Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

am si intrebat de unde dl k nu mere aia cu BIt Che ca nu are nici un seeder...si atunci sa imi facitzi pls acont...si k cum sa il faci in engleza am vazut situl ala

Pls ajutama/ajutatzima sa intru si eu sunt disperat de jocul asta......si dak nu sunt online zi de zi imi stergetzi acontul :D .....vb serios

Posted

Am si eu o intrebare am un Pure int lv 33 pe spear si am gap 1 la heuksal pot sa ma mut pe sword si shield? k doar folosesc numai nuke nu si skilluri de sword sau heuksal ms ms

Guest Blaidy
Posted

Foarte frumoasa melodia de pe youtube.

Cat despre site-ul ala facut de XS-TEAM probabil l-au facut dar mai lucreaza la el ...

Guest Blaidy
Posted

stie cineva cum o cheama pe fata din videoclip ? :) (nu va faceti idei...)

@Heavenly

Stai linistit ca nu mor inca o sapt. daca astept

Posted

Am si eu o intrebare am un Pure int lv 33 pe spear si am gap 1 la heuksal pot sa ma mut pe sword si shield? k doar folosesc numai nuke nu si skilluri de sword sau heuksal ms ms

da poti sa pui sword si scut fara sa bagi la bicheone.........

Posted

Re all :D. Am si eu o rugaminte la cei ce stiu sa faca cont pe kSRO! Care ma ajuta si pe mine sa-mi fac account !?! :dontknow:

Platesti bine ^^^ =))=)) lasa in prv acc si pass :)

Posted

asa ca idee..daca nu stiti limba engleza nu ne mai violati retina cu tot felul de mascarii....

@ Slym te caut eu pe mess :) ptr detalii cu ksro

asa ca ideie nu te obliga nimenea sa citesti posturile noastre ............

Posted

asa ca ideie nu te obliga nimenea sa citesti posturile noastre ............

te intinzi si te pleznesc..daca tu esti analfabet nu trebuie sa sufere tot forumul din cauza asta ok?

hai baga alt tab si du-te sa bati papusile de paie din fata castelului

Posted

te intinzi si te pleznesc..daca tu esti analfabet nu trebuie sa sufere tot forumul din cauza asta ok?

hai baga alt tab si du-te sa bati papusile de paie din fata castelului

=))) cati ani ai ma veziti de lungu nasului ok? vad ca doar tu spui ca sufera tot forumu eu nu am vazut ca a mai zis cineva asa ca shot iur self :)

Posted

Doar pt ca nu va intelegeti voi nu trebuie sa isi petreaca toata lumea de pe acest forum timpul sa va citeasca voua posturile.

Tin sa va aduc aminte

• Un principiu care trebuie respectat intotdeauna de utilizatorii forumului Linkmania este cel al bunului simt si al respectului pentru ceilalti membri ai acestei comunitati.

• Sunt interzise injuriile si jignirile de orice fel aduse moderatorilor sau utilizatorilor acestui forum, acestea fiind aspru sanctionate. Aceasta regula se refera la orice tip de injuratura, exprimata in posturi, semnaturi, mesaje private, avatare, imagini de orice natura. Sunt interzise de asemenea discriminarile rasiale si orice comentarii care pot fi considerate jignitoare de anumite persoane. Moderatorii vor stabili in ce masura cuvintele unui utilizator sunt considerate jignitoare la adresa lor sau a celorlalti oameni de pe forum.

• Posturile care nu au legatura cu subiectul discutat ("off-topic"), posturile "la misto", cele care nu au nimic util de spus, posturile cu exces de smilies, posturile facute doar de dragul de a creste numarul total de posturi al userului, threadurile fara rost, nu sunt incurajate si vor fi santionate de moderatori. Pastrati discutia dintr-un thread la subiectul original al acestuia, offtopicul si spamul se sanctioneaza imediat.

Posted

Pentru cei care joaca KSRO .ajutatima si pe mine cu distribuirea punctelor.

La Melee : am plusat la sabie , bicheon parca.

Caster: am de ales intre frunza si foc ... ce aleg

Buff : am de ales intre harpa si cruce

Sunt armor + bicheon , am plusat la str.Astept raspunsul vostru

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...