Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

parerea mea despre postul acelui bodo ... mi se pare o idee geniala.. nu cred ca vreunul dintre noi sar fii gandit la eliminarea gold dropsurilor.. right?

hmm gz badfist pentru luckuri ^^ la mine recordu a fost de 1 lucky si 3 steady..

Posted

in momentul de fata pentru mine asa este silk-ul la capitolul gold drop nu il adun... mai mult de 1M gold nu poti drop pe 1 tura de grind si mie lene sa il adun plus de asta pierd timp si asta inseamna mai putina experienta pe ora.

Posted

Doamne ce ordinari sunt retardatii astia de la ShitMax. Da-o dracu de treaba, esti calic, asta e...dar deja e vorba de nesimtire. As fi vrut sa intru sa fac un rahat de item, dar de unde frate, nici update`ul nu il mai fac la ce sanse de conectare sunt.

Ma #%$# in el de joc. Nu are rost, sincer. NU are rost.

QFT,+100,you name it.

Posted

Gz.. dar nu stiu daca merita sa puneti poza pt +5.. ca +5 a devenit banal :) (parerea mea)

Gz salam & exort

pai ce am pus toate itemele+ 5 care leam facut =)))))))))))))))))))))))

stiu ca +5 e banal

ceea ce am postat eu este un record de al meu de a face 3 x+5 la rand fara sa inchid fereastra de alchemy :crazy: :crazy:

Posted

ar fi super misto daca ar scoate gold drop eu nu culeg goldu de mult timp asa ca nimic de pierdut pentru mine + cei fara pet daca nu culeg gold fac mai rpd exp de exemplu cand culegeam gold faceam 180 sp pe h de cand nu mai culeg fac 250+

Posted

uitativa ce are http://img100.imageshack.us/gal.php?g=sro2009111012531571.jpg sper sa nu iau scamm ca tre sai ag bani pe card mai intai

mai bine zis nu are nimic, dak il cumperi si dupaia cumperi si ceva gold, sau sa faci tu ceva gold, atunci poate da,

Posted

Scuzati-ma ca intreb aici dar...Vreau sa stiu si eu daca exista vreun server privat cu europe?

P.S:Cine are si vrea sa-mi dea un cont gol de sjsro(ca nu prind sa fac) sa-mi dea pm:D

P.s 2:scz ca am postat aici

Posted

singurul server privat cu europeni o sa fie esro (daca il termine) pe ecsro sau sjsro sau mai stiu eu ce servere private nu va baga niciodata 100% ,pt ca au fost facute doar pt cei care prefera vechiul sistem de job/pvp,pve inceputul jocului

Posted

uitativa ce are http://img100.imageshack.us/gal.php?g=sro2009111012531571.jpg sper sa nu iau scamm ca tre sai ag bani pe card mai intai

merita pentru ca are si dagger si cred k esti ff 90.vezi sa iti dea toate datele,,cumpara gold si sa ai parte de el ^_^

Posted

Ms...Are cnv un cont de sjsro gol?...Ca am luat clientu,l-am instalat dar site-ul de cont nu merge

de unde iau si eu sjsro ?! imi poti lasa si mie un link pe privat ?!

Posted

Finally... 10D :P

http://img98.imageshack.us/i/sro2009112222152981.jpg/

o sa postez si poza cu noul meu staff cand imi intra stallerul...ca il am acolo :( si de azi de dimineata ma chinui sa intru :))

Posted

Finally... 10D :P

http://img98.imageshack.us/i/sro2009112222152981.jpg/

o sa postez si poza cu noul meu staff cand imi intra stallerul...ca il am acolo :( si de azi de dimineata ma chinui sa intru :))

gz...............

astept cu nerabdare sa vad stafull de 90 :clap: :clap: :yum:

Posted

cu europe o sa exixte cand o sa bage noua rasa pe ISro adica la anu sau peste 2 ani :)

a vazut cineva filmulete cu 11D din ksro ?:-? pe utube sau orice alt site ^^

@Sleya gzz ! esti ff 11D nu?:-?

Posted

merita pentru ca are si dagger si cred k esti ff 90.vezi sa iti dea toate datele,,cumpara gold si sa ai parte de el ^_^

ms mult sper si eu sa nu fie scamm doamne ajuta sa vedem maine ce iese . sper sa am parte de el :D:D:D:D::D:D:DD:D:

Posted

thanks guys...nu exort...nu sunt FF 11D ...sunt FF doar pentru lvl 100 :P inca 300-400 k si sunt FF pentru 11D ca nu trebuie mai mult pentru 5 lvle :D

btw am auzit ca stai in bucuresti...poate iesim la o bere cu noobul de mihai...si raducu :))

11D pe isro -martie-iunie 2010 :) probabil

nice video :D thanks R_SupeRstaR

si staff-ul meu de 90 este SOS niste stats bunicele...dar inca nu am reusit sa il fac +5 :(

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...