Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

he he he nu am intrat pe staller 2-3 saptamani si acum pa pa 200 mil... si nu stia nimeni id si pw la el...

si btw un +9 e in jur de 1,2bil-2,2 bil pe sparta depinde de arma arcurile si stafurile is mai scumper un sun e de la 7+

Posted

pai acolo nu sunt asa multi goldbots cred -.-

la noi e plin si drop si magic pop

3 failuri de la +2 la +3 dupa am bagat un +1 si dupa direct am bagat pe itemul +4 sa iasa +5 ..:) cu faza asta cred ca intra si +9 -.- cine stie

sa inteleg ca am noroc

in screen shot se poate vedea cate failuri am dat de + mic doar unu a fost de la +3 la +4 parca ca sa mai fac un +5 :)

primele failuri de dupa +1 erau de la +3 la +4 si dupa iar +1 si direct +6 :X

se vede ca miau disparut accesory elixire de acolo...am niste earring si ring ... nu vor sa iasa +5 :(( sa ma scap si eu sa stiu ca am setu de accesory +5

era deja +1 ... +2 +3 +4 consecutiv mas mai fi dus da nu am eu noroc dasta chior

Posted

daca imi iesia si mie +10 :crazy: da sincer nu am nici un stress ca mi-a picat :comp2:

edit : cam cat valoreaza un nuker bich light cold lvl 92 cu gap 9 ff 83 la tot cu 2 dress pet mort fara set si arme in gold :D

Posted

pentru mine maine e ziua cea mare de facut alchmey 5 storage-uri FULL de elx protec shield accesory weapon ma asteapta + itemele aferente lor :D in ceea ce priveste shield si sword +9 sau nimic :D maine ma opresc la un +7 daca iese .. daca nu .. asta e asteptam urmatoarea inspectie :D

Posted

2 bil pentru sun weapon 10D? who's the retard?:)) glavie sun la noi pe server s-a dat cu 10 bil

+9 merita 1,5 bil ^^

gratz tuturor pentru reusite :D

BTW...azi am inceput sa imi botez singur charurile din nou :D ....so oficially back to sro....saptamana asta vine si silkul si....back in action

la noapte lvl 89 pe wizz si 94 pe rogue :D

si o intrebare pentru cunoscatori....adica astia cu ceva experienta sa isi dea si ei cu parerea va rog :)

am un char lvl 34 full STR chinez cu vreo 800k sp....bower am deci nu vreau inca unul....ma gandeam sa bag numai la int in continuare si sa il fac hybrid....dar asta ar insemna deabia pe la lvl 90 sa faca dmg bunicel

prima data ma gandeam sa il fac gold bot....dar apoi m-am gandit la altceva....sa il las full str si sa il fac glavier pe fire si force si asa pot sa ma si distrez la pvp cu el la lvl mare.....voi ce parere aveti?:-??

Posted

buna idee cu fire force glavier ...blader teai gandit ?

oricum deja nu mai imi plac chinezii.... am facut war cu venganza guild si au avut un party de 8 full str rogue warrior si ca sub class toti cleric

nu o murit nici unu din partyul ala dupa ce siau dat reverse imo :(

Posted

oricum deja nu mai imi plac chinezii.... am facut war cu venganza guild si au avut un party de 8 full str rogue warrior si ca sub class toti cleric

:angry1: ceva de genul am patit si noi la FW, am zis ca ma urc pe pereti, inebuneam imi venea sa urlu de sareau vecini de la etaj. Si evident la noi aia cu subclass cleric , cautau sa faca killuri.

Posted

am fost si blader....pe Sleya...singurul lucru care imi placea era ca nu cadeam 1 vs 1....sau 1 vs mai multi full str in special :)) (som/sun/+6 armor/prot set 9D)

bladerul nu imi place ca nu omoara mai nimic...daca nu are sun...eu ca bower daca mor in fata unui blader fara sun imi tai testiculele si le arunc in gradina :))

deci singurul build full str ar fi glavier...sau daca nu....hybrid :-?? ca arcas si blader ....le-am incercat :P

toata lumea si-a facut sau si-a cumparat warrior char ....cel putin pe rome e full of them....it's lame...o sa se ajunga sa fie numai warriors la pvp si job :))

Posted

ai putea sa incerci un bower hibrid.. stiu pe cineva de pe gaia care avea un bower ceva de genu 6:1 dar nu mai ii stiu numele.. oricum rupea baiatu ^^

Posted

uite aici charul meu : hibird arcas (fost glavier)

http://img261.imageshack.us/i/sro2009111515163309.jpg/

are undeva la vreo 10 lvluri puse la INT sau mai mult 10-13 nu mai stiu sigur maine dupa inspectie iti fac si screen cu el "gol"

Guest Imperatrix
Posted

am fost si blader....pe Sleya...singurul lucru care imi placea era ca nu cadeam 1 vs 1....sau 1 vs mai multi full str in special :)) (som/sun/+6 armor/prot set 9D)

bladerul nu imi place ca nu omoara mai nimic...daca nu are sun...eu ca bower daca mor in fata unui blader fara sun imi tai testiculele si le arunc in gradina :))

deci singurul build full str ar fi glavier...sau daca nu....hybrid :-?? ca arcas si blader ....le-am incercat :P

toata lumea si-a facut sau si-a cumparat warrior char ....cel putin pe rome e full of them....it's lame...o sa se ajunga sa fie numai warriors la pvp si job :))

zneghii style sau dedo style :) you choose

Posted

zneghii style sau dedo style :) you choose

pacat ca nu am tinut legatura cu Z ....ca el sigur imi dadea o idee de char interesanta si care sa rupa tot :D a avut numai ciudatenii de builds si a rupt....

ca dedo nu vreau....i-am tabacit fundul cu tot cu sunurile lui...asa ca he sux :P dar imi place buildul lui...e fascinant....nukes+glavie skills :X

bower nu vreau hybrid...am full str si imi place asa :P dar ms de idee

koila thanks ...astept screens cu naked char stats :D ....o intrebare...ca hybrid glavier....erai bun?

@Dr4q_Sti3 eu ma gandeam la un hybrid 1:2...deci ar fi mers daca ma chinuiam putin...

@eXorT ce rost are heuksal/pacheon?

si pun pariu ca nu se da drumul la 11D in decembrie...

Posted

pretul e rentabil 1.5bil pt +9 ... dar daca da drumu la 11d de craciun ce faci cu ea?:|

@sleya ce zici de un heuksal pacheon fire ? sau bicheon light force int2.str1 sau int3.str1

Posted

pacat ca nu am tinut legatura cu Z ....ca el sigur imi dadea o idee de char interesanta si care sa rupa tot :D a avut numai ciudatenii de builds si a rupt....

ca dedo nu vreau....i-am tabacit fundul cu tot cu sunurile lui...asa ca he sux :P dar imi place buildul lui...e fascinant....nukes+glavie skills :X

bower nu vreau hybrid...am full str si imi place asa :P dar ms de idee

koila thanks ...astept screens cu naked char stats :D ....o intrebare...ca hybrid glavier....erai bun?

@Dr4q_Sti3 eu ma gandeam la un hybrid 1:2...deci ar fi mers daca ma chinuiam putin...

@eXorT ce rost are heuksal/pacheon?

si pun pariu ca nu se da drumul la 11D in decembrie...

nu mai retin multe pvpuri. oricum cand sa dat drumu la 90 si eram FF facea fata cu brio si arma cu crt bun, lam pus pe arc sa omoare mai repede monstri, doar 2 skilluri sau 1 crt :P

Oricum iti recomand FULL str glavier , charurile str hibrid nu stiu cat de bune pot fi.

Posted

si o intrebare pentru cunoscatori....adica astia cu ceva experienta sa isi dea si ei cu parerea va rog :)

am un char lvl 34 full STR chinez cu vreo 800k sp....bower am deci nu vreau inca unul....ma gandeam sa bag numai la int in continuare si sa il fac hybrid....dar asta ar insemna deabia pe la lvl 90 sa faca dmg bunicel

prima data ma gandeam sa il fac gold bot....dar apoi m-am gandit la altceva....sa il las full str si sa il fac glavier pe fire si force si asa pot sa ma si distrez la pvp cu el la lvl mare.....voi ce parere aveti?:-??

:-? hmm fa-l dual build :D ar fi fun.

Posted

hmm...noob question:P is lvl 79 ..set bunicel +3/+4..aproape FB :P glavie som+5... acum butez in cave la mobi de 81 dar mi se pare ca fac xp cam slab si nu-mi place ca e drop rate mic ca e exzact la inceputu cavului :( as vrea sa ma mut la antilope de 82-83 parca dar am auzit ca lovesc destul de tare.. :( sa stau pana la 80 in cave si apoi sa ma mut? cam asta am de gand dar sunte deschis la opinii..:P

Posted

hmm...noob question:P is lvl 79 ..set bunicel +3/+4..aproape FB :P glavie som+5... acum butez in cave la mobi de 81 dar mi se pare ca fac xp cam slab si nu-mi place ca e drop rate mic ca e exzact la inceputu cavului :( as vrea sa ma mut la antilope de 82-83 parca dar am auzit ca lovesc destul de tare.. :( sa stau pana la 80 in cave si apoi sa ma mut? cam asta am de gand dar sunte deschis la opinii..:P

La antinoke cred ca mori ca sunt ,mag

Poti incerca la wings 78-80..sau sa mai ramai in cave ca e mai aproape decat la wings.

Posted

wing sunt deja prea mici :P de la 76 bat la wing.. vreau prospaturi :)) ...iau xp mic la wing ... off maine bag premium si paote fac in cateva zile 80 in cave aici sa scap si ma duc sa ma bat pe camp cu caprele nu in pestera cu pietrele :D

Posted

wing sunt deja prea mici :P de la 76 bat la wing.. vreau prospaturi :)) ...iau xp mic la wing ... off maine bag premium si paote fac in cateva zile 80 in cave aici sa scap si ma duc sa ma bat pe camp cu caprele nu in pestera cu pitrele :D

Generals 79-80 sau 78-80 nu mai retin dar cred ca is 79-80

Posted

orice de 78-80 e mik.. :P 2 skilluri pe mobi de 81 ... pe nya mage 1 skill atat folosesc... si nu-mi place taklamakan ca e plin de golboti :(

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...