BijuuMode Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 pe venus este unu haxxN care cheltuie peste 800$ pe luna in joc el a fost glavier a cumparat Skill Reallocation Potion ca sa scoata si ca sa scoti 100 lvl vine 1k silk bun pe urma sa mutat pe bow inca 1k silk apoi pe blade unde a avut blade +9 a scos focrce +bow 2k silk apoi dupa ce a castigat sun bow de la eventu cu alibaba sun bow bun inca 2k silk ca sa scoata de la bicheon + litning ca sa puna bow+ force cat silk vine 6k silk ? a si a avut si sunu +10 in care a vinvestit pe putin 400$ sa il faca + si el sta numai cu premium + devil rezurect scrol si toate alea e german baiatu :)Edit: daca intri seara pe la ora 8-9 pe venus vezi numai globale de la el WTB luky ston WTB Weapon elixir 500k ea
Kiidu Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 cat e un chest garment male clean de 100 la voi pe server ?120k sp pe glavier ^^and btw : wts char lvl 78 bard/cleric ff cu 380k sp ramase name __Chuckie__ pt mai multe detali tfk_kidu sau Link
Lord_Bogdan Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 cat e un chest garment male clean de 100 la voi pe server ?Eu l-am dat pe al meu +5 fb cu 650kk.. deci poti sa tragi tu concluziile :)
BijuuMode Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 cat e un chest garment male clean de 100 la voi pe server ?120k sp pe glavier ^^and btw : wts char lvl 78 bard/cleric ff cu 380k sp ramase name __Chuckie__ pt mai multe detali tfk_kidu sau Link+5 FB 750kk
VaMpIrUl Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 cand dau sa ma conectez sa intru pe silkroad....imi apare iconita aia ..dau start...simi apare 2 erori scrise in nush ce limba/.....si una in engleza..in care scrie pach file open filed........acu 2 zile imi mergea fara probl...nush ce are acu ..ma poate ajuta cnv:-s.?
Kiidu Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 hmm la noi dropurile astea is foarte rare.. sunt 2 chesturi de 100 pe server la care sa da licitatie.. ieri ia picat unui friend chest clean si a vrut 500kk pe el..
amoniaku Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 la ce pretz se vinde un char FF glavier de 100 ,are devil spirit,pet,si 4 costume .
AxelLow Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 pe venus este unu haxxN care cheltuie peste 800$ pe luna in joc el a fost glavier a cumparat Skill Reallocation Potion ca sa scoata si ca sa scoti 100 lvl vine 1k silk bun pe urma sa mutat pe bow inca 1k silk apoi pe blade unde a avut blade +9 a scos focrce +bow 2k silk apoi dupa ce a castigat sun bow de la eventu cu alibaba sun bow bun inca 2k silk ca sa scoata de la bicheon + litning ca sa puna bow+ force cat silk vine 6k silk ? a si a avut si sunu +10 in care a vinvestit pe putin 400$ sa il faca + si el sta numai cu premium + devil rezurect scrol si toate alea e german baiatu :)Edit: daca intri seara pe la ora 8-9 pe venus vezi numai globale de la el WTB luky ston WTB Weapon elixir 500k eaAm cumparat si eu de-a lungul timpului silk, dar nu din banii mei( sunt destul de intreg la cap sa stiu ca a baga bani intr-un joc e o mare prostie, cand cu acei bani pot face absolut orice). Badfist, a bagat 800$ dar esti tu sigur ca nu a folosit cc`uri ? Tu daca ai avea 800$ ai cumpara silk ? Sau ai prefera sa iesi cu prietena in oras etc. ? Probabil ca mai putin din jumatate de persoane au bagat banii in Silkroad si aceeia sunt ori persoane care ii doare undeva de o suma de 200$ sau persoane care se retrag intr-un joc.Amoniaku mai mult de 200$ nu iei :>Grow up kids :>
BijuuMode Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Am cumparat si eu de-a lungul timpului silk, dar nu din banii mei( sunt destul de intreg la cap sa stiu ca a baga bani intr-un joc e o mare prostie, cand cu acei bani pot face absolut orice). Badfist, a bagat 800$ dar esti tu sigur ca nu a folosit cc`uri ? Tu daca ai avea 800$ ai cumpara silk ? Sau ai prefera sa iesi cu prietena in oras etc. ? Probabil ca mai putin din jumatate de persoane au bagat banii in Silkroad si aceeia sunt ori persoane care ii doare undeva de o suma de 200$ sau persoane care se retrag intr-un joc.Amoniaku mai mult de 200$ nu iei :>Grow up kids :>nu foloseste CC a si prietena lui joaca silk are nuker si are som spear singura de pe server daca omu are bani.... si vrea sa i bage in joc problema lui din cate am inteles e director la o firma de telefonie in germania deci se explica
AxelLow Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Nu ma intereseaza sincer sa fiu. E cea mai mare prostie sa bagi bani intr-un joc . Atat vroiam sa zic si am presupus ca sa inteles.
*Roberto* Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 SalutCe e mai rentabil sami fac Wizz/Cleric sau Wizz/BardAstept parerile voastre
Kiidu Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 SalutCe e mai rentabil sami fac Wizz/Cleric sau Wizz/BardAstept parerile voastrewizz cleric.. o duci bine la pve si la job/war wizz/bard e pt unique hunters si plvl.. deci depinde pe ce te ve axa dar eu optez pe cleric
*Roberto* Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 wizz cleric.. o duci bine la pve si la job/war wizz/bard e pt unique hunters si plvl.. deci depinde pe ce te ve axa dar eu optez pe clericBun mersi multcred ca ma voi duce pe clericp.s joci pe gaia ? :)
Sleya Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 la ce pretz se vinde un char FF glavier de 100 ,are devil spirit,pet,si 4 costume .pai....pe rome un bower 100FF,devil,pet si exact 4 avatare ca al tau...se vinde cu 1.7 bil deci...cam 100$ ...clean set....@blu ....alchemy....ma tot chinui pe stafful sos....nu vrea deloc sa iasa +5...parca ar fi blestemat@AxelLow DA !!! sunt un prost ca bag bani intr-un joc(in viziunea ta),dar cum au spus si altii...fiecare face ce vrea cu banii lui,nu sunt copil de bani gata,muncesc de pe la 16 ani...nu de nevoie,din cauza ca imi place sa am banii mei,nu sa traiesc pe banii parintilor,m-am descurcat si cu liecu si cu servici...in medie sa zic ca am cheltuit in jur de 40$ pe luna in silk...deci ...1,2 mil lei vechi ceea ce nu cred ca este o avere in Romania,de restul salariului imi permit sa imi platesc facturile(net,phone,tv) si sa ma si distrez in fiecare week end si sa ies in fiecare seara la o cafea sau un suc...dar deh....pentru unii sunt un retardat ca bag un mil in silk....ce dracu mai inseamna 1 mil in ziua de azi?nimic...@facultate...degeaba ai 1 facultate sau 10 daca te ataci usor din orice si nu stii sa te abtii sau sa vorbesti,in ziua de azi oricine intra la facultate(traiasca spaga si parintii bogati)...facultate pe bani face oricine,dar degeaba o faci daca nu inveti nimic....conteaza mai mult practica si ceea ce ai in cap decat o diploma.am un prieten care a terminat medicina...si lucreaza ca portar la un spital(nu cred ca pentru asta ii trebuia diploma in medicina)...dar asta e...da...scriu gresit...sunt analfabet dar cel putin ma descurc asa cum sunt :)) e problema mea,chiar atat de mult va doare ca nu stiu eu sa scriu?:( sad...wow...antimanele?cred ca orice om normal(roman) asculta ocazional manele...fie ca e acasa la el,fie ca e la o petrecere/o nunta...e muzica de petrecere chiar daca nu vreti sa recunoasteti si voi ati ascultat....nu cred ca atunci cand erati la un party si s-a bagat o manea...v-ati imbracat si ati plecat acasa :-j ...eu ascult orice...de la populara pana la rock...asta ma face cumva cocalar?Respect celor care merita si bafta tuturor...chiar daca unii sunteti insuportabili pentru mine :) :tiphat:EDIT: @badfist ...nu man nu am mai facut trade ca am fost in oras si am venit pe la 12-1 si exort cu mihai erau nervosi ca pierdusera vreo 3-4 trade-uri,poate o sa facem azi si o sa filmez....oricum daca filmez tie iti dau sa editezi ca eu nu ma pricep :))
BijuuMode Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 pai....pe rome un bower 100FF,devil,pet si exact 4 avatare ca al tau...se vinde cu 1.7 bil deci...cam 100$ ...clean set....@blu ....alchemy....ma tot chinui pe stafful sos....nu vrea deloc sa iasa +5...parca ar fi blestemat@AxelLow DA !!! sunt un prost ca bag bani intr-un joc(in viziunea ta),dar cum au spus si altii...fiecare face ce vrea cu banii lui,nu sunt copil de bani gata,muncesc de pe la 16 ani...nu de nevoie,din cauza ca imi place sa am banii mei,nu sa traiesc pe banii parintilor,m-am descurcat si cu liecu si cu servici...in medie sa zic ca am cheltuit in jur de 40$ pe luna in silk...deci ...1,2 mil lei vechi ceea ce nu cred ca este o avere in Romania,de restul salariului imi permit sa imi platesc facturile(net,phone,tv) si sa ma si distrez in fiecare week end si sa ies in fiecare seara la o cafea sau un suc...dar deh....pentru unii sunt un retardat ca bag un mil in silk....ce dracu mai inseamna 1 mil in ziua de azi?nimic...@facultate...degeaba ai 1 facultate sau 10 daca te ataci usor din orice si nu stii sa te abtii sau sa vorbesti,in ziua de azi oricine intra la facultate(traiasca spaga si parintii bogati)...facultate pe bani face oricine,dar degeaba o faci daca nu inveti nimic....conteaza mai mult practica si ceea ce ai in cap decat o diploma.am un prieten care a terminat medicina...si lucreaza ca portar la un spital(nu cred ca pentru asta ii trebuia diploma in medicina)...dar asta e...da...scriu gresit...sunt analfabet dar cel putin ma descurc asa cum sunt :)) e problema mea,chiar atat de mult va doare ca nu stiu eu sa scriu?:( sad...wow...antimanele?cred ca orice om normal(roman) asculta ocazional manele...fie ca e acasa la el,fie ca e la o petrecere/o nunta...e muzica de petrecere chiar daca nu vreti sa recunoasteti si voi ati ascultat....nu cred ca atunci cand erati la un party si s-a bagat o manea...v-ati imbracat si ati plecat acasa :-jRespect celor care merita si bafta tuturor...chiar daca unii sunteti insuportabili pentru mine :) :tiphat:alex ai facut video aseara de la trade ca is curios ;))
koila Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Nu ma intereseaza sincer sa fiu. E cea mai mare prostie sa bagi bani intr-un joc . Atat vroiam sa zic si am presupus ca sa inteles.Da AxelLow e cea mai mare prostie sa bagi bani pana te prinde microbul, vezi tu de boli scapi, dar de vicii mai greu, asa va deveni si pentru tine silkroadul daca il joci la nivel "profesional" (lvl 100 FF[poate ai nu zic nu este posibil sa faci lvl 100 si fara silk stiu eu pe cineva] ) si sa iti mai zic ceva sumele de 1000 sau 2000 de dolari adunate in decurs de 2-3 ani nu sunt sume foarte mari pentru ca bagi cu taraita nu bagi gramada, eu daca ai baga gramada da se simte rau, in momentul de fata pentru mine si 300 silk se simte urat in portofel :(Si inca ceva daca faci CCF in momentul de fata nu prea mai merg facute catre Joymax sau firmele de gold.PS: Am inteles punctul tau de vedere dar am vrut sa expun si alte argumente referitoare la sumele enorme de dolari pe care unii le baga.Multa bafta :tiphat:
BluMann Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 @Sleya :)) va iesi .... cum am zis si eu 40$ cheltui intr-o seara in club ;) sa fim seriosi ca nu e o avere .....
Guest Slymy® Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Nah, eu nu am 10 facultati, defapt, nici 1 nu am...Si eu am facut silk charge, dar nu am investit niciun ban in jocul asta.@BluMann, stai tu linistit, stiu cum se face silk charge, am facut asta de o gramada de ori ...
VaMpIrUl Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 vam intrebat si yo da nici unu ....:-j...davan avec avec:-j
Sleya Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Nah, eu nu am 10 facultati, defapt, nici 1 nu am...Si eu am facut silk charge, dar nu am investit niciun ban in jocul asta.si cum vine asta? ai folosit cardul lui mami?sau banii altora? dar...chiar nu ne intereseaza....uitate la fata mea si vezi cat de mult imi pasa@vampirul....daca nu ti-am raspuns inseamna ca nu stiu :)10% si fac si eu lvl up 92 :P
Guest Slymy® Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Nu pot sa ma uit la fata ta, ca m-ar bufni rasul.
PsychoR0 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Am sa ignor cearta voastra.Sper sa nu iau warn dar eu imi vand caracterul wizz,detalii aici http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=324730am folosit sectiunea de reclama a forumului dar aici sunt mai multi playeri care joaca silk si poate sunt interesati :DBTW imi spune si mie careva daca stie vreun spot in jangan cave unde sa imi duc charele mici sa mi le cresc cu bowerul de 100?Preferabil as vrea un spot la mobi de 92/93+, si prin spot ma refer la faptul ca charele mele sa le pot lasa acolo fara sa stau cu grija ca ar putea fi omorati de mobi:tiphat:EDIT: am schimbat siteul pentru ca postasem din greseala pe Mu online
BijuuMode Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Am sa ignor cearta voastra.Sper sa nu iau warn dar eu imi vand caracterul wizz,detalii aici http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=324727am folosit sectiunea de reclama a forumului dar aici sunt mai multi playeri care joaca silk si poate sunt interesati :DBTW imi spune si mie careva daca stie vreun spot in jangan cave unde sa imi duc charele mici sa mi le cresc cu bowerul de 100?Preferabil as vrea un spot la mobi de 92/93+, si prin spot ma refer la faptul ca charele mele sa le pot lasa acolo fara sa stau cu grija ca ar putea fi omorati de mobi:tiphat:doar la aia de 90 in b2 ataa stiu in b3 din cate stiu nu ai cum
Vyorel903 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 doar la aia de 90 in b2 ataa stiu in b3 din cate stiu nu ai cumMergi in B3 la teleport acolo unde apare uniq de 95 charele le muti in B4 imd langa teleport si u bati in B3 pe punctul de spawn la uniqe .A acum ramane sa alegi u la ce mobi k la teleport sunt de 95,94,93 depinde in ce parte o iei :PSper k ai inteles :tiphat:
KingWizard Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 hehehe prima data cu isy ^^ :Dhttp://img12.imageshack.us/i/sro2009112914562182.jpg/