatie si tu intre rezultatele obtinute.
KingWizard Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Cam cate sp trebe pentru un warrior/cleric ff lvl 100?1.5mil de sp este perfect ;)
aionys Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Bag pula in morti vostri de prosti imputitiiiiiiii ! scarbe ,copiii facuti pt alocatie !P.S: nu gasesc un mod sau admin asa k asta e singura solutie sa imi stearga contu :)) ! :D![suspend 20 de zile pentru limbaj]
Random Hero Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Bag pula in morti vostri de prosti imputitiiiiiiii ! scarbe ,copiii facuti pt alocatie !P.S: nu gasesc un mod sau admin asa k asta e singura solutie sa imi stearga contu :)) ! :D!Cel mai rau e cand faci greseli gramaticale injurand #-o
TzuYoshi Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Bag pula in morti vostri de prosti imputitiiiiiiii ! scarbe ,copiii facuti pt alocatie !P.S: nu gasesc un mod sau admin asa k asta e singura solutie sa imi stearga contu :)) ! :D!Nu cred ca un om sanatos la cap si-ar dori sa faca ce ai zis tu acolo. Dar daca astea sunt fanteziile tale, have fun. Doar sa nu fii prins.
Guest Co$min Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Xriminal scammer idiot mia dat hack e un prost un obsedat de sro sa nu aveti incredere in el