Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Guest StopTheAbuse
Posted

ce char tia furat tie droll?

inima =))) e nebun' omu :))
Posted

inima =))) e nebun' omu :))

atunci de la cn ai avut warrioru Drolletje??????? sau ai uitat de el???

nu aveai u idu hegrenade ?numai situ sigur cum era idu dar stiu ca era ceva in genul asta... si hai nu te fa ca nu mai stii ca te pun sa cauti in toate paginile de aici si o sa gasesti cand ma enervam pe tine ca mi.ai luat charul

Posted

atunci de la cn ai avut warrioru Drolletje??????? sau ai uitat de el???

dude ala nu se numeste furat;) el doar la imprumutat pe termen nelimitat =))

ehh acum si tu...sa asigurat ca il imprumuta doar el...nu si altcineva :)) iar acum sincer vorbind el nu are nicio vina si niciun scammer hacked nu are absolut nicio vina.daca voi sunteti fraieri si aveti incredere sau downloadati keyloggere....nimeni nu ar refuza un char moca:P

Guest StopTheAbuse
Posted

imprumut ar fi fost daca nu ar fi schimbat pw si mailu

:))) mane... nu mai stiu cum a fost cu warrioru dar era ceva de genu ... "am vrut sa-l cumpar.... mi-ai dat id si pw ... unu mi-a dat secretu... si i-am dat lui 500 de mii... dupaia parca l-ai recuperat... si luasei si un keylogger :)) asa ca am aflat pw iar... nu imi ramanea decat sa o schimb :| si aia a fost... whatever sorry... oricum nu facea nici 300 de mii :| nu am mai facut asa ceva de mai bine de un an jumate ;)... daca nu crezi intreaba-l pe sleya,exort,xriminal,bogdan daca ar avea incredere in mine sa-mi dea gold, caracterele lor imprumut ... :)
Posted

:))) mane... nu mai stiu cum a fost cu warrioru dar era ceva de genu ... "am vrut sa-l cumpar.... mi-ai dat id si pw ... unu mi-a dat secretu... si i-am dat lui 500 de mii... dupaia parca l-ai recuperat... si luasei si un keylogger :)) asa ca am aflat pw iar... nu imi ramanea decat sa o schimb :| si aia a fost... whatever sorry... oricum nu facea nici 300 de mii :| nu am mai facut asa ceva de mai bine de un an jumate ;)... daca nu crezi intreaba-l pe sleya,exort,xriminal,bogdan daca ar avea incredere in mine sa-mi dea gold, caracterele lor imprumut ... :)

eu nu am recuperat nimic....dar ce imi pasa mie ce ai facut u pana acum, mie imi pasa ce ai facut atunci asa ca eu in tn nu o sa mai incredere ever
Posted

guys... calm down ... va certati k la usa cortului in fiecare zi... geez :|

am o rugaminte.... cand pe site-ul oficial posteaza ce update-uri se vor face maine la inspectie .. plz postati aici k nush daca prind pagina deschisa cand ma trezesc :)

10x :tiphat:

Posted

am o intrebare :am primit reward un super scroll (evasion100%) nu am mai vaz scroll dinasta, ce face?

din cate stiu eu pe orice scroll scrie ce face ;) in caz de scrie in engleza si nu sti baga ia dictionaru si chinuiete sa traduci;) uite vezi deaia nu te cred ca esti cls a12a,ca esti mult prea dumb >.>

@PsychoR0 intradevar mihai nu se mai ocupa cu keyloggere de vreun an si ceva;) dar dupa cum am mai spus...daca u ai fost fraier si ai avut incredere ce vina a avut el? odata ce sa vazut cu characterul in fata era normal sal ia.tu daca gasesti 1mil pe jos nul iei?

@edy105 si toti ceilalti copii buimaci care nau mai vazut 1bil...terminati cu posturile astea aiurea;) are omul 1 bil se da mare la copii ca voi...va face sa plangeti? bv badfist la mai multe bilioane;)

Posted

Hello. This is Silkroad Online.

In order to maintain a pleasant gaming and smooth patching experience, all servers will be undergoing weekly server inspection.

Weekly server inspection will occur every Tuesday.

Game Inspection Period : Dec. 22, 2009 13:00~16:00 Silkroad Standard Time (3 hour duration)

[Patch]

- DataBase Back up

Posted

Hello. This is Silkroad Online.

In order to maintain a pleasant gaming and smooth patching experience, all servers will be undergoing weekly server inspection.

Weekly server inspection will occur every Tuesday.

Game Inspection Period : Dec. 22, 2009 13:00~16:00 Silkroad Standard Time (3 hour duration)

[Patch]

- DataBase Back up

mda.... asta inseamna ca nu fac update cred :-?

yuy ^_^ dagger 85+5 si spear 85+5 le facui acuma ^_^

Posted

mda.... asta inseamna ca nu fac update cred :-?

yuy ^_^ dagger 85+5 si spear 85+5 le facui acuma ^_^

dar acel Patch DataBase Back up ce crezi ca e ? nu un update? OAREE?

Guest StopTheAbuse
Posted

pai de 3-4 sapt tot dau database backup si nu e niciun update :kar:

tocmai saptamana trecuta au bagat ht fw xD =)

Posted

sa ma laud si eu cu alchimia mea din ultimile 3-4 zile fail fail fail fail fail fail fail la 85 shild cand am dat la 8 acelasi shild de inca 2 ori la +7 acelasi shild inca 2 ori la +6 si a explodat ultima data la +6:)) si nu acea imortal nush cum sa intamplat sa nu explodeze asa usor:))

shild de 94 la+8 a explodat ce sai faci

sword de 98 a explodat cand am dat la+7

si inca vreo 3 shilduri au explodat la+7 :)) erau de 76-85 :))

edit pff nu mi sau salvat pozele si am facut poze la fiecare + singura care o mai am este cea cu shildu de 94+7 de care poate confirma amo :))

Posted

2009-12-21 - Massive DC Exploit Solved!

We posted a few hours earlier a Massive DC exploit which can only be used to make the client of legit player crash. This exploit is due to the following missing file:

data.pk2

prim\ani\mob\common\event_winter_snowman\event_winter_snowman_pickup.ban

Thank to kaperucito

By added that file to the pk2, Joymax will have solved the main part of the client crashing issue.

There is some solution on srf forum and rev6 forum about how to temporarily make the new event monster appear as a mangnyan monster to prevent the client from crashing. Though, it would be appreciated if Joymax could take the time to add that file.

It is Christmas holiday; I do not believe there will be a fix anytime soon. Though, we have pin-pointed the issue.

Sincerely,

Rev6 team

Ceva util decat cearta ca ala are 1miliard, celalalt a furat o mie de chauri si asa mai departe.

Si data base backup nu e update pentru ca nu se schimba versiunea jocului. fac orezarii copy\ paste la database

Posted

@badfist doar cu inventoriu deshis de poate face un ss? Am vazut cu toti ca ai 1b,nu trebuie sa pui 100 de poze cu cati bani ai.

asa si care e problema ta ? nu am facut sa ma laud ma uitam cat hp mai am pentru ca era" union war" si vroiam sa stiu daca stau sau ma duc sa iau hp. nu trebuie sa iti dau explicati dc fac eu ss cu inv deschis ok ?

Guest StopTheAbuse
Posted

asa si care e problema ta ? nu am facut sa ma laud ma uitam cat hp mai am pentru ca era" union war" si vroiam sa stiu daca stau sau ma duc sa iau hp. nu trebuie sa iti dau explicati dc fac eu ss cu inv deschis ok ?

de acum pune goldu in storage si fa printuri :))) nu o sa mai zica nimeni nimic :)) :P gzz :P

Posted

asa ceva , imi pun ceasu sa ma trezesc mai tarziu ca e inspectie ,si knd ma trezesc nici vorba de inspectie:| merge bot merge tot si charurile mele neconectate-.-

Posted

Se pare ca azi e o zi norocoasa... am facut si eu +7

http://img696.imageshack.us/i/sro2009122209281696.jpg/ http://img526.imageshack.us/i/sro2009122209282655.jpg/

peace all :cool2:

Posted

din cate stiu eu pe orice scroll scrie ce face ;) in caz de scrie in engleza si nu sti baga ia dictionaru si chinuiete sa traduci;) uite vezi deaia nu te cred ca esti cls a12a,ca esti mult prea dumb >.>

@PsychoR0 intradevar mihai nu se mai ocupa cu keyloggere de vreun an si ceva;) dar dupa cum am mai spus...daca u ai fost fraier si ai avut incredere ce vina a avut el? odata ce sa vazut cu characterul in fata era normal sal ia.tu daca gasesti 1mil pe jos nul iei?

@edy105 si toti ceilalti copii buimaci care nau mai vazut 1bil...terminati cu posturile astea aiurea;) are omul 1 bil se da mare la copii ca voi...va face sa plangeti? bv badfist la mai multe bilioane;)

Ce treaba ai tu cu mine? Am zis doar sa nu mai puna 100 de poze cu bani lui ca nu intereseaza pe nimeni cati bani are badfist.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...