Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

:-? hmm fa-l dual build :D ar fi fun.

imi fac rogue-ul din rogue/bard....rogue/warrior....o sa fie mult mai fun decat un dual chinez :D

in plus pentru dual wep la chinez trebuie o gramada de sp

cred ca pana la urma il fac glavier full STR fire/force :D ....the ultimate chinese killer :D

asta e ramai acolo...

Apropo asta a fost banat http://www.rev6.com/player/Gaia/Croman.html ?

lol

Banned Bot Punishment List (04/11/2008)

Last Modified 09/11/2009 5:15:38 PM

tare....1 an de cand a luat ban :D si el e verry active....dupa cum am mai spus...for a small fee....you can unban your char ^^

ady...eu am batut cu rogue la wings 78-80 pana la lvl 82-83 parca....si faceam xp bun omoram 1 hit dar de 10 ori mai multi moobi decat as fi omorat la antelope sau in alta parte...deci mai mult xp

thanks tuturor pentru sfaturi

Posted

mam reapucat de alchemye acum 30 de min

si ca sa inchei alchemya am facut asta ca sa fie un final fericit

la +2 miau dat fail de mam plictisit

mda metoda asta o sa ma faca bogat :X trebuie doar sa cumpar niste stafuri de 98 sa le fac +5 80 de mil bucata

Guest StopTheAbuse
Posted (edited)

se pare ca nu se poate... sunt Mihai1993... Drolletje.. bun... IMI CER SCUZE LUI FORBIDDEN PTR CA L-AM INJURAT SI TUTUROR CELOR PE CARE I-AM DERANJAT acum frate nu-mi mai da ban ca nu mai am iduri:| ... te rog gata... scuzeeeee :| IMI PARE RAU.....

salam da-mi add pe mess.. iti dau PM cu ID

Bine, nu iti mai dau posteaza linistit.

Edited by Forbidden
Posted

loooooooooooooooooooool

am crezut ca e spira +4 nu cea care o facusem +5 mai devreme

nu va speriati nu am cheltuit nici un gold...doar am cumparat 60 tab de challenge cu 45 mil

o sa le vand cu 75 :PPP business :D

bine ma ...florinel_alex123 e idul meu inntru acum pe mess

Posted

loooooooooooooooooooool

am crezut ca e spira +4 nu cea care o facusem +5 mai devreme

Hmmm, interesanta metoda .... :-?

Oare se poate face si +7 asa ? :-??

Oricum esti tare la cate iteme ai facut ... eu am reusit sa fac 8 iteme de +5 din 14 care le-am avut.

Si cu o investitie de aproximativ 40 milioane. Eu zic ca e bine, socotind ca in afara de shield elixirs care le-am luat cu 100 k / bucata, pe restul am dat cam mult (220k - 260k protector, 120k - 150k accesory, 320k - 380k weapon). Dar a meritat. Deja am vandut un umar chinezesc cu 69 de milioane. Deci, m-am scos :beer:

Posted

orice de 78-80 e mik.. :P 2 skilluri pe mobi de 81 ... pe nya mage 1 skill atat folosesc... si nu-mi place taklamakan ca e plin de golboti :(

ca idee mobi aia din cave dau mai putina exp si au si mult hp + ca un chinez indiferent de lvl trebuie sa bata la mobi mai mici ca el tu avand som wing is potriviti pentru tine

Posted

as vrea sa incep pe serverul nou inca de la inceput acuma si sa imi fac un glavier :D

ce nume ziceti sa pun? puneti nume si de male si female ca inca nu stiu ce sa fac :)

Posted

as vrea sa incep pe serverul nou inca de la inceput acuma si sa imi fac un glavier :D

ce nume ziceti sa pun? puneti nume si de male si female ca inca nu stiu ce sa fac :)

hai pe ares :D acolo numa ce am inceput si eu.

Tot nu stiti de pe ce situ pot lua skinul pt SRO ?

Posted

hai pe ares :D acolo numa ce am inceput si eu.

pai noul server adica asta nou care se baga azi Malazgirt :)

ca pe cel mai nou care a fost bagat am wizz de 78 ^_^

Posted

Sleya, imi pare rau ca nu suntem pe acelasi server.. ca ai avea o problema .. apropos de ce ai zis :)) .

Am fost arcas cu sun in mana, acum sunt blader si pot spune ca imi place mult mai mult. Nu-mi sta nici un arcas in fata chiar si daca are sun.. sa stii ca bladerul omoara.. si omoara bine :P

Posted

Da, se pare ca este un server destinat turcilor in exclusivitate.... desi m-ar mira ca toti turcii de pe celelalte servere (peste 10.000 la numar) sa incapa in acel server de 2000 de playeri :P

Posted

sati fie de bine sp33dy si ceilalti astept sa vina si ei cu noi iteme facut asa..

am facut aseara cu drolletje pe skype si a facut din prima +5 dupa nu a mai reusit :P

Posted

Doar ce am intrat pe sro si am 3-4 mesaje Pleasee 100k

Sun shiled +6 de 94?? Strange :) Si pretu si levelu'

Vreau si eu un PM cu metoda de + :tiphat:

dai +5 bagi un steady dai+6 bagi un steady +luky dai +7 acuma ... depinde daca iasa sau nu

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...