Dr4q_Sti3 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 cel mai sigur e msn aici puteti sa faceti tranzactii dar cu yahoo nici o sansa azi cumperi acount maine nu il mai ai:)) doar sa stii une sa umbli
amoniaku Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 daca e mail verif pe yahoo facut , iti iei hack in secunda urmatoare:) ...
dsK Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 eu nu inteleg de ce isi pune lumea email ver si dupaia vrea sa vanda acountul :| iti pui email ver atunci cand iti faci un acount si dupa ce te lasi de silk il dai unui prieten sau ii dai delete sau il lasi sa putreseasca acolo, nu cand il faci si dupaia vrei sa il vinzi :| mai bn sa lasati email ver si aveti grija la keyloggere:))
Equilibrium Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Eram pe la thiefing cu un coleg si inca unu strain si faceam o pauza. In timp ce eu faceam pauza strainu cauta trade sa jefuiasca si gaseste unu... restu cititi din poza :))BTW inculpatu e FoS_BastarT http://i304.photobucket.com/albums/nn191/g...19-18-34_76.jpg
Metalsproit Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Eram pe la thiefing cu un coleg si inca unu strain si faceam o pauza. In timp ce eu faceam pauza strainu cauta trade sa jefuiasca si gaseste unu... restu cititi din poza :))BTW inculpatu e FoS_BastarT http://i304.photobucket.com/albums/nn191/g...19-18-34_76.jpgFura de la el din guild?apropo cine joaca pe Alps?
amoniaku Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 mie sincer mi se pare o porcarie faza cu mail verification:| in fine ...irelevant:)
BijuuMode Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 daca eu am id si pw de la acount si am si id si pw de la e-mail si am schimbat eu pw la amndouasi el stie id secreta si id de la e-mail ma mai poate scama ? :| :( :|da exemplu eu iti dau contu meu glavieru tu imi dai x$ si pana sa intri tu pe cont in sro eu dau pe yahoo ca mi am uitat pasu si o schimb pe urma intru pe site la JM si dau acolo si schimb pasu iar pana intri tu o ei in barba si eu raman cu bani tu cu paguba daca vrei sa cumperi un acc cauta fara email
Lord_Bogdan Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Baieti... sunt si eu curios de ceva.. nu stiu daca o sa stiti da na :))oare cat costa wizz/cleric, wizz/bard, warr/cleric, war/cleric de 105? poate daca pe la 11dg ma plictisesc de sro dau lovitura si ma scot si eu cu niste bani.. si asa tata nu are nevoie de ei =)))
aDyTsU Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 urasc jg cave!!!!!!!! deci ma duc acolo intr-o camera intr-un colta acolo stiti voi ca sunt platforme dalea colturi in B2.. spawn jmeker nustiu ce..dupa 10min numai sunt mobi sau spawn foarte mic X(
Kiidu Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 hmm acu ceva zile zicea un prieten ca in b2 in colturi spawnu inceteaza daca sunt 2,3,4 playeri in colt.. deci daca e mai mult de 1 acolo timp de nush cat timp spawnu se opreste sau scade..
aDyTsU Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 da eram doar eu for god' sake :(( ma dispera ca acum 2 zile am facut lvl up si de atunci am frecat menta incercand sa gasesc spoturi am deabia 25% T_T
BijuuMode Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 ce noroc pe capu meu am primit azi 8 pandora si 6 msr moka de la astea din guild :))
Dr4q_Sti3 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 da eram doar eu for god' sake :(( ma dispera ca acum 2 zile am facut lvl up si de atunci am frecat menta incercand sa gasesc spoturi am deabia 25% T_Tar putea fi si din cauza ca ai bifat optiunea aia cu avoid event mobs (nush ce ai facut tu zic si eu asa) daca o bifezi aia nu mai apar mobi deloc apar doar cei de event si tu daca ai setat sa nu atace :) ..no mobs
Sleya Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 pentru cei interesati de caractere pe rome....am asa....warrior/cleric lvl 100 aproape FF de vanzare...dar asta e cam scumpicel....vreo 300$si mai am nuker de lvl 92...bicheon/light/cold si un wizz/cleric de 90 care nu prea sunt farmati...daca e cineva interesat sa dea un pm sau ceva cu o oferta...stiu ca nu se posteaza aici...dar am vazut ca e lume interesata sa vina pe rome...si deaia am facut-o :) sper sa nu deranjeze pe nimeni....oricum eu nu ma grabesc sa vand conturile...so...
aDyTsU Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 nu am bifat nimic pt ca nu am versiunea de la sbot care are cu avoid event mobs :P ..am 1.48 eu :P ... eh macar is fericit o facut stalleru 110m :D ...e bun de dimineatza avea 19m.. :)) merge treaba :D da as vrea sa nu atace mobii de event vad ca ii omoara si imi strica xp bate in gold p aia :|...infene ....cred ca ma duc maine la rocky... numai am nervii necesari azi .. :PBFT all ;)
Equilibrium Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 ce noroc pe capu meu am primit azi 8 pandora si 6 msr moka de la astea din guild :))mda... si eu ma chinui sa strang snow ball's dinalea :))... bv
PsychoR0 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 nu am bifat nimic pt ca nu am versiunea de la sbot care are cu avoid event mobs :P ..am 1.48 eu :P ... eh macar is fericit o facut stalleru 110m :D ...e bun de dimineatza avea 19m.. :)) merge treaba :D da as vrea sa nu atace mobii de event vad ca ii omoara si imi strica xp bate in gold p aia :|...infene ....cred ca ma duc maine la rocky... numai am nervii necesari azi .. :PBFT all ;)ar fi bine sa iei versiunea noua 49bversiunea 48 nu te lasa sa te duci in jg cave pe curent coordoantes :-??adica te duce pe teleportul din jg dar nu te teleport
Vyorel903 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 nu am bifat nimic pt ca nu am versiunea de la sbot care are cu avoid event mobs :P ..am 1.48 eu :P ... eh macar is fericit o facut stalleru 110m :D ...e bun de dimineatza avea 19m.. :)) merge treaba :D da as vrea sa nu atace mobii de event vad ca ii omoara si imi strica xp bate in gold p aia :|...infene ....cred ca ma duc maine la rocky... numai am nervii necesari azi .. :PBFT all ;)That's my monney :))Stie cineva ce va face noul skilll de la cap 105 de la Pacheon (cioara aia) Atack ratting sau Phy atack ?
leoky1208 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 eu cred k atk rating rating pt ca e urmatoarea pasare...si arata superb..am vazut pe youtube...avea unu' un video q media.pk2 modificat
Guest Dott Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 am patit si eu.... am luat char de 100 FF ... cu email verification pe google... si in 4 zile a dat ala email la google sa ii dea mailu inapoi ca cica "i-a spart un ahcker mailu" .... si aia i-au schimbat parola... cu toate ca schimbasem absolut tot... si email si date si telefon si tot...As putea face asa dupa mine prima oara ii zic sa-mi dea id,pw,secretu si e-mailu daca are incredere mi le da zic eu,apropo eu mi-am facut cartea de credit cand iau silku bifez cat vreau sa iau prin ce modalitate(carte de credit,ceva de genu era scris) acolo jos scrie e-mail de la contu unde vreau sa bag silk iar apoi dau cumpara,dupa aceasta ce o sa-mi apara? (e prima oara cand cumpar silk :dooh: )
BijuuMode Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 joia viitoare banuesc nu am gasit NPC pt inregistrare :))
salam30 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 am gasit eu :Dvezi ca e in hotan =)))....stai ca iti ziccum te tuci la templu in stanga succes :D
KingWizard Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 am luat 2% pe un mob :))=))http://img3.imageshack.us/i/sro2009121622450900.jpg/