aDyTsU Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Fratilor , am nevoie de ajutor , daca are cineva timp si bunavointa sa ma ajute , vreau sa cumpar silk si nu stiu cum(si sa ma invete sa fac cont pe paypal) ,deci va rog sa-mi dati pm sa va dau id-ul de mess VA rog mult ( si nu radeti :)) )Sry nu le am cu deastea... am un prieten care se ocupa :)) BTW LVL UP si deja 15% :X merge bn in party de 8 in camp 8 :P ne mutam acushi in B3 :DEdit: Q: .din cat in cat timp apar unicii astia din cave spre exemplu ala din camp 8?
koila Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Sry nu le am cu deastea... am un prieten care se ocupa :)) BTW LVL UP si deja 15% :X merge bn in party de 8 in camp 8 :P ne mutam acushi in B3 :DEdit: Q: .din cat in cat timp apar unicii astia din cave spre exemplu ala din camp 8?odata la 60 de minute
amoniaku Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Poate ce zici tu acolo iti apartine :-? Dar hai sa nu ne certam :-jM-am dus cu totul afara, ca de la geam pierdeam distractia :D Multumesc pentru locul 1 in top :>Daca tot ati inceput cu urarile, sa va zic si eu cate ceva: Sarbatori fericite alaturi de familie, prieteni, prietene (de ce nu?) si mult noroc la un drop SoSun sau la un +10 (asta special pentru amoniaku :> ) :beer: cius man:)) mersi mult da +10 nu va mai fi:))) poate pe un 2h mai stii:P :right:
Random Hero Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 :beer: cius man:)) mersi mult da +10 nu va mai fi:))) poate pe un 2h mai stii:P :right:Triple post sau nu vad eu bine? Ti s-a blocat mouse-ul pe butonul de "Adauga raspuns"?Si un 2handed, de ce nu? Tot ce e +10 e binevenit :))
aDyTsU Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 odata la 60 de minute :tiphat: THx Deabia l-am spart acu cateva minute :D
amoniaku Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Poate ce zici tu acolo iti apartine :-? Dar hai sa nu ne certam :-jM-am dus cu totul afara, ca de la geam pierdeam distractia :D Multumesc pentru locul 1 in top :>Daca tot ati inceput cu urarile, sa va zic si eu cate ceva: Sarbatori fericite alaturi de familie, prieteni, prietene (de ce nu?) si mult noroc la un drop SoSun sau la un +10 (asta special pentru amoniaku :> ) :beer: cius man:)) mersi mult da +10 nu va mai fi:))) poate pe un 2h mai stii:P :right:ceva de genu imi cer scuze;) ptr triple post:P
cristian1337 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 update : Lam cumparat pe Crusader__ :D:D:D , Mike astept si io sa intru , facem un pvp cand intru desigur ? :P :D:D
i sin Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Eos (New) 2931/3500 25.3 Opensi nu pot intra:| de ce?
orezExpandat Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 update : Lam cumparat pe Crusader__ :D:D:D , Mike astept si io sa intru , facem un pvp cand intru desigur ? :P :D:Ddaca vrei sa pierzi da, de ce nu. dar cine esti?te stiu cumva?
leoky1208 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 same problem here....s-au constipat coreenii astia:))....nush..server populated si incepe autologin....soarta: )..On: Acum joi e fw nu?
aDyTsU Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 same problem here....s-au constipat coreenii astia:))....nush..server populated si incepe autologin....soarta: )..On: Acum joi e fw nu?da.... si eu s-ar putea sa raman fara guild :)) ...vedem :D
cristian1337 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 is blizzard -.- , vengeance -.- ma :))
leoky1208 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 de curiozitate am vrut sa vad setul tau,aDyTsU .m-am uitat si la guild...vad ca unul a fost banat..ala saracu ce a facut?:)
Kiidu Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 is blizzard -.- , vengeance -.- ma :))sa mori tu ca esti gandac mic :) ***** gura ma**i ca miai furat charu ala dute in **** de sclav !!! GUESS WHOS HERE sry pt aceasta iesire dar cel de mai sus mia furat un char , ia schimbat parola si dupaia la vandut .. ah si btw nu te mai fa ca nu cunosti , scammer mic si gras ce esti
orezExpandat Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 is blizzard -.- , vengeance -.- ma :))a lols :)) facem maine pvp :Pam o intrebare : daca ai devil spirit cumparat cu silk si iti cade inca unu la event,poti sa il folosesti pe cel cazut la event?
cristian1337 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 gras esti tu , porc de guinea , ai si fruntea mare si mai comentezi:))) :-Lda il poti folosi unu din guild o castigat
TzuYoshi Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 ma mike , am intrat , facem pvp ? :DDude, stop double posting and start being retarded as usual.
dsK Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 gata guys..toti de pe guild miau spus ca lucky stone iti asigura 5% lucky chance :P la alchemy ^^in legatura cu cristian1337,am auzit de la mai multi ca e scamer,acum nu stiu ce sa zic,aveti si voi grija ;)
BijuuMode Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 ma mike , am intrat , facem pvp ? :Dcred ca vrei sa ei warn neaparat ....
PsychoR0 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 sa mori tu ca esti gandac mic :) ***** gura ma**i ca miai furat charu ala dute in **** de sclav !!! GUESS WHOS HERE sry pt aceasta iesire dar cel de mai sus mia furat un char , ia schimbat parola si dupaia la vandut .. ah si btw nu te mai fa ca nu cunosti , scammer mic si gras ce estihmmm.... la fel am reactionat si eu cand Mihai(drolletje) mi.a furat charul :P stiu cum te simti
BijuuMode Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 is blizzard -.- , vengeance -.- ma :)) crezi ca ne pasa cine esti tu :blink: :blink: :blink: On: misto nu :))? lagu asta marr Edit: dsK e usor cu metoda lu Sleya mie mi au esit 4-5 iteme +7 cei drept nici nu am incercat prea multe la +7
dsK Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 @Trane gzz !! vrei id si pw de la charul meu? poate faci si la mine vreo 3 4 items +6+7 =))@psycho ce char tia furat mihai?:-?@badfist imi spui de metoda lu Sleya de parca ai vb de vreo formula iternationala de mate sau fizica >.> de unde draq sa stiu eu care e metoda lui sleya?:)) daca mio si explici poate te cred :P