eXorT Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 as dori sami fac un warlock cleric si voiam sa va intreb ce credeti ca e mai bun.. full int sau hybrid 9.1?
aDyTsU Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 la voi pe servere la cat ar ajunge urmatoarele iteme? Glavie SOM +5 FB..crit 13 phy 61 -9DG Glavie SOS +0 stats nu f. bune - 10DG ? :D
BluMann Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Full int .... europenii nu sunt buni deloc hibrizi ;)
eXorT Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Full int .... europenii nu sunt buni deloc hibrizi ;)mersi...asta banuiam si eu ...si am auzit la inca vreo 2 oameni dar in rest toata lumea imi zicea sa fac hybrid ca mor...etc etc
Trane Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 as dori sami fac un warlock cleric si voiam sa va intreb ce credeti ca e mai bun.. full int sau hybrid 9.1?Eu am avut warlock/cleric :-? sa fie pure int.
salam30 Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 exact glavia aia +7 ca sa o fac +3 am bagat 60 weapon in ia si daca e sa o ei logic din 60 elixre faci 1 item macar 1 data +4 sau +5 deci...asta nu e adevarat...asa daca bagi ca pohaliu la rand asa se intampla :hair:
Guest blackw0lf Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 sal all... vreau sa va intreb daca nu aveti un cont de sbot in plus... m`ar interesa sa cumpar unu.
koila Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 sal all... vreau sa va intreb daca nu aveti un cont de sbot in plus... m`ar interesa sa cumpar unu.cat dai pe unu? :-?
Guest blackw0lf Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 cat dai pe unu? :-?nu stiu.. cat vrei ?
titir3zul Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Saluti ...am o cerinta un multiclient daca se poate am nevoie pt dlvl stiti voi :P Ms anticipat :right: BAfta :tiphat:
koila Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 http://www.joymax.com/silkroad/silkroad_fr...y/EventMain.aspla ultimele randuri : TurkRoad :blink: gata astia nu mai au bun simt, pentru romania cum se va numi? SpagaRoad? imposibilgata ma lasa de sro imi dau conturile free astia chiar nu mai au bun simt.
Random Hero Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 http://www.joymax.com/silkroad/silkroad_fr...y/EventMain.aspla ultimele randuri : TrukRoad :blink: gata astia nu mai au bun simt, pentru romania cum se va numi? SpagaRoad? imposibilgata ma lasa de sro imi dau conturile free astia chiar nu mai au bun simt.Ma bucur ca am renuntat la timp. Astfel nu imi mai fac nervi inutili din cauza prostiei JoyMax...Bafta in continuare :tiphat:
eXorT Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 http://www.joymax.com/silkroad/silkroad_fr...y/EventMain.aspla ultimele randuri : TurkRoad :blink: gata astia nu mai au bun simt, pentru romania cum se va numi? SpagaRoad? imposibilgata ma lasa de sro imi dau conturile free astia chiar nu mai au bun simt.te rog koila imi poti explica putin despre ce e vorba ca nu stiu dc numi merge linkul ...
koila Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 te rog koila imi poti explica putin despre ce e vorba ca nu stiu dc numi merge linkul ...oricum e in limba turca :))scrie undeva la subsol : TurkRoad :P
Skanee Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 http://www.joymax.com/silkroad/silkroad_fr...y/EventMain.aspla ultimele randuri : TurkRoad :blink: gata astia nu mai au bun simt, pentru romania cum se va numi? SpagaRoad? imposibilgata ma lasa de sro imi dau conturile free astia chiar nu mai au bun simt.Imi dai mie acc ??te rog frumos?...Poti trimite id si pw pe Pm Dar si sv pe care joci...
sweet_boy_eu Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Imi dai mie acc ??te rog frumos?...Poti trimite id si pw pe Pm Dar si sv pe care joci...LOL =))) el a zis in gluma omg :)))))))))))))))))))))))))))))))) doar nu va renuntza el la contul lui in care a bagat sute poate chiar mii de $ :) ca de obicei romanu tot moca vrea =))EDIT : @koila : nu mi-l dai mie ?? plz da-mi pm cu toate datele =))) [JOKEE] no offence B)EDIT 2: ms mult dar ti-am zis sa imi dia pm :)))))
koila Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 contul este asta : love4bot si parola : AE15AE15 server: Aege
djcris Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 contul este asta : love4bot si parola : AE15AE15 server: AegeHe he ... le-ai dat de lucru, deoarece vad ca de doua ore nu a mai postat nimeni .. toata lumea incearca id si pw >>> :beer: Oricum, nu se simte prezenta serverului nou. Pe xian, desi e ora 13, probabilitatea de conectare e 0.0%.Interesant ... TURKROAD. :P
BluMann Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 :-j kkt disper .... nu fac si ei un lucru bun ... din rau in mai rau :-j
Kiidu Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 hehe lvl up si eu insfarist 100 ;X vine si generalu incetisor xDbtw lvl up 91 pe rouge :D cam atat am avut de zis ...@koila mda that sux.. oricum joymax o sa se orienteze intai pe tarile din partea aia... arabia turcia etc.. un prieten mia zis ca la un moment dat se va face un silkroad special pentru romani,rusi,ucraineni,unguri si cei din partea asta e europei .... sanse de 0.1% dar speranta moare ultima ^^
koila Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 (edited) Mda acum urmeaza sa vedem ce event vor face pentru craciun. Vor fi doua eventuri? unu pentru noi si unul pentru turci? pentru ca turci deja turci au un event in momentul de fata. Edited November 18, 2009 by koila
Florin_LOVE Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 de "Silkroad online 2(SRO2)" ce se mai stie?
BluMann Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Mi-a picat staff-ul la +8 :-W ceapa masi de treaba
Adii Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 ca sa iti raspund la itnrebare florine_love sro 2 cum il denumesti tu nu cred ca va aparea foarte curand deoarece ei au planuri cel putin pana la jumatea lui 2010 daca citesti cu atentie pe siteul oficial .Nu intru in amanunte .Inseamna ca in silk chiar daca multi se leaga de turci observ ca joymaxu ia ales pe ei primii ..pentru acest update... multi ar putea spune da... ia ales ca sa scape celelalte servere de turci .Probabil ca joymaxulu primeste cea mai mare suma de bani de la turci de ia ales pe ei primii :> .BRAVO BLU))))CA DE OBICEI......
eXorT Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Imi dai mie acc ??te rog frumos?...Poti trimite id si pw pe Pm Dar si sv pe care joci...daca koila chiar ar da acountul free pun pariu ca lar da unuia care il merita...unuia care stie sa joace....iar cei care stiu sa joace deja au charactere ... lasa cersitu !treci l munca !@blu mai incearca .... poate-poate :>