KingWizard Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 http://img192.imageshack.us/i/sro2009122004563267.jpg/ lvl up;)GZ....
Lord_Bogdan Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Lol... aveam avea unu un monster summon scroll.. am pregatit si eu o melodie ca ma gandeam ca avem de stat sa omoram :)) da pl... nici un minut nu a durat :D
aDyTsU Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 http://img192.imageshack.us/i/sro2009122004563267.jpg/ lvl up;)Gz gz..da dc nu-ti iei si tu un 2h frumos de 90 ? sau astepti sa faci 94 si sa iei cv calumea? :blink: PS: Mai fa ordine prin inventory sau nu-l mai deschide cand faci ss :P
BluMann Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Asa am intrat si eu putin azi in silk dupa ceva vreme
amoniaku Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 knd is eu plecat ,charu ramane la un preten:)) ,deci nah... si iteme de la 95++ numi iau:)) raman sa fa c 95 si dupa bag iteme pe el:P
koila Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Lol... aveam avea unu un monster summon scroll.. am pregatit si eu o melodie ca ma gandeam ca avem de stat sa omoram :)) da pl... nici un minut nu a durat :Diti trebuia pt de 8 dadeai scrolul si dupa ai formai din noul partyul cu baietii .. au aparut doar mobi
amoniaku Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 trebuia sa umplii partiul de 8 , apareau mobii si dupaia dadeai kick la cine vroiai:)
Lord_Bogdan Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 iti trebuia pt de 8 dadeai scrolul si dupa ai formai din noul partyul cu baietii .. au aparut doar mobida.. stiu da' ma asteptam sa aiba mai multa viata mobii aia :))eh.. am pregatit pt baieti o pandora de craciun.. am cumparat-o de mult ^_^
dsK Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 da.. stiu da' ma asteptam sa aiba mai multa viata mobii aia :))eh.. am pregatit pt baieti o pandora de craciun.. am cumparat-o de mult ^_^in general chestiile astea rare se strang si se pastreaza.in general le da posesorul atunci cand se lasa...asa nust ce fun e sa dai o pandora care dureaza 3 minute de craciun :|
Lord_Bogdan Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 in general chestiile astea rare se strang si se pastreaza.in general le da posesorul atunci cand se lasa...asa nust ce fun e sa dai o pandora care dureaza 3 minute de craciun :|da.. mai bine ti-o las tie cand ma las nu? poate eu ma distrez.. nu am mai dat o pandora de vreo 2 ani si ceva ;)
dsK Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 da.. mai bine ti-o las tie cand ma las nu? poate eu ma distrez.. nu am mai dat o pandora de vreo 2 ani si ceva ;)da lasamio mie...asta si insinuam >.> idiot kidnam zis sa mio lasi mie,pur si simplu ideea era ca atunci cand te lasi poti face un mini event...dar dao de craciun daca aia e distractie pt tine...EDIT : "da.. mai bine ti-o las tie cand ma las nu?" si u faci ironii deastea cu prietenii?daca da...atunci "idiot kid" iao tot ca pe o ironie prieteneasca ;)
Lord_Bogdan Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 m-ai lasat fara cuvinte..... bine ca eu sunt prost si tu esti destept...te consideram prieten..
aDyTsU Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Aoleu.. de ce sa o dai cand te lasi mah? :))) unde e fun? lasa cand te lasi dai buna ziua si gta.. lol acu e frumos prezentu conteaza..poate el nu o sa se lase.. nah.. :P frateee.. da ti-ar place o pandora daia nu? :)) ....da-i mah de craciun cu guildu dai drumu acolo sa fie frumos ;)
dsK Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Aoleu.. de ce sa o dai cand te lasi mah? :))) unde e fun? lasa cand te lasi dai buna ziua si gta.. lol acu e frumos prezentu conteaza..poate el nu o sa se lase.. nah.. :P frateee.. da ti-ar place o pandora daia nu? :)) ....da-i mah de craciun cu guildu dai drumu acolo sa fie frumos ;)daca miar placea mie sa dau o pandora?ce satisfactie am..? am fost la o pandora acum 2 sapt vrei printuri? 8 playeri lv 98-100 si in 2 minute sa terminat....daca intradevar vrei sa te distrezi strange frate 10 20 30 ....si dupaia da...dale oricand...dar asa cand ai una.. nu vad care rostul sa o dai acum.cand te lasi poate no sa mai aiba nimeni pandora pe tot serverul:P si poate o sa fie playeri noi care nici nau prins vreodata eventul cu pandora.si le arati u ce e ala. ;)era frumos acum 2 3 ani cu monster si pandora.cand lua omu cate 50/80 monster,strangea 7 playeri lv mic si el batea si aia luau experienta scrolls etc etc ;)
BijuuMode Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Pentru cei care jucati pe Rome ia zicetimi si mie lati mai vazut on pe _lala_girl_ on ??
TzuYoshi Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Pentru cei care jucati pe Rome ia zicetimi si mie lati mai vazut on pe _lala_girl_ on ??L-am vazut eu on pe _lala_girl_ off.
Guest StopTheAbuse Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Pentru cei care jucati pe Rome ia zicetimi si mie lati mai vazut on pe _lala_girl_ on ?? ultima oara cand l-am vazut a fost acum 3 luni :P ... e tipu' cu sun 2h .... si multe sun parts heavy armor
BijuuMode Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 L-am vazut eu on pe _lala_girl_ off. un post care nu isi are rostu defapt cam 99% din posturile tale aici nu is au rostu ultima oara cand l-am vazut a fost acum 3 luni :P ... e tipu' cu sun 2h .... si multe sun parts heavy armor aha ca pe venus nu prea lam vazut pentru cei care nu stiu unde e inregistrarea la Hotan Fw
amoniaku Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 frumusica suma ai deidara;) din plvl banuiesc:))) (joke)
orezExpandat Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 frumusica suma ai deidara;) din plvl banuiesc:))) (joke)chiar asa,numa daca aveai inventory deschis puteai sa faci ss cu npc de la hotan fortress ?:))
dsK Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 am si eu o curiozitate. GDF-urile de la Magic Pop pot fi vandute in stall?sau sunt acount-bound ca toate celalalte de la magic pop?
TzuYoshi Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 din instinct se tine invu deschis:)))....De la culturism se trage :lol:.
BijuuMode Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 chiar asa,numa daca aveai inventory deschis puteai sa faci ss cu npc de la hotan fortress ?:))doar ce inscriesem guilda la fortres si am inchis npc ul dar na vam dat motiv de barfa
Kiidu Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 din instinct se tine invu deschis:)))....:)) eu tot timpu apas ss tot asa apas 1 data s si dupaia inca 1 data repede s :)) dar nush de ce :P