Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

our kill :D 5% xp

http://img710.imageshack.us/i/sro2009121921324660.jpg/

and our drop :D

http://img214.imageshack.us/i/sro2009121921351572.jpg/

cu toate ca ne scoteau warrior buffs de la wizzy retardatii din dioses si angels am facut ks fara zerk scrolls la sun-eri si som-eri

Posted

our kill :D 5% xp

and our drop :D

cu toate ca ne scoteau warrior buffs de la wizzy retardatii din dioses si angels am facut ks fara zerk scrolls la sun-eri si som-eri

Frumos. Trebuia sa ajunga la tine :lol: . "sun-eri" si "som-eri", I mean, ROFL.

Posted

am stat eu mam gandit cum de ai luat atata xp avand si ks de suneri

si porma miam dat seama ca erai pe ticket :D

eu ultima oara cand am fost la medusa cu warriorul am luat 36 mil xp fara ticket si am fost doar partyul nostru

Posted

?

ce ziceti asi face un lucru bun daca lasi muta pe R_SupeRstaR_ pe bard ar fi o idee buna? :D

acum este Wizz/Cleric :D

lol cred ca faci cea mai mare prostie....iwizzu fara cleric e varza pvp..d.ar bun taxi...

sami dai id tau de mess te rog:)

Posted

hehe :D lucky medusa is bugged .... all gates opened nu mai e nevoie sa omoram mini uniques

BTW pentru cei care vor se vina pe rome...vand si bower lvl 100 FF cu sun bow +7 de la magic pop :) ...7bil gold pe rome only ^^

Posted

dak cumpar un cont d sro ..cu e-mai verification ....si imi da si e-mailu si pw d l el.....poate sa`mi mai dea scamm ??

ms anticipat

Daca are secreta de la e-mail si tu schimbi parola, el o schimba la loc, apoi schimba si parola de la cont :-??

Posted

Eu zic sa fii atent,eu nu am fost si am patit-o ....,dupa 2 sapt mi-a dat hack ala

@KingWizard eu cred ca e o idee proasta,o sa mori mult pe bard,si in afara de taxi si unici,nu prea e bun

Posted

Daca are secreta de la e-mail si tu schimbi parola, el o schimba la loc, apoi schimba si parola de la cont :-??

pai imi da si rasp la intrebarea secreta si e-mailu si pw d l e-mail si tot la el...nu cred k mai iau scamm :D

app...dak stiu e-mail la un cont si pw d l el ..qm fac sa imi dea parola d l accont ???

scz d intrebare :(

Posted

pai imi da si rasp la intrebarea secreta si e-mailu si pw d l e-mail si tot la el...nu cred k mai iau scamm :D

app...dak stiu e-mail la un cont si pw d l el ..qm fac sa imi dea parola d l accont ???

scz d intrebare :(

mah eu te sfatuiesc sa nu te complici;)....te poate scamma...e problem ta cum faci..

nimeni nu cumpara chare cu email verification...asa ai cai grija

take care!

Posted

Totul ar fi perfect daca s-ar putea schimba si raspunsul la intrebarea secreta :D

LE: Bafta oricum :)

Posted

PVP 100 pachion/fire/cold

100 pachion/fire/force

Clasic 100pachion/fire/80light/20 cold

da a meu e 100 fire 100 pacheon 80 ice 20 ligh

dar la lv 100 o sa fie 100 ice fire pacheon :P...

pentur pvp bower e bun force inloc de ice

Posted

Daca cineva imi stie intrebarea secreta doar imi poate fura contul?

Pentru ca acuma vreo 3 luni am primit un keylogger si ala mia schimbat parola tot, am reusit cumva sa fac rost de cont am schimbat tot parola email el stie doar intrebarea secreta.Ce ziceti imi poate fura contul?

Posted

Pentru ca acuma vreo 3 luni am primit un keylogger si ala mia schimbat parola tot, am reusit cumva sa fac rost de cont am schimbat tot parola email el stie doar intrebarea secreta.Ce ziceti imi poate fura contul?

iti stie si id-ul ;) daca tia schimbat parola odata....daca iti mai afla odata parola iar ramai fara cont:P

altfel nu :P

Posted

deci poti schimba parola de la un acount in felul urmator

1. ai nevoie de id

2. de raspunsul la intrebarea secreta

3. de e-mail (cum poti schimba pw de la un acount daca nu sti pw )

fara aceste 3 nu poti schimba pw in nici un fel

si mai poti in caz de acountul are e-mail verfication dai la MSN sau la Yahoo depinde de e-mail ca ti-ai uitat pw daca mai sti secretele si ai aflat pw de la e-mail dinou charul este al tau

eu am patito cu e-mailul :D

Posted

si totusi eu nu va inteleg dc va complicati in schimburi de charactere vanzari si alte cele.mai ales cu necunoscuti. cumparati si voi ori de la prieteni ori nu mai cumparati >.>

EDIT : gzz sleya :P

Posted

?

ce ziceti asi face un lucru bun daca lasi muta pe R_SupeRstaR_ pe bard ar fi o idee buna? :D

acum este Wizz/Cleric :D

ai face o treaba foarte proasta :naughty:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...