Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Am revenit cu un screen :P

da stiu ca mia am de lucru la +7... mia ales ca, crit 10 s-a schimbat in 5 cand am facut phy si blue..dar oricum am datorii acum :(( ...mai am de lucru :P

http://img195.imageshack.us/i/sro2009121621200143.jpg/ http://g.imageshack.us/img195/sro2009121621200143.jpg/1/

Posted

felicitari alexe pt knight...sa te vedem si baronet...app ati mai auzit k un char chn face sp mai greu ca unul euro? la ong farm ma refer....inclin sa cred k da...dar ciudate sunt caile sro-lui....orice e posibil :))

Posted

hmm eu stiam ca de obicei face sp mai repde un euro.. si asa sa si intamplat.. eu am facut mai repede sp decat un preiten deal meu care incepus exact ca si mine

Posted

deci nu mi s-a intamplat numai mie...cum ziceam...ciudate sunt caile sro-lui...am ramas masca cand am auzit cate sp au partenerii mei euro din party:))

aDyTsU frumoasa glavie...bafta la farm..presupun k urmeaza si wizz-ii sunt inamicii tai din pacate :D

Posted

eu kred k europenii iau mai repede si xp si sp in party dekt chinezii ,aia kred k e singura explicatie:) europenii sunt facuti ptr grind in pt pe knd chinezii sunt facuti ptr grind individual sau pt distrib.

Posted

Cum as putea schimba acolo la selectarea serv sa ramana un anumit server? Pentru ca eu joc pe 2 servere si de exemplu ia unu disconnect de pe un server si ultima data era pus sa intre pe celalat serv si in loc sa imi intre pe serv care il vreau eu imi intra pe ultimu server pe care sa conectat.

Se poate face ceva ?

Posted

Felicitari tuturor pentru level up si dropuri.

Eu ce sa mai zic ... de cand a inceput eventul asta, numai ghinion am.

Am ratat ultima armura de +7 (glove) de la un vanzator bun si a trebuit sa-l iau de la un bisnitar.

Am ramas si fara bani, dropuri doar 2 in 3 zile, vad ca Romtelecomul in continuare isi face datoria de a ma deconecta de 3-4 ori /zi, iar unicii aia i-am vazut doar in poze. Sper macar sa vad unul pana se termina eventul.

Bafta in continuare :beer:

Posted

@amoniaku ...cand incarci devil de la event tine 1 luna :)

si da...euro face mai multe sp decat ch la farm...si deasemenea daca ai party full de euro...faci mai multe sp decat daca ai si un chinez sau mai multi in party

stupid event moobs....ruin my xp :(

Posted

La bow nu folosesc 5 combo... Si can apare un Noob alb... Cel putzin 4 lovituri :|

Grats all Knight , Uniq... Din cate stiu fara alchemy :)

Cei de pe rome? Doriti un trade?

Posted

auziti dar dupa ce se termina numaru ala apar inca 1 data white knights si dupa ce iam omorat pe aia apare printesa ? faza cu sp/exp increase am inteleso

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...