Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

eu nu inteleg de ce isi pune lumea email ver si dupaia vrea sa vanda acountul :| iti pui email ver atunci cand iti faci un acount si dupa ce te lasi de silk il dai unui prieten sau ii dai delete sau il lasi sa putreseasca acolo, nu cand il faci si dupaia vrei sa il vinzi :| mai bn sa lasati email ver si aveti grija la keyloggere:))

Posted

daca eu am id si pw de la acount si am si id si pw de la e-mail si am schimbat eu pw la amndoua

si el stie id secreta si id de la e-mail ma mai poate scama ? :| :( :|

da exemplu eu iti dau contu meu glavieru tu imi dai x$ si pana sa intri tu pe cont in sro eu dau pe yahoo ca mi am uitat pasu si o schimb pe urma intru pe site la JM si dau acolo si schimb pasu iar pana intri tu o ei in barba si eu raman cu bani tu cu paguba daca vrei sa cumperi un acc cauta fara email

Posted

Baieti... sunt si eu curios de ceva.. nu stiu daca o sa stiti da na :))

oare cat costa wizz/cleric, wizz/bard, warr/cleric, war/cleric de 105? poate daca pe la 11dg ma plictisesc de sro dau lovitura si ma scot si eu cu niste bani.. si asa tata nu are nevoie de ei =)))

Posted

urasc jg cave!!!!!!!!

deci ma duc acolo intr-o camera intr-un colta acolo stiti voi ca sunt platforme dalea colturi in B2.. spawn jmeker nustiu ce..dupa 10min numai sunt mobi sau spawn foarte mic X(

Posted

hmm acu ceva zile zicea un prieten ca in b2 in colturi spawnu inceteaza daca sunt 2,3,4 playeri in colt.. deci daca e mai mult de 1 acolo timp de nush cat timp spawnu se opreste sau scade..

Posted

da eram doar eu for god' sake :(( ma dispera ca acum 2 zile am facut lvl up si de atunci am frecat menta incercand sa gasesc spoturi am deabia 25% T_T

Posted

da eram doar eu for god' sake :(( ma dispera ca acum 2 zile am facut lvl up si de atunci am frecat menta incercand sa gasesc spoturi am deabia 25% T_T

ar putea fi si din cauza ca ai bifat optiunea aia cu avoid event mobs (nush ce ai facut tu zic si eu asa) daca o bifezi aia nu mai apar mobi deloc apar doar cei de event si tu daca ai setat sa nu atace :) ..no mobs

Posted

pentru cei interesati de caractere pe rome....am asa....warrior/cleric lvl 100 aproape FF de vanzare...dar asta e cam scumpicel....vreo 300$

si mai am nuker de lvl 92...bicheon/light/cold si un wizz/cleric de 90 care nu prea sunt farmati...daca e cineva interesat sa dea un pm sau ceva cu o oferta...

stiu ca nu se posteaza aici...dar am vazut ca e lume interesata sa vina pe rome...si deaia am facut-o :) sper sa nu deranjeze pe nimeni....oricum eu nu ma grabesc sa vand conturile...so...

Posted

nu am bifat nimic pt ca nu am versiunea de la sbot care are cu avoid event mobs :P ..am 1.48 eu :P ... eh macar is fericit o facut stalleru 110m :D ...e bun de dimineatza avea 19m.. :)) merge treaba :D da as vrea sa nu atace mobii de event vad ca ii omoara si imi strica xp bate in gold p aia :|...infene ....cred ca ma duc maine la rocky... numai am nervii necesari azi .. :P

BFT all ;)

Posted

nu am bifat nimic pt ca nu am versiunea de la sbot care are cu avoid event mobs :P ..am 1.48 eu :P ... eh macar is fericit o facut stalleru 110m :D ...e bun de dimineatza avea 19m.. :)) merge treaba :D da as vrea sa nu atace mobii de event vad ca ii omoara si imi strica xp bate in gold p aia :|...infene ....cred ca ma duc maine la rocky... numai am nervii necesari azi .. :P

BFT all ;)

ar fi bine sa iei versiunea noua 49b

versiunea 48 nu te lasa sa te duci in jg cave pe curent coordoantes :-??

adica te duce pe teleportul din jg dar nu te teleport

Posted

BFT all ;)

That's my monney :))

Stie cineva ce va face noul skilll de la cap 105 de la Pacheon (cioara aia) Atack ratting sau Phy atack ?

Posted

am patit si eu.... am luat char de 100 FF ... cu email verification pe google... si in 4 zile a dat ala email la google sa ii dea mailu inapoi ca cica "i-a spart un ahcker mailu" .... si aia i-au schimbat parola... cu toate ca schimbasem absolut tot... si email si date si telefon si tot...

As putea face asa dupa mine prima oara ii zic sa-mi dea id,pw,secretu si e-mailu daca are incredere mi le da zic eu,apropo eu mi-am facut cartea de credit cand iau silku bifez cat vreau sa iau prin ce modalitate(carte de credit,ceva de genu era scris) acolo jos scrie e-mail de la contu unde vreau sa bag silk iar apoi dau cumpara,dupa aceasta ce o sa-mi apara? (e prima oara cand cumpar silk :dooh: )

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...