BijuuMode Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 WTS/WTT lvl 91 blader pe tibet pt detalii cristian12369 skype ;))ai gresit sectiunea aici nu e piata/ market da? vezi ca e un topic special facut pt asa ceva dute si posteaza acolo.
Kiidu Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 mda.. si eu zilele astea tocmai am aflat ca am cu un bard de 79 lipsa...am avut incredere intrun bun amic si iam dat detalile sa testeze charu ca apoi sa se convigna daca il cumpara (fara secret bineinteles) .. el avand toate astea a reusit sa schimbe parola si sa ma lase cu el lipsa.. culmea e ca il cheama tot cristian si pariez ca cel de mai sus nu are mai mult de 16 ani.am gresit eu :) vengence nu e a lui apocalpitic dar faza cu verification e adevarata.. a vrut sa il cumpere un prieten de al meu dar s-a razgandit cand a auzit ca are verification
ScarFaceRo Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 So...care e sfatu vostru sa-mi fac?:D Wizz/Cleric sau un Warr/Cleric?:DAstept raspuns...si daca se poate si niste argumente...ms anticipat
Kiidu Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 So...care e sfatu vostru sa-mi fac?:D Wizz/Cleric sau un Warr/Cleric?:DAstept raspuns...si daca se poate si niste argumente...ms anticipatpai depinde ce vrei.. de ex warioru se descurca excelent in pvp si nici in pve nu e slab ..insa la pve wizz este clar superior wariorului datorita nukeurilor..asa ca ramane pentru tine sa decizi.. warioru e superb in pvp doar ca trebe sa il ingrijesti si e destul de greu de crescut... wizz nu face mare lucru in pvp si creste repede.. deci ramane la alegerea ta :)
dsK Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 So...care e sfatu vostru sa-mi fac?:D Wizz/Cleric sau un Warr/Cleric?:DAstept raspuns...si daca se poate si niste argumente...ms anticipatdepinde pt ce il vrei.1.daca vrei doar PVP fati rogue/cleric2.daca vrei doar PVE fati wizz/cleric3.daca vrei si deaia si deaia fati warrior/clericsa nu ii crezi pe cei care iti spun ca wizardul e bun la PVP. asta e cea mai mare minciuna posibila. e jenant sa ai set +5+6 FB 19k HP sa ai dmg mare....sa crezi ca esti si u cat de cat bun si sa mergi la pvp sa bati bladeri boweri pana iti vine rau.si sa vina un rogue sau un warrior si sa iti dea 1 skill :| vorbesc din priprie experienta...dare devil.toti wizarzii se feresc de asa ceva daca nu ai bless/earth fence si shield in mana...warriorul iti da un skill:|
ScarFaceRo Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 dar de un rogue/cleric in comparatie cu cei 2 de mai sus ce-mi puteti spune?
AHIL3 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 So...care e sfatu vostru sa-mi fac?:D Wizz/Cleric sau un Warr/Cleric?:DAstept raspuns...si daca se poate si niste argumente...ms anticipatmda cu warrioru` poti creste repede in party de 8 unde mai dai un buff mai stai nu prea ai mare lucru de facut...insa creste bine si in party de 4wizz-ul creste bine pe cont propriu se descurca excelent doar ca ii trebuie typon-uri cum spuneau si altii ramane alegerea ta :tiphat:
Kiidu Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 dar de un rogue/cleric in comparatie cu cei 2 de mai sus ce-mi puteti spune?rogue/cleric un build la mijloc.. se descurca bine si in pve (xbow) si in pvp (dagger ) avand si clericu care sa sustina buildu in ambele situatii cred ca e un build bun daca nu foarte bun.. eu am un rouge/bard si se descurca excelent in pve dar si in pvp e binisor.. sigur ar fi mai bun daca ar fi pe cleric in pvp deci personal intre rouge/cleric war/cleric si wizz/cleric as alege rouge pt ca este balansul perfect intre pvp si pve
dsK Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 dar de un rogue/cleric in comparatie cu cei 2 de mai sus ce-mi puteti spune?ca e super smecher la pvp:P si cu crossbow e bunicel si la pve :P@DreamFighteR spunemi si mie cu ce e mai bun un rogue/bard decat un rogue cleric? in afara de speed. in caz de te gandesti sa zici noise intradevar e bun la level si atat;) dar clericul pt level are healing holy spell bless. deci decat speedul.dar nu se compara...rogue/bard e doar ca sa faci lvl mai rpd fara sa dai banii pe drug de speed 100%;)
ScarFaceRo Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 ok...cred ca imi voi face rogue/cleric....mersi mult...chiar au contat ajutorul vostru in alegerea carecterului....ma gandesc doar sa nu fie un chin mai bun....acum astept sa intre odata pe srv...sa pot face charu:)
aDyTsU Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 ati downloadat clientul nou? :P acum mi-am adus si eu minte... :))
amoniaku Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 rogue cleric e cel mai convenabil din toate pctele de vedere ptr tine.... war/cleric consuma multe spuri necesita multa abilitate la schimbarea armelor,wiz/cleric nu mai e asa tare la pvp ca si pana akum ,in schimb rogue e super si la pvp si la pve.deci cea mai buna alegere e rogue/cleric;)
Kiidu Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 da.. app daca va merge greu din p2p incercati pe site de la sbot e acolo o sectiune cu download.. eu deacolo lam luat si mia luat 1 h si 30 min..
dsK Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 ati downloadat clientul nou? :P acum mi-am adus si eu minte... :))mersi ca miai adus aminte =))mia luat 2minute:|
aDyTsU Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 da.. app daca va merge greu din p2p incercati pe site de la sbot e acolo o sectiune cu download.. eu deacolo lam luat si mia luat 1 h si 30 min..1h si 30 min? o_O mai mult de 20 min nu cred ca mi-a luat de pe site oficial.. :|v1.225..1.02 GB ? nu ?
Kiidu Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 1h si 30 min? o_O mai mult de 20 min nu cred ca mi-a luat de pe site oficial.. :|v1.225..1.02 GB ? nu ?downloadez cu 145k/sec max.. upc sux
aDyTsU Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 si yo is la upc.. :P nustiu cum dar nah ... max 20min mi-a luat :PEDTI: un build pe care nu-l inteleg deloc dar mi-am luat-o putin la pvp de la el : warr/warr.. dap suna ciudat :)) warrior/warrlock :crazy: :crazy:e ceva de capul lui? :-??
salam30 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 poti cumpara account chiar daca are email verification numai ca trebuie sa iti dea si mailul de la accountul de srosi trebuie sa schimb absolut toate informatiile de la mail ca sa nu poata sasi recupereze mailulmai mult de atat nu stiu :D ...am fost doar un party acum la 15 cand o parutedit : lol amuzant ce ai in spate la fereatra cu download cannot connect ,server traffic
AHIL3 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 downloadez cu 145k/sec max.. upc suxnasol frate uite cu cat am down yo :>
AlexMihail93 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Ha ha ha ha ...asta da viteza mi-a luat 2 minute sa dwlnd clientul :))http://img257.imageshack.us/i/vitezamare.png/Apropo , in legatura cu caracterul rogue/cleric , este extraordinar , la pve rupe , cu un xbow bunicel +5 sa zicem cu stats faine , omori un mob de lvl-ul tau dintr-o singura lovitura cu longshot , la pvp combinatia xbow pentru kd si daggerele cu mortal wounds sunt super ,crede-ma , daca reusesc sa lovesc cu blastshot si sa dau kd unui wizz , sa zicem de lvl 76 este mort , crede-ma (eu fiind lvl 66)In concluzie rogue/cleric este una din cele mai bine balansate clase :) si chiar te sfatuiesc sa-ti faci unul :DEDIT : nu ti-am vazut postul AHILE :)) faina viteza , mai mare ca a mea
Kiidu Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 woot.. ce ma seaca ieri au venit astia de la upc la mine sa imi puna viteza mai mare si tot asa ca inainte merge.. tu ady de care optiune ai? sau exzista ceva sa imi faca sa downloadeze mai repede?edit : tFk Kidu: batal sa il bata..tFk Kidu: mi la furat pe chuckietFk Kidu: i dat acc si pass sa vada cum e ca vroia sa il cumperetFk Kidu: si nush cum fmmtFk Kidu: a facut rosttFk Kidu: de secretRazvan MIHAI: Razvan MIHAI: lolRazvan MIHAI: blizzard? stai asa ca zilele astea am vb cu elRazvan MIHAI: era pe vengeancetFk Kidu: deci el eRazvan MIHAI: si o zis ca i l-o dat lu tFk Kidu: f***l in guraRazvanMIHAI: staiRazvan MIHAI: lu fanetFk Kidu: da stiuRazvan MIHAI: pe chuckie pt vengeancetFk Kidu: or facut schimbRazvan MIHAI is typing...Razvan MIHAI: cam asa dovada ca cristian1337 e aceias persoana cu cel care ma scamat..
amoniaku Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 vreau si eu o parere in legatura cu buildu warlock/rogue ,se merita sa-ti faci unu ,as zice ca e bun la pvp ajtept pareri...
Adii Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 deci urmatorul update ar trebui sa fie cel cu deg 11 asta inseamna peste 6 luni deci... la vara va aparea si noul 11 deg. 11 deg inseamna lvl 110 + charurile arabe?