Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Cum sa dai + mai repede?! Apesi Y, pui itemul + elixir + lucky poweder si dai fuse. [Ce intrebari idioate]

Invata naibii romana.

"deci nu e free sa faci cont;) :))" - aici i-ai spus ca nu e free sa faca cont.

@Daniel 9

Jocul este gratuit, dar iti trebuie foarte multa rabdare sa te conectezi, serverele fiind full mereu.

am uitat sa pun "," bah:|...

:comp2:

Posted

majoritatea dintre noi vb o engleaza aiurea si complet gresita din punct de vedere gramatical.. mai ales in sro .. crezi ca daca ma apuc sa vb engleaza corecta in sro de genu hore give the items to mariomania .. crezi ca turcu o sa inteleaga? mai bine zice hore give item to mariomania.

[whore, nu hore]

@tzu incearca si tu sa fii putin mai sociabil.. tot timpu te iei de toti cand fac o greseala de limba .. ok esti mandru ca esti roman si nu vrei sa gresim cand vorbim dar laso mai moale

Lasa ma omule turcu, nu te intereseaza daca intelege sau nu. De ce va bateti capu` cu oameni prosti ? Nu intelege, sa fie sanatos.

Sociabil sunt. Poate nu aici ca nu prea am cu cine. Si ma leg de gramatica multora pentru ca stau sa descifrez ce vor sa spuna si chestia asta ma scoate din sarite. Vezi Deidara.

Ma rog, oricum fiecare face cum crede si cum vrea. Eu vreau doar sa intelegeti ca nu am nimic cu nimeni, doar ca ma simt atacat cand vad ca sunteti romani si va doare`n **** de limba. Pacat, si ziceti ca tiganii fac tara de ras. NU! Noi - Voi o facem/faceti.

Salut.

Cat despre silkroad, ce sa mai zic? Ca stau de la 11 sa ma conectez pe 2 conturi si ca nu am reusit inca? Pe cine intereseaza? Ca am facut un item +5 +6? Vezi salam si Deidara. Pe cine intereseaza?

-EDIT

Btw, mi-a incoltit samanta ... sunt foarte bine dispus, nu vreau sa ma cert cu nimeni. xD

Posted

Cel mai tare forum , guys u made my day :)

1st : R_SuperStar si eu vreau sa vad o poza cu tine si geamul deschis(tu sa dardai de frig ) :))

2nd : Amoniac , your a very lucky fellow , gz!

3rd : Dsk , mi l-am imaginat pe Tzu vorbind prin semne cu "englejii" si m-a bufnit rasu :))

4th : Guyz , chill , se apropie X-masu :) macar in perioada asta sa fim mai blanzi si mai buni , lasa-ti certurile dupa anul nou

Va urez tuturor sarbatori fericite ! Fie ca sarbatoarea Craciunului sa va prinda alaturi de cei dragi , fiind cu totii fericiti ! LA MULTI ANI !

Posted

whaa... locul 3:X sunt pe podium :)) merci...poate ajung la mondiale anul urmator

ON : stie cineva ce sansa de succes la alchemy iti ofera lucky stone?

EDIT : tzu traiasca samanta...sa ai grija mare de ea..!

Posted

1st : R_SuperStar si eu vreau sa vad o poza cu tine si geamul deschis(tu sa dardai de frig ) :))

3rd : Dsk , mi l-am imaginat pe Tzu vorbind prin semne cu "englejii" si m-a bufnit rasu :))

4th : Guyz , chill , se apropie X-masu :) macar in perioada asta sa fim mai blanzi si mai buni , lasa-ti certurile dupa anul nou

Va urez tuturor sarbatori fericite ! Fie ca sarbatoarea Craciunului sa va prinda alaturi de cei dragi , fiind cu totii fericiti ! LA MULTI ANI !

sarbatori fericite si tie:)

frumos mesaj:)

Posted

whaa... locul 3:X sunt pe podium :)) merci...poate ajung la mondiale anul urmator

ON : stie cineva ce sansa de succes la alchemy iti ofera lucky stone?

Si eu sunt pe locul 3 prin referire :lol: .

Lucky stone :-? uhmm... sunt ferm convins ca este ori 1% ori 5%. Dar totusi e cam greu de crezut ca este 5%.

Posted

da si eu stiam ca lucky stone este doar pentru + weapon:)...si tot as nu cred ca da 5%:|...

da ce vrei sa faci exo?

Are Lachi 4% pe suit, mai baga si premium mai da si ala 5%, pleaca din start cu 9%. Daca lachi stone e 1%, inseamna ca are cu 10% mai mult lac.

Sa zicem ca trecerea de la +6 la +7 e 10% de reusita, el ar avea 20%.

XD Ai thinc so.

Posted

W00t, greseala de ortografie. Si da, multumesc...o sa tin cont si o sa invat engleza. Multumesc inca o data.

-Edit:

Ma uit la ultimul msg al caracterului tau. TU!!! imi zici mie sa invat engleza? "hore give item to ... "?

Okey... will do.

da ma da, tie iti zic sa inveti engleza,nu tu ai scris cumva poweder? in loc de powder? asa credeam si eu. si cat pentru tine dsk, ma abtin... . auzi la ei cat tupeu frate ...

Posted

da ma da, tie iti zic sa inveti engleza,nu tu ai scris cumva poweder? in loc de powder? asa credeam si eu. si cat pentru tine dsk, ma abtin... . auzi la ei cat tupeu frate ...

Stai omule, nu te enerva sa nu pocneasca vreo vena sau, mai rau, sa nu sara orezul. Ce ai patit? Ai zis ca nu este un mesaj ofensiv, eu ti-am raspuns in aceeasi masura. Fara nicio insulta, fara nimic. Okey?

Am zis ca este o greseala de ortografie si ca o sa iau in considerare sfatul tau, si anume sa invat engleza.

De ce te superi asa?! :lol:

Posted

da si eu stiam ca lucky stone este doar pentru + weapon:)...si tot as nu cred ca da 5%:|...

da ce vrei sa faci exo?

voiam doar sa stiu care e probabilitatea de succes la alchemy.nimic mai mult...

@orez abtinete ca bine faci ;)

EDIT : nu mai dau inca un post cu subj off`topic. ce sa zic orez...nu inteleg dc te bucuri de vacanta atat de mult? si eu ma bucuram in cls intai a2a a3a...dar cam atat...dupaia miam dat seama ca la scoala e chiar distractie mare;) sau u esti cls a2a? [vezi am zis a2a ca in clasa intai abia inveti literele]

Posted

ma mike....ai gura mare degaba ma;)..

mai bine taci din gura si "ma duc sami cumpar pateu"

poate iti aduci aminte de replica noob;)

Posted

voiam doar sa stiu care e probabilitatea de succes la alchemy.nimic mai mult...

@orez abtinete ca bine faci ;)

pai normal ca ma abtin ca na nu meriti efortul, nu xriminal nu stiu replica aia ''ma duc sa cumpar pateu" , si tzuyoushi nu iti fa griji, nu m-am enervat deloc... doar e vacanta...

EDIT: nu,nu sunt in clasa a 2 a, ci a 12-a si surprinzator pana in a 12-a am invatat ca "miam" se scrie, spre surprinderea mea, chiar "mi-am".stiu nici mie nu mi-a venit sa cred...

EDIT2: is tare curios,oare tzuyoshi o sa iti comenteze ca ai scris gresit si iti va zice cum a zis la altul "Invata naibii romana." astept sa vad in episodul urmator, stai sa imi aduc popcornul.

Posted

pai normal ca ma abtin ca na nu meriti efortul, nu xriminal nu stiu replica aia ''ma duc sa cumpar pateu" , si tzuyoushi nu iti fa griji, nu m-am enervat deloc... doar e vacanta...

Ultimul lucru pentru care mi-as face griji ar fii acela de a stii daca te-ai enervat tu sau nu. Da, e vacanta. Dupa cum spunea cineva mare, "Cand e vacanta, hai sa nu ne enervam" :lol:

6 ore jumate de cand incerc sa ma conectez si characterul meu nu a prins lumina Taklamakanului azi.

Posted

EDIT: nu,nu sunt in clasa a 2 a, ci a 12-a si surprinzator pana in a 12-a am invatat ca "miam" se scrie, spre surprinderea mea, chiar "mi-am".stiu nici mie nu mi-a venit sa cred...

EDIT2: is tare curios,oare tzuyoshi o sa iti comenteze ca ai scris gresit si iti va zice cum a zis la altul "Invata naibii romana." astept sa vad in episodul urmator, stai sa imi aduc popcornul.

atunci spune de unde ai nu ma chestu ala sos +5...? fara sa mai zic de celelalte:) Mike ;)

Oare ne va raspunde Mike la aceasta intrebare? Ia sa vedem:)

^_^

Mah Mike raspunde ma la intrebare...?:|...si apoi iti aduci aminte de treaba "de bani astia ma duc sa cumpar pateu"

Mancameai Pateu-l:)

Posted

1.nu pari de cls a12a...in fine fiecare cu norocul lui in viata...

2.tzuyoshi sa luat si de mine odata...acum am dato la pace:P suntem prieteni si nimeni altcnv nu sa luat de mine si de modul in care scriu pt ca scriu CORECT in afara de faptul ca nu pun "-" aceasta chestie care se numeste cratima...si ca uneori foloses "k" in loc de "ca";)

EDIT : si daca esti cls a12a...nu te bucura de vacanta ,nu te relaxa in vacanta .. pune mana pe invatat ca acuma vine BAC`ul ;)

EDIT2 : de data asta chiar c anu mai fac niciun off pt tine ;) poti sa bagi orice replica de pe google vrei ca nu iti mai raspund

Posted

Hai frate intra in casa numai sta afara k iti ingheata pokeputzulica

Edit: SCZ ca sunt primul pe pagina cu un subiect asa platonic cum ar fi Pokeputzulica

Poate ce zici tu acolo iti apartine :-? Dar hai sa nu ne certam :-j

deci ,cum o fost la inghetz?:))) ajtept si eu o poza sa vad cum ai stat inghetzat:)) mersi all;) si akum ptr orez cu,m arata glow ul ptr +9 http://img121.imageshack.us/i/sro2009121819525046.jpg/

M-am dus cu totul afara, ca de la geam pierdeam distractia :D Multumesc pentru locul 1 in top :>

Daca tot ati inceput cu urarile, sa va zic si eu cate ceva: Sarbatori fericite alaturi de familie, prieteni, prietene (de ce nu?) si mult noroc la un drop SoSun sau la un +10 (asta special pentru amoniaku :> )

Posted

1.daca stergi un char cu numele XY poti sa iti faci dupa o sapt alt char cu acelasi nume XY ?

2.mda ce te face sa crezi ca nu sunt in a 12-a?chiar nu inteleg cum naiba poti sa spui ca scrii CORECT, numai ca "nu pun "-" "...in fine. si ce te face sa crezi ca toti is ca tine, sa caute replici pe google...

3.le am de la unul c3r3bel, de ce ?

4.chiar sunt curios,ce te face sa crezi ca nu sunt a 12 a, chiar sunt :)

EDIT: pt xriminal : nu

Posted

daca nu is certuri aici pe forum nu va simtiti bine:))

M-am dus cu totul afara, ca de la geam pierdeam distractia :D Multumesc pentru locul 1 in top :>

Daca tot ati inceput cu urarile, sa va zic si eu cate ceva: Sarbatori fericite alaturi de familie, prieteni, prietene (de ce nu?) si mult noroc la un drop SoSun sau la un +10 (asta special pentru amoniaku :> )

:beer: cius man:)) mersi mult da +10 nu va mai fi:))) poate pe un 2h mai stii:P :right:

Posted

:beer: cius man:)) mersi mult da +10 nu va mai fi:))) poate pe un 2h mai stii:P :right:

Posted

1.daca stergi un char cu numele XY poti sa iti faci dupa o sapt alt char cu acelasi nume XY ?

2.mda ce te face sa crezi ca nu sunt in a 12-a?chiar nu inteleg cum naiba poti sa spui ca scrii CORECT, numai ca "nu pun "-" "...in fine. si ce te face sa crezi ca toti is ca tine, sa caute replici pe google...

3.le am de la unul c3r3bel, de ce ?

4.chiar sunt curios,ce te face sa crezi ca nu sunt a 12 a, chiar sunt :)

pai ti lea dat c3r3b3l?

Posted

Fratilor , am nevoie de ajutor , daca are cineva timp si bunavointa sa ma ajute , vreau sa cumpar silk si nu stiu cum(si sa ma invete sa fac cont pe paypal) ,deci va rog sa-mi dati pm sa va dau id-ul de mess VA rog mult ( si nu radeti :)) )

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...