Vyorel903 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 http://img252.imageshack.us/i/sro2009110604090231.jpg/ ce credeti ca a urmat?:))Baga una mai mare :crazy:
*Roberto* Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Buna searaam si eu o problema cu auto connectulintru dau connect intra fereastra acea ca se conecteaza dupa 5-10 min iau acel bug in care se blocheazami sa intamplat deja de 4 ori si nu pot intra de locHelp me Pls :)
pantera92 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 parca era setat da dea auto connect la 20 sec si cand de blocheaza iesi si intra iar si eu m-ai patesc :D
*Roberto* Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 parca era setat da dea auto connect la 20 sec si cand de blocheaza iesi si intra iar si eu m-ai patesc :Dproblema ii ca imi da de fiecare dataacuma miam reinstalat silkroad-ul sper sa mearga..
orezExpandat Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 uitati ce video am gasit nu stiu daca a mai fost pus dar cred ca e cel mai fain video cu buildul warrior/rogue si tipu e owning
m4R10 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 stiu ca sa mai zis si pe forum de Package editor adica faci o arma +1 si modifici cu prgramu ala valoarea si i pui 9 in loc de 1 si in joc o sa ai +9 dar cei de la joymax ziceau pe forum ca au remediat buguEdit:http://www.wegame.com/watch/small-trade-run-by-tfs/pff daca erai la mine pe server, trebe sa ai mult tupeu sa mergi asa singurel cu 2 behemonzi. Pe tibet in 2 min nu mai aveai tradu, aici kum da unu de un trade, in 1 min se fac cel putin 2-3 pt-uri de thifi :D orikum gz :P
pantera92 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 super video , ii rupe pe totiDa cred ca nu mai joaca ca l-am cautat pe rev 6 si are pe el doar crossbow +9http://www.rev6.com/player/Gaia/CataLysT.html
Vyorel903 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Bai io inebunesc dc imi apare asta e a 4 oara pe ziua de azi X([20:38:16] * Cannot connect due to server traffic (1)[20:38:39] [LOGINERROR] Cannot connect due to server traffic![20:38:47] * Client polls serverlistEdit : ala ne-a zis k vrea sa vada cati poate sa omoare in gramada -.- nu a zis nik de video [DryTearS]
TzuYoshi Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 uitati ce video am gasit nu stiu daca a mai fost pus dar cred ca e cel mai fain video cu buildul warrior/rogue si tipu e owning E frumos build`ul dar nu stiu cat de bun e. Facand abstractie de video, in care e si normal sa puna doar pvp`uri in care castiga, eu zic ca un rogue/cleric este acelasi lucru sau chiar mai bun. Daca te uiti atent, o sa vezi ca pe el il salveaza dagger desperate + daggers. Tine axe pt stund si 2 handed pt knock down. Asa ca rogue/cleric, incepi cu Hurricane Shot, care ii da knock down, apoi scoti daggerele, dai dagger desperate si il rupi + ca ai si avantajul clericului.
Kiidu Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 catalist e la mine in guild si pot spune ca omoara tot singuru care ii face fatza e satan dar si el sio mai ia din cand in cand.. mai cautati video deale lui.. am postat si eu pe aici mai demult vids cu satan si catalist xDedit : lvl 93 on rouge xD
Dr4q_Sti3 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 warior/rogue e un build foarte tare si foarte interesant dat iti trebuie iteme calumea sa rezisti mai ales contra chinezilor care stiu sa isi joace caracterul
SimplySimple Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 E frumos build`ul dar nu stiu cat de bun e. Facand abstractie de video, in care e si normal sa puna doar pvp`uri in care castiga, eu zic ca un rogue/cleric este acelasi lucru sau chiar mai bun.Daca te uiti atent, o sa vezi ca pe el il salveaza dagger desperate + daggers. Tine axe pt stund si 2 handed pt knock down.Asa ca rogue/cleric, incepi cu Hurricane Shot, care ii da knock down, apoi scoti daggerele, dai dagger desperate si il rupi + ca ai si avantajul clericului. da..dar omiti ca axe=no debuffs...deci si asta e un avantaj...plus de la warrior are la toate 3 armele knock back si la 2h si knock down...ceea ce il fereste de multe...big defence...deci e foarte tare la pvp...iar avantajul la un warrior rogue e ca ai si pvp si unique hunt fara probleme...dar din punctul meu de vedere...eu as prefera un warrior/warlock
Kiidu Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 warior/rogue e un build foarte tare si foarte interesant dat iti trebuie iteme calumea sa rezisti mai ales contra chinezilor care stiu sa isi joace caracterulmda .. daca teai uita pe rev6 lu catalist ai vedea ca are de toate :) + ca are toate armele la +7 sau +9.. e o maniaca a alchimiei xD btw e o ea..@sweet da si eu as alege war/warlock dar e foarte greu de facut pvp cu el.. tin minte ca odata chamelion zicea ca se incurca in butoane xD daca vreti sa vedeti war/rouge vs war/lock uitativa la vid postat de orez la sfarist.. acolo catalist si chamelion fac pvp..edit : 666 msg muhahaha
aDyTsU Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 opinion : e bun dmg pt lvl meu ? :P sincer nustiu.. :P badfist tu te pricepi la glavieri ia zi tata :Dhttp://img704.imageshack.us/i/sro2009120421441997.jpg/ http://g.imageshack.us/img704/sro2009120421441997.jpg/1/
BijuuMode Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 opinion : e bun dmg pt lvl meu ? :P sincer nustiu.. :P badfist tu te pricepi la glavieri ia zi tata :Dmerge eu am dat 178k parca cu flash 99ff deci e bun a si premium silvar deci e bun
aDyTsU Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 nu e silver.. e gold :P am glavie amarata de 80+6 k som-u l-am vandut sa-mi iau sos de 90 ..am primit o oferta prea buna si nah.. :P nu prea am vazut test damage la glavieri.. si nu am cu ce sa compar si is ff deabia in 80.. :P si nici acolo calumea ca fieru e varza.. :P eh o sa framez la 90 pana atunci gap 0 ftw :D
Guest StopTheAbuse Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 gata... l-am dat pe droll... pentru un char lvl 50 :) o sa pun printurile cand intru :) ... banuiesc ca pe droll il stiti... lvl 100 FF 99,99% sun staff 10D +7
dsK Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 gata... l-am dat pe droll... pentru un char lvl 50 :) o sa pun printurile cand intru :) ... banuiesc ca pe droll il stiti... lvl 100 FF 99,99% sun staff 10D +7dude nu-mi vine sa cred....DD again?pe tine chiar te mananca?:)) cat crezi ca va dura pana face levi iar o faza deaia de om destept? >.>EDIT : btw sterge img de la guild uni si FW :P
edy105 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Ai dat un caracter de lvl 100 cu sun stafff pentru un caracter de lvl 50 ?
Dr4q_Sti3 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 o fi un char farmat la greu da eu nu las da pe unu fara 4 kk spbtw sun de 10 d e mai bun ca o arma de 11 d (91+7)
Sleya Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 a dat wizz de lvl 100FF cu sun staff pentru un char lvl 50 cu 1 mil sp si sun daggers 10D de la magic pop :)dar tot noob e :)) acum o sa rad de tine mihaie ca esti un low lvl :Danyways tipul de la care a luat mihai charul...nu stiu ce a mancat dar...a avut set +8+9 sun bow.....si 3-4 conturi cu sunuri de la magic pop pe care a farmat charuri si le-a vandut.in 2 zile fac si eu lvl up pe wizz :D a inceput sa mearga mai greu in solo grind :( cred ca o sa caut euro party cand am timp :D
AHIL3 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 gata... l-am dat pe droll... pentru un char lvl 50 :) o sa pun printurile cand intru :) ... banuiesc ca pe droll il stiti... lvl 100 FF 99,99% sun staff 10D +7 #-o .....yo nu as fi dat wizzardu.....poate cum spune si Dr4q_Sti3 sa fi avut 4kk sp oricum e alegerea ta B)
BijuuMode Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 a dat wizz de lvl 100FF cu sun staff pentru un char lvl 50 cu 1 mil sp si sun daggers 10D de la magic pop :)dar tot noob e :)) acum o sa rad de tine mihaie ca esti un low lvl :Danyways tipul de la care a luat mihai charul...nu stiu ce a mancat dar...a avut set +8+9 sun bow.....si 3-4 conturi cu sunuri de la magic pop pe care a farmat charuri si le-a vandut.in 2 zile fac si eu lvl up pe wizz :D a inceput sa mearga mai greu in solo grind :( cred ca o sa caut euro party cand am timp :Dtot mi se pare putin trebuia sa i mai dea si ceva $$ in plus ala
AHIL3 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 ma ajuta si pe mne cnv cu semnatura? ca am uitat cum trb sa fac sa o pun.....o adaug acolo si imi da o imagine mica :(
Vyorel903 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 MIhai :o doar cu 1 mil sp :o io zik sa faci dlv si sa te apuci sa mai farmezi 1 :crazy: