Vyorel903 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 He he he la multi ani badfist Am luat pe uru cu archeru meu de 55 :D:D:D:D look on rev6 [Ganja]killed Uruchi :D
Lord_Bogdan Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Ms mult baieti :wub: & La multi ani badfist! la mai multe competitii castigate! mult noroc in viata si in sro :beer: La multi ani tuturor romanilor!
pantera92 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 da chiar asa La multi ani ROMANIA :DSI app la inspectia asta nu au bagat nimic nu sa facut nici un upload :|
aDyTsU Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 LA MULTI ANI... da nu prea ma simt fericit.. azi am laot primul scam.. :| m-a scamat un noob cu bugul ala cu pots si stall inafara orasului... :| eh asta e dak sunt un fraier.. o lectie care m-a costat.. :P aveti grija ;)
KingWizard Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 La Multi Ani badfistLa Multi Ani tuturor ROMANILOR :D :beer:
Vyorel903 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Cum a zis si adytzu aveti grija k puteti sa va frigeti bugul cu furaul itemelor din stall functioneaza iar :P:P aveti grija :D( sau apucativa si fraieritii p turci )
pantera92 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 pai cum e bugul ila?SI app cand eram in joc mi-a dat eraore ca sa Reinstalez sro ca fisierele is diferite dc oare???
Kiidu Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 la multi ani romania si la multi ani badfist ^^OT : clientul nu sa schimbat deloc right?
PsychoR0 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 la multi ani romania si la multi ani badfist ^^OT : clientul nu sa schimbat deloc right?da, nu s.a schimbat :)unde credeti ca as putea sa imi trimit wizzu? wizz/cleric lvl 85 FFset 77-84 +1/2 no blues staff +7il pot pune sa atace ori cu staffu sau cu clericul nu cont :)eu m.am gandit sa il pun la wing de 85/87 :-?? dar acuma am toate charele in clientless si nu pot face nimicsi daca imi ziceti la ce mobi spuneti.mi si un spot bun :)
Erhard Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Nu am mai dat de mult pe aici. Ce mai faceti? In ce hal mai e jocul?
aDyTsU Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 da, nu s.a schimbat :)unde credeti ca as putea sa imi trimit wizzu? wizz/cleric lvl 85 FFset 77-84 +1/2 no blues staff +7il pot pune sa atace ori cu staffu sau cu clericul nu cont :)eu m.am gandit sa il pun la wing de 85/87 :-?? dar acuma am toate charele in clientless si nu pot face nimicsi daca imi ziceti la ce mobi spuneti.mi si un spot bun :)staff +7 si set +1+2 no blues? wow 0.o poi cred k antilopele sunt bune 82-83 parka sau 81-83 cv in gen si spot acolo pe la shepard town ;) sau ...jg cave... aia de 83 pe magical .. :D hai bft allEdit: uite daca vrei coordonatele mele ca si glavierul meu bate la antilope..x : -4584y: -1196z: 2093
PsychoR0 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 staff +7 si set +1+2 no blues? wow 0.o poi cred k antilopele sunt bune 82-83 parka sau 81-83 cv in gen si spot acolo pe la shepard town ;) sau ...jg cave... aia de 83 pe magical .. :D hai bft allEdit: uite daca vrei coordonatele mele ca si glavierul meu bate la antilope..x : -4584y: -1196z: 2093Mersi mult, o sa il pun pe coordonatele astea sa vad ce face :-?Sunt coordonatele de la sbot nu?mda...stiu ca suna ciudat +7 si set +2 ^^ dar nah am luat stafful de pe un gold bot, pentru ca wizzu asta am de gand sa il cresc pana la 92 cu boweru :) si de aia nu i.am luat set
aDyTsU Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Mersi mult, o sa il pun pe coordonatele astea sa vad ce face :-?Sunt coordonatele de la sbot nu?mda...stiu ca suna ciudat +7 si set +2 ^^ dar nah am luat stafful de pe un gold bot, pentru ca wizzu asta am de gand sa il cresc pana la 92 cu boweru :) si de aia nu i.am luat setaha misto..da sunt de la sb*t... :D hai bft ai grija ce faci :D
Guest spyntektor Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 vand cont de lv 78 wizzard/cleric: are premium +iteme + 50m sau 100m.. la alegerea ta cat vrei pe el + iteme +5..si +4 + iteme, scroluri, elemente ce ori le folosesti, ori le pui la stall pe langa asta .. iti dau un patch in care sa iti faci zerkul albastru + detector de invizibilitate+ harta de unici, locul de aparitie exact; relatii la hot_denumaipot@yahoo.com >> dati si mass mai departe va rogg :D.pt mine ..indiferent ca esti fata sau baiat ^^ ca joci sau nupretzul e negociabil :D .. pt mai multe informatii..datiimi add :D...aaa si. va rog..dak cunoasteti pe cineva care vrea cont,... datii va rog IDul meu ^^ hot_denumaipot@yahoo.comMultumesc :D
Vyorel903 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 vand cont de lv 78 wizzard/cleric: are premium +iteme + 50m sau 100m.. la alegerea ta cat vrei pe el + iteme +5..si +4 + iteme, scroluri, elemente ce ori le folosesti, ori le pui la stall pe langa asta .. iti dau un patch in care sa iti faci zerkul albastru + detector de invizibilitate+ harta de unici, locul de aparitie exact; relatii la hot_denumaipot@yahoo.com >> dati si mass mai departe va rogg :D.pt mine ..indiferent ca esti fata sau baiat ^^ ca joci sau nupretzul e negociabil :D .. pt mai multe informatii..datiimi add :D...aaa si. va rog..dak cunoasteti pe cineva care vrea cont,... datii va rog IDul meu ^^ hot_denumaipot@yahoo.comMultumesc :Do_O? Asta e un forum unde se discuta despre SilkroadOnline nu de vanzari sau matrimoniale ai gresit pagina mergi la mica publicitate si posteaza acolo
ciupilan Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 hmm scuze de off :) are careva sa imi dea si mie un cont pt ecsro servar test :P am inteles ca se da instant lvl 100 cu 99mil sp 20k silk si 1B gold :) (e servar test pt iteme de 10 dg se poat bate mobii aparuti in samarkand de 10 dg :D ) dar din pacate sor inchis inscrierile acum 2 zile :(((
bad_smile Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 si inca o intrebare care e bug-ul cu sta :-? ll-ul si potiunile?
BijuuMode Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 si inca o intrebare care e bug-ul cu sta :-? ll-ul si potiunile?ms all de urare foloseste butonu edite.
aDyTsU Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 sry sunt novice pe aici dar pe silk..... aha deci esti jmeker pe silk.. :P poi e bun ca prind si eu un "bun" dasta ca tine.. :D am nevoie de un sfat defapt un guide :D deci am un glavier de 82.. in crestere.. :D si nustiu pe unde sa butez cu el la ce mobi mai mici mai mari.. si ar fi calumea daca mi-ai spune spre ex la 82 butezi acolo pana la ... apoi te duci la.... pana la.. si tot asa pana la 90 ..ca la 90 vreau sa farmez cu gap 9 calumea asa.. :D si vreau si la 90 unde sa butez cu ga 9 :D eh daca are cineva vreo idee.. o accept cu bratele deschise :D :hello: :>
BijuuMode Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 aha deci esti jmeker pe silk.. :P poi e bun ca prind si eu un "bun" dasta ca tine.. :D am nevoie de un sfat defapt un guide :D deci am un glavier de 82.. in crestere.. :D si nustiu pe unde sa butez cu el la ce mobi mai mici mai mari.. si ar fi calumea daca mi-ai spune spre ex la 82 butezi acolo pana la ... apoi te duci la.... pana la.. si tot asa pana la 90 ..ca la 90 vreau sa farmez cu gap 9 calumea asa.. :D si vreau si la 90 unde sa butez cu ga 9 :D eh daca are cineva vreo idee.. o accept cu bratele deschise :D :hello: :>sper sa intelegi ce iti zic ca is cam baut acu si nuj daca scriu corectai 82 hmm merge sa te duci la antikone(in caz ca nu esti ) daca ai set calumea +4+5 Fb glavie +7 merge si la 85-87 sa butezi. pentru farm ... 90 gap 9 merge la castar de 85-87 in rock mountan (nu prea is playeri cu pwl (cel putin pe venus nu sunt) :tiphat:
aDyTsU Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 sper sa intelegi ce iti zic ca is cam baut acu si nuj daca scriu corectai 82 hmm merge sa te duci la antikone(in caz ca nu esti ) daca ai set calumea +4+5 Fb glavie +7 merge si la 85-87 sa butezi. pentru farm ... 90 gap 9 merge la castar de 85-87 in rock mountan (nu prea is playeri cu pwl (cel putin pe venus nu sunt) :tiphat:inteleg ce spui :D .. sunt la antilope si mai stau aici pana la 83.. setul e +3/+4..FB.. glavie +6... deci cad 85-87..:P cand fac 83 planuiesc sa ma duc in cave la cei de 86..:P si apoi cu timpul pe la 85 ma mut la 88.. si apoi mai vad :D .. la 90 o sa am un sos +5.. frumos frumos si planuiesc sa ma duc la cei de 90-91 daca sunt sau cv in gen :D ca vreau niste dropuri de 10dg.. :D corectatima daca gresesc cu planul :D sunt deschis la pareri :DEDIT: la noi pe gaia este full de wizz 100 care fac pllv la cei de 85-87 so.. there is a no go :D
bad_smile Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 poi te poti duce in cave la mobi de lvl 85 au viata putina si poate prinzi si unicul de lvl 85 cred :tiphat:TOMB BOWMAN audience chamber sunt full de ei