Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

sa astepti 3 ore sa intrii pe serv X(....si ink nu am reusit dezastru fara premium

Posted

O intrebare cat m-ar costa un tiket gold de 5h?

Posted

O intrebare cat m-ar costa un tiket gold de 5h?

nu exista tiket gold de 5 ore..decat de 3 ore.si e 130 silk.daca vrei premium gold e 200silk.iar premium PLUS care te tine 5 ore cu exp dublu e 290silk :)

Posted

probabil ca el sa referit la gold time ca la 100% xp si pe 5 ore adica p+ ala costa 290 silk si 300 silk = 30 $ = 90 lei

ps : vezi ca ai facut double post... data viitoare foloseste butonul edit

Posted

probabil ca el sa referit la gold time ca la 100% xp si pe 5 ore adica p+ ala costa 290 silk si 300 silk = 30 $ = 90 lei

ps : vezi ca ai facut double post... data viitoare foloseste butonul edit

Bai, esti nebun ?! Fa o cerere de moderator >.<

Posted

Bai, esti nebun ?! Fa o cerere de moderator >.<

Are dreptate ;) nu putem umple paginile asa de auirea :P

Si acum ON: Vedeti ca nu au mai aparut knightes daia? :-? hmmm e cv ciudat cu eventu asta :banghead: sincer nu prea ma implic mult adica nici nu strang fulgi daia in mobi de event chiar daca dau pandora... lasa-i dai in provenienta :gun:

Edit: lasa-ti mah vagina si vb de sro :angry1:

Posted

Are dreptate ;) nu putem umple paginile asa de auirea :P

Si acum ON: Vedeti ca nu au mai aparut knightes daia? :-? hmmm e cv ciudat cu eventu asta :banghead: sincer nu prea ma implic mult adica nici nu strang fulgi daia in mobi de event chiar daca dau pandora... lasa-i dai in provenienta :gun:

Pe neptune au aparut... pe la ora 2:30 azi dimineata a fost umpluta bara, iar pe la 6 cica au aparut.

Posted

tzuyoshi :)) cu dedicatie :X :

on : eu cand mam trezit azi diminetza lam prins pe ultimu cum murea.. deci pe la 10-11 cam asa pe tibet erau deja gata

Posted

tzuyoshi :)) cu dedicatie :X :

on : eu cand mam trezit azi diminetza lam prins pe ultimu cum murea.. deci pe la 10-11 cam asa pe tibet erau deja gata

48rz8udZBmQ ca tot o dam in dedicatii.

Si pe Hera au aparut azi dimineata, but who gives a fk ? Oricum se omoara astia pentru un kill... so it ain`t fun >.<

Posted

ma rog Premimum plus in bani cat coasta nu in silk :D

P.S. AM aflat ms orq :D

Posted

ma rog Premimum plus in bani cat coasta nu in silk :D

30$ => in jur de 90 ron 100 ron pe acolo :P

@TzuYoshi le ai cu dedicatiile =)) 5* asa ca pe utube:>

Posted (edited)

are cineva vreo idee cand se redeschide cumpararea sbot-ului? plz pm me care stie :)

EDIT : stiu k nu e topic de asa ceva dar : vand wiz/bard lvl 85FF + 230k sp left // warior/cleric lvl 82 FF 560k sp left // rogue/cleric lvl 55 FF 320k sp left / toate pe SERVER Xian ^^

AM POSTAT AICI PENTRU CA PE ACEL TOPIC DE VANZARI NU PREA SUNT SERIOSI TIPII SI NICI NU PREA SE UITA LUMEA . 10X :beer:

Edited by sweet_boy_eu
Posted

@sweet dc le vinzi? te lasi?

nu ma las dar le vand k mai am multe si raman doar cu 1-2 caractere si cu banii facuti din vanzarea conturilor ori imi iau silk pe celelalte ori imi iau ceva pt mine :)

CHIAR n-are nimeni idee cand se redeschide cumpararea sbot-ului???

Posted

Gz la toti pentru reusite ! Este ceva de capul la noul update ? Nu am mai dat prin silk de ceva vreme ..... ! Si daca toti au spus aici ce vand ia sa spun si eu sper sa nu se supere nimeni!

Wts wizz/bard 100ff pe acest cont mai este si arcas lvl 91 FF ; Bow/pacheon/fire/cold gap 9 cu 300k SP .. mai trebuiesc inca 100k sp ca sa fie FF ! Care e interesat sa dea pm !

Posted

mia placut treaba cu "-Are 2 dresuri Ala Cu Aripi de Cioara Negru" =))

aripi de cioara mah?:)) vezi ca scrie si pe dress cum se numeste exact:P sigur nu scrie aripi de cioara =)) am ras 10 minute ,abia mam putut opri ^^

Posted

m-am dus si eu azi mi-am bagat dinou Devil Spirit's si m-am dus mangyang sa vad cat dau :D

uitati ce a iesit...

http://img405.imageshack.us/i/sro2009121719460411.jpg/

care este parerea voastra?

Posted

m-am dus si eu azi mi-am bagat dinou Devil Spirit's si m-am dus mangyang sa vad cat dau :D

uitati ce a iesit...

http://img405.imageshack.us/i/sro2009121719460411.jpg/

care este parerea voastra?

kred ca e bine nu ma pricep :)) oriqum e mult :P

revin si eu mai pe seara cu un ss ma duc sa fac si eu un test dmg sa testez +7 dar dupa ce ii fac criticalul :P

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...