Dr4q_Sti3 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 d 10 inseamna alexandria + cap 105 si arme cam atat@amo mi girl rogue/warlock nu prea merge pentru ca acum majoritatea au ca subclasa cleric dar prinde bine la chinezi :))
dsK Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 vreau si eu o parere in legatura cu buildu warlock/rogue ,se merita sa-ti faci unu ,as zice ca e bun la pvp ajtept pareri...merge ff bine pt 1 vs 1.nul asculta pe draq_stie ca habar nu are.gandestete ca daca te bati cu chinezi iti bati joc de ei la modul cel mai serios ca nu ai sanse in fata la warlock.iar ca sai sarpund si lu draq_stie, la warlock ai stun/sleep,dai stun sau sleep celor care au subclass cleric,dagger desperate si BOOM;) aia e...iar potions poti folosi vigor grain ca le dai odata la 4 secunde si sunt mult prea bune pt pvp ;) gandestete ca iti dau 25% .daca ai 43kHP inseamna 10.750 HP la 4 secunde.nu e bine? si la 2 vs 1 merge...un pic mai greu si 3 vs 1 :P
Dirlewanger Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Tot ce e cleric e bun cand apar sevare noi. Atunci sunt multe partyuri si faci repede lvl
dsK Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Tot ce e cleric e bun cand apar sevare noi. Atunci sunt multe partyuri si faci repede lvlla euro sunt 5 clase principale si 3 clase secundare.principale:1.wizzard 2.warrior 3.rogue 5.warlock 5.bardsecundare:1.warlock 2.cleric 3.barddintre cele secundare cel mai bun la pvp e warlock.dupaia cleric.bard nu e pt pvp;) iar despre pve nu vorbesc ca numi place:P eu fac doar pvp in sro gen GW,JW,FW si chiar pvp cu prodigy cap :P
ScarFaceRo Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 I guess Rome really loves me:)prin monstru omorat...primul drop...primul sos:D
Guest StopTheAbuse Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 I guess Rome really loves me:)prin monstru omorat...primul drop...primul sos:Dwellcome on rome :D gzz ptr sos ^^@dsK clericu e cel mai bun desteptule (ca subclasa)
ScarFaceRo Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 mersi mersi...chiar sper sa gasesc in Rome serverul pe care il caut de atata timp...:)
Kiidu Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 lol.. se pare ca asta e un semn ca lai gasit :) gz pt sos ^^
dsK Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 wellcome on rome :D gzz ptr sos ^^@dsK clericu e cel mai bun desteptule (ca subclasa)ia spunemi tu mie mah bunule cine castiga un rogue/warlock sau un rogue/cleric? iti zic eu ca daca ii da sleep si da dagger desperate nu are sanse cu tot cu clericul lui cu shield si bless in mana ;). acum depinde ca intradevar nu merge wizzard/warlock ca nu are niciun pic de healing si are si HP putin...si nici warrior/warlock nu prea merge ca are dmg micut...dar gandestete intre rogue/warlock si rogue/cleric care castiga la pvp ;)daca nu exita rogue/warlock pe rome asta nu inseaman ca rogue cleric e mai bun;)
Guest StopTheAbuse Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 ia spunemi tu mie mah bunule cine castiga un rogue/warlock sau un rogue/cleric? iti zic eu ca daca ii da sleep si da dagger desperate nu are sanse cu tot cu clericul lui cu shield si bless in mana ;). acum depinde ca intradevar nu merge wizzard/warlock ca nu are niciun pic de healing si are si HP putin...si nici warrior/warlock nu prea merge ca are dmg micut...dar gandestete intre rogue/warlock si rogue/cleric care castiga la pvp ;)daca nu exita rogue/warlock pe rome asta nu inseaman ca rogue cleric e mai bun;)Holy spell!!! daca da block la prick? daca are bless? daca are skinnuri? daca are snow shield? warlocku nu e bun de nimic ca subclasa;) warlocku e bun doar cand e INT si esti warlock/cleric :| in rest nu ai ce sa faci cu el contra euro;)Rogue/cleric castiga ;)
ScarFaceRo Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 cred ca da...astept oferta:))) mai vorbim in joc:D...IGN:Dyren
i sin Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Salut imi puteti spune si mie un build bun pentru arcas?(chinez) tocmai am inceput sa farmez unu si m-ar interesa un build bun , thx :)
Al3xe Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 100 pacheon/100 fire/100 force ->bun la pvp contra chinezilor/euro cu bard subclass 100 pacheon/100fire/80light/20cold -> daca nu vrei sa cumperi typoon si cold pentru snow shield100 pacheon/100fire/100cold-> pvp
dsK Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Salut imi puteti spune si mie un build bun pentru arcas?(chinez) tocmai am inceput sa farmez unu si m-ar interesa un build bun , thx :)1.full STR fire/cold/pahceon 1002.full STR fire/pacheon 100 cold 20 lightning 803.full STR fire/pacheon/force 1004.hybrid 5str:1int fire/pacheon/light 1005.full INT light/cold/pacheon 100@mihai acum ai si u rogue/cleric si spui ca e cel mai bun.cand aveai wizzard spunea ca rogue e praf si la pvp si pve ca u bati rogue la 0 ca faci KS la rogue oricand....hai lasa vrajeala..;)daca are snow shield bless skin etc. il ti numa in sleep si stun pana i se duc toate si dupaia 1 hit ;) bafta ca nai ce comentaEDIT : de fata cu toti de pe lm.facem pariu ca ajungi 100 si cu tot cu clericul tau si cu tot cu sunul 10D tio iei in dinti de la Templar023?
i sin Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 100 pacheon/100 fire/100 force 100 pacheon/100fire/80light/20cold 100 pacheon/100fire/100cold1.full STR fire/cold/pahceon 1002.full STR fire/pacheon 100 cold 20 lightning 803.full STR fire/pacheon/force 1004.hybrid 5str:1int fire/pacheon/light 1005.full INT light/cold/pacheon 100Multumesc frumos :tiphat:
ScarFaceRo Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 cri...ti-l dau la 100k:) btw...farmeaza vreo cineva pe Rome si ma poate ajuta si pe mine la un mic farm?:D
dsK Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 cri...ti-l dau la 100k:) btw...farmeaza vreo cineva pe Rome si ma poate ajuta si pe mine la un mic farm?:Dmah...eu o sa farmez din ianuarie dar imi cer scz am party-ul full:| chiar sunt nevoit sa las vreo 2 tovarasi pe afara :(
Guest StopTheAbuse Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 @mihai acum ai si u rogue/cleric si spui ca e cel mai bun.cand aveai wizzard spunea ca rogue e praf si la pvp si pve ca u bati rogue la 0 ca faci KS la rogue oricand....hai lasa vrajeala..;)EDIT : de fata cu toti de pe lm.facem pariu ca ajungi 100 si cu tot cu clericul tau si cu tot cu sunul 10D tio iei in dinti de la Templar023? cand am zis ca e cel mai bun rogue/cleric? :| am zis ca e mai bun decat cacatu' de warlock :/ ... vedem si cu templar.... probabil mi-o iau :) dar o sa vedem :) acum il pupi pe templar in cur? ca non-stop de templar vb ... templar are si noroc ... si are si setul super bun..:/ si stie si sa joace... daca era chiar asa bun trebuia sa ma bata la 0 ;) si ai vazut.. cand nu a avut picatura aia de noroc l-am batut
TzuYoshi Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 I guess Rome really loves me:)prin monstru omorat...primul drop...primul sos:DLa lvl 1 tu omori un mob si iei 0.84%? Get real si zii cat ai dat pe el.templar are si noroc ... si are si setul super bun..:/ si stie si sa joaceHai LOL. Are noroc, are set bun si stie sa joace. Deci e un player foarte bun. Asta ai explicat cu cuvintele tale. :lol:
dsK Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 cand am zis ca e cel mai bun rogue/cleric? :| am zis ca e mai bun decat cacatu' de warlock :/ ... vedem si cu templar.... probabil mi-o iau :) dar o sa vedem :) acum il pupi pe templar in cur? ca non-stop de templar vb ... templar are si noroc ... si are si setul super bun..:/ si stie si sa joace... daca era chiar asa bun trebuia sa ma bata la 0 ;) si ai vazut.. cand nu a avut picatura aia de noroc l-am batut=)) de pupat in cur nul pup.dar o poti face tu;)set bun are,de jucat bine joaca,de batut bate pe toata lumea la scor.nimeni nu e nemuritor in silkroad.;) normal ca a murit si el de 2 ori...tia dat 6-2? teai enervat ai plecat de la PVP? ce mai vrei?
Guest StopTheAbuse Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 =)) de pupat in cur nul pup.dar o poti face tu;)set bun are,de jucat bine joaca,de batut bate pe toata lumea la scor.nimeni nu e nemuritor in silkroad.;) normal ca a murit si el de 2 ori...tia dat 6-2? teai enervat ai plecat de la PVP? ce mai vrei?ok... facem altfel... care e cel mai mare lvl care l-ai facut u cu mana ta? de la lvl 1?
ScarFaceRo Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 La lvl 1 tu omori un mob si iei 0.84%? Get real si zii cat ai dat pe el.Hai LOL. Are noroc, are set bun si stie sa joace. Deci e un player foarte bun. Asta ai explicat cu cuvintele tale. :lol:in caz ca nu observi...eram in party de 8 cu un wizz de lvl 23....mi se pare normal sa iau xp mic
TzuYoshi Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 in caz ca nu observi...eram in party de 8 cu un wizz de lvl 23....mi se pare normal sa iau xp micUn Wiz* (ca este Wizard - cu un singur z) de lvl 23 are drop la movia? oO