Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

lol de la 10 dimi am lasat sa intre si nu vrea,se poate sa se fi blocat?imi apare aia ca requesting ./.. din 20 in 20 secs dar nush,chiar asa; nu am mai intrat in sro din septembrie si acuma vreau sa intru si sa si bag silver pre ca nu vreau juma de zi sa incerce sa intre :D voi ce mai faceti,cu parere de rau vad ca tot se trezesc iara 2-3 care sa se certe pe forum daily dar hey asa sunt romanii

cum de te apuci iar de sro ? la fel ca mine dupa o pauza foarte lunga...

Posted

cum de te apuci iar de sro ? la fel ca mine dupa o pauza foarte lunga...

pai am facut o pauza ca m-am saturat sa tot vad cave ala stupid,acum o sa joc cu war/rogue meu de 82 ca cu asta merg mai departe mai am 1 mil sp si vreau sa il fac 90+,dar nu ma grabesc :D si tot nu o intrat de la 10 dimi strange

Guest mocaboss
Posted

Schimb Acc lvl 91 Wizz Servar Sparta pentru Gold sau Silk pe Troy datimi add pe id de mees mocaboss@yahoo.com wizz ii full farm dress de clown staff 10 dg toate skilurile la maxx

Posted

Cu cat gold sa vand un nuker de lvl 92 (2 dresuri,grab pet) are gap 9 e ff 83 cold/light/bich.Vrea cineva sa mi-l cumpere si nuj cat sa ii cer ... Va rog dati un reply :D :tiphat:

Posted

ms bad.. cat am cautat filmele lui jv :) macar pe asta sa-l mai vad si eu :P

nu era foarte greu :) ....go to youtube and search ____Jv___ ...gaseai toate filmuletele lui reuploaded de cineva :) inaintea lui badfist...si link de unde sa le downloadezi...cum a facut si badfist

anyways...special pentru bogdan...si poate si pentru altii o sa postez niste video care sa ne aduca aminte de trecut...amintiri placute spun eu....chiar daca pe vremea aceea nu eram cine stie ce in sro

Archio ...

____Jv___ ... http://www.youtube.com/watch?v=hiwTHZRKW8Y (acelasi ca al lui badfist doar ca de acum 5 luni pe youtube)

old... ImperialArmy vs Reborn ...thanks to Salamu

Tabut (cel mai tare turc 8D,cel mai mare silk spender dupa cum vedeti...FF 80 100 k sp si mergea cu prem si sp ticket :) si avea toate avatarele male/female,cel mai mare unique killer 8D )

windilly (un copil foarte bogat care nu avea pe ce sa dea banii...bani de buzunar 1k $) http://www.youtube.com/watch?v=E6wrCTzuvK4...feature=related

excons97 vs DrunkBicH(rogue/warlock 8D one of best euros...facea pvp pe gold)

MaxAurelius (o legenda...a best friend...egiptean)

feuerblume (primul shaitan kill/primul spawn/prima zi/ora de 9D)

FRT times...booring FW by kneko ... http://www.youtube.com/watch?v=uPh2XaIQmYI

Demolidor_BR vs Krystin (cuplu din Brazilia )

in fine....el radea de ea :))

RuBiScO & ayanoglu_1 (2 frati...turci dar foarte destepti si de treaba,pacat ca au fost hacked... :( )

Cinna (nu prea cunoscut dar un tip super de treaba) http://www.youtube.com/watch?v=5oNrTikzUJ4

sper sa va placa :) daca nu....sue me

Posted

nu era foarte greu :) ....go to youtube and search ____Jv___ ...gaseai toate filmuletele lui reuploaded de cineva :) inaintea lui badfist...si link de unde sa le downloadezi...cum a facut si badfist

anyways...special pentru bogdan...si poate si pentru altii o sa postez niste video care sa ne aduca aminte de trecut...amintiri placute spun eu....chiar daca pe vremea aceea nu eram cine stie ce in sro

windilly (un copil foarte bogat care nu avea pe ce sa dea banii...bani de buzunar 1k $) http://www.youtube.com/watch?v=E6wrCTzuvK4...feature=related

sper sa va placa :) daca nu....sue me

linku de download nu mergeau eu am facut altfel

si Windilly stiu ca si a vandut glavie sun pe 1 gold din greseala si apoi si a luat alta era ful sun din cate tin minte

Posted

linku de download nu mergeau eu am facut altfel

si Windilly stiu ca si a vandut glavie sun pe 1 gold din greseala si apoi si a luat alta era ful sun din cate tin minte

da...full sun...si-a vandut glavia cu 1 gold...si-a cumparat alta...tot sun....avea arc sun doar pentru white hawk summon lvl 20 sa isi dea bufful....si sun shield sa isi dea fire shield :) ...toate 8D offcourse

vorbeam cu el destul de mult inainte sa se lase...si din cate am aflat eu era fiul unui ministru/parlamentar/ambasador....si avea bani de buzunar 1000 $ pe zi ...so....sunurile erau ca chupa chups pentru un copil normal la el :))

Posted

da...full sun...si-a vandut glavia cu 1 gold...si-a cumparat alta...tot sun....avea arc sun doar pentru white hawk summon lvl 20 sa isi dea bufful....si sun shield sa isi dea fire shield :) ...toate 8D offcourse

vorbeam cu el destul de mult inainte sa se lase...si din cate am aflat eu era fiul unui ministru/parlamentar/ambasador....si avea bani de buzunar 1000 $ pe zi ...so....sunurile erau ca chupa chups pentru un copil normal la el :))

nu cred ca se lasa daca nu era hacarit asa cred eu cel putin

Posted

Bullshit. Indiferent de cat de multe sun-uri avea, doar nu ai crezut chestia asta, nu ?! oO

Posted

Bullshit. Indiferent de cat de multe sun-uri avea, doar nu ai crezut chestia asta, nu ?! oO

da tu crezi vreodata ceva ... ai jucat pe rome ? ca sa sti ce si cum a fost acolo? ai vb cu el vreo data macar? de tot zici Bullshit si eu incep sa cred ca postezi numai sa faci niste posturi acolo daca habar nu ai cine a fost pe rome nu mai posta aiurea intai informeazate si pe urma comenteaza

Posted

uitati cel mai contestat player de pe sparta..... "Star" la 8 dg full sun ,cel mai tare char d p server,la 9 dg la fel full sun +7 cu arma sun +9 ,primul care a omorat Shaitanu de pe server ,cu toate acestea din cate stiu era un fiu de sheic sau ceva de genu,deci bani avea baiatu:) ....

Posted

tu crezi vreodata ceva?

se face alchemye multa pe rome nu gruma...nu e niciun weap elix in stall network :))

Posted

da tu crezi vreodata ceva ... ai jucat pe rome ? ca sa sti ce si cum a fost acolo? ai vb cu el vreo data macar? de tot zici Bullshit si eu incep sa cred ca postezi numai sa faci niste posturi acolo daca habar nu ai cine a fost pe rome nu mai posta aiurea intai informeazate si pe urma comenteaza

tu crezi vreodata ceva?

se face alchemye multa pe rome nu gruma...nu e niciun weap elix in stall network :))

Eu cred ca voi nu sunteti sanatosi la cap. 1000$ pe zi inseamna enorm pentru orice parlit de parlamentar. Nu are importanta ce era ta-su. Nu f**i banii asa pe niste rahaturi virtuale. Terminati cu aberatiile astea.

Si nu, badfist, nu am jucat pe rome, nu stiu ce a fost acolo si nu am vorbit niciodata cu el dar sa iti zic ce stiu. Ca daca avea 1000$ pe zi, in 12 luni isi deschidea o companie mai smechera decat joymax`ul (asta doar cu banii "de buzunar" pe care ii primea zilnic) dar presupun ca daca se ruga de ta-su, sunt sigur ca ii cumpara Electronic Arts-ul. NU?!

Exort, amice, cand faci 18 ani, call me :*

@Badfist

Vad ca de scris nu stii asa ca nu am asteptari prea mari din partea ta legat de matematica.

Daca faci un calcul simplu o sa observi ca pustiulica asta ar fi cheltuit 30000$ pe luna.

Adica, ca sa fiu mai explicit 1000$/zi x 30 zile (atat are luna) = 30000$ de cheltuiala.

Acum, cat crezi ca are salariu ta-su? Ii da plodului 30000$ sa cheltuie pe prostii lunar, si el probabil mai castiga inca 70000$ lunar ca sa fie un oarecare echilibru.

Zi`mi un om care are salariu de 100000$ lunar xD

Nu am fost pe rome, nu stiu cine e, dar am putina logica. NU?

-Edit-

Bunica`miu a dat 40000 de euro pe Polearm-ul asta. Really... e foarte bogat

Posted

Eu cred ca voi nu sunteti sanatosi la cap. 1000$ pe zi inseamna enorm pentru orice parlit de parlamentar. Nu are importanta ce era ta-su. Nu f**i banii asa pe niste rahaturi virtuale. Terminati cu aberatiile astea.

Si nu, badfist, nu am jucat pe rome, nu stiu ce a fost acolo si nu am vorbit niciodata cu el dar sa iti zic ce stiu. Ca daca avea 1000$ pe zi, in 12 luni isi deschidea o companie mai smechera decat joymax`ul (asta doar cu banii "de buzunar" pe care ii primea zilnic) dar presupun ca daca se ruga de ta-su, sunt sigur ca ii cumpara Electronic Arts-ul. NU?!

Exort, amice, cand faci 18 ani, call me :*

@Badfist

Vad ca de scris nu stii asa ca nu am asteptari prea mari din partea ta legat de matematica.

Daca faci un calcul simplu o sa observi ca pustiulica asta ar fi cheltuit 30000$ pe luna.

Adica, ca sa fiu mai explicit 1000$/zi x 30 zile (atat are luna) = 30000$ de cheltuiala.

Acum, cat crezi ca are salariu ta-su? Ii da plodului 30000$ sa cheltuie pe prostii lunar, si el probabil mai castiga inca 70000$ lunar ca sa fie un oarecare echilibru.

Nu am fost pe rome, nu stiu cine e, dar am putina logica. NU?

-Edit-

Bunica`miu a dat 40000 de euro pe Polearm-ul asta. Really... e foarte bogat

omule tu sincer ai mintea in colturi 1k$ bani de buzunar poate sa aiba pt 1 luna exemplu mie tata cand eram mic (12-13ani ) imi dadea 300 de mi bani de buzunar pt 1 luna intelegi la ce ma refer eu ?

ce poza editata misto.

eu le-am zis ca nu se vehiculeaza sume ASA de mari prin sro... dar eu sunt copii.. :)

sincer nu observi ca ne cam sictiresti pe toti de aici cu posturile tale de 2 bani ???

Posted

bafta baietii nu ma veti mai vedea pe aici nu ma voi deranja din nou.imi pare rau ca nu am putut sa ma ascomodez sa stau pe un forum despre silkroad si sa vorbesc despre orice altceva;)

Respect sleya ,salam, badfist !

iar pt obositii ca TzuYoshi scrorio si multi altii --> baieti sunteti trecuti de 20 de ani si o ardeti pe forumuri ca niste copii de 10 ani;) luativa draq viata in serios.sau nu va descurcati?

bafta tuturor !

Posted

Tata :))

Man, sleya a exagerat putin... parlamentarii nu castiga atata. Oricum nu cred ca avea ratie pe zi de 1k $... dar oricat de bogat ar fi tot primea el mia de dolari pe luna.. acum nu stiu ce sa zic.. daca am ajuns sa ne certam cu totii iar pentru un distrus care se juca sro toata ziua si isi baga toti banii in jocul asta.... suntem naspa cu totii :)) so chill out :beer:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...