Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

sal :) am un devil spirit expirat de la eventul cu jewel box de anul trecut ... si acum as dori sa il reincarc... se poate?

da...se poate :) eu pe Sleya_ tot de la event am....si l-am incarcat

@rinoceru....asa e acum ...stai ore chiar zile sa intri fara premium :))

Posted

imi spuneti si mie un trick cum sa intru pe server mai repede?ca tot astept asta cu " maximum number...... " si tot nu intra ..

nu este nici un truc tot trebe sa astepti daca vrei sa intri din prima cmpara premium.

Am eu impresia sau tot mai multi playeri se lasa de joc :-?

Posted

ca sa poti farma iti trebuie nervi de otel si multa rabdare...care stiti cv locuri unde sa fiu lasat in pace...la ong,hun,sosunsung e aproape full...golem sunt prea mari..sau sa merg in dw? gasesc loc....nimeni langa mn....dimineata 4 wizz turci bat langa mn si dau lure sa imi omoare char-ul pe care farmez....daca stiti cv locuri va rog spune-ti sau dati-mi o idee...ms

Posted

Deci OMG :angry1: :angry1: :banghead::banghead::banghead::banghead:

http://img97.imageshack.us/i/sro2009122013251274.jpg/ http://g.imageshack.us/img97/sro2009122013251274.jpg/1/

ajung la spot si ce vad? :hair: :hair: un spot plin de cacatei...eh totul inspre bine.. :D am gasit spot mai bun si fac mai mult %/h :gun:

Posted

ca sa poti farma iti trebuie nervi de otel si multa rabdare...care stiti cv locuri unde sa fiu lasat in pace...la ong,hun,sosunsung e aproape full...golem sunt prea mari..sau sa merg in dw? gasesc loc....nimeni langa mn....dimineata 4 wizz turci bat langa mn si dau lure sa imi omoare char-ul pe care farmez....daca stiti cv locuri va rog spune-ti sau dati-mi o idee...ms

Si eu aveam aceeasi problema pana mi-am bagat picioarele si am lasat gap 9. Acum am lvl 36, sunt la sonari si am 130k sp`uri. Iau 830 sxp / party mob.

Deci OMG

ajung la spot si ce vad? :hair: :hair: un spot plin de cacatei...eh totul inspre bine.. :D am gasit spot mai bun si fac mai mult %/h :gun:

HAHAHA :lol: foarte tare frate. :lol:

Posted

il schimb pe R_SupeRstaR_ pe bard cine ma poate ajuta si mie sa stiu ce skilluri trebuie sa bag niste printuri ceva vreau si attacuri nu doar buff in curnd i sa imi farmez un alt char la ong si vreau si attacuri :D

Help me Pls

Posted

il schimb pe R_SupeRstaR_ pe bard cine ma poate ajuta si mie sa stiu ce skilluri trebuie sa bag niste printuri ceva vreau si attacuri nu doar buff in curnd i sa imi farmez un alt char la ong si vreau si attacuri :D

Help me Pls

Nu-l distruge, really #-o

Posted

eu imi schimb wizardul din cleric pe bard.singurul motiv este ca vreasu sa farmez cu bard la ong ;) in rest bard SUX rau de tot.daca nu ai de gand sa farmezi la ong atunci ramai cleric :P cred ca e singurul lucru pentru care bard e mai bun decat cleric...pt ong farm.speed si mana orbit :P

@calyn sunt doar 2 rase la silkroad.chinezi si europeni.ce vezi u acolo 20 tipuri de charactere sunt doar moduri in care vrei sa arate personajul tau.nimic mai mult...restul il faci doar din punctele de STR INT si skilluri :P

Posted

mda sunt deacord cu voi fara cleric e deja "dead" dar eu vroiam sa mi-l fac plvler ca ori cum nu imi plc sa iau chare deja facut si vroiam sa famrez un alt char:D

si daca il mutam pe bard faceam plvl la ong lenjer si nu imi dadea nimeni K.S cu harpa

dar cu un wizz de lvl 96 FF cu set +4+5 FB cam pana la ce mob asi putea face plvl?

Posted

@calyn sunt doar 2 rase la silkroad.chinezi si europeni.ce vezi u acolo 20 tipuri de charactere sunt doar moduri in care vrei sa arate personajul tau.nimic mai mult...restul il faci doar din punctele de STR INT si skilluri :P

ok ms mult :beer:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...