Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

asa ca sfat pentru toata lumea...niciodata nu stati la moobi mai mari in lvl ca voi daca sunteti in party de 4...adica solo,cea mai buna experienta o faceti la moobi mai mici decat voi pentru ca omorati mai repede si mai mult.trust me....e testata...eu cu wizzul de 92 stau la moobs 88-89 chiar daca sunt full farm si cu set +4 FB...dau 1 hit si la moobs de 94 dar iau mai putina xp.

la lvl 90 iti sugerez sa farmezi la moobi de 88-89 din cave...eu acolo am farmat cu arcasul si a mers super bine.

doar in party de 8 se merita sa mergi la moobi mai mari ca tine :)

in fine fiecare face ce vrea...dar eu mi-am spus parerea

bafta....la ce vreti voi ....:tiphat:

Posted

hahahahah =))

mai exista GM in silkroad? nu am mai vazut unul de pe la 8D :))

eu in 3 ani nu am vazut nici un GM ........... nici pe asta nu l-am vazut ca eream AFK :)) =))

Posted

eu in 3 ani nu am vazut nici un GM ........... nici pe asta nu l-am vazut ca eream AFK :)) =))

probabil ca nici nu ai cum sa il vezi.. crezi ca gm se plimba peacolo sa bage sperietii in toti botii :)) era invizibil cel mai probabil

Posted

am luat un Glavier lvl 69 FF 0 Sp si un Warrior lvl 64 FF cu 200k SP pentru a face un char de la 38 la lvl 64 in gap 0 cu premium de 60% am facut treaba buna???

hehehe ma apropi sa fac si eu lvl 94 77% :X:X

Posted

imi poate spune si mie cineva cum asi putea face gold la lvl-ul meu??

eu la lvl 29 bateam la mobi de 23-24 faceam mai greul lvl dar cadeau iteme si elixire multe si ar mai fi o ideee sa strangi material si sa faci elemente ^^ :D

Posted

da se vand elementele de 4 degrees?? cred ca o sa bat si eu la creaturi mai mici :D

da, findca la 4 degree cad si elemente de 3 degree, si wind 3 e destul de scump :P

Posted

da se vand elementele de 4 degrees?? cred ca o sa bat si eu la creaturi mai mici :D

eu nush cum faci asa greu lvl sunt atatea taxi moca pana si la penon gasesti faci rapid lvl(nici nu iti trebuie bani pana pe la 64 doar de pot ) si dupa asa de usor se fac bani...

Posted

Sa nu aveti niciodata incredere in suedezi...am fost scamat de un suedez cu 100m....Cred ca ma las si eu de jocul asta ca nu mai are nici un rost sa joc.

Posted

Sa nu aveti niciodata incredere in suedezi...am fost scamat de un suedez cu 100m....Cred ca ma las si eu de jocul asta ca nu mai are nici un rost sa joc.

Ce copil esti.

Daca perosana care ti`a luat goldul era suedeza, inseamna ca toti sunt la fel? Ce mentalitate de ra*at.

Eu zic sa te lasi de joc.

Posted

Ce copil esti.

Daca perosana care ti`a luat goldul era suedeza, inseamna ca toti sunt la fel? Ce mentalitate de ra*at.

Eu zic sa te lasi de joc.

ziceam asa ca si idee...nu e primul suedez care ma scameaza.

Posted

da, findca la 4 degree cad si elemente de 3 degree, si wind 3 e destul de scump :P

pe Athens am 4 goldboti am vandut 3k Elemente Wind 3 Dg la 18mil vb foarte serios se folosesc pentru stoanele de dg 10 si sunt scumpe pt ca stoanele de dg 10 cer foarte putin wind :D

Posted

hmmm.. sa vedem daca l-am dibuit corect :D avand in vedere ca mi-am luat scam cu ajutorul lui :D

Il pui sa faca stall inafara orasului sa zicem cu o potiunie la 100mil.. ii zici sa dea open dar sa fie pe stall network... ii zici sa dea modify si sa-si arate arma sau un item cu 1 gold da sa nu dea open...( el va primi o eroare si nu va vedea ca a pus in stall cu un gold ) ... ii zici sa dea open ca ii cumperi potiuniea cu 100mil dar defapt ii cumperi itemul cu 1 gold.. lui nu-i apare itemul in stall dar tie da.. cam asta e.. :D bft

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...