Guest Imperatrix Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Te referi la SS, nu?:D DD=De4thDealers :) np nu aveai de unde sa stii :P hmm..uitee cam atat avem noi.... :-?? http://img264.imageshack.us/i/sro2009111315471508.jpg/ http://g.imageshack.us/img264/sro2009111315471508.jpg/1/ merge? sau nu? :P Gz gz.. merge :D
Florin_LOVE Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 pai am avut vreo 500 silkdegeabaeu am bagat mia mult in totalsi tot am luat timp de 7zile ban
ciupilan Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 he he si eu cu up :) cam tarziu k am fost afara si cand am venit deja facuse up:P :))
salam30 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 bvbvbv bati pe spotul meu :PPPcred ca ajungeam la 40 daca elita mai juca :|
dendecs Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 un bot bun free:)? inafara de sroking ca ala nu e free in totalitate si mie nu imi merge:(
Vyorel903 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 La voi pe serv la mobi de 96 in B4 E full e liber cum e ?
Adii Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 am citit in posturile anterioare ca cei de la joymax au inceput sa baneze pe cei care folosesc bot chiar daca incarca cu silk .Asa sa fie oare ? Chiar sunt curios...
dendecs Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 ban se lua de la loader deoarece acolo pe siteul oficial de la recyfer scrie clar ca in folderul DUMP sa fie gol ;) ca sa nu iei ban:D deci? nu stiti un bot bun:D?voi ce folositi:D?
BluMann Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Asa SaLaM :P aratale ce gulild facea legea pe xian >:)
Adii Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 dracula facea legea p acolo pe xian nu cred ca mai exista sau sa fi exista vreo guilda de romani ceva de genu pe alte servere da Acuma lumea sa plictisit de joc... adica a devenit o prostie tie compu 24/24 sa botezi si sa tii stal nimic altceva...ca si structura si originalitate nota 10 pacat ca a devenit un joc<<imputzit> adika umplut cu tot felu de botzi , cate 20 de goldfarmeri de fiecare persoana..,.Inainte te gandeai unde sa iti pui stalu ,ce titlu sa aiba taraba ta ca sa poti atrage clienti mai bine... mai bine zis daca erai baiat destept..puteai vinde si ceva mai scump si tot resuseai sa faci bani... iti faceai un nume printe cei bogati mai precis ... cei care aveau bani si doareau stonuri pentru armele stiau ca pot gasi la tine stonuri de orice tip si la orice ora...practic ei nu se mai chinuiau sa caute prin town ci te cautau pe tine. Spre exemplu eu mai faceam si oferte de genu 5+1 sau 10+1 chiar si asa tot ieseam in profit si reuseam sa vand tot felul de stonuri de la revival,fire,etc. pana la str ,crt, practic toate se vindeau aproape la fel de bine ...La inceput un prieten mi-a prezentat jocu ..si impreuna cu alt priten ne-am apucat de joc . in total 3 persoane Cei 2 cresteau mai repede decat mine parca 1 era arcas ,celalt blader ,si eu glavier ,insa mie imi placea sa stau mai mult prin town pentru mine goldu conta). Parca primul sos a fost la lvl 52 un glavie +5 . Insa dupa 1 sapt de cand am inceput sa joc silk m-am intalnit cu primul roman care defapt nu era roman) avea o maimutza pe nume Pu#a mare . In fine dupaia m-am intalnit cu alti romani si am intrat intr-o guilda de romani VALAHIA..Deci cam asa arata silkroada pe vremuri@apropo dream figher cate gp are guilda aceea 14 mil sau 140 mil ca nu prea se intelege din poza ...am puso pe comp si tot nu vad ce scrie ...inclin sa cred 14 mil nustiu ce tot am eu cu acest 69 .... peste tot ma intalnesc cu aceasta cifra acuma ...pag 1669
Guest Imperatrix Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Baieti.. noi vorbeam aici de guilde de romani.. nu de guilde internationale.. ca asa poate sa posteze si alex(sleya) poza cu 150mil de GPuri+...
Adii Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 chiar as fi curios sa vad 150 mil gp te rog.....
BluMann Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Imperatrix DRACULA a fost guild de romani :P
frod0 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Am o intrebare ptr cei cu bow:DMa ajutati sami fac un om...adica la ce sa dau add:D
Sleya Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 pot sa postez si eu cu _R3volutioN_ in care majoritatea au farmat 1-2 mil sp...plus charurile care au plecat din guild si aveau 500-1mil sp :)) nu stiu daca avem 150 mil donated GP dar avem exagerat de multe :)) oricum o sa postez una cu eXceS cand intru :)@frod0 pentru bow....baga totul inafara de autumn series si mind bow series :) astea 2 sunt mai putin importante...dar sunt bunicele si ele la grind...eu personal nu le am pe astea 2...economie de sp-uri :Dgratz tuturor pentru reusite :P@blu & salam promit ca daca la 11D serverul rome nu isi revine si nu e activ ma mut pe xian :D
Kiidu Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 tin sa precizez ca dark pheonix este formata exclusiv din comunitatea de romani de pe tibet si ca acolo sunt 14 mil guild points ( nu e cine stie ce dar avand in vedere ca toata lumea a inceput sa posteze poze cu gp-u lui hop si eu ^^ ) tin minte ca si eu cand mam apucat de sro am facuto cu 1 prieten... amandoi fiind wizzard o duceam destul de bine :P parerea mea e ca cel mai frumos la un joc este atunci cand esti newbie si cand descoperi lucrurile noi^^ cand te bucuri de primul tau drop sau de primul tau monstru pus la respect ...edit : frod0 tin sa te anunt ca aici nu e mess asa ca daca ai ceva de vb cu un anume membru dai private..
frod0 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Bun asa :> redaca as veni pe xian ma ajuti cu lvl si ceva banuti?:D daca se poate :-?? ai noroc :beer: :beer:
Vyorel903 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 S.a Prapad ce faci cum merge cu GC ? nu prea te-am vazut la war la job etc ... doar butezi atat unde e fun-ul jocului Respect :tiphat:
*Roberto* Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 SalutCare imi spune va rog frumos si mie cum ma conectez pe sv 30 ?