Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

are cineva probleme cu sbotul?

da sau lasat de treaba au tras scamm.....

Cititi fratilor toate posturile pe ziua de azi si veti vedea.. nu hop posteaza unu NU imi merge botul dupa o 3 pagini mai vine unu cu aceasi chestie desi a fost explicata odata.... si va mai mirati dece se fac 20000 de pagini.

Da nu merge sbotul pentru ca sa facut update la joc. iti trebuie o noua vs de sbot.

Posted

+1 .. imd toti va taiati aaa nu merge botu ce ne facem aaaaa!

saracii shiva si shen.. cred ca si-au facut un programel sa ignore mesagele : aaa!!! update make bot noob !!!

Posted

pana adineauri am fost logat cu 8 cliente cu sbot

si deodata au intrat toti in clientless intrun moment cand umblam eu la ei si a trebuit sai deconectez

si da so facut update la joc si acum sbot nu mai vrea sa mearga fmmmmmmm

btw edit : http://www.rev6.com/stats/xian/unique/ o murit printzesaaa ; cine poate sa pune niste screen shots ceva daca gaseste pe undeva...habar nu am cum arata

gogogo 1.50 sbot

Posted

Am o intrebare ptr cei care joaca pe Roma sau au jucat este guildul eXceS si akm aproximativ 2 ani masteru era unu RoTraian? si akm guildu mai exista mia spus ca castiga mereu fortress

Posted

Am o intrebare ptr cei care joaca pe Roma sau au jucat este guildul eXceS si akm aproximativ 2 ani masteru era unu RoTraian? si akm guildu mai exista mia spus ca castiga mereu fortress

Guilda mai exista dar majoritatea nu mai joaca sro sau sunt inactivi

:)

Posted

am nevoie de ceva cursed hearts si nu am un set prea bun si vreau sa bat la moobi cat mai mici...cu cate levele trebuie sa fie moobii mai mici ca sa imi pice cursed hearts ?

Posted

am nevoie de ceva cursed hearts si nu am un set prea bun si vreau sa bat la moobi cat mai mici...cu cate levele trebuie sa fie moobii mai mici ca sa imi pice cursed hearts ?

maxim 9 parca. sau 10

Posted

dar la ceti trebuie frate?:|...cu ce char?

Posted

maxim 9 parca. sau 10

cred ca e 11 maxim ^^ anyways .. cineva cu o idee de spot bun pt rouge/bard ff 94 set slabut.. daca nu slab si xbow 94+5 ;)

Posted

Daca sunt playeri de pe serverul Malazgirt care joaca si nu au guild pm me (Blizzard) :tiphat: Va ajut cu un Plvl cand mai pot si eu si am timp .... :)

Guest StopTheAbuse
Posted

a zis salam ca nu stie cum arata printesa :) .... uite-o ce frumoasa e :D

http://img191.imageshack.us/i/sro2009122311422944.jpg/

Posted

am si eu o problema stiu k nu prea e legata de sro dar... decid e fiecare data cand se da drumu la versiune noua la sb*t am probleme..imi da arhiva corupta cand il dezarhivez :banghead::banghead::banghead::banghead: WTF? :blink:

Posted

a zis salam ca nu stie cum arata printesa :) .... uite-o ce frumoasa e :D

http://img191.imageshack.us/i/sro2009122311422944.jpg/

o adevarata craiasa a zapezi ! btw event mobs de lvl 100 apar tot timpu in snake room nu? deci nu pot aparea in ki sau ceva de genu

Guest StopTheAbuse
Posted

o adevarata craiasa a zapezi ! btw event mobs de lvl 100 apar tot timpu in snake room nu? deci nu pot aparea in ki sau ceva de genu

ba da... am gasit una in snake room si una in west
Posted

Imi spune cineva ce buffuri sa bag de la cleric pentru un wizard/cleric?

ai nevoie de faith pt a avea recovery division,bless spell,healing cycle,healying orbit

iti mai trebuie reverse obladation(sunt sigur ca nu l-am scris corect,sry. e la lvl 40...se mai numeste black res)

charity pt a avea holy world si apoi holy speel...si desigur daca nu ai ce face q sp-rile pune buff-rile de str,int ,psy def si mag defence

offering daca vrei sa te mandresti cu dmg pe mangyang sau pe playerul X,etc.

cam atat ^_^

Edit: mai frumosi sunt snow flakes decat printesa aia :))

Guest StopTheAbuse
Posted

lolz :| antivirusu imi zice ca sbot_1.50 e virus Oo

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...