Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

ok... facem altfel... care e cel mai mare lvl care l-ai facut u cu mana ta? de la lvl 1?

cel mai mare facut de mine de la 1? lv 87;) vreo problema? orice deasta ca tine poate fi farmat de cineva si dupaia sa bage gold silk si sa lase botul sa bata...btw nu uita cine tea farmat si nu uita ca acum iai intors spatele ;) esti un "bun" exemplu....

Posted

Un Wiz* (ca este Wizard - cu un singur z) de lvl 23 are drop la movia? oO

dude..esti dumb? eu am omorat monstrul....tipu era putin mai incolo se ducea spre Desperado hill....

Posted

:yum:

mah...eu o sa farmez din ianuarie dar imi cer scz am party-ul full:| chiar sunt nevoit sa las vreo 2 tovarasi pe afara :(

ma cel mai bun e charu meu deci ce va tot cacati pe voi :)) ....la lv 100 hai la un pvp:))

Guest StopTheAbuse
Posted

cel mai mare facut de mine de la 1? lv 87;) vreo problema? orice deasta ca tine poate fi farmat de cineva si dupaia sa bage gold silk si sa lase botul sa bata...btw nu uita cine tea farmat si nu uita ca acum iai intors spatele ;) esti un "bun" exemplu....

esti prost:) nu i-am intors spatele, sunt inca foarte bun prieten cu el;) cand zici orice deasta te referi si la tine? si u ai farmat desteptule.... am observat ca u te lauzi cu templar de parca ar fii caracterul tau... ca.. vai ce te-a batut templar, ca vai ca nu o sa-l bati, ca nush ce dc nu zici "vai ce te-am batut" sau "vai ce o sate bat" ?:> hehe ce ma distrez

@Xriminal salut fratee ^^ ... <- este un alt player de pe rome :D

Posted

esti prost:) nu i-am intors spatele, sunt inca foarte bun prieten cu el;) cand zici orice deasta te referi si la tine? si u ai farmat desteptule.... am observat ca u te lauzi cu templar de parca ar fii caracterul tau... ca.. vai ce te-a batut templar, ca vai ca nu o sa-l bati, ca nush ce dc nu zici "vai ce te-am batut" sau "vai ce o sate bat" ?:> hehe ce ma distrez

s.a all:D... :hello:

Posted

s.a all:D... :hello:

plm templar e bun la pvp....dar e bun de ce?...pentru ca are dagger sun +7...si stie sa schimbe armele la timp...de asta e bun :gun: si plm mi se pare cal ei pe templar drept exemplu dsK... :dooh:

si mie imi place cum joaca :photo: dar tot adelina mea e mai buna:X

welcome in the forum :) cand vad atatia playeri de pe rome adunati aici imi vine sa ma mut si eu pe rome :) poate poate ma mai gandesc

WTF :beer: ai jucat pe tibet?...te vad in UNIVERSE...cum de eu nu te cunosc?:|....

ai auzit de SaKura__ sau C3R3B3L de pe rome...cand era D8 smecher:D

Posted

plm templar e bun la pvp....dar e bun de ce?...pentru ca are dagger sun +7...si stie sa schimbe armele la timp...de asta e bun :gun: si plm mi se pare cal ei pe templar drept exemplu dsK... :dooh:

si mie imi place cum joaca :photo: dar tot adelina mea e mai buna:X

WTF :beer: ai jucat pe tibet?...te vad in UNIVERSE...cum de eu nu te cunosc?:|....

ai auzit de SaKura__ sau C3R3B3L de pe rome...cand era D8 smecher:D

well inca sunt foarte active pe tibet ^^ si nu nu am auzit.. eu mam apucat de sro chiar cu 9dg update

ai jucat si tu pe tibet?

Posted

well inca sunt foarte active pe tibet ^^ si nu nu am auzit.. eu mam apucat de sro chiar cu 9dg update

ai jucat si tu pe tibet?

eu am jucat 3 ani pe tibet...am fost tipu care avea s/s sun +7 cu numele SaKura__

am fost in team_ro dark_pheonix,mixed_nutz Apocalypse:)...is preiten cu matt (lauralover)era si cu patrick AmBush dar a murit:(...era fratele lui matt...adevarat.....plm ma cunosc romani.....dak il cunosti pe Nox3 vb cu el ca ma stie:D....singuru roman ce la D8 aveam sun s/s +7:X....si am fost furat de o tarfa din arad DarkLuna =))

Posted

eu am jucat 3 ani pe tibet...am fost tipu care avea s/s sun +7 cu numele SaKura__

am fost in team_ro dark_pheonix,mixed_nutz Apocalypse:)...is preiten cu matt (lauralover)era si cu patrick AmBush dar a murit:(...era fratele lui matt...adevarat.....plm ma cunosc romani.....dak il cunosti pe Nox3 vb cu el ca ma stie:D....singuru roman ce la D8 aveam sun s/s +7:X....si am fost furat de o tarfa din arad DarkLuna =))

dada il stiu pe nox3 :) si el are acuma sun blade +7 parca :) si eu am venti pe tibet la invitatia lui gbl^^ pana am farmat si am facut 90 am fost in dark_pheonix si dupaia am plecat in universe^^

Posted

un site unde pot transfera bani de pe un server pe altu este?daca da spuneti-mi si cum se face:D

incearca pe www.thepowerlevel.com...

incearca acolo...nu garantez,dar dsK de acolo a transferat 1,2b gold de pe pheonix/rome:D

Succes:D

Posted

http://img200.imageshack.us/img200/4104/sro2009121422292102.jpg

Vreau 1 mil de euro ,am gasit-o pe Elodia

:)) a fost roman dar a vandut contul.. ce caterinca mai era pe numele ala :D

Posted

dada il stiu pe nox3 :) si el are acuma sun blade +7 parca :) si eu am venti pe tibet la invitatia lui gbl^^ pana am farmat si am facut 90 am fost in dark_pheonix si dupaia am plecat in universe^^

esti din timisoara ca gbl si apocal erau din tm...si mariomania

Posted

pay oricum o sa te bat...dar sti ca dureaza pana fac lv 100 pe warlock :P si dupaia mai vedem.si sti dc o sa te bat? pt k u esti prea noob si niciodata nai stiu ce e ala gand bang:P

welcome pe lm Xriminal :>

GATA...jumate de LM este pe rome acum =))

Guest StopTheAbuse
Posted

:)))) Elodia e char tot al unui roman... adica un roman l-a facut dar a vandut-o :D ... fostul owner al lui Nicky_ :))) sunt fffff multi romani pe rome :D

@dsK fa u gang bang ... ;) nu am nevoie :D ce pm... abia astept sa vedem cum o sa ma bati, faci si u cum facea levi=))

Posted

si tu pe rome...ma ce draq veniti toti pe rome?:>....elodia a fost lu Unk nu boss?

:)))) Elodia e char tot al unui roman... adica un roman l-a facut dar a vandut-o :D ... fostul owner al lui Nicky_ :))) sunt fffff multi romani pe rome :D

@dsK fa u gang bang ... ;) nu am nevoie :D ce pm... abia astept sa vedem cum o sa ma bati, faci si u cum facea levi=))

bah...las ca va bat eu pe am2i....nu va zburliti:))...

si app mihai...nu mi se par asa de multi romani...si asa majoritatea sunt in alte guilde...dak am fii o singura guilda...am fii strong rau:X..si am lua fw ht:X...asa ca haideti in De4thDealers:D

Posted

si eu as vrea sa il dau pe prapad al meu pe un char pe rome :) ar fii chiar frumos..

@xriminal da.. :) iam cunoscut pe toti 3 pe gbl il stiu cel mai bine dintre ei xD

Posted

@Xriminal la mihai ma mai astept ca poate are bulan de knock-down si ma omoara dar u cu bowerul niciodata :)) de cate ori team batut la cap sa iti faci euro...nu inteleg dc nu vrei:( acumam strans deja oameni pt farm party full in ianuarie incepem:)

daca mai e cnv pe aici care vrea sa farmeze pe rome rugatil pe bogdan...poate face si el o fapta buna :))nu ca nar mai fi facut ...ca a mai farmat playeri....si mai buni...si mai noobi gen StopTheAbuse...dar poate poate mai farmeaza odata pt voi :>:))

Posted

hehe :)) oricum chiar as vrea sa vin pe rome .. daca nu farmeaza bogdan poate gasesc pe cineva sa mil ia pe prapad :) mai intrebati si voi peacolo ca ii stiti mai bine ;)

Guest StopTheAbuse
Posted

@Xriminal la mihai ma mai astept ca poate are bulan de knock-down si ma omoara dar u cu bowerul niciodata :)) de cate ori team batut la cap sa iti faci euro...nu inteleg dc nu vrei:( acumam strans deja oameni pt farm party full in ianuarie incepem:)

daca mai e cnv pe aici care vrea sa farmeze pe rome rugatil pe bogdan...poate face si el o fapta buna :))nu ca nar mai fi facut ...ca a mai farmat playeri....si mai buni...si mai noobi gen StopTheAbuse...dar poate poate mai farmeaza odata pt voi :>:))

ai vrea u sa fii asa noob ca mine ;) noob cu sun asta e al 2-lea ;) faceam pvp cu wizzu si ma intreba lumea daca sunt hybrid =)))
Posted

hehe :)) oricum chiar as vrea sa vin pe rome .. daca nu farmeaza bogdan poate gasesc pe cineva sa mil ia pe prapad :) mai intrebati si voi peacolo ca ii stiti mai bine ;)

pai am sa va ajut eu...:D:D:D

sa vad dak cumapr un premiu gold ceva si fac 95...poate fac eu un pt ong din ianuarie..

momentan nu promit nimic:(...sa ajungem sanatosi in ianurie....si poate facem:X....

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...