aDyTsU Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 deci ma dispera cavu asta ba gasesc un spot frumos cu mobi si vine un turk noob cu 5 lvl mai mare ca mine si imi face ks...ba pe spot bat 5 min si apoi numai sunt mobi... parca le e frica de mine... acum am gasit si eu un spot vai de el la archeri aia de 86.. eu fiind 84 glavier full str .. set+3/+4/+5 arma +6...la 85 ma astpeata un +7...da sincer nustiu la ce mobi sa ma bag... :| :crybaby: cred ca o sa incerc in roc la wing 85-87..macar e spawnu mare si sunt spoturi mai libere chair daca urasc lagu din hotan ...voi ce ziceti? opinii? :crazy:
amoniaku Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 asai cu glavierii astia:)) greu gasesc vreun spot liber:))
ScarFaceRo Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Hey all...Sleya ma primesti si pe mine pe Rome?...eu momentan farmez un char pe Babel dar imi lipseste mult chatul cu cineva....:) sau....e careva pe Babel?:D....and...btw....ziceti-mi un build for a new start....sa va vad....nu vreau ceva pentru level mare vreau daor ceva cu care sa fie fun la lvl atat solo cat si in party:) any idea?:D
aDyTsU Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 asai cu glavierii astia:)) greu gasesc vreun spot liber:))noh da da si tu un sfat acolo ca vad ca ai ajuns bine cu un kill la medusa :)) ... tu cu glavieru pana ai facu 99 sau 100 cat esti ca pe rev arata ca esti 99.. infene... :D ai butat la mobi mia mici sau mai mari ca nu inteleg conceptu ca faci xp mai bine la mobi mia mici :|
KingWizard Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 http://img697.imageshack.us/i/sro2009121317452671.jpg/GZ... tuturor pentru:- lvl up-drop :blink: -alchemysi vreau sa spun ca in weedend-ul acesta am facut si eu lvl 95 si sunt si eu acum "Knight" :beer:
dsK Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Go go go !sa te vedem Baronet ^^edit : vai...am ajuns primul de pe pagina cu un post asa neinteresant. scz all :))
ANDIY Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 ce sa intamplat cu adevarat la rollback :bananadance2: http://i27.tinypic.com/jsd578.png
amoniaku Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 noh da da si tu un sfat acolo ca vad ca ai ajuns bine cu un kill la medusa :)) ... tu cu glavieru pana ai facu 99 sau 100 cat esti ca pe rev arata ca esti 99.. infene... :D ai butat la mobi mia mici sau mai mari ca nu inteleg conceptu ca faci xp mai bine la mobi mia mici :|is 100 de kteva luni:) da nu mai intru pe char din cauza traficului:P,akum continui pe 2h sal duc 100;) de la 85 pana la 90 bati in pt auto la mobi din rock ,de akolo mergi in cave in b2 la mobii de 90 ,stai akolo in party de 4 pana la 93/94 dupaia pleci la mobii de 95 in party auto aici va vii mai greu un pic pana faci 96 ,apoi mergi la aia de 99 in party de 8 si akolo ramai definitiv;) :tiphat:
Guest mocaboss Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Schimb char lvl 91 sparta full farm dress pe char lvl 85+ isro blader sau 2h sword 90 !
AHIL3 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 vreau sa ma duc shi yo la medusa dar mereu ma ratacesc in cave #-o ajungi si nu stiu pe unde so mai iau....daca stie cnv vreun video cu drumul spre medusa va rog sal postati...sunt asa iritat de drumul asta lung.... :hair:
ScarFaceRo Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 stie cineva cum e un rogue/cleric la pve? dar un warr/cler?:D....vi se par mai palpitante ca wizz/cleric?:D....c'mon lm...gimme som advice:)
salam30 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 eu pot sa ti spun kum e cu warrior clericin party de 8 e misto le dai bufe la wizi faci un pic de lure si cam atat nu e stres marein party de 4 omori mobul foarte foarte usor
aDyTsU Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 lv up AHIL3 dabia acum incepe distractia:XGZ... :bananadance2: dar cum de iti apare hp si mp deasupra capului? vreau si eu :dontknow: :P
AHIL3 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 GZ... :bananadance2: dar cum de iti apare hp si mp deasupra capului? vreau si eu :dontknow: :Pdai la optiuni la setting dupa dai acolo la "indicate name settings" dai in jos si bifezi in dreapta jos la self condition si astai tot :tiphat:
aDyTsU Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 dai la optiuni la setting dupa dai acolo la "indicate name settings" dai in jos si bifezi in dreapta jos la self condition si astai tot :tiphat:mersi mult sa mor de stiam :cool2: :tiphat:
cristian1337 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 WTS/WTT lvl 91 blader pe tibet pt detalii cristian12369 skype ;))
cri2032 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Ai sus toate '' nivelurile '' din cave http://sro.mmosite [dot] com/qinshi/maps/tomb_1f.shtmlAhil3 ?? La proaspatul nivel de 73 la Medusa??Go go ... Baronet xDSchimba semnatura cu 95EDIT: Vreau si eu id-ul lui Trane...
cristian1337 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 cum imi pus si io signature ca vio ca nu gasesc ~X(numi place asa mult foromu' asta , haideti pe elitepvper.de is guardian :) dak care este interesat de blader add me ....cristian12369 skype ala silkroad_killer2009 raspundemi la pmuri
AHIL3 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Ai sus toate '' nivelurile '' din cave http://sro.mmosite [dot] com/qinshi/maps/tomb_1f.shtmlAhil3 ?? La proaspatul nivel de 73 la Medusa??Go go ... Baronet xDSchimba semnatura cu 95EDIT: Vreau si eu id-ul lui Trane...'nu ma duc ma cu arcasu` la medusa....e dabia 73 naiba...si apropo ma ratacesc nu ma pot ghida dupa mapele alea.....deci mai bne gasesc pe cnv care sa dus deja si stie drumu :)
dsK Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Schimb char lvl 91 sparta full farm dress pe char lvl 85+ isro blader sau 2h sword 90 !bravo mah.date interesat sa cumperi acounturi si dupaia bateti joc de ele.scammer imputit !SA NU AVETI INCEREDERE IN EL CA E UN SCAMMER PROST !si app bai smechere u care lucrezi la vama ai 32 de ani si te plangi ca tiai luat teapa de la copii de 14 15 ani. este alt topic unde se fac anunturi despre vanzari de conturi nu aici;)BAFTA.tineo tot asa ;)
koila Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 bravo mah.date interesat sa cumperi acounturi si dupaia bateti joc de ele.scammer imputit !SA NU AVETI INCEREDERE IN EL CA E UN SCAMMER PROST !testeaza si el DMG -ul facand PK dropand iteme si alte chestii, daca as pune mana pe unu de asta las da cu curul de pamant pana se face lapte praf. Unii chiar nu gandesc cati bani sunt investiti (Bani pe curentul electric, bot[jucati voi bot free] silk , timp. ) si apare un individ de genul si bom teai cacat in munca ta la propriu.
AHIL3 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 testeaza si el DMG -ul facand PK dropand iteme si alte chestii, daca as pune mana pe unu de asta las da cu curul de pamant pana se face lapte praf. Unii chiar nu gandesc cati bani sunt investiti (Bani pe curentul electric, bot[jucati voi bot free] silk , timp. ) si apare un individ de genul si bom teai cacat in munca ta la propriu.ai dreptate mah numai noi stim cat am investit intr1 caracater....pana apare unu dasta.... :angry1:
dsK Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 testeaza si el DMG -ul facand PK dropand iteme si alte chestii, daca as pune mana pe unu de asta las da cu curul de pamant pana se face lapte praf. Unii chiar nu gandesc cati bani sunt investiti (Bani pe curentul electric, bot[jucati voi bot free] silk , timp. ) si apare un individ de genul si bom teai cacat in munca ta la propriu.nu e vb de PK era vb ca aveam 3 clickuri dealea de pet...a folosit unu....si magarii deastea.in fine nu sia permis sal strice pt ca omul chiar ma credea prost incat sai dau id pw si secretul si dupaia sa plateasca...si iam explicat ca am avut incredere iam dat id pw...acum urmeaza sa plateasca si dupaia imd secretul...si omul se plangea la mine ca a fost pacalit de pea multe ori de copii de 14 ani >.> urat sa ai 32 de ani daca intradevar are atat si sa isi bata unii care nu ai nici macar jumatea varstei tale :)) in fine acum e pe maini bune .in 1 sapt il refac si la skilluri si la tot :DIn legatura cu bladerul lv 91 de pe tibet de mai sus : [o:)] AngelBoy [o:)] ApocaliptoLi: nuuuuuuuuueXorT Tzz: ce nu?[o:)] AngelBoy [o:)] ApocaliptoLi: nu fa schimbeXorT Tzz: dc?[o:)] AngelBoy [o:)] ApocaliptoLi: bah[o:)] AngelBoy [o:)] ApocaliptoLi: vezi ca vengence[o:)] AngelBoy [o:)] ApocaliptoLi: are email verification[o:)] AngelBoy [o:)] ApocaliptoLi: si tipu[o:)] AngelBoy [o:)] ApocaliptoLi: e un mare scammer[o:)] AngelBoy [o:)] ApocaliptoLi: eu iti zic[o:)] AngelBoy [o:)] ApocaliptoLi: ai grija[o:)] AngelBoy [o:)] ApocaliptoLi: si secretu nui ala[o:)] AngelBoy [o:)] ApocaliptoLi is typing a message.[o:)] AngelBoy [o:)] ApocaliptoLi: bunbtw...charul are si email verification. aveti grija !EDIT : nu stiu sa va spun daca e adevarat sau nu. eu nu il acuz cu nimic.doar ca am fost avertizat si tinand cont ca zi de zi comunic cu voi postand pe LM am zis ca merita sa stiti si voi ce spune lumea ^^