Random Hero Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Oare cate pagini ar ramane din topicul asta daca s-ar sterge fiecare post in care exista certuri?@IINeoII - felicitari pentru +7 :beer:
i sin Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 M-ai si pun ceasu aiurea sa sune si cand incolo nici o inspectie zzz m-am trezit si degeaba
KingWizard Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 cine imi poate zice si mie siteul acela unde gasesc poze pentru guilda :| ?am facut lvl 96^^ :X
Lord_Bogdan Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Lvl up si eu...am acum barda de 98+7.. si in curand staff 98+8 :)
Adii Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Sa incepe showedy105 draga edy105 lui badfist ii place sa posteze ss cu inventarul deschis vad ca pentru tine acest lucru e un motiv de suparare . Ti se cam urca la creier cand vezi ca badfist are mai mult gold ca tine ))). Esti nostim)).dsk este tipul de roman care se pricepe la dat indicatii . Practica te omoara. (Stop_the_abuse in ochii nostri ai crescut foarte mult pentru ca ti-ai recunoscut faptele facute cu conturile unora care au avut incredere in tine si te-au crezut om ....da in ochii nostri ai crescut foarte mult acuma ai ajuns la 0.Sarbatori fericite tuturor .
Guest StopTheAbuse Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Sa incepe showedy105 draga edy105 lui badfist ii place sa posteze ss cu inventarul deschis vad ca pentru tine acest lucru e un motiv de suparare . Ti se cam urca la creier cand vezi ca badfist are mai mult gold ca tine ))). Esti nostim)).dsk este tipul de roman care se pricepe la dat indicatii . Practica te omoara. (Stop_the_abuse in ochii nostri ai crescut foarte mult pentru ca ti-ai recunoscut faptele facute cu conturile unora care au avut incredere in tine si te-au crezut om ....da in ochii nostri ai crescut foarte mult acuma ai ajuns la 0.Sarbatori fericite tuturor . nice, ai o banana :). Nu ma intereseaza cine sunt in ochii tai;) am destui prieteni care stiu care e adevarul si ma cunosc asa cum sunt ;)
edy105 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Sa incepe showedy105 draga edy105 lui badfist ii place sa posteze ss cu inventarul deschis vad ca pentru tine acest lucru e un motiv de suparare . Ti se cam urca la creier cand vezi ca badfist are mai mult gold ca tine ))). Esti nostim)).dsk este tipul de roman care se pricepe la dat indicatii . Practica te omoara. (Stop_the_abuse in ochii nostri ai crescut foarte mult pentru ca ti-ai recunoscut faptele facute cu conturile unora care au avut incredere in tine si te-au crezut om ....da in ochii nostri ai crescut foarte mult acuma ai ajuns la 0.Sarbatori fericite tuturor .Nu m-am suparat.Am spus doar sa nu se mai laude cu bani lui
PsychoR0 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 nice, ai o banana :). Nu ma intereseaza cine sunt in ochii tai;) am destui prieteni care stiu care e adevarul si ma cunosc asa cum sunt ;)hmmmmm paraca aveai un rogue/cleric de low lvl, il mai ai? ca vad c ala semnatura ai alt char acuma:-??
cristian1337 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 sal all , mike dami pm cand esti ,astept sa ma logez :((
TzuYoshi Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Sa incepe showedy105 draga edy105 lui badfist ii place sa posteze ss cu inventarul deschis vad ca pentru tine acest lucru e un motiv de suparare . Ti se cam urca la creier cand vezi ca badfist are mai mult gold ca tine ))). Esti nostim)).dsk este tipul de roman care se pricepe la dat indicatii . Practica te omoara. (Stop_the_abuse in ochii nostri ai crescut foarte mult pentru ca ti-ai recunoscut faptele facute cu conturile unora care au avut incredere in tine si te-au crezut om ....da in ochii nostri ai crescut foarte mult acuma ai ajuns la 0.Sarbatori fericite tuturor .5 minute mi-a luat sa imi dau seama ce incercai sa zici. Cand vezi ca nu esti facut pentru asa ceva, de ce insisti ?
dsK Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 5 minute mi-a luat sa imi dau seama ce incercai sa zici. Cand vezi ca nu esti facut pentru asa ceva, de ce insisti ?iartal ca nu stie ce face :)) nu e vina lui =))@Adii daca ma omora practica acum eram mort de mult...dar uite ca supravietuiesc printre cretini [nu dau nume] si inca supravietuiesc fara probleme;)cineva mia spus ca forumul asta e doar pt distractie,nu e un forum serios pt ca nu sunt mai mult de 2 3 oameni seriosi aici,asa ca la distractie imi permit si eu sa fac cateva off topicuri ;)imi e mila de voi ca va bucurati la un +5 sau la level up.la level up te bucuri cand ai si u cu maxim 5 levele mai putin decat levelul maxim,si incepi si u sa bati pe unul pe altul la pvp.ca daca te bucuri pt level 70 te bucuri degeaba,ori ca esti level 70 ori ca esti 85 ori ca esti 30 tot 1 hit iti iei de la unul de level maxim;) [btw,in acest pos am generalizat prin persoana a2a singular ;) daca stiti ce e aia]
Guest StopTheAbuse Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 hmmmmm paraca aveai un rogue/cleric de low lvl, il mai ai? ca vad c ala semnatura ai alt char acuma:-?? fugi pe elitepvpers.de :) si cauta-l pe krisss :P am facut schimb cu el ;) ia intreaba-l, sunt scammer?
Kiidu Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 beta test deschis la Rsro .. cine era interesat de joc www.silkroad.ru acum oricine se poate inregistra!
Vyorel903 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 beta test deschis la Rsro .. cine era interesat de joc www.silkroad.ru acum oricine se poate inregistra! mda.. ce sa inteleg io de acolo ??? :blink: Explica si u cva de unde iau clientu, unde fac cont etc ... OMG FII ATENTI CE BUG :o :o :o APUCATI-VA DE TURCI
Kiidu Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 reg page : http://www.silkroad.ru/auth/register/download page : http://www.silkroad.ru/download/rsro este un fel de isro rusesc , nu contine gold boti , chiar azi i sa dat drumu oficial
Vyorel903 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 reg page : http://www.silkroad.ru/auth/register/download page : http://www.silkroad.ru/download/rsro este un fel de isro rusesc , nu contine gold boti , chiar azi i sa dat drumu oficialpai si nu mai e in beta test ?
i sin Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 http://translate.google.ro/translate?js=y&...sl=ru&tl=ene greu nu?
cristian1337 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 zicetimi si mie cum pun sig maker la semnatura ?:(( nu reusesc :@
leoky1208 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 mda.. ce sa inteleg io de acolo ??? :blink: Explica si u cva de unde iau clientu, unde fac cont etc ... OMG FII ATENTI CE BUG :o :o :o APUCATI-VA DE TURCI wow...imd ma apuc si eu pe unde se aduna turcii la pvp...ms mult de video..sper sa mearga:d:x
Vyorel903 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 http://translate.google.ro/translate?js=y&...sl=ru&tl=ene greu nu? asta e un post inutil@Leoky ia-ti media pk de pe www.rev6.com ca sa nu mai iei dc cand dai grab la ce ai aruncat u pe jos :D
dsK Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 stie cnv daca in Ksro se pot vinde silk items in stall pt gold..?
amoniaku Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 zicetimi si mie cum pun sig maker la semnatura ?:(( nu reusesc :@nici eu:)) :tiphat: bine ca miai adus aminte;)) :beer:
Random Hero Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 nici eu:)) :tiphat: bine ca miai adus aminte;)) :beer:[ img ] http://www.rev6.com/sig/Sparta/AmoNiyak.png [ /img ] -> Scoti spatiile si copiezi totul in semnatura