The Dash Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 am si intrebat de unde dl k nu mere aia cu BIt Che ca nu are nici un seeder...si atunci sa imi facitzi pls acont...si k cum sa il faci in engleza am vazut situl alaPls ajutama/ajutatzima sa intru si eu sunt disperat de jocul asta......si dak nu sunt online zi de zi imi stergetzi acontul :D .....vb serios
AdYY_89 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Am si eu o intrebare am un Pure int lv 33 pe spear si am gap 1 la heuksal pot sa ma mut pe sword si shield? k doar folosesc numai nuke nu si skilluri de sword sau heuksal ms ms
Guest Blaidy Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Foarte frumoasa melodia de pe youtube.Cat despre site-ul ala facut de XS-TEAM probabil l-au facut dar mai lucreaza la el ...
[XS-Team]Heavenly Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Foarte frumoasa melodia de pe youtube.Cat despre site-ul ala facut de XS-TEAM probabil l-au facut dar mai lucreaza la el ...Nu l`am facut inca... :( ... sorry xD .. Sper sa il facem saptamana asta :dontknow:
Guest Blaidy Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 stie cineva cum o cheama pe fata din videoclip ? :) (nu va faceti idei...)@HeavenlyStai linistit ca nu mor inca o sapt. daca astept
iLoveCalifornia Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Re all :D. Am si eu o rugaminte la cei ce stiu sa faca cont pe kSRO! Care ma ajuta si pe mine sa-mi fac account !?! :dontknow:
fugicadau Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Am si eu o intrebare am un Pure int lv 33 pe spear si am gap 1 la heuksal pot sa ma mut pe sword si shield? k doar folosesc numai nuke nu si skilluri de sword sau heuksal ms msda poti sa pui sword si scut fara sa bagi la bicheone.........
Lord of round table Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 asa ca idee..daca nu stiti limba engleza nu ne mai violati retina cu tot felul de mascarii....@ Slym te caut eu pe mess :) ptr detalii cu ksro
fugicadau Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Re all :D. Am si eu o rugaminte la cei ce stiu sa faca cont pe kSRO! Care ma ajuta si pe mine sa-mi fac account !?! :dontknow: Platesti bine ^^^ lasa in prv acc si pass :)
iLoveCalifornia Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Platesti bine ^^^ lasa in prv acc si pass :) thx dude :D :bananadance2:
fugicadau Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 gata si nu mai fac acc la nimenea din 8 acc care am facut pe link numai 2 au zis ms restu nu au stiut..................
fugicadau Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 asa ca idee..daca nu stiti limba engleza nu ne mai violati retina cu tot felul de mascarii....@ Slym te caut eu pe mess :) ptr detalii cu ksroasa ca ideie nu te obliga nimenea sa citesti posturile noastre ............
iLoveCalifornia Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 hehe am intrat si eu e misto da nush unde dreq sa pun puncte ... nici o boba nu inteleg care are un patch pt limba engleza
iLoveCalifornia Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 lvl 7 si 23 % de juma de ora :bananadance2: merge , andy vreau patch sa vad si eu in engleza sa ma descurc , imi dai pe pm pls @ maine crek fac 20
Lord of round table Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 asa ca ideie nu te obliga nimenea sa citesti posturile noastre ............te intinzi si te pleznesc..daca tu esti analfabet nu trebuie sa sufere tot forumul din cauza asta ok?hai baga alt tab si du-te sa bati papusile de paie din fata castelului
fugicadau Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 te intinzi si te pleznesc..daca tu esti analfabet nu trebuie sa sufere tot forumul din cauza asta ok? hai baga alt tab si du-te sa bati papusile de paie din fata castelului ) cati ani ai ma veziti de lungu nasului ok? vad ca doar tu spui ca sufera tot forumu eu nu am vazut ca a mai zis cineva asa ca shot iur self :)
Smiter Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Doar pt ca nu va intelegeti voi nu trebuie sa isi petreaca toata lumea de pe acest forum timpul sa va citeasca voua posturile.Tin sa va aduc aminte • Un principiu care trebuie respectat intotdeauna de utilizatorii forumului Linkmania este cel al bunului simt si al respectului pentru ceilalti membri ai acestei comunitati.• Sunt interzise injuriile si jignirile de orice fel aduse moderatorilor sau utilizatorilor acestui forum, acestea fiind aspru sanctionate. Aceasta regula se refera la orice tip de injuratura, exprimata in posturi, semnaturi, mesaje private, avatare, imagini de orice natura. Sunt interzise de asemenea discriminarile rasiale si orice comentarii care pot fi considerate jignitoare de anumite persoane. Moderatorii vor stabili in ce masura cuvintele unui utilizator sunt considerate jignitoare la adresa lor sau a celorlalti oameni de pe forum.• Posturile care nu au legatura cu subiectul discutat ("off-topic"), posturile "la misto", cele care nu au nimic util de spus, posturile cu exces de smilies, posturile facute doar de dragul de a creste numarul total de posturi al userului, threadurile fara rost, nu sunt incurajate si vor fi santionate de moderatori. Pastrati discutia dintr-un thread la subiectul original al acestuia, offtopicul si spamul se sanctioneaza imediat.
iLoveCalifornia Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Pentru cei care joaca KSRO .ajutatima si pe mine cu distribuirea punctelor.La Melee : am plusat la sabie , bicheon parca. Caster: am de ales intre frunza si foc ... ce aleg Buff : am de ales intre harpa si cruceSunt armor + bicheon , am plusat la str.Astept raspunsul vostru
iLoveCalifornia Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Deja devine plictisitor :( ii cam gol .. Exp-ul ii mic , cand aveam party cu inca unu mi se parea ca e mare si merge bine da p urma o plecat si e uratttttttttttttt
iLoveCalifornia Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Black mai da-mi odata link.. de unde dld patch in limba engleza
Sephiroth Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 ms de account fugicadau , am cautat Ksro si am gasit numa unu care nu merge ~X(