fugicadau Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 ti am lasat in prv mie nu imi plac 2 chestii la el 1 nu vad guesturile 2 baga portiunile de viata greu cam dupa 30 sec nu e ca pe isro sa le bage rapid
Smiter Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Europenii folosesc pots 1 data la 30 secunde...can u read the other posts before posting???
iLoveCalifornia Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 C4re stie sa fac cont pe KSRO ? sa ma ajute si p mine ;)
fugicadau Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 uitate in prv :) defiler666 tu ai facut glaiviu +9 sau lai luat ca defacut iti esa usor soar sa ai silk si bani sa ei weapon elixir :) ei 5 astral 5 imortal si iti esa :)
smuggster Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 daca il facea el vedeai pe acolo optiunile:astral si imortal si in al doilea rand cat de prost sa fii sa cheltuiesti zeci de dolari pe astral si milioane pe elixire ca sa faci un 24 +9
[XS-Team]Heavenly Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Maine pe site`ul pe care il voi face impreuna cu Slym va fii un KSSN generator :)
Guest [XS*Team]Slym Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 ti am lasat in prv mie nu imi plac 2 chestii la el 1 nu vad guesturile 2 baga portiunile de viata greu cam dupa 30 sec nu e ca pe isro sa le bage rapid Questurile nu le vezi TU , pentru ca nu sti sa rezovi chestia asta , nu ii informa pe restu gresit ! Probabil poTIUNULE nu poRtiunile ...
[XS-Team]Heavenly Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Cat de retardati puteti sa fiti :\ ! (care imi da warn sa zica macar pe ce perioada e! P.S postul se refera la Xs_team GuyZ Aaaa poza ) Gargamel crezi k sta sa discute cu ratoni ca tine baaa? hahahahaaaaa ce te face pe tine atat de special incat sa stea la taclale cu tine"?Poate te ia pe GayMax si te face admin sau RatonShef pe acolo lol i love u guys Gogogog fight biatches Iti multumim smuggster ca ne`ai sustinut de la bun inceput :> .
fugicadau Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Slym' date='Apr 8 2007, 22:51' post='1869302']Questurile nu le vezi TU , pentru ca nu sti sa rezovi chestia asta , nu ii informa pe restu gresit !Probabil poTIUNULE nu poRtiunile ... ia zi cum fac sa vad questurile !!!!!!!!! eu am facut ce zicea pe forumu asta http://www.silkroadforums.com/viewtopic.php?t=29432 ca sal fac sa vad in engleza
fugicadau Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 sc am pus un s in plus chear vreu sa stiu cum pot sa vad questurile nu numai pt mine ci si pt cine o sa aiba acc facut de voi sau de mine :)
Guest [XS*Team]Slym Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Cand deschidem site-ul , o sa facem tutorial ^^.
fugicadau Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 pana atuncea o sa fie multi cu acc si nu o sa stie cum sa faca questurile deja am mai facut 8 acc
[XS-Team]Heavenly Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 pana maine o sa fie multi ?! e bine...-LE-Si daca o sa fie multi ce?! tie se pare tie ca sunt genu` de persoana care isi bate prea mult capul cu problemele altora?! ia arunca o privire la postul meu de mai sus in legatura cu smuggster. Nu vezi questurile, nu le face. Ai urlat pe tot forumul ca stii sa faci accounturi. Sa te vad cum te descurci cu questurile.Pt accounturi ai un + de la mine :cool2:
fugicadau Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 (edited) :) Edited September 1, 2012 by Forbidden
defiler666 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 e muci aia de pe youtube...asa pot sa cumpar si eu 10 iteme de lvl 1 si sa le arunc pe jos si 100k ... daca era ceva real , nu intrerupea dupa ce a omorat ox'ul.Glavia +9 am primit-o de la cineva din union , nu e a mea , doar pentru ss:)
Guest Blaidy Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Heavenly ma jignesti, vrei sa zici ca eu nu am sustinut XS Team ? :P Deci maine faceti site-ul ala, good luck guys.@fugicadau :tot cu "blaider" ai ramas in semnatura :rofl1:
defiler666 Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 ehh...2-30 de greseli pe ici - colo : "sit" , "bleidar". Engleza ... dar el nici romana nu stie...are greseli si in posturi , etc. Xpose: scoate si mie ignore'ul pe mess , poate ai timp sa ma rezolvi si pe mine pe ksro , gl cu site'ul.
fugicadau Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 te ajut eu instaleaza linguage pack simplu :) eu nu ma refeream la partea aia cu thifaritu ci la cealanta cu bugurile de la arme......
arde2 Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 ms ..... fugicadau , badfist .... sunteti baieti .... singuri la care nu io fost lene sa daie un pm si sa explice accountu etc. :beer: pe cei din [XS-Team] ias ruga sa faca un print cu serverele si sa deseneze o sageata spre serveru pe care joca ... sa ma bag si eu ... :P sau oricare care e pe aceas server cu ei :D mc
[XS-Team]Heavenly Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 arde, intrii pe primul server. Cel scris cu galben. Acolo jucam toti :) . Eu intru acum in joc. Imi dai pm pe Xpose
[XS-Team]Heavenly Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 lol, il iei la misto si vrei sa iti dea si un link ?! Copile tu ai un tupe extraordinar