Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

da fie care are rolu lui daca ai party hillar esti cautat ai uitat ceva in nafara de championi elite :)

Scuza-ma...am precizat ca nu am jucat inca....poti completa:)

Posted

<"NU MAI FAC ACC-URI PE KSRO NU MAI LASATI PRV CU NUME DE ACC SI PASS"> faci o exceptie ? xD

Mi-ar placea sa joc alaturi de voi...sper sa nu ne intindem pe toate serv.iti las pm

Posted

am gasit kssn si nume........da in loc de finish imi da sa schimb parola......fugicatu da ai putea sa imi fasi un acont si mie ar fi perfect....ms anticipat

Posted

Ia uitati arma si scut ---->> http://img401.imageshack.us/img401/3689/armascutzb2.jpg l'am observat aseara cand ma duceam sa returnez questu.

arma e +5 si cutu lafel+5 si is de 72 armele sau de 64 da ma sigur de 72 :) cand o sa vesi scut sau arma cu sosun de 72 atunci esti tare :)

nici eu nu le vad

Posted

@fugicadau:in primul rand deocamdata pe isro nu e sosun de 72 ;)

inseamna ca joci sro de 2 zile eu am vazut si in stall scut sosun de 72.....si la cel care il are pe rome e unic Cnme am pus si ss pe forum............ si sosun sword de 72 a lu blind_man amandoi is din ReBorn si am vazut sosun de 69

Posted

Black Curse in caz ca ai uitat esti cam in offtopic aici vb'eam despre silkroad daca tu ai de gand sa te certi pe aici fao in alta parte... poate prin pm sau pe mess treaba voastra dar nu trebuie toata lumea sa va asculte voua toate injuriile aduse ...

Posted

[XS-Team]Heavenly este 30 parca stiu ca ultima data era 29 parca si slym 23 parca asa mia zis cineva care era la ei in guilda :)

:blink: si eu mai radeam de alti copilashi pe aici... :blink: :pottytrain2:

P.S. Heavenly nu ma bag in seama cu nubi k tine...daca tu crezi k eu joc de ieri kSRO ca tine si ca pretena ta Slym, te inseli...ia zi-ne ce lvl ai tu cu un eurochar? Se vede treaba k esti cam ciumeg pe aici bai copilash...

din cate vad imi dai Pm-uri ori sa iti fac acc ori sa iti dau sa faci acc eu dupa mine cred ca nu ai accont si nu sti cum sa faci rost de el.................. ca la fie care pm care mil lai dat imi ziceai de fie care data alceva..............

Posted

nici o data nu o sa poate cineva sa faca servar de ISRO doar daca are ffff multi bani si isi permite sa cumpere drepturile ""de autor"" care costa cred ff mult deabea a fost vandut germanilor unde se presupune ca va fi servaru european pe ISRo la vara pt ca am gasit un site care era in germana doar ca nu era pus claentu si is multe altele sa zicem da fac ei un servar da iti dai seama ca sa scoata bani investiti trebe sa il faca p2p sau sa fie preturile la titem mall mult mai eftine ...............

Guest [XS*Team]Slym
Posted

:blink: si eu mai radeam de alti copilashi pe aici... :blink: :pottytrain2:

P.S. Heavenly nu ma bag in seama cu nubi k tine...daca tu crezi k eu joc de ieri kSRO ca tine si ca pretena ta Slym, te inseli...ia zi-ne ce lvl ai tu cu un eurochar? Se vede treaba k esti cam ciumeg pe aici bai copilash...

NubCurse , esti cam dobitoc.

1. Invata sa scrii romaneste daca tot vrei sa scrii.

2. Uimeste`ne , de cand joci tu kSRO !? Si ce level ai putea avea ? Cand tu intr-un an si 3 luni ai facut level 65+ , iar noi intr-un an am facut cate 3 caractere de fiecare de level 60+.

Parerea mea , e ca esti doar un copil idiot , care sta prea mult la pc , nu iese din casa , nu are o viata , si mai esti si ochelarist.

Posted

Hmm SOSun de 72 Sword? cred k glumesti...exista la D8 sword doar SOS, SOM si SOSun de lvl 64...iar pt D9 va fi SOS, SOM si SOSun de lvl 76

Pot sa te corectez ? xD

Deocamdata exista DOAR SoS si SoSun arme Deg8. Am inteles ca dupa ce va da drumu la 90 se va introduce si SoM arme Deg8 si bineteles Deg9.

P.S Propun sa incetati cu injuriile chiar daca unu sau altu incepe....DESTEPTUL CEDEAZA ! :)

:tiphat: :tiphat:

Posted

am lvl 41 pe KSRO, 2handed sword full str, guild _KhAoTikS_. Nu joci de 1-2 zile , joci de azi. Daca le stii prea bine ... de ce ma intrebai unde te faci trader? oO

-LE-

Gata black, incerc sa pun punct acestui "scandal" pentru ca nu ii vad rostul. Iti zic la modul cel mai serios ca exagerezi foarte mult in toata chestia asta. Ma intrebi ce lvl am si prostii din`astea...ca joci tu de nush cat timp and all this shit.

Cand am intrat pe KSRO cu Slym serverul pe care jucati voi nici nu era deschis.Dupa exact 3 zile i`au dat drumul. In prima zi erau aproximativ 50-70 de playeri. 40 dintre ei sunt prieteni cu mine (majoritatea spanioli, turci si nemti) care au ajuns la lvl 30+. Restul 30---noobi--- care au ramas la lvl 15-20 max si s`au lasat.Niciunul dintre ei nu era roman. Asa ca te rog frumos nu mai vorbi prostii. Noi am venit pe linkmania sa va zicem sa jucati KSRO si acum ma iei la misto.

Ti`am zis si o mai repet: Nu da reply inainte sa te interesezi de un lucru ca este foarte posibil sa te faci de ras.

Eu de azi m`am lasat si de silkroad si de orice alt mmorpg. Poate o sa ma mai joc in my free time. Dar cu vreme ca asta (Primavara) este pacat sa stai cu ochii in monitor.

Numai bine !

Posted

intreaba-l pe arrow dc am cont sau nu....si in 5-10 minute pun si niste poze

@razvan_nightfire uita-te de pe la paginile 70-80 de la primul ID al celor de la XS*TEAM (mai exact de cand se laudau k fac server romanesc 100% de iSRO) si sa vezi k de atunci se tot iau de mine si de atunci au schimbat vreo 2-3 conturi de linkmania...

stiu ca se dau mari....si yo m'am rugat sa'mi faca cont asta e ma .... pe el.Scuze ca te'am acuzat pe nedrept :P

In legatura cu server de sro am auzit ca au incercat unii dar nu le apareau decat npc'urile in rest... monstrii nimic deci e egal cu 0.

Posted

Ia uitati cand vreau sa il joc ce imi apare:

OS : Windows XP Professional Edition Service Pack 2 (build 2600)

CPU : Intel® Pentium® 4 CPU 2.40GHz

Memory : Physical(511.5MB), Page(1250.5MB), Virtual(2047.9MB)

Graphic Card : HAL (mixed vp): ATI RADEON 9600 Series

Graphic Card Version : 6.14.0010.6497

Graphic Driver Date : 2003-12-15 15:06

Build(exe) : [2007-03-06] [09:30:12]

Posted

haha Black, de ce caracterul de lvl 51 nu are numele tau ?! cui i`ai cerut contul ?! toate caracterele mici au nume asemanator cu cel de pe forumul asta. E un fake. Nu e caracterul tau.

• Sunt interzise injuriile si jignirile de orice fel aduse moderatorilor sau utilizatorilor acestui forum, acestea fiind aspru sanctionate. Aceasta regula se refera la orice tip de injuratura, exprimata in posturi, semnaturi, mesaje private, avatare, imagini de orice natura. Sunt interzise de asemenea discriminarile rasiale si orice comentarii care pot fi considerate jignitoare de anumite persoane. Moderatorii vor stabili in ce masura cuvintele unui utilizator sunt considerate jignitoare la adresa lor sau a celorlalti oameni de pe forum.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...