Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

+0 si Durability reduce

exact:))) :beer: asta e...:P baieti warioru are asa putin hp ptr ca are iteme fara bluuri:), e toata ziua la plvl ,nam ptr ce sai cumpar set la fiekre degree:),ptr moment e 91 :) ultimu set il fac full blu restu nu ma intereseaza:):D

Posted

dupa cum ziceam video de aseara http://www.wegame.com/watch/job-war-on-venus/

pai la voi pe srv e usor...aia sunt thiefi de 9D uite ce arme au in mana :| normal ca nu va pun probleme...

dc ti se misca asa sacadat? aveai doar lag sau asa se misca mereu? :-s

EDIT : ca tot vorbeam ieri de Templar023 . tocmai a postat filmul cu warrior/rogue :P http://www.youtube.com/watch?v=Xwkky4hXk-0

EDIT2 : "Item mall pets have more power , Bear 15% ,White Wolf/Crow/Others - 10%." am gasit asta pe youtube.era un coment.e adevarata treaba?:-?

EDIT3 : a sters filmul de pe utube ca iau scos aia muzica...si il mai posteaza odata o sa revin imediat cu un nou link ^^

Posted

pai la voi pe srv e usor...aia sunt thiefi de 9D uite ce arme au in mana :| normal ca nu va pun probleme...

dc ti se misca asa sacadat? aveai doar lag sau asa se misca mereu? :-s

EDIT : ca tot vorbeam ieri de Templar023 . tocmai a postat filmul cu warrior/rogue :P http://www.youtube.com/watch?v=Xwkky4hXk-0

EDIT2 : "Item mall pets have more power , Bear 15% ,White Wolf/Crow/Others - 10%." am gasit asta pe youtube.era un coment.e adevarata treaba?:-?

uitate mai atent la arme :)

Posted

uitate mai atent la arme :)

pai am vazut wizzard cu staff 9D , cleric cu rod si shield 9D , si la restu nam acordat atentie.

or fi si de 10D dar am vazut si 9D :P pe Rome daca nu ai lv 100 si nu esti euro nu ai ce cauta la thiefing =))

Posted

wizu avea staf +7 de 98 dar scutu il avea cu br 19 cei drept erau 2 cu 9 dg dar aia nu apar in video (doar 1 parca) a fost fun pacat ca nu am filmat tot cap coada au fost si nukeri de 100 cine e ch si vrea sa vada cum poate sa invinga un 2h sau un xbow la pvp sa se uite cu atentie la video meu

Posted

How are ya guys ? Cum o mai duceti ?

Templar joaca foaarte bine , schimba foarte bine armele e bun , dar nu zeu , nu zeu

app ...my latest achizition http://img706.imageshack.us/i/sro2009120612201868.jpg/

Posted

Templar joaca foaarte bine , schimba foarte bine armele e bun , dar nu zeu , nu zeu

nu a zis nimeni ca e zeu :)) pt ca mi mihai cu drolletje la batut de cateva ori..dar sa terminat 5.2 pt Templar pt ca a avut noroc la multe chestii...de exemplu mihai cand a vrut sa isi dea bless ala ia prins kb:)) si oricum stie sa joace bine.stie sa se foloseasca de fiecare skill la momentul potrivit.in legatura cu schimbatul armelor...acolo pot spune ca e zeu :)) nu da niciodata gres , astia de pe srv il intreaba daca joaca cu 2 maini la tastatura. ^^

Posted

Intrebare : dak am un char si ii fac pwlv doar wizzu si el in party iau mai bn dak sunt decat ei 2 sau dak am party full ?

Full party. Cu mai multi low-levels in party scazi level-ul general al party-ului fata de mobii la care faci plvl si astfel iei exp / sp mai bine.

Posted

Full party. Cu mai multi low-levels in party scazi level-ul general al party-ului fata de mobii la care faci plvl si astfel iei exp / sp mai bine.

Pai pt 78-80 ce lvl sa bag in party ?

Edit : ce ziki de un wizz de 96 unu de 94 ala care il cresc si resut lvl 50-60

Posted

misto dar intrebarea care ma tot framanta glavieru ala da un skil (0:30 ) si nu inteleg care e ... lam mai vazut si la alti

Daca te referi la ce cred eu, aia e de la lag :) (cred)

Posted

stiu ca e cat se poate de offtopic dar din moment ce se intampla odata la 5 ani am si eu o intrebare : cei care au 18+ pe cine ati votat?si cei ce au sub 18 ani cu cine ati fi votat? eu cu Base :)

Posted

misto dar intrebarea care ma tot framanta glavieru ala da un skil (0:30 ) si nu inteleg care e ... lam mai vazut si la alti

e de la lag.

EDIT : koila,te intreaba mihai unde se poate inregistra la Rsro?

Posted

incerc si eu sa dau fail la 3 iteme si uite ce imi iese :))

[17:47:19] * Alchemy success! Plus: 4

[17:47:35] * Alchemy success! Plus: 4

[17:47:44] * Alchemy success! Plus: 4

nu am votat cu nici unul dintre ei....nici unul nu merita sa fie presedinte dintre ei doi

Posted

Am si eu o problema cu agbot:( nu stiu de ce oare dupa ce ma conectez cu charul pe el dupa vreo 10-15 min imi da dc :( si pe charul ala mic care vreau sa-l farmez nu se intampla nimik :| chiar nu imi pot explica... :( daca stie cnv si poate sa ma ajute! Pls , sau ce bot free mai folositi:)? Help Mc:D

Posted

Am si eu o problema cu agbot:( nu stiu de ce oare dupa ce ma conectez cu charul pe el dupa vreo 10-15 min imi da dc :( si pe charul ala mic care vreau sa-l farmez nu se intampla nimik :| chiar nu imi pot explica... :( daca stie cnv si poate sa ma ajute! Pls , sau ce bot free mai folositi:)? Help Mc:D

pai ala mic nu ia DC , ca sta degeaba, celalat trimite pachete.

Mihai fiind cine? :blink: cel care nu a "facut" cum iam zis eu cu gold-ul?

www.silkroad.ru

Guest StopTheAbuse
Posted

pai ala mic nu ia DC , ca sta degeaba, celalat trimite pachete.

Mihai fiind cine? :blink: cel care nu a "facut" cum iam zis eu cu gold-ul?

www.silkroad.ru

Mihai fiind eu .... imi merge netu prost si l-am rugat pe el sa scrie... stiu ca pe silkroad.ru dar unde mai exact.... :| nu scrie nicaieri register... sau something (am incercat cu google translate)
Posted

Mihai fiind eu .... imi merge netu prost si l-am rugat pe el sa scrie... stiu ca pe silkroad.ru dar unde mai exact.... :| nu scrie nicaieri register... sau something (am incercat cu google translate)

de la stanga la dreapta optiunea a 2 a ... si merge cu google translator dar incearca din rusa in engleza.

http://img688.imageshack.us/i/tut.png/

Posted

app ...my latest achizition

Nice Phy :lol: 1337

Posted

bah eu as fii votat cu geoana.. avand in vedere ca base a f** tzara cel mai mult.. asta e parerea mea..

btw si eu am primit mailu ala de la rsro si am lvl 19 deja :D ign : ___1337__

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...