TzuYoshi Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 adevarat:P si da...joaca cu o mana :))Si cu o mana e pe redtube. :-j
Guest StopTheAbuse Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Si cu o mana e pe redtube. :-j=))))) :)) LVL UPPPPPP 59 :D
salam30 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 ma voi nu auziti ca la somn cu voi =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))bv pt lv up nicro2Ice lv 70 gap 9 400k sp, fac 24 k sp pe zi la generali poate pe redtube e cu doua =)))))))))))))
Sleya Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 omg ati umplut forumul de aberatii !!!!stop it.....@Elodia a fost alui Nicky_ dar a fost hacked@levi.....e de treaba ....pacat ca e ungur :)) si prostpractice is the key to perfection :)lvl 95 pe rogue :P
Guest StopTheAbuse Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 omg ati umplut forumul de aberatii !!!!stop it.....@Elodia a fost alui Nicky_ dar a fost hacked@levi.....e de treaba ....pacat ca e ungur :)) si prostpractice is the key to perfection :)lvl 95 pe rogue :Pgrtzzz :)) levi e de treaba dar pacat ca e ungur si prost (x2) :))) mi-a placut astaLVL UPPPP 60 :D
Dr4q_Sti3 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 cu interziere il sustin pe Xriminal in fata lui dsk daca are fire wall nu i poti da kd, nici kb si nici debufuri sau stun, sleep cum il bati?
cri2032 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Eu am rogue de 90 .. CU clasicele 90+5 sos dagger cumparate xD , Dau pe playeri de 100 cu FORCE de la Bower si ma duc cu rogue... Long Shot , KD , Dagger , Dagger Desperate , Scoud [ adica viteza 140% ] , Dau skillu ala de 3 hituri si dupa cel de 5 hituri si e mort :).. Sau prickGrats alex xD ... Cine vine in GUILD , Creem ~ Creati ~ Creezi guildu' numele LinkMania xD , Hai cu rima LinkMania Din Romania :crazy:EDIT: GNGWC 3rd Event WinnersEvent 1 (USB, Silkroad 2GB)- Troy Server / Mei_XueEvent 2 (Silkroad Desk Calendar for year 2010 + Desk Clock)- Eldorado Server / Useless- RedSea Server / _ApoLLoN_- Gaia Server / GC_Satan- Hercules Server / Ladymistic- Eldorado Server / Otoha- Olympus Server / Cybele- Neptune Server / CIN_CON- Alps Server / TearofTatsu- Rome Server / _Electraa_GC_Satan :))[Patch]- Legend 4 Plus - Hotan Fortress will be updated. *Adding New Hotan Fortress area *New Magic POP system will be added. *Christmas & New Year Event will begin. (Winter Event, Goodbye 2009 Event, Storage expansion item event)- New premium item Glacial avatar will be added.- Ingame fortress war system will be updated- Premium item Fur Avatar will be removed
PsychoR0 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 am o problema...nu pot instala noua versiune de silk, poate ati mai discutat pe aici dar nu am timp sa ma uit peste tot ce ati vorbit ca trebuie sa plec, deci pot instala versiunea inainte de a se termina inspectia?
AHIL3 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 am o problema...nu pot instala noua versiune de silk, poate ati mai discutat pe aici dar nu am timp sa ma uit peste tot ce ati vorbit ca trebuie sa plec, deci pot instala versiunea inainte de a se termina inspectia?'yo asa cred dar trebuie so dezinstalezi p cea dinainte :) si merge :P cel putin cand sa schimbat ultima data versiunea yo asa am facut B)edit: imi poate da cineva si mie un link de unde sa downloadeze cineva noua versiune pt ca....joymaxu e blocat momentan...
cri2032 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Vreau si eu un site de unde pot DOWNLOAD cu torrent sau fara SILKROAD pana se termina inpectia
amoniaku Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 dupa ce se termina inspectia atunci instalezi noua versiune:) pana atunci nu merge
TeG_EOS Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 d aici poti sa iei clientu nou..cn e interesat (merge si cu viteza mare ) baieti ..la eventu asta ..ce ...cade ..??
cri2032 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Mersi merge cu 1,5 mb per sec :)La event e ceva cu Unu pe un cal :))EDIT: NU stiu , Nu cred ca intraznesc cei de la gaymax sa piarda bani in halu asta :))EDIT2: Scrool adic Hit , Parry , 500 hp Sigur pica
TeG_EOS Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Mersi merge cu 1,5 mb per sec :)La event e ceva cu Unu pe un cal :))mie mi`a luat cu 10mb :D ...ma refeream dak iti cade dress ..si alte chestii sau tot scrool dinalea ?
dsK Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 cu interziere il sustin pe Xriminal in fata lui dsk daca are fire wall nu i poti da kd, nici kb si nici debufuri sau stun, sleep cum il bati?prietene.warlock/cleric full int sau wizard/cleric full int...sti ce inseamna asta....ca in timp ce imi dau healing cu cleric rodul pot da repejor si un Justice Cross.si adio firewall.dupa aceea cu warlockul stun/DoT/sleep/debuff/stun dmg.mort....iar cu wizzardul dupa ce ii sparg firewallul care este level maxim...dintro lovitura fear meteor,salamander blow,...si cam aia e...sau cu playerii mai dificili trecem direct la stun/fear offering :P ce crezi ca firewall e chiar asa o mare problema? sa iti spui eu ce e o adevarata problema pt euro int...icewallul...ala da...ca pana il sparg eu cu un swrord 1hand ma apuca pastele...si daca nu ii dau rpds stun fear si alte prostii iar sil da iar pierd timpul 1000 de ani sa il sparg:P ...team lamurit cum e treaba cu chinezii? chinezii nu au nici cea mai mica sansa in fata unor euro care stiu sa joace...PS: daca bowerul e ratat deala cum am mai vazut eu pe rome cand faceam pvp cu nicky sau cu droll de da din 20 skilluri 16 sunt kb...intrun final tot il bat :PPS2: warlockul nu are nici KB nici KD ;) iar in caz de te refereai la warrior...sti cum se sparge firewall? exact cum il spargi cu euro int pe cel de ice...pui o arma de cacat in mana si ii dai pana iti vine rau iar dupa aceea rpd trebuie sa il ti in kd kb stun sa nu aiba sanse sa il dea iar...dar repet eu vorbeam de warlock/cleric;) care dupa parerea mea e cam over powered inpotriva chinezilor:P
Xriminal Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 neatza:Xready for war?:>plm de cand asteptam eventul asta nou:X...mai ales dresul male:X:X:X
TeG_EOS Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 fratilor la cat se termina inspectia ??/EDIT:Server open Go Go Go
amoniaku Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 e superb dresu :X , nu stiti pe kreva care incarca silk pe gold ? @dsk ce lvl ai la warlock?.. eu am jucat cu un warlock 100 ff si nu am fost foarte incantat mai ales in pvp cu arcasi:) isi pune ice wall si nu se mai prinde nimik:( si de apropiat de el nici vorba ca ma tine in knock -.- deci e enervant arcashu da asta e :)
Guest StopTheAbuse Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 e superb dresu :X , nu stiti pe kreva care incarca silk pe gold ? @dsk ce lvl ai la warlock?.. eu am jucat cu un warlock 100 ff si nu am fost foarte incantat mai ales in pvp cu arcasi:) isi pune ice wall si nu se mai prinde nimik:( si de apropiat de el nici vorba ca ma tine in knock -.- deci e enervant arcashu da asta e :) lasa-l inpace ca oricum nu intelege... abia astept sa vad ce face impotriva la ice wall =)))
dsK Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 yupyyy am fost primul in jangan....eu cu...UnkTech atat in rest janganul era gol :X:X:Xnu stiu daca si voi dar eu cel putin ador melodia aia din orase de craciun :XEDIT : interesant sistem la magic pop :P pentru impatimitii de magic pop ...acum aveti mai multe items la dispozitie ;) AU BAGAT GDF LA MAGIC POP :P
Guest StopTheAbuse Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 frate.... am instalat silku si-a facut update.... si dupa ce dau start imi da erroare.. silkroar error code 2... dc drq?
Kiidu Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 xD :)) sa facut satan si cu un ceas de birou :) observ ca cilentu de instal arata diferit ca pana acum .. e la fel cu cel de la rsro :)) prima oara mam speriat am crezut ca instalez rsrow00t tocmai am intrat in joc si am vazut ceva de genu blablabla has killed White Knight2nd w00t am sos glavie pe farmer dar nu straluceste :(( e bug sau ceva?
i sin Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 frate.... am instalat silku si-a facut update.... si dupa ce dau start imi da erroare.. silkroar error code 2... dc drq?sincer sa iti spun mie imi merge perfect.. nu stiu care poate fii problema la tine :-??
ScarFaceRo Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 deci Fratilor...va rog....imi zice cineva cum fac sa transfer bani de pe un srv ep altu?:D