Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

updateurile de LVL cap is 1 data pe an updaturile mici o data la 4-5-6 luni

eheh glavieru meu e 85,glaive noua numa buna de pvp dar am o intrebare care e ordinea la glavier sa dai skilluri la pvp eu fac asa flying dragon (ocazional) +windless spear +soul spear emperor+ghost spear mars +"smile"-in caz ca il ucid.

off: stiu ca e cat se poate de off dar as fi recunoscator daca ati vota pe sora mea ,ma bate la cap ca vrea sa faca cat mai multe voturi,e gratis,thnx

http://mycoversmile.ro/galerie-foto/misca/

Posted

eheh glavieru meu e 85,glaive noua numa buna de pvp dar am o intrebare care e ordinea la glavier sa dai skilluri la pvp eu fac asa flying dragon (ocazional) +windless spear +soul spear emperor+ghost spear mars +"smile"-in caz ca il ucid.

off: stiu ca e cat se poate de off dar as fi recunoscator daca ati vota pe sora mea ,ma bate la cap ca vrea sa faca cat mai multe voturi,e gratis,thnx

http://mycoversmile.ro/galerie-foto/misca/

combo ala e de kkt

fly dragon (dai crt des ) -> Emperror -> Windles -> mars -> soul spear soul sau Fly dragon -> Soul Spear soul -> Emperror-> windles-> mars

cel mai tare de pe venus la kill medusa http://www.rev6.com/player/Venus/_ExeLaNs_.html

Posted

As vrea sa imi fac un hibrid s/s :) cum ar fi cel mai bine sa il fac ? ma refer la str si int. :tiphat:

hibrid cu s/s nu prea merge dar daca vrei neaparat fa 9.1 (int/str) cu fire /si sa iti cauti proportiile potrivite in care sa bagi 100 mastery dintre light si ice ( eu zic ca ice 60 si light 40 nush )

Posted

Nu mai ii inteleg pe astia din Union o_O?

Ne chinuim 1 an sa luam Fw de la turci si cand il luam vor sa ne lasam batuti de turci sa il pierdem ca sa putem sa mergem la Ht FW, mi se pare o idee foarte proasta :slap:

Voi ce ziceti ? :violent:

Posted

Ai totala dreptate.

Dragi romani,

Am crezut ca nu sunteti prosti. Am crezut ca patronii de firme care au falimentat din cauza impozitului forfetar vor determina votul de ieri. Am crezut ca profesorii mintiti vor determina votul de ieri. Am crezut ca manipularile simpliste despre moguli si corupti nu vor avea niciun efect. Am crezut ca Mircea Geoana nu va fi atat de prost incat sa-l viziteze pe Vantu. Am crezut ca romanii nu vor uita de “tiganca imputita”, de Guvernele Boc, Croitoru si Livache dar, mai ales, am crezut ca romanii nu vor uita de pretul exorbitant la gaze, de tupeul Elenei Udrea si al Elenei Basescu. Am crezut ca minciunile despre anti-comunism nu vor prinde. Am crezut ca schimbarea e posibila. Am crezut ca proiectele viabile in mijlocul unei crize economice vor atrage simpatii.

M-am inselat. Pentru ca 90 de mii de idioti (dintr-o mare de peste 5 milioane de idioti) s-au lasat pacaliti. Bun, bravo! Eu nu sunt politician si nu vreau simpatii si nici voturi, asa ca-mi permit sa va spun: sa va fie rusine! Da, ati ales gresit! Si va doresc numai bine in urmatorii cinci ani. Va doresc sa enjoy scandalurile si show-urile prezidentiale. Va doresc sa savurati tzatzele sexoase ale lui Udrea si fatza plina de pori a Lenutei de la Bruzelles. Va doresc alegeri anticipate, impozite mai mari, rascoale din cauza restantelor la FMI si o soarta argentiniana. Va doresc ca exporturile sa fie inghetate, ca Romania sa ajunga dependenta de importuri, preturile sa explodeze, taxele scolare sa treaca de doua mii de euro si Presedintele sa va insulte zilnic. Eu voi sta pe margine si voi fi pregatit sa va spun: “I told you so!” Nu-mi mai pasa, caci nu meritati. Voi, cei peste cinci milioane de romani votanti ai lui Basescu nu meritati niciun fel de efort. Meritati somaj, oprirea creditarii si devalorizarea monedei nationale. Va meritati conducatorii.

Plecat din tara, ne vedem in 2014 . Va rog sa-mi scuzati off-topicul dar nu m-am putut abtine.

Cu riscul de a primi warn pentru off-topic imi permit sa fac haz de necaz si spun urmatoarele:

" Dear God ,

So far this year you have taken away my favorite dancer Michael Jackson, my favorite actor Patrick Swayze and my favorite singer Stephen Gately and my favorite actress Farah Fawcett. Just so you know, my favorite politician is Traian Basescu.

Best Regards ,

Mircea Geoana"

Imi pare rau pt off.

Posted

Ne chinuim 1 an sa luam Fw de la turci si cand il luam vor sa ne lasam batuti de turci sa il pierdem ca sa putem sa mergem la Ht FW, mi se pare o idee foarte proasta :slap:

lol.....o idee foarte proasta

mai bine cu FW decat cu nimik... :D

Posted

e o idee foarte buna;) ia gandestete cati bani iei in jg si cati iei in hotan unde sunt toti goldbotii si alte chestii ;)

e mult mai bine sa iei hotanul decat sa iei janganul ;)

@Sleya gzz ! daca mai ai chef de alchmy ia sa incerci si o harpa +5+6+7 xD

Posted

@Sleya sfarsit mi-a iesit si mie ceva :P

am facut si io ieri un staff de 98+6 din prima si cand iam dat +7

direct 80% durability reduce acum ma oftic imi luam 450 pe el +6 asta e ...

e o idee foarte buna;) ia gandestete cati bani iei in jg si cati iei in hotan unde sunt toti goldbotii si alte chestii ;)

e mult mai bine sa iei hotanul decat sa iei janganul ;)

@Sleya gzz ! daca mai ai chef de alchmy ia sa incerci si o harpa +5+6+7 xD

ori am inteles io gresit ori ai inteles tu JG deja il avem si vor sa il dea turkilor -.-

Posted

@Sleya sfarsit mi-a iesit si mie ceva :P

am facut si io ieri un staff de 98+6 din prima si cand iam dat +7

direct 80% durability reduce acum ma oftic imi luam 450 pe el +6 asta e ...

ori am inteles io gresit ori ai inteles tu JG deja il avem si vor sa il dea turkilor -.-

stiu ca aveti janganul dar merita sal dati pt HOTAN ;)

iri multi mai multi bani si hotanul va fi mai usor de aparat :P

Posted

Nu a fost tot ....

http://img13.imageshack.us/img13/5332/sro2009121011224407.jpg

si un unic mic asa ca nu am mai fost de mult pe la ei

http://img62.imageshack.us/img62/6467/sro2009121011325595.jpg

Posted

Salut!

Am si eu o intrebare, sper ca nu e una stupida, dar nu am mai jucat de mult.

Mai exista loader sau un program de genu? Se da ban pentru folosire de multiclient?

da se da .. ca sa ai multiclient iti sugerez sa folosesti un bot sau ceva de genu.. ce stiu eu ca loaderu nu mai e safe si poti lua ban ^^

Posted

Chiar daca ai silk pe cont?

acum sa bagat o chestie noua... pana akum se stia ca cine incarca silk nu ia ban chiar daca foloseste orice program ilegal, akum au schimbat chestia si iti da bann pe o saptamana chiar daca ai incarcat silk, si la a 3 a sesizare de genu iei bann permanent. :tiphat:

Posted

Well :)

Imi dau si eu cu parearea...Pentru loader [ multiclient ] sbot... sau Free , www [dot] sroking [dot] com faci cont dai start si ai multiclient :tiphat:

+7 fail... Sunt bucuros pentru cei ce care au facut + si uniqs :P

Hotan , Jangan , Bandit ??? Cand eram in guild + union de player GOD... [ acum sunt in devenire ] :crazy:

Mergeam la warr, .... nu conta care , Doar sa demonstram turcilor ca putem...

Acum este al lll-lea FW pe care il baga , Who's next?

Off: xD Cumpar euro full str FF 100 warrior/cleric :) Don't care about level :pumn:

Posted

Well :)

Imi dau si eu cu parearea...Pentru loader [ multiclient ] sbot... sau Free , www [dot] sroking [dot] com faci cont dai start si ai multiclient :tiphat:

+7 fail... Sunt bucuros pentru cei ce care au facut + si uniqs :P

Hotan , Jangan , Bandit ??? Cand eram in guild + union de player GOD... [ acum sunt in devenire ] :crazy:

Mergeam la warr, .... nu conta care , Doar sa demonstram turcilor ca putem...

Acum este al lll-lea FW pe care il baga , Who's next?

Off: xD Cumpar euro full str FF 100 warrior/cleric :) Don't care about level :pumn:

probabil ca dw.. sau constantinopole.. dar cred ca dw si smk o sa le bage in paralel..

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...