Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

sa va mai tin in suspans? hai ca va arat:)))....http://img109.imageshack.us/i/sro2009121813233898.jpg/ ;)

DA FUCK !!!!

gg nebunule :))

edit : superstar :)) spor la inghetzat ^^

Posted

Daca ai facut +9 deschid geamul si stau sa inghet :))

Hai frate intra in casa numai sta afara k iti ingheata pokeputzulica :)))

Edit: SCZ ca sunt primul pe pagina cu un subiect asa platonic cum ar fi Pokeputzulica #-o

Posted

gz amoniakule :D

am o intrebare un shield sau orice arma cum straluceste la +6 ?ca la +5 ? sau ca la +7? sau ca la nici care,avand o alta culoare si aia fiind... ?

Uite glow`ul de +6 xD

Posted

auziti, nu stiu cum is preturile pe alte servere dar ati da 350 mils pe un shield chinesse +6 cu stats urmatoare :

phy def 61%, mag def 12%,blocking ratio 18(80%) si phy reinf si mag reinf 0% amandoua si desigur fb. alta intrebare daca e sa cumpar si bag sa zicem stone de reinf sau mag reinf si da fail sau succes se pot schimba celalate stats?sa strice de exemplu phy def ?

EDIT : am uitat sa mentionez ca e 98+6, scuzati !

Posted

auziti, nu stiu cum is preturile pe alte servere dar ati da 350 mils pe un shield chinesse +6 cu stats urmatoare :

phy def 61%, mag def 12%,blocking ratio 18(80%) si phy reinf si mag reinf 0% amandoua si desigur fb. alta intrebare daca e sa cumpar si bag sa zicem stone de reinf sau mag reinf si da fail sau succes se pot schimba celalate stats?sa strice de exemplu phy def ?

EDIT : am uitat sa mentionez ca e 98+6, scuzati !

Da, se poate... se poate sa-ti strice si blue si phy def si toate stats, de pinde de noroc

Posted

gz pt +9 al meu e decat +5 dar nam immortal si cu steady.....mie asa sai dau in+....pierd staffu\

ce frumos imi stau caracterele intinse pe jos:)))

Guest daniel9
Posted

SAl costa ceva daca faci cont? pe silkroad. Astept un raspuns pe id daniel_dinamo10 sau trimitetimi un mesaj pe forum! :gun::gun::gun:

Posted

SAl costa ceva daca faci cont? pe silkroad. Astept un raspuns pe id daniel_dinamo10 sau trimitetimi un mesaj pe forum! :gun::gun::gun:

jocul e free dak nu stiai:)))

ar fii culmea sa-ti ceara bani sa faci cont=))

deci nu e free sa faci cont;) :))

Posted

Imi ziceti si mie niste "trucuri" ce sa fac, cum sa dau + mai usor la iteme ? Unde sa ma duc sa dau +, ce sa fac, ca am vazut ca voua tot va iese +6 usor :D :)

Cum sa dai + mai repede?! Apesi Y, pui itemul + elixir + lucky poweder si dai fuse. [Ce intrebari idioate]

jocul e free dak nu stiai:)))

ar fii culmea sa-ti ceara bani sa faci cont=))

deci nu e free sa faci cont;) :))

Invata naibii romana.

"deci nu e free sa faci cont;) :))" - aici i-ai spus ca nu e free sa faca cont.

@Daniel 9

Jocul este gratuit, dar iti trebuie foarte multa rabdare sa te conectezi, serverele fiind full mereu.

Posted

deci ,cum o fost la inghetz?:))) ajtept si eu o poza sa vad cum ai stat inghetzat:)) mersi all;) si akum ptr orez cu,m arata glow ul ptr +9 :)) http://img121.imageshack.us/i/sro2009121819525046.jpg/

Posted

Cum sa dai + mai repede?! Apesi Y, pui itemul + elixir + lucky poweder si dai fuse. [Ce intrebari idioate]

Tu esti idiot. Nu te mai baga in seama asa degeaba.

Pustiule, controleaza-ti cuvintele ca sa nu ne suparam. Daca pui intrebari idioate nu e vina mea si a nimanui de pe forum.

NU EXISTA SPOTURI SECRETE, METODE NOROCOASE SAU VOODOO LA ALCHEMY !!! Cat de greu e sa intelegi ?!

Posted

deci ,cum o fost la inghetz?:))) ajtept si eu o poza sa vad cum ai stat inghetzat:)) mersi all;) si akum ptr orez cu,m arata glow ul ptr +9 :)) http://img121.imageshack.us/i/sro2009121819525046.jpg/

acceptabil ,btw nu vreau sa fiu nesimtit doar putin ironic,tzuyoshi Invata naibii engleza : "...poweder" ma tem ca nu se scrie asa :D again nu eram nesimtit

Posted

acceptabil ,btw nu vreau sa fiu nesimtit doar putin ironic,tzuyoshi Invata naibii engleza : "...poweder" ma tem ca nu se scrie asa :D again nu eram nesimtit

W00t, greseala de ortografie. Si da, multumesc...o sa tin cont si o sa invat engleza. Multumesc inca o data.

-Edit:

Ma uit la ultimul msg al caracterului tau. TU!!! imi zici mie sa invat engleza? "hore give item to ... "?

Okey... will do.

Posted

da sa sti ca tzuyoshi nu stie deloc engleza...te rog s anu ai pretentii de la el =))

asta a fost tare:)) tzu asta crede ca u vorbesti in anglia cu oamenii prin semne =)) saracu >.>

btw engleza se invata mai greu dar orice prost poate citi in silk ce scrie pe item ! gen powder sau mai stiu eu ce ,nu cred k e o greseala asa mare si nu stiu daca din aceasta chestie se poate deduce ca un om stie sau nu engleza :)

Posted

majoritatea dintre noi vb o engleaza aiurea si complet gresita din punct de vedere gramatical.. mai ales in sro .. crezi ca daca ma apuc sa vb engleaza corecta in sro de genu hore give the items to mariomania .. crezi ca turcu o sa inteleaga? mai bine zice hore give item to mariomania

@tzu incearca si tu sa fii putin mai sociabil.. tot timpu te iei de toti cand fac o greseala de limba .. ok esti mandru ca esti roman si nu vrei sa gresim cand vorbim dar laso mai moale

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...