Guest StopTheAbuse Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 wow Rupe Rogul asta tot tot nu a postat pvp cu mine =))))) eu l-am batut xD si nu numai pe el.... daca stie cineva sa faca filme frumoase sa-mi dea add pe mess pls ID: hegrenade vreau si eu sa ii dau cateva filme... sa le editeze =) ..
Sleya Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 nu a postat pvp cu mine =))))) eu l-am batut xD si nu numai pe el.... daca stie cineva sa faca filme frumoase sa-mi dea add pe mess pls ID: hegrenade vreau si eu sa ii dau cateva filme... sa le editeze =) ..nu te mai lauda ca noobul...a si recunoscut....nu este invincibil...si ca orice om a postat doar pvp care le-a castigat.recunoaste...e bun...poate daca te straduiesti...intr-o zi o sa ajungi la valoarea lui(ca wizz...pe vremea cand juca pe Admond) :))nu mai generalizati...nu toti turcii sunt rai....ask Drolletje....aka mihai....aka StopTheAbuse ......pe rome...cel mai de treaba si probabil cel mai destept turc...a fost Rubisco...urmat de jarcalderon1....fratele lui Rubi....ayanoglu_1....si alonecowboy...lista ar putea continua dar nu imi sta gandul la asta acum....anyways...lvl 94 pe rogue :P still...nobody interested in warrior/cleric lvl 100 pe rome? set som/+6/100 items...1h/shield +8...
dendecs Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 imi poate imprumuta cineva un cont de sbot:)?
eXorT Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 badfist tot nu mai lamurit ce built poate sa bata un warlock/cleric?nu ma refer ce build ii ia o runda din 10....ca asta poate face orice build...ma refer pur si simplu ce build castiga la runde in fata unui warlock/cleric :-?? :-??
eXorT Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 mam gandit la debufuri prima data ca cu holy spell nu le ia de aia am zis pe urma mi am amintit de stun ca warloku are si stunsi sleep :P si mai e un skill la cleric de te tine pe loc.nu-mi mai aduc aminte cum se numeste...confusion sau ceva de genul...si offeringul face toata treaba :))EDIT : in legatura cu alchemya.pe rome in aceeasi zi sau facut 3 staffuri +8 pe pluto in aceeasi zi au facut Arbeitsamt si Scream_Ger sun staff +10. credeti ca e doar o coincidenta?:-??
edy105 Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Ce ziceti de un build wizz/warlock full int?
Trane Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Ce ziceti de un build wizz/warlock full int?Fail.
SimplySimple Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Ce ziceti de un build wizz/warlock full int? am vazut filmulete cu asa ceva si am studiat buildul pt ca m-a atras si pe mine ideea de ceva neimaincercat.dar nu tine..dureaza prea mult sa faci swap sa pui skillu de wizz pt dmg si sa il omori...+ca nu ai viata suficienta sa-i rezisti la 1 hit....daca te-a prins esti dead.
Vyorel903 Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Cine e din bucuresti si are peste 18 ani pm me va rog mult
Dr4q_Sti3 Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 badfist tot nu mai lamurit ce built poate sa bata un warlock/cleric?nu ma refer ce build ii ia o runda din 10....ca asta poate face orice build...ma refer pur si simplu ce build castiga la runde in fata unui warlock/cleric :-?? :-??build care bate warlock snow wall sau cum se cheama +bower fai cva daca poti :P + mai este shildu ala de la fire care iti da 71 poritectie contra debufelor ... mere
Guest Imperatrix Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Se pare ca se va baga silkroad si in romana :)
djcris Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 @koila ... hmmm ... interesant :-? @Salam - nu merge metoda ta de plusuri, dar am reusit sa fac un inel de 98+5 FB sa dea fail si sa dispara :hair:
Sleya Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Be Ready :tiphat:told ya hotan fw for christmas and 11D next year...deci e clar....de craciun hotan fw si in primavara-vara 11D :P abia asteptanyways...ce marfa e sa ai "goldbot" glavierul meu lvl 35-37 azi a stat la kokoru....10 ore =34 drops :))@Vyorel903 eu sunt din bucuresti si am...20 de ani :) ti-am dat pm...tell me what you need
Guest Imperatrix Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Be Ready :tiphat:Super... deci d11 e aproape :)) dupa vacanta de iarna imi vand armele +7/+8.. ca sa nu patesc ca la d8-9.. unde am pierdut o gramada de bani.. dupa care fac o pauza de la sro.. ca m-am cam plictisit
aDyTsU Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 wow deabia astept HT FW :X .... inca un fw la care o sa ne chinuim sa-l luam :P sapt asta luam jg sigur :D
eXorT Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Super... deci d11 e aproape :)) dupa vacanta de iarna imi vand armele +7/+8.. ca sa nu patesc ca la d8-9.. unde am pierdut o gramada de bani.. dupa care fac o pauza de la sro.. ca m-am cam plictisiteu zic sa le vinzi mai devreme... !pt ca cine stie :P@edy105 nu ai defence deloc iar de warlock nu prea ai nev de dmg mai mare ca oricum wizzul are dmg mare ;)
salam30 Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Be Ready :tiphat:mamamamammamaaaaaabia astept hotan fortress .storage expansion si avatarr..toate sunt supersi daca luam hotan fortress ...la cati goldboti sunt acolo se vor face 20 de bilioane cred :Dpai metoda de alchemya ce pot sa zic functioneaza si nu functioneaza :P eu nu am mai facut alchemy ...in weekend o sa fac iara ..pana atunci strang dropuri ...deja un 2h 2xinel 98 staff 98 protectoare ....nu sigur daca am mai luat ceva ca nu am fost la storagene mai auzim :)
frod0 Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 am o intrebarecare stie sa fac server sa fi GM?:D
Kiidu Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 w00t ^^ nicee hotan fw :) la cum ii stiu eu pe jm in martie deja o sa ne bucuram de alt update ^^ oricum e treaba buna ca macar nu ne lasa sa asteptam atat ^^in legatura cu buildul care il poate bate pe warlock/cleric.. rouge/warior... sare cu assault knockback.. dagger.. and boom ..^^
ciupilan Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 w00t ^^ nicee hotan fw :) la cum ii stiu eu pe jm in martie deja o sa ne bucuram de alt update ^^ oricum e treaba buna ca macar nu ne lasa sa asteptam atat ^^in legatura cu buildul care il poate bate pe warlock/cleric.. rouge/warior... sare cu assault knockback.. dagger.. and boom ..^^un simplu warrior dual axe il tine numa pe jos:))
dendecs Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 am gasit cateva versiuni de sbot +crack dar toate aveau virusi:( ma poate ajuta careva cu un link? ms:D
koila Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 am gasit cateva versiuni de sbot +crack dar toate aveau virusi:( ma poate ajuta careva cu un link? ms:Dwww.bot-cave.net cel de aici este cel mai bun...Fenomen mam conectat de N ori in 3 min maxim :D
m4R10 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 www.bot-cave.net cel de aici este cel mai bun...Fenomen mam conectat de N ori in 3 min maxim :Dcum de reusesti ? :D
koila Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 cum de reusesti ? :Dserver 30, dar imi da erroare la conectare adica ori intru din prima ori treb sa dau restart la client.