Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Guest Blaidy
Posted

KSSN-ul ala ma ajutat pana in kkt, am folosit 5 kssn-uri si degeaba ...

Link-ul de sus merge, dar nu imi apare un nume in koreana ...

Posted (edited)

dupa ce bagi kssn`u tre sa apara un nume in coreana nu?? ...... :pumn:

vad k in ala acolo tre si numele si programelu ala nu da si nume in coreana :(

:comp2::comp2::comp2::comp2::comp2:

Edited by ShUb3r3cK
Posted (edited)

eu unu nu fac p desteptu` dar chiar nu-mi dau seama ce tre sa fac k sa obtin contu ala mult dorit :((

nu gasesc kssn`u ala kre sa-mi dea numele in koreana :( :comp2::comp2::comp2::comp2::comp2::comp2::comp2:

Edited by ShUb3r3cK
Posted

Oricum nu joci mai mult de 2-3 ore ... asa ca nu merita efortul !! Sincer si eu mi-am dorit un account dar nu am sa ajung sa tip ca tine in vreo 3 pagini cat de mult iti doresc un cont. Sper ca te-ai prins ca exagerezi cu smileys.

Guest Blaidy
Posted

In prima caseta trebuie sa scrii un nume in koreana ...

Am incercat vre-o 20 de nume si kssn-uri, tot degeaba. Nu apare numele ala in koreana care treb. sa apara.

Posted

...... eu miam facut limba in engleza ..... am resintalt jocu, am facut pas cu pas ce am facut data trecut si nu si nu mere =))

P.S Heavenly sti dc cere toata lumea party ? pt ca uni nau jucat silkroad sau habarnau ce e silkroadu ..... in schimb au jucat MU si acolo doar party plz , party plz , party plz vedeai

P.S2 nu stiu cum dracu va puteti gandi la party sa cresteti rpd in silkroad OMG .... OMG maa .... da de Questuri ati auzit ?

Posted

sti dc cere toata lumea party ? pt ca uni nau jucat silkroad sau habarnau ce e silkroadu ..... in schimb au jucat MU si acolo doar party plz , party plz , party plz vedeai

P.S2 nu stiu cum dracu va puteti gandi la party sa cresteti rpd in silkroad OMG .... OMG maa .... da de Questuri ati auzit ?

Te-ai uitat in Sig'ul tau ? :| Ai dreptate ca asa se spunea in MU , dar tu erai unul dintre ei.

Cat despre kSro , e FUN sa fi in party , fiecare cu rolul lui ... si pe deasupra si exp mai mult si championi.

P.S Nu l-am jucat inca , mi-ar placea.

Posted

Te-ai uitat in Sig'ul tau ? :| Ai dreptate ca asa se spunea in MU , dar tu erai unul dintre ei.

Cat despre kSro , e FUN sa fi in party , fiecare cu rolul lui ... si pe deasupra si exp mai mult si championi.

P.S Nu l-am jucat inca , mi-ar placea.

da fie care are rolu lui ........... daca ai party hillar esti cautat ai uitat ceva in nafara de championi elite :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...