Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

LA MULTI ANI... da nu prea ma simt fericit.. azi am laot primul scam.. :|

m-a scamat un noob cu bugul ala cu pots si stall inafara orasului... :| eh asta e dak sunt un fraier.. o lectie care m-a costat.. :P aveti grija ;)

Posted

Cum a zis si adytzu aveti grija k puteti sa va frigeti bugul cu furaul itemelor din stall functioneaza iar :P:P aveti grija :D( sau apucativa si fraieritii p turci )

Posted

la multi ani romania si la multi ani badfist ^^

OT : clientul nu sa schimbat deloc right?

da, nu s.a schimbat :)

unde credeti ca as putea sa imi trimit wizzu? wizz/cleric lvl 85 FF

set 77-84 +1/2 no blues staff +7

il pot pune sa atace ori cu staffu sau cu clericul nu cont :)

eu m.am gandit sa il pun la wing de 85/87 :-?? dar acuma am toate charele in clientless si nu pot face nimic

si daca imi ziceti la ce mobi spuneti.mi si un spot bun :)

Posted

da, nu s.a schimbat :)

unde credeti ca as putea sa imi trimit wizzu? wizz/cleric lvl 85 FF

set 77-84 +1/2 no blues staff +7

il pot pune sa atace ori cu staffu sau cu clericul nu cont :)

eu m.am gandit sa il pun la wing de 85/87 :-?? dar acuma am toate charele in clientless si nu pot face nimic

si daca imi ziceti la ce mobi spuneti.mi si un spot bun :)

staff +7 si set +1+2 no blues? wow 0.o poi cred k antilopele sunt bune 82-83 parka sau 81-83 cv in gen si spot acolo pe la shepard town ;) sau ...jg cave... aia de 83 pe magical .. :D hai bft all

Edit: uite daca vrei coordonatele mele ca si glavierul meu bate la antilope..

x : -4584

y: -1196

z: 2093

Posted

staff +7 si set +1+2 no blues? wow 0.o poi cred k antilopele sunt bune 82-83 parka sau 81-83 cv in gen si spot acolo pe la shepard town ;) sau ...jg cave... aia de 83 pe magical .. :D hai bft all

Edit: uite daca vrei coordonatele mele ca si glavierul meu bate la antilope..

x : -4584

y: -1196

z: 2093

Mersi mult, o sa il pun pe coordonatele astea sa vad ce face :-?

Sunt coordonatele de la sbot nu?

mda...stiu ca suna ciudat +7 si set +2 ^^ dar nah am luat stafful de pe un gold bot, pentru ca wizzu asta am de gand sa il cresc pana la 92 cu boweru :) si de aia nu i.am luat set

Posted

Mersi mult, o sa il pun pe coordonatele astea sa vad ce face :-?

Sunt coordonatele de la sbot nu?

mda...stiu ca suna ciudat +7 si set +2 ^^ dar nah am luat stafful de pe un gold bot, pentru ca wizzu asta am de gand sa il cresc pana la 92 cu boweru :) si de aia nu i.am luat set

aha misto..da sunt de la sb*t... :D hai bft ai grija ce faci :D

Guest spyntektor
Posted

vand cont de lv 78 wizzard/cleric

: are premium +iteme + 50m sau 100m.. la alegerea ta cat vrei pe el

+ iteme +5..si +4 + iteme, scroluri, elemente ce ori le folosesti, ori le pui la stall pe langa asta .. iti dau un patch in care sa iti faci zerkul albastru + detector de invizibilitate+ harta de unici, locul de aparitie exact; relatii la hot_denumaipot@yahoo.com >> dati si mass mai departe va rogg :D.pt mine ..indiferent ca esti fata sau baiat ^^ ca joci sau nu

pretzul e negociabil :D .. pt mai multe informatii..datiimi add :D...aaa si. va rog..dak cunoasteti pe cineva care vrea cont,... datii va rog IDul meu ^^

hot_denumaipot@yahoo.com

Multumesc :D

Posted

vand cont de lv 78 wizzard/cleric

: are premium +iteme + 50m sau 100m.. la alegerea ta cat vrei pe el

+ iteme +5..si +4 + iteme, scroluri, elemente ce ori le folosesti, ori le pui la stall pe langa asta .. iti dau un patch in care sa iti faci zerkul albastru + detector de invizibilitate+ harta de unici, locul de aparitie exact; relatii la hot_denumaipot@yahoo.com >> dati si mass mai departe va rogg :D.pt mine ..indiferent ca esti fata sau baiat ^^ ca joci sau nu

pretzul e negociabil :D .. pt mai multe informatii..datiimi add :D...aaa si. va rog..dak cunoasteti pe cineva care vrea cont,... datii va rog IDul meu ^^

hot_denumaipot@yahoo.com

Multumesc :D

o_O? Asta e un forum unde se discuta despre SilkroadOnline nu de vanzari sau matrimoniale ai gresit pagina mergi la mica publicitate si posteaza acolo

Posted

hmm scuze de off :) are careva sa imi dea si mie un cont pt ecsro servar test :P am inteles ca se da instant lvl 100 cu 99mil sp 20k silk si 1B gold :) (e servar test pt iteme de 10 dg se poat bate mobii aparuti in samarkand de 10 dg :D ) dar din pacate sor inchis inscrierile acum 2 zile :(((

Posted

sry sunt novice pe aici dar pe silk.....

aha deci esti jmeker pe silk.. :P poi e bun ca prind si eu un "bun" dasta ca tine.. :D am nevoie de un sfat defapt un guide :D

deci am un glavier de 82.. in crestere.. :D si nustiu pe unde sa butez cu el la ce mobi mai mici mai mari.. si ar fi calumea daca mi-ai spune spre ex la 82 butezi acolo pana la ... apoi te duci la.... pana la.. si tot asa pana la 90 ..ca la 90 vreau sa farmez cu gap 9 calumea asa.. :D si vreau si la 90 unde sa butez cu ga 9 :D eh daca are cineva vreo idee.. o accept cu bratele deschise :D :hello: :>

Posted

aha deci esti jmeker pe silk.. :P poi e bun ca prind si eu un "bun" dasta ca tine.. :D am nevoie de un sfat defapt un guide :D

deci am un glavier de 82.. in crestere.. :D si nustiu pe unde sa butez cu el la ce mobi mai mici mai mari.. si ar fi calumea daca mi-ai spune spre ex la 82 butezi acolo pana la ... apoi te duci la.... pana la.. si tot asa pana la 90 ..ca la 90 vreau sa farmez cu gap 9 calumea asa.. :D si vreau si la 90 unde sa butez cu ga 9 :D eh daca are cineva vreo idee.. o accept cu bratele deschise :D :hello: :>

sper sa intelegi ce iti zic ca is cam baut acu si nuj daca scriu corect

ai 82 hmm merge sa te duci la antikone(in caz ca nu esti ) daca ai set calumea +4+5 Fb glavie +7 merge si la 85-87 sa butezi. pentru farm ... 90 gap 9 merge la castar de 85-87 in rock mountan (nu prea is playeri cu pwl (cel putin pe venus nu sunt) :tiphat:

Posted

sper sa intelegi ce iti zic ca is cam baut acu si nuj daca scriu corect

ai 82 hmm merge sa te duci la antikone(in caz ca nu esti ) daca ai set calumea +4+5 Fb glavie +7 merge si la 85-87 sa butezi. pentru farm ... 90 gap 9 merge la castar de 85-87 in rock mountan (nu prea is playeri cu pwl (cel putin pe venus nu sunt) :tiphat:

inteleg ce spui :D .. sunt la antilope si mai stau aici pana la 83.. setul e +3/+4..FB.. glavie +6... deci cad 85-87..:P cand fac 83 planuiesc sa ma duc in cave la cei de 86..:P si apoi cu timpul pe la 85 ma mut la 88.. si apoi mai vad :D .. la 90 o sa am un sos +5.. frumos frumos si planuiesc sa ma duc la cei de 90-91 daca sunt sau cv in gen :D ca vreau niste dropuri de 10dg.. :D corectatima daca gresesc cu planul :D sunt deschis la pareri :D

EDIT: la noi pe gaia este full de wizz 100 care fac pllv la cei de 85-87 so.. there is a no go :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...