iLoveCalifornia Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Heavenly' date='Apr 9 2007, 12:42' post='1869894']ahaha... super tare frate ))) Andy frate .. ma ajuti sa-mi fac cont si btw ce e aia care mi-ai trimis pe pm @LE: nici nu stiu sa-l folosesc :rofl1:
Sephiroth Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 hmm... exista vreun torrent cu clientu de la ksro ? downloadu mi se opreste pe la 50% daca-l iau de pe site :surprised:
BillyTalent Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 are cineva link cu poze de armuri noi care vor intra in joc sau cu arme noi la european update??? eu nu gasesc niciunde pe tot netu
smuggster Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 @heavenly :any problem cu posturile mele? daca nu,shhhhht keep it down
fugicadau Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 are cineva link cu poze de armuri noi care vor intra in joc sau cu arme noi la european update??? eu nu gasesc niciunde pe tot netu updaitu arme iteme noi se face la ISRO adica se baga itemele de 9 digri http://sro.mmosite.com/guides/updates.shtml http://www.youtube.com/results?search_quer...p;search=Search pe KSRo(european lvl maxim e 60 deci e 6digri hmm... exista vreun torrent cu clientu de la ksro ? downloadu mi se opreste pe la 50% daca-l iau de pe site :surprised: exixta foloseste pg asta http://convivea.com/download/bit_che_1_0_59.exe si dai search succes
Sephiroth Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 am dat KSRO client si korean silkroad client si tot nu merge :surprised: ce scriu la search ? O_Oedit : nevermind am gasit ceva ... sa caut printre rezultate =/edit 2 :am gasit silkroad online v 2.01 ... e bun? daca da imi faci si mie account fugicadau? iti trimit pm cu pass si acc ;)
fugicadau Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Cauta asa Ksro si o sa gasesti 1-3 toorente si gata accontu
defiler666 Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 @fugicadau : creca tu gresesti intentionat : "updaitu" - "update'ul" , "9 digri " - " 9 degree " . Sa stii ca am remarcat faptul ca ti-ai schimbat "bleidar" - "blader" in sig.
fugicadau Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 asa si ce propui vrei vre un premiu???????????????????????sau vreo medalie ???????????????? :clap: :clap: :clap: vrei sa spui ca tu nu greseti nici o data cand scri repede?? recunosc ca partea scrisa la engleza stau cam prsot nu e punctu meu forte asa ca .......... SS dat de un pr :)
Aldguth Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Da ma, ce vrei....omul scrie cum aude. Poate vine de la tara de prin moldova. Cum joaca mult si silkroad s-a mai prins si niste koreana de el si voila......deh uber bleidar cu digri whatever. GL :tiphat:
smuggster Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 e cineva de aici pe RedSea? am auzit ca serverul "e mai special" in preturile itemelor...adica FOARTE ieftine...e adevaraT?(adica sos de 52=15 mil)
fugicadau Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 depinde ce fel de sos P.S blade-ul asta e bun?? am dat 1,5 m pe el :D
The Dash Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 ma ajuta si pe mine k eu sunt nou pe linkmaniasi vrau sa joc si eu KSRO.....pls help me.....cat mai rpd sa nu mai joc degeaba pe zeus
The Dash Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 da...e faina....tare dmgul da criticalul...si una de lvl 8 are mai mult lol :P Si va rog ajutatzima cu tot ce e in legatura cu KSRO....adik DL si Acont...si dak o zi nu sunt in joc mil stergetzivb foarte serios....ms anticipat
The Dash Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 si iuli.....pls mai dami odata idul tau de mes ca celalalt al meu a fost hekarit si am altul acuma...... vici4ever2si tot nu miai mai dat servarul ala de cs WaRFT....da nu mai conteaza k acuma joc sro.....PLS AJUTATZIMA K VREAU SA IL JOC CAT DE RPD POSIBIL.....sa pot sa raman in rand cu lumea
fugicadau Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 sunt curios cine il cumpara la critical 1 E greu frate sa pui un challengi sa reseteze crt-ul....... il resetez pana cand imi da minim crt 6-7 si incerc la +5 i pun astral si imortal
alexxx70 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Ceva fain:http://www.youtube.com/watch?v=jn_ItwcZEbA...ted&search=
The Dash Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 macar zicetzi la ce pagina atzi zis de asta k am kutat disperat ....pls ajutatzima......multzumesc anticipat :tiphat:
The Dash Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Fugicadu....vezi k tziam tr un PM pls RESPOND sunt disperat sa joc ala
fugicadau Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Te-am intrebat eu ceva pe tine? App din cate imi amintesc pe forum nu m vazut gid cum sa faci acc pe ksro.........sau poate ai vrut sa sa spui cum sa faci claentu in engleza