amoniaku Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 +0 si Durability reduceexact:))) :beer: asta e...:P baieti warioru are asa putin hp ptr ca are iteme fara bluuri:), e toata ziua la plvl ,nam ptr ce sai cumpar set la fiekre degree:),ptr moment e 91 :) ultimu set il fac full blu restu nu ma intereseaza:):D
dsK Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 dupa cum ziceam video de aseara http://www.wegame.com/watch/job-war-on-venus/pai la voi pe srv e usor...aia sunt thiefi de 9D uite ce arme au in mana :| normal ca nu va pun probleme...dc ti se misca asa sacadat? aveai doar lag sau asa se misca mereu? :-sEDIT : ca tot vorbeam ieri de Templar023 . tocmai a postat filmul cu warrior/rogue :P http://www.youtube.com/watch?v=Xwkky4hXk-0EDIT2 : "Item mall pets have more power , Bear 15% ,White Wolf/Crow/Others - 10%." am gasit asta pe youtube.era un coment.e adevarata treaba?:-?EDIT3 : a sters filmul de pe utube ca iau scos aia muzica...si il mai posteaza odata o sa revin imediat cu un nou link ^^
BijuuMode Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 pai la voi pe srv e usor...aia sunt thiefi de 9D uite ce arme au in mana :| normal ca nu va pun probleme...dc ti se misca asa sacadat? aveai doar lag sau asa se misca mereu? :-sEDIT : ca tot vorbeam ieri de Templar023 . tocmai a postat filmul cu warrior/rogue :P http://www.youtube.com/watch?v=Xwkky4hXk-0EDIT2 : "Item mall pets have more power , Bear 15% ,White Wolf/Crow/Others - 10%." am gasit asta pe youtube.era un coment.e adevarata treaba?:-?uitate mai atent la arme :)
dsK Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 uitate mai atent la arme :)pai am vazut wizzard cu staff 9D , cleric cu rod si shield 9D , si la restu nam acordat atentie.or fi si de 10D dar am vazut si 9D :P pe Rome daca nu ai lv 100 si nu esti euro nu ai ce cauta la thiefing =))
BijuuMode Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 wizu avea staf +7 de 98 dar scutu il avea cu br 19 cei drept erau 2 cu 9 dg dar aia nu apar in video (doar 1 parca) a fost fun pacat ca nu am filmat tot cap coada au fost si nukeri de 100 cine e ch si vrea sa vada cum poate sa invinga un 2h sau un xbow la pvp sa se uite cu atentie la video meu
AlexMihail93 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 How are ya guys ? Cum o mai duceti ? Templar joaca foaarte bine , schimba foarte bine armele e bun , dar nu zeu , nu zeuapp ...my latest achizition http://img706.imageshack.us/i/sro2009120612201868.jpg/
dsK Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 How are ya guys ? Cum o mai duceti ? Templar joaca foaarte bine , schimba foarte bine armele e bun , dar nu zeu , nu zeunu a zis nimeni ca e zeu :)) pt ca mi mihai cu drolletje la batut de cateva ori..dar sa terminat 5.2 pt Templar pt ca a avut noroc la multe chestii...de exemplu mihai cand a vrut sa isi dea bless ala ia prins kb:)) si oricum stie sa joace bine.stie sa se foloseasca de fiecare skill la momentul potrivit.in legatura cu schimbatul armelor...acolo pot spune ca e zeu :)) nu da niciodata gres , astia de pe srv il intreaba daca joaca cu 2 maini la tastatura. ^^
amoniaku Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 ceva noutati despre alexandria ? knd se va baga etc....
Vyorel903 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Intrebare : dak am un char si ii fac pwlv doar wizzu si el in party iau mai bn dak sunt decat ei 2 sau dak am party full ?
Random Hero Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Intrebare : dak am un char si ii fac pwlv doar wizzu si el in party iau mai bn dak sunt decat ei 2 sau dak am party full ?Full party. Cu mai multi low-levels in party scazi level-ul general al party-ului fata de mobii la care faci plvl si astfel iei exp / sp mai bine.
Vyorel903 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Full party. Cu mai multi low-levels in party scazi level-ul general al party-ului fata de mobii la care faci plvl si astfel iei exp / sp mai bine.Pai pt 78-80 ce lvl sa bag in party ?Edit : ce ziki de un wizz de 96 unu de 94 ala care il cresc si resut lvl 50-60
dsK Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Pai pt 78-80 ce lvl sa bag in party ?Edit : ce ziki de un wizz de 96 unu de 94 ala care il cresc si resut lvl 50-60e bine :PEDIT : am revenit cu filmuletul cu Templar023 warrior/rogue http://www.wegame.com/watch/sro-rome-lvl-1...rior-rogue-pvp/ Enjoy !
BijuuMode Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 e bine :PEDIT : am revenit cu filmuletul cu Templar023 warrior/rogue http://www.wegame.com/watch/sro-rome-lvl-1...rior-rogue-pvp/ Enjoy !misto dar intrebarea care ma tot framanta glavieru ala da un skil (0:30 ) si nu inteleg care e ... lam mai vazut si la alti
m4R10 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 misto dar intrebarea care ma tot framanta glavieru ala da un skil (0:30 ) si nu inteleg care e ... lam mai vazut si la altiDaca te referi la ce cred eu, aia e de la lag :) (cred)
orezExpandat Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 stiu ca e cat se poate de offtopic dar din moment ce se intampla odata la 5 ani am si eu o intrebare : cei care au 18+ pe cine ati votat?si cei ce au sub 18 ani cu cine ati fi votat? eu cu Base :)
dsK Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 misto dar intrebarea care ma tot framanta glavieru ala da un skil (0:30 ) si nu inteleg care e ... lam mai vazut si la altie de la lag.EDIT : koila,te intreaba mihai unde se poate inregistra la Rsro?
Sleya Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 incerc si eu sa dau fail la 3 iteme si uite ce imi iese :))[17:47:19] * Alchemy success! Plus: 4[17:47:35] * Alchemy success! Plus: 4[17:47:44] * Alchemy success! Plus: 4nu am votat cu nici unul dintre ei....nici unul nu merita sa fie presedinte dintre ei doi
dendecs Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Am si eu o problema cu agbot:( nu stiu de ce oare dupa ce ma conectez cu charul pe el dupa vreo 10-15 min imi da dc :( si pe charul ala mic care vreau sa-l farmez nu se intampla nimik :| chiar nu imi pot explica... :( daca stie cnv si poate sa ma ajute! Pls , sau ce bot free mai folositi:)? Help Mc:D
koila Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Am si eu o problema cu agbot:( nu stiu de ce oare dupa ce ma conectez cu charul pe el dupa vreo 10-15 min imi da dc :( si pe charul ala mic care vreau sa-l farmez nu se intampla nimik :| chiar nu imi pot explica... :( daca stie cnv si poate sa ma ajute! Pls , sau ce bot free mai folositi:)? Help Mc:Dpai ala mic nu ia DC , ca sta degeaba, celalat trimite pachete.Mihai fiind cine? :blink: cel care nu a "facut" cum iam zis eu cu gold-ul? www.silkroad.ru
Guest StopTheAbuse Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 pai ala mic nu ia DC , ca sta degeaba, celalat trimite pachete.Mihai fiind cine? :blink: cel care nu a "facut" cum iam zis eu cu gold-ul? www.silkroad.ru Mihai fiind eu .... imi merge netu prost si l-am rugat pe el sa scrie... stiu ca pe silkroad.ru dar unde mai exact.... :| nu scrie nicaieri register... sau something (am incercat cu google translate)
koila Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Mihai fiind eu .... imi merge netu prost si l-am rugat pe el sa scrie... stiu ca pe silkroad.ru dar unde mai exact.... :| nu scrie nicaieri register... sau something (am incercat cu google translate)de la stanga la dreapta optiunea a 2 a ... si merge cu google translator dar incearca din rusa in engleza.http://img688.imageshack.us/i/tut.png/
TzuYoshi Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 How are ya guys ? Cum o mai duceti ? Templar joaca foaarte bine , schimba foarte bine armele e bun , dar nu zeu , nu zeuapp ...my latest achizitionNice Phy :lol: 1337
Kiidu Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 bah eu as fii votat cu geoana.. avand in vedere ca base a f** tzara cel mai mult.. asta e parerea mea.. btw si eu am primit mailu ala de la rsro si am lvl 19 deja :D ign : ___1337__