TzuYoshi Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 oriune nu e lag daca nu e lag si in centru hotanului mergebtw 65 pe warior de luni pana aziVad ca toti fugiti de lag cand faceti alchemy. Daca poti, vreau sa imi explici de ce acest fenomen.Iti spun acum parerea mea, si probabil cea mai plauzibila.Daca item`ul urmeaza sa dea success, o sa o faca fie ca e lag sau nu. De ce? Pentru ca exista o probabilitate de reusita care se aplica in momentul in care dai fuse. Daca lagul incetineste sau stagneaza procesul de fuzionare, asta nu inseamna ca va schimba sansele de reusita.Agree?
eXorT Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 a luat cnv gold vreodata de pe www.snowgameservice.com ?vreau doar sa transfer niste gold de pe pheonix pe rome si vreau sa stiu daca sunt de incredere.sau in caz de stiti vreun alt site care mar putea ajuta plz spunetimi ^^
koila Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 a luat cnv gold vreodata de pe www.snowgameservice.com ?vreau doar sa transfer niste gold de pe pheonix pe rome si vreau sa stiu daca sunt de incredere.sau in caz de stiti vreun alt site care mar putea ajuta plz spunetimi ^^ThePowerLevel is cei mai de incredere. Si-au facut un renume in SRO deci nu le arde lor de scams si alte cacaturi
eXorT Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 ThePowerLevel is cei mai de incredere. Si-au facut un renume in SRO deci nu le arde lor de scams si alte cacaturistiu si eu de thepowerlevel dar ei nu vor s ama ajute sa transfer :)) ca cik au destul gold pe pheonix >.>EDIT : silkroad-gold.com nu au legatura cu pheonix-ul :(
Sleya Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 stiu si eu de thepowerlevel dar ei nu vor s ama ajute sa transfer :)) ca cik au destul gold pe pheonix >.>EDIT : silkroad-gold.com nu au legatura cu pheonix-ul :(try supgold.com ...eu am transferat acum ceva timp de pe hercules pe rome :)alchemy nu tine de lag....majoritatea stiti cam cate iteme +7 am facut eu la 10D ... ehh 99% au fost facute in fata la grocery jangan....unde e bataie mare pe metru patrat :)) maine lvl up pe wizz (90) sos staf waiting me :Dedit: and LOL exort :D gratz pentru cumpararea charului Nicky_ daca face figuri vanzatorul dai o bere si il caftesc eu =)) si.....offcourse...welcome pe rome :D plictisire placuta :))
BluMann Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 @Sleya Mai lasa silk-ul :)) nu te-ai saturat ? :P
eXorT Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 try supgold.com ...eu am transferat acum ceva timp de pe hercules pe rome :)alchemy nu tine de lag....majoritatea stiti cam cate iteme +7 am facut eu la 10D ... ehh 99% au fost facute in fata la grocery jangan....unde e bataie mare pe metru patrat :)) maine lvl up pe wizz (90) sos staf waiting me :Dedit: and LOL exort :D gratz pentru cumpararea charului Nicky_ daca face figuri vanzatorul dai o bere si il caftesc eu =)) si.....offcourse...welcome pe rome :D plictisire placuta :))mersi sleya ^^nu face figuri dar sa sti ca pot da o bere si fara sal caftesti :))te asteptam inapoi in silk...nu pe lua dupa BluMan :))EDIT(plictisela) : http://img134.imageshack.us/i/sro2009112200411834.jpg/EDIT : saracu droll au vrut noobii sa faca PK pe mine si lau nimerit pe el =))EDIT2 : am rezolvat cu supgoldul...acum trebuie doar sa ma conectez pe pheonix...
ANDIY Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 de incredere sunt si aia de la silkroadservice eu luasem odata 100m si nu aveau in ziua respectiva, initial am crezut ca e teapa dar cand am vorbit in ziua urmatoare mi-au dat goldu fara drept de apel...succes
salam30 Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 si cum vam spus ...uitati alchemya promisaeste doar o parte din ea pt ca nu am deloc elixire de pe goldbots incarespect ^^
djcris Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 si cum vam spus ...uitati alchemya promisaeste doar o parte din ea pt ca nu am deloc elixire de pe goldbots incarespect ^^Superb ... Acolo in spate sunt si eu :beer: Frumos ... +5, +5, +5 .... ce noroc ai :>
eXorT Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 @Sleya mersi mult pt ideea cu supgold.am rezolvat...mam facut si cu 1bil pe rome :))
Guest Fox666 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 toti sau lasat nu ai de ce sa joci pe xian :P ...glumescesti binevenit in guildul draculeu am iesit cu salam din chemicalcrew si ma duc in draculaasta nu mau dat afara si nici nu eram in vreun conflict cu masteru ..chiar mam inteles bine :tiphat:edit : mocaboss ala se cheama rogue .... iar acesta poate sa fie dagger sau(si) crossbow....oricare ar fi din variante tot rogue ramane :Pbluman foarte bine faci ....dar fi pe faza ca de pasti sau la sfarsitul anului scolar va da drumul la d11aha ... pai o sa-ti dau un pm pe joc ... ca sa tinem legatura ...
Lord_Bogdan Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Gz.. dar nu stiu daca merita sa puneti poza pt +5.. ca +5 a devenit banal :) (parerea mea)Gz salam & exort
koila Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Gz.. dar nu stiu daca merita sa puneti poza pt +5.. ca +5 a devenit banal :) (parerea mea)Gz salam & exortdah sa stii, mereu eu cand fac un item +5.. vreau mai mult, sunt un teribilist cred ca am spart iteme +5 de peste 700M acum 3 zile in urma nu ma pot abtine vreau mai mult si mai mult :)) acum incepe sa imi para rau ca miam facut scutul +7 FB si nu iam dat +8+9 ;)
Lord_Bogdan Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 dah sa stii, mereu eu cand fac un item +5.. vreau mai mult, sunt un teribilist cred ca am spart iteme +5 de peste 700M acum 3 zile in urma nu ma pot abtine vreau mai mult si mai mult :)) acum incepe sa imi para rau ca miam facut scutul +7 FB si nu iam dat +8+9 ;)e bine daca ai tupeu :D sa fiu sincer eu nu prea am.. prefer sa fac ceva +5 maxim +6 si sa vand.. eh.. asa m-am invatat eu :P cand ii vad pe astia ca fac +8-uri raman prost :)) dar daca au tupeu ei au de castigat..
koila Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 e bine daca ai tupeu :D sa fiu sincer eu nu prea am.. prefer sa fac ceva +5 maxim +6 si sa vand.. eh.. asa m-am invatat eu :P cand ii vad pe astia ca fac +8-uri raman prost :)) dar daca au tupeu ei au de castigat..la mine nu e vorba de tupeu e vorba de foame de bani :))oricum cand vreau expres un item +7 nu iese idiotul :))
popicaa Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 La vot cu voi :)):)) !! ... incredibil .. am stat 13 ore sa intru in silk :comp1:
m4R10 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 La vot cu voi :)):)) !! ... incredibil .. am stat 13 ore sa intru in silk :comp1: pff, da pe ce server joci ? Eu intru in maxim 2 ore :D OFF: voi vreti sa fie unicamerala si mai putini parlamentari ? eu DA :D orikum nu fac nimic
popicaa Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 pe poseidon :hair: sal ia draq de trafic ...
eXorT Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 pe poseidon :hair: sal ia draq de trafic ...taci ca nu sti cum e pe rome =))popicaa u ai avut cumva un character Samma pe venice?
Lord_Bogdan Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 pentru prima data cand iau 2 stonuri de luky gz bro :D vad ca apare miliardul in poze des.. deci o duci bine.. eu am bagat odata un lucky pe o arma.. si mi-a dat 2 stoneuri.. :)
Adii Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 "I've mention this in the past b4 but this is for those new players whom might be wondering of ways on how they'd deal with the problem of a overcrowded server and poor game management...These are my 6 steps that I feel would fix SRO1 - remove gold drops from the game completely. No gold drops no gold bots2 - Make it so that the only way to earn gold is through the triangular conflict system3 - Increase the earning potential for all 3 jobs. (Hunter/Trader/Thief)4 - level 1-20 get free basic gear and weapons from NPCs for doing quest.5 - Traders, within a certain lvl range cannot be attacked by thieves or be defended by hunters in a higher level range. (Eg: A novice trader only gets attacked by novice thieves and so on)6 - Selling any item to an NPC is almost not worth it..very little gold.Benefits will be:1 - An enriched community of real life players playing the game how it was intended..Tri-conflict2 - Free up server space and allow lots of new players to truly experience what SRO is like3 - It would stop gold selling companies from making tons of money for free off of Joymax's game.Even if gold bot owners decided to farm for items instead they would be competing with the entire server who are also trying to sell whatever items they themselves have found.When I look at those 3 benefits it makes me wonder why Joymax doesn't do anything. Especially the 3rd benefit on the list. I can only assume (which we all do) That Joymax is benefiting financially from having gold bots in the game." asta am gasit pe silkroad forums autor un anume BuDoCe parere aveti ? cum ar arata silku daca vor lua in considerare cele scrise mai sus?
TzuYoshi Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Doamne ce ordinari sunt retardatii astia de la ShitMax. Da-o dracu de treaba, esti calic, asta e...dar deja e vorba de nesimtire. As fi vrut sa intru sa fac un rahat de item, dar de unde frate, nici update`ul nu il mai fac la ce sanse de conectare sunt.Ma #%$# in el de joc. Nu are rost, sincer. NU are rost.