Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

ai vrea u sa fii asa noob ca mine ;) noob cu sun asta e al 2-lea ;) faceam pvp cu wizzu si ma intreba lumea daca sunt hybrid =)))

te intreba daca esti hybrid pt ca avea dmg prea mic nu pt ca aveai mult HP =))

edit : ar fi o idee sa facem 1 guild de romani de pe LM pe rome...o singura chestie... trebuie sa dam la vot daca fara mihai sau fara levi=))

Posted

edit : ar fi o idee sa facem 1 guild de romani de pe LM pe rome...o singura chestie... trebuie sa dam la vot daca fara mihai sau fara levi=)) eu vreau fara levi:P

ar fii mai bine sa veniti toti in de4thdealers...deja e guilda....si eu vreau si cu levi si cu mihai....treaba e ca voi buuresteni sunteti orgoliosi...si razatori:(...levi e chiar baiat bun.... :beer:

Guest StopTheAbuse
Posted

edit : ar fi o idee sa facem 1 guild de romani de pe LM pe rome...o singura chestie... trebuie sa dam la vot daca fara mihai sau fara levi=)) eu vreau fara levi:P

gata ma handicapatule... (ptr toti cei care nu stiu.. eu si cu dsk suntem ff buni prieteni.. nu ne-am certat... doar am glumit^^) ar fii o idee sa facem guildu:D .... eu unu intru:D
Posted

Eu farmez charu cu dsK si vin in death dealer ....

Xriminal stii pe cnv care vinde acconturi pe rome ?? Adica WTT....

cam ce ai avea de wtt?:>

hehe :)) oricum chiar as vrea sa vin pe rome .. daca nu farmeaza bogdan poate gasesc pe cineva sa mil ia pe prapad :) mai intrebati si voi peacolo ca ii stiti mai bine ;)

dream dami id tua de mess:D.....sau ial pe al meu...sergiu_ciurcanu ^_^

thnx

Posted

gata ma handicapatule... (ptr toti cei care nu stiu.. eu si cu dsk suntem ff buni prieteni.. nu ne-am certat... doar am glumit^^) ar fii o idee sa facem guildu:D .... eu unu intru:D

de cand pana cand te dai mah tu prieten cu mine? am vorbit de 2 ori pe mess si gata crezi ca putem fi prieteni? =)) [glm glm...da chiar suntem prieteni :))]

EDIT : de 2 ori intro zi primul pe pagina :"> cu 2 comenturi de tot kktu =)) scz again ^^

have fun :P

Posted

mersi guys:)) se pare ca am iscat o cearta monumentala:)) ... am fost lamurit despre buildu rogu/warlock.... ptr moment clericu e baza, dar se va reduce holy spell la 50% la urmatoru cap.deci se va prinde toate prostiile de warlock si pe clerici:) mersi all ptr raspunsuri;)

Posted

mersi guys:)) se pare ca am iscat o cearta monumentala:)) ... am fost lamurit despre buildu rogu/warlock.... ptr moment clericu e baza, dar se va reduce holy spell la 50% la urmatoru cap.deci se va prinde toate prostiile de warlock si pe clerici:) mersi all ptr raspunsuri;)

daca zici ca alegi clericul inseamna ca nu teai lamurit!

alege warlooooock =))

Posted

bine si boweru meu fire pacheon ff 100 ligh 80 ff si 20 cold...va bate am2ua buildele:))) :gun:

Posted

bine si boweru meu fire pacheon ff 100 ligh 80 ff si 20 cold...va bate am2ua buildele:))) :gun:

sa mor eu abia astept sa faci lv 100 sa te bat si cu wizul nu numa cu warlockul :P

Posted

sa mor eu abia astept sa faci lv 100 sa te bat si cu wizul nu numa cu warlockul :P

e bun exo frate..... lasama sami iau premiu si sa botez sa fac lv 100...ca apoi iti rup eu tie funduletzsu:X

Posted

ma da nu aveti somn

nu pot sa fac questul de knight -.-

va zic eu care cel mai tare build

ala care este euro si are setul lu templar sau mai bine

sa fim serios...daca nu avea setul ala sio lua de nu avea aere....

edit : si criminale ce cauti tu trader in guilda de thiefi :D

Posted

ma da nu aveti somn

eu ce am zis....

Guest StopTheAbuse
Posted

ma da nu aveti somn

POINT !!! :D uitate si la asta.... _Watari_ ... sun 2h+9 scut +9 set +7 100 parts accesory+7 100 neck :D m-a batut cu 9-1 :)))) ce-a mai urata bataie pe care am luat-o cand jucam cu droll:D
Posted

is trader ca am charu de putin timp....si imi ajut uni prieteni din union sa faca lv up la thief...apoi ma bag si eu thief...si asa is lv mic acuma pentru a face ceva ca thief...intelegi?.

Posted

@mihai watari cu tot cu setul lui accessorys lui si cu shield +9 in mana sia luat 58k crit :)) frate sa mor eu mi se pare prea mare critul...pt itemurile lu watari:| adica macar de era un 42k:| hai 45k...dar 58...laso draq cu shield +9 in mana

@salam a zis templar ca cu orice set joaca si bate tot de fapt cu +4+5 macar...si eu sincer il cred ca din cate cred eu nu prea tine de set la el...din cate ai vazut tine adversarii numa in kb kd stun.singurul item care il ajuta ff mult sunt daggerele sun:P atat

Posted

sun dagger la ce vroiai sa te astepti

=))

pai da mane dar nu se bate cu playeri cu +5 se bate cu playeri cu suns:P oricum daca joci tu cu caracterul ala nu omori nimic la pvp....sau daca joc eu sau oricine altcnv...el schimba ff bine armele...F1-2-3-4 :P

Posted

=))

pai da mane dar nu se bate cu playeri cu +5 se bate cu playeri cu suns:P oricum daca joci tu cu caracterul ala nu omori nimic la pvp....sau daca joc eu sau oricine altcnv...el schimba ff bine armele...F1-2-3-4 :P

o so vedeti vou pe Adelina la 100

cu bow sun:X...

da dumnezeu sal iau la pop is cel mai tare:X

Posted

o so vedeti vou pe Adelina la 100

cu bow sun:X...

da dumnezeu sal iau la pop is cel mai tare:X

la pop pierzi banii aiurea:)) u crezi ca ai norocu` "incepatorului" ca mihai?:))

Posted

practice practice si iar practice lol

eu cu warriorul eram varzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

cu nukerul cand lam trecut pe bicheon varzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

cu timpul jucat am ajuns sa si castig pvpuri sa ma simt bine

si da o data ce teai obisnuit unde kum ce si cand trebuie dat skilul e floare la urche

pun pariu ca templar moare de ras...joaca cu o mana :))

nu kum spun alti

si cand da un critical dinala nesimtit chiar moare de ras

Posted

practice practice si iar practice lol

eu cu warriorul eram varzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

cu nukerul cand lam trecut pe bicheon varzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

cu timpul jucat am ajuns sa si castig pvpuri sa ma simt bine

si da o data ce teai obisnuit unde kum ce si cand trebuie dat skilul e floare la urche

pun pariu ca templar moare de ras...joaca cu o mana :))

nu kum spun alti

si cand da un critical dinala nesimtit chiar moare de ras

adevarat:P si da...joaca cu o mana :))

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...