Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

tinand cont ca am level 100 unde as putea s abat sa culeg cat mai repete cat mai multe cursed hearts ? nu am nevoie nici de gold nici de dropuri...de absolut nimic decat de cursed hearts.

in legatura cu farmul la ong.ca e mai bine sa am party full ca iau mai mult exp si sa bag cativa playeri lv 1.acei playeri ii pot tine in oras sau morti? sau trebuie sa fie in farming area si sa fie in viata?

cel mai bine la ong farm este sa ai party full....depinde si de lvl celui care face plvl....din moment ce tu ai lvl 100....cat mai multi playeri lvl 1 in party....sa scada average lvl la party

adica sa iti faci un calcul... lvl 100+lvl 19(sa zicem farmerul) + 6 x lvl 1(noob chars) ....ar veni.....125 impartit la 8....15.625(asta e average party lvl),tinand cont ca ongs sunt lvl 33 sau ceva de genul....average party lvl trebuie sa fie undeva la 20-25 pentru a primi cele mai mult sp

BTW lvl 93 pe wizz :) going to medusa :D ( cleric ofc)

Posted

cel mai bine la ong farm este sa ai party full....depinde si de lvl celui care face plvl....din moment ce tu ai lvl 100....cat mai multi playeri lvl 1 in party....sa scada average lvl la party

adica sa iti faci un calcul... lvl 100+lvl 19(sa zicem farmerul) + 6 x lvl 1(noob chars) ....ar veni.....125 impartit la 8....15.625(asta e average party lvl),tinand cont ca ongs sunt lvl 33 sau ceva de genul....average party lvl trebuie sa fie undeva la 20-25 pentru a primi cele mai mult sp

BTW lvl 93 pe wizz :) going to medusa :D ( cleric ofc)

gzz ! go go go , parca vad ca iei drop 100 :>

in legatura cu noobs chars lv 1...pot s ale las in oras? sau pot sa le las la spot dar moarte? cum e mai bine?

Posted

Ai totala dreptate.

Dragi romani,

Am crezut ca nu sunteti prosti. Am crezut ca patronii de firme care au falimentat din cauza impozitului forfetar vor determina votul de ieri. Am crezut ca profesorii mintiti vor determina votul de ieri. Am crezut ca manipularile simpliste despre moguli si corupti nu vor avea niciun efect. Am crezut ca Mircea Geoana nu va fi atat de prost incat sa-l viziteze pe Vantu. Am crezut ca romanii nu vor uita de “tiganca imputita”, de Guvernele Boc, Croitoru si Livache dar, mai ales, am crezut ca romanii nu vor uita de pretul exorbitant la gaze, de tupeul Elenei Udrea si al Elenei Basescu. Am crezut ca minciunile despre anti-comunism nu vor prinde. Am crezut ca schimbarea e posibila. Am crezut ca proiectele viabile in mijlocul unei crize economice vor atrage simpatii.

M-am inselat. Pentru ca 90 de mii de idioti (dintr-o mare de peste 5 milioane de idioti) s-au lasat pacaliti. Bun, bravo! Eu nu sunt politician si nu vreau simpatii si nici voturi, asa ca-mi permit sa va spun: sa va fie rusine! Da, ati ales gresit! Si va doresc numai bine in urmatorii cinci ani. Va doresc sa enjoy scandalurile si show-urile prezidentiale. Va doresc sa savurati tzatzele sexoase ale lui Udrea si fatza plina de pori a Lenutei de la Bruzelles. Va doresc alegeri anticipate, impozite mai mari, rascoale din cauza restantelor la FMI si o soarta argentiniana. Va doresc ca exporturile sa fie inghetate, ca Romania sa ajunga dependenta de importuri, preturile sa explodeze, taxele scolare sa treaca de doua mii de euro si Presedintele sa va insulte zilnic. Eu voi sta pe margine si voi fi pregatit sa va spun: “I told you so!” Nu-mi mai pasa, caci nu meritati. Voi, cei peste cinci milioane de romani votanti ai lui Basescu nu meritati niciun fel de efort. Meritati somaj, oprirea creditarii si devalorizarea monedei nationale. Va meritati conducatorii.

Plecat din tara, ne vedem in 2014 . Va rog sa-mi scuzati off-topicul dar nu m-am putut abtine.

mersi !

Posted

LOL Trane ca bine zici, fara argumente, fara nici un pic de cearta, ai zis o bine de tot, nici cel mai bun diplomat nu o putea zice mai bine decat unu care sta la distanta si vede realitata , f bin man, jos palaria, ca l ai scris u, ca l ai copiat, nu conteaza , cert e ca i buna de postat pe forumurile de la televiziuni,, fa bine si posteaza si pe forumurile de la posturile astea TV, ca nu faci rau, nu l simpatizez pe geoana, sau ca l urasc pe base, dar vreau totusi sa scapam de sufixul asta :ESCU care ne conduce de 70 de ani incoace, dar ce sa i facem ne meritam soarta:))

appp de silk

se merita sa cumperi harpa de 98+7 cu 350 mil? ca eu sunt bard / cleric,:)

Posted

se merita sa cumperi harpa de 98+7 cu 350 mil? ca eu sunt bard / cleric,:)

Mersi pentru laude :). Da eu zic ca merita sa cumperi e un pret destul de bun pentru o arma europeana.

Guest StopTheAbuse
Posted

WTS Wizz/Cleric lvl 65 FF 50 k sp ramase .. nume RoyalWizard .. dau cu tot ce pe el // Server Athens !!! pm sau add Alexutzu_0420@yahoo.com

mama :o cum ai facut lvl 65 ?:o si cum de ai atat de multe spuri ?:o wow mai bine posteaza AICI

Pozele Promise :) SOON LVL 100 :)

http://img16.imageshack.us/i/sro2009120723103794.jpg/ http://img196.imageshack.us/i/sro2009120521345765.jpg/

Posted

mama :o cum ai facut lvl 65 ?:o si cum de ai atat de multe spuri ?:o wow mai bine posteaza AICI

Pozele Promise :) SOON LVL 100 :)

http://img267.imageshack.us/i/sro2009120521345765.jpg/

chiar nu stiai cum sa te lauzi? :blink:

Guest StopTheAbuse
Posted

chiar nu stiai cum sa te lauzi? :blink:

Chiar nu stii sa gandesti?! Nu se posteaza aici buy/sell accounts, acum 5-6 pagini le-am promis baietilor niste poze...
Posted

Chiar nu stii sa gandesti?! Nu se posteaza aici buy/sell accounts, acum 5-6 pagini le-am promis baietilor niste poze...

Nu am citit mai in spate ... si totusi nu inteleg dc teai bagat sa iti arati char`u .. :blink:

Posted

@StopTheAbuse mare teapa ce am luat ca am dat pe printuri dar am uitat ca leam mai vazut =))

@alexutzu420 daca mihai e mai "bazat" decat tine asta nu inseamna ca se da mare:P intradevar nea promis niste poze si trebuia sa se tina de promisiune. anyway bafta la vanzare ^^

Posted

Nu am citit mai in spate ... si totusi nu inteleg dc teai bagat sa iti arati char`u .. :blink:

jesus....get a DEX....tu citesti cumva printre randuri? tocmai a spus ca a postat poza pentru ca ne-a promis cu cateva pagini in urma poze cu charul care l-a cumparat

eu zic sa te intorci la topicul de sjsro...ecsro whatever ca vad ca pe aici nu prea intelegi mare lucru.

si nu Mihai !!! NU ITI FAC POWERLVL !!! :)) low lvl newbie ce esti ....sau facem o afacere imi iei premium pe Sleya sau pe rogue si iti fac powerlvl :)) ca wizzul trebuie sa faca 100 cat mai repede :P nu sta de powerlvl :D

anyways....afk....good night.....boooootting ...cya

Posted

jesus....get a DEX....tu citesti cumva printre randuri? tocmai a spus ca a postat poza pentru ca ne-a promis cu cateva pagini in urma poze cu charul care l-a cumparat

eu zic sa te intorci la topicul de sjsro...ecsro whatever ca vad ca pe aici nu prea intelegi mare lucru.

anyways....afk....good night.....boooootting ...cya

eu joc sjsro pt ca nu imi place sa bag bani in jocuri ... si mai ales cine joaca isro trece viata pe langa el ;)

Play for Fun :beer:

Posted

cand o sa duci 1 char in lvl 100 si sa ai sun weapon (si sa ai habar de sro ) atunci revino aici pana atunci nu comenta daca nu citesti paginile din urma

el a cumparat charu de lvl 50 si a zis ca are pe el sun daggar de 90 si 1 mil sp si ne a zis ca o sa posteze niste ssuri cu charu lui se pare ca nici tu nu sti sa te integrezi intr-o comunitate... ramai pe sjsro server de nobi

eu joc sjsro pt ca nu imi place sa bag bani in jocuri ... si mai ales cine joaca isro trece viata pe langa el ;)

zau ??? numai un NOB poate sa zica asta ca daca joci isro trece viata pe langa tine =)) :rofl1: :rofl2:

Posted

daca asta e parerea ta ce cauti pe forumul de "no liferi" ? ai vrea si u sa fi asa no lifer ca noi nu?:> sa sti ca prin faza aia teai referit la absolut toti de pe acest forum,dar sati explic...noi nu suntem no liferi.sti dc? pt ca sa inventat botul :))

ON : la cat se termina inspectia? hai badfist ca u mereu vezi la cat incepe si la cat se etrmina..eu sunt un pic mai somnoros :)) azi e update cu glacial dress? sau sapt viitoare?

Posted

daca asta e parerea ta ce cauti pe forumul de "no liferi" ? ai vrea si u sa fi asa no lifer ca noi nu?:> sa sti ca prin faza aia teai referit la absolut toti de pe acest forum,dar sati explic...noi nu suntem no liferi.sti dc? pt ca sa inventat botul :))

ON : la cat se termina inspectia? hai badfist ca u mereu vezi la cat incepe si la cat se etrmina..eu sunt un pic mai somnoros :)) azi e update cu glacial dress? sau sapt viitoare?

stai asa sal sun pe Hancu sa prezica cand e gata inspectia :)) j.k

hmm nu cred ca acu mai degraba pe 22 o sa fie update ca pe 24 e FW

Hello. This is Silkroad Online.

In order to maintain a pleasant gaming and smooth patching experience, all servers will be undergoing weekly server inspection.

Weekly server inspection will occur every Tuesday.

Game Inspection Period : Dec 8th, 2009 13:00~17:00 Silkroad Standard Time (4 hours duration)

[Patch]

- Legend 4 plus Hotan Fortress Full Client would be uploaded

- Database Backup

Posted

glacialul tin minte ca e pe 15 :) dar si eu ma trezesc tarziu si nu apuc sa citesc updateurile deci nush la cat se termina inspectia azi sau ce baga :-?? ....de obicei ma trezesc la 8jum-9 :))
Posted

Sa inventat botul da tot platesti pentru el ... si in primu rand daca nu donezi lunar stai 3 ore la conectat cel putin ... asa ca noroc in continuare :tiphat:

Posted

Sa inventat botul da tot platesti pentru el ... si in primu rand daca nu donezi lunar stai 3 ore la conectat cel putin ... asa ca noroc in continuare :tiphat:

Peste 90% din cei ce posteaza isi permit sa cumpere bot si cel putin un Premium Silver lunar (nu cred ca e vreunul care sa isi ia painea de la gura ca sa plateasca pentru joc).

Posted

ce lol? filmuletul asta lam postat eu alaltaieri cred. e un prieten ff bun de pe Rome . Templar023 :P

e cel mai bun la pvp de pe srv nu a castigat nimeni la scor in fata lui :P

eu am ramas incremenit cand am vazut 58k crit pe _Watari_ [warrior/cleric set LA +7] si din cate vedeti avea si shieldul in mana

Myea, l-a postat singur xD A fost coleg cu mine de clasa in liceu =)) "Perciune de rata in otet" ^_^

Posted

Myea, l-a postat singur xD A fost coleg cu mine de clasa in liceu =)) "Perciune de rata in otet" ^_^

am zis ca eu am postat pe linkmania filmul;)

templar da la postat singur pe wegame.lol :-L

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...