Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

http://img192.imageshack.us/i/sro2009122004563267.jpg/ lvl up;)

Gz gz..da dc nu-ti iei si tu un 2h frumos de 90 ? sau astepti sa faci 94 si sa iei cv calumea? :blink:

PS: Mai fa ordine prin inventory sau nu-l mai deschide cand faci ss :P

Posted

Lol... aveam avea unu un monster summon scroll.. am pregatit si eu o melodie ca ma gandeam ca avem de stat sa omoram :)) da pl... nici un minut nu a durat :D

iti trebuia pt de 8 dadeai scrolul si dupa ai formai din noul partyul cu baietii .. au aparut doar mobi

Posted

iti trebuia pt de 8 dadeai scrolul si dupa ai formai din noul partyul cu baietii .. au aparut doar mobi

da.. stiu da' ma asteptam sa aiba mai multa viata mobii aia :))

eh.. am pregatit pt baieti o pandora de craciun.. am cumparat-o de mult ^_^

Posted

da.. stiu da' ma asteptam sa aiba mai multa viata mobii aia :))

eh.. am pregatit pt baieti o pandora de craciun.. am cumparat-o de mult ^_^

in general chestiile astea rare se strang si se pastreaza.in general le da posesorul atunci cand se lasa...asa nust ce fun e sa dai o pandora care dureaza 3 minute de craciun :|

Posted

in general chestiile astea rare se strang si se pastreaza.in general le da posesorul atunci cand se lasa...asa nust ce fun e sa dai o pandora care dureaza 3 minute de craciun :|

da.. mai bine ti-o las tie cand ma las nu? poate eu ma distrez.. nu am mai dat o pandora de vreo 2 ani si ceva ;)

Posted

da.. mai bine ti-o las tie cand ma las nu? poate eu ma distrez.. nu am mai dat o pandora de vreo 2 ani si ceva ;)

da lasamio mie...asta si insinuam >.> idiot kid

nam zis sa mio lasi mie,pur si simplu ideea era ca atunci cand te lasi poti face un mini event...dar dao de craciun daca aia e distractie pt tine...

EDIT : "da.. mai bine ti-o las tie cand ma las nu?" si u faci ironii deastea cu prietenii?daca da...atunci "idiot kid" iao tot ca pe o ironie prieteneasca ;)

Posted

Aoleu.. de ce sa o dai cand te lasi mah? :))) unde e fun? lasa cand te lasi dai buna ziua si gta.. lol acu e frumos prezentu conteaza..poate el nu o sa se lase.. nah.. :P frateee.. da ti-ar place o pandora daia nu? :)) ....da-i mah de craciun cu guildu dai drumu acolo sa fie frumos ;)

Posted

Aoleu.. de ce sa o dai cand te lasi mah? :))) unde e fun? lasa cand te lasi dai buna ziua si gta.. lol acu e frumos prezentu conteaza..poate el nu o sa se lase.. nah.. :P frateee.. da ti-ar place o pandora daia nu? :)) ....da-i mah de craciun cu guildu dai drumu acolo sa fie frumos ;)

daca miar placea mie sa dau o pandora?ce satisfactie am..? am fost la o pandora acum 2 sapt vrei printuri? 8 playeri lv 98-100 si in 2 minute sa terminat....daca intradevar vrei sa te distrezi strange frate 10 20 30 ....si dupaia da...dale oricand...dar asa cand ai una.. nu vad care rostul sa o dai acum.cand te lasi poate no sa mai aiba nimeni pandora pe tot serverul:P si poate o sa fie playeri noi care nici nau prins vreodata eventul cu pandora.si le arati u ce e ala. ;)era frumos acum 2 3 ani cu monster si pandora.cand lua omu cate 50/80 monster,strangea 7 playeri lv mic si el batea si aia luau experienta scrolls etc etc ;)

Guest StopTheAbuse
Posted

Pentru cei care jucati pe Rome ia zicetimi si mie lati mai vazut on pe _lala_girl_ on ??

ultima oara cand l-am vazut a fost acum 3 luni :P ... e tipu' cu sun 2h .... si multe sun parts heavy armor
Posted

L-am vazut eu on pe _lala_girl_ off.

un post care nu isi are rostu defapt cam 99% din posturile tale aici nu is au rostu

ultima oara cand l-am vazut a fost acum 3 luni :P ... e tipu' cu sun 2h .... si multe sun parts heavy armor

aha ca pe venus nu prea lam vazut

pentru cei care nu stiu unde e inregistrarea la Hotan Fw

Imagine IPB

Posted

am si eu o curiozitate. GDF-urile de la Magic Pop pot fi vandute in stall?sau sunt acount-bound ca toate celalalte de la magic pop?

Posted

chiar asa,numa daca aveai inventory deschis puteai sa faci ss cu npc de la hotan fortress ?:))

doar ce inscriesem guilda la fortres si am inchis npc ul dar na vam dat motiv de barfa

Posted

din instinct se tine invu deschis:)))....

:)) eu tot timpu apas ss tot asa apas 1 data s si dupaia inca 1 data repede s :)) dar nush de ce :P

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...