edy105 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 =)) sleya nust daca ai vazut postul de mai sus =)) tocmai ce ziceai de FW respectiv FTW =)) se pare ca lumea nu te asculta ... de data asta am bagat si eu de seama si ma doare burta de la cat am ras :))EDIT : de cand ma chinui sa scot d ela voi o informatie si nu zice nimeni nik.....ce e mai bun pure int spear sau hybrid int spear? >.>depinde la ce vrei sa fie bun....eu am un spear nuker full int merge destul de bine mai putin la pvp...daca vrei un spear nuker pt pvp mai bine faci unu hybrid...
eXorT Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 am un amic care e 100 FF cu nuker spear Hibird : heuskal \ cold \ light , pe garment, da bine la traning dar la pvp nu lam vazut ca e bot non stop :)). O data am facut pvp cu el si lam facut foarte usor, eu eram in avantaj cu premium plus, e hibird 7:1 sau 8:1 ceva de genul nu ma pricep, tias da mai multe info dar azi a plecat in olanda pt 3 sapt, poate cand revine o sa imi zica mai multe.In legatura cu farmul, urasc sa-l fac la lvl 100, mult prea plictisitor. la 105 ma voi chinui sal fac FF.depinde la ce vrei sa fie bun....eu am un spear nuker full int merge destul de bine mai putin la pvp...daca vrei un spear nuker pt pvp mai bine faci unu hybrid...aha. ok. mai astept sfaturi ideea e ca ma intereseaza sa dea si dmg frumusel si sa nu mor asa usor . adica ma intereaza pt pvp,job,fw ... numi trebuies unici sau chestii de genul ca nu-mi plac.apropo se mai stie ceva de islamici? respectiv arenele de care se aude ca se baga la 11d?EDIT : uitasem sa zic multumesc koila respectiv edy xD
BluMann Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Parerea mea e sa iti faci pure INT ;) .... asa hibrid nu ai nici dmg calumea si nici defence calumea ;) alege ori defence = pure str ... ori int pentru dmg !
koila Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 aha. ok. mai astept sfaturi ideea e ca ma intereseaza sa dea si dmg frumusel si sa nu mor asa usor . adica ma intereaza pt pvp,job,fw ... numi trebuies unici sau chestii de genul ca nu-mi plac. apropo se mai stie ceva de islamici? respectiv arenele de care se aude ca se baga la 11d? EDIT : uitasem sa zic multumesc koila respectiv edy xD uite asta e de la mine din union dai private pe youtube
alexxx70 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Salutare la toata lumea......vad ca s-au mai calmat spiritele putin pe aci ceea ce inseamna ca unii au obosit sa mai scrie...sa le zicem tampenii...sau e doar linistea dinaintea furtunii :-? ......azi noapte am facut si eu inca un lvl :...si un pic de alchemy in aceasta seara,pt scutul meu cel nou...mai trebuie umblat putin la paranteze si la BR dar pt o singura sesiune scurta de alchemy eu sunt multumit...il mai port putin sa-i tocesc putin colturile si poate ma bag pe el la un +7 :-? ...bafta la toti la ce aveti nevoia si sa auzim de bine...RESPEC"ALL :tiphat:
salam30 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 umbla la br neaparat :D sau lasi asa si spui ca ai spear :Pin legatura cu buildul de spear as zicea asa heuksal 100 cold 100 fire sau light 100pe protector neaparatsi azi am facut niste trade...si am avut noroc ca eram mult in fata thiefilor si nu ne gaseau...asta inseamna sa nu ai spion huntersa numarat si tradul asta printre ele2 x tade 5 star + 5 hunters CC_ArrowZ nu o fost cu noiaaa si am uitat sa pun videoul meu noob de noob :))umblam dupa shaitan cand a aparut isy si aveam reverse la yeti ...no shield no guild noooooobbbprimul meu videohttp://www.youtube.com/watch?v=a-vz8Q8-V_Qsi mai inca 50 gb de inregistrare la un trade ;) dar mie frica sa incep sa il editez
Sleya Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Gratz alex pentru scut si lvl up Gratz salam pentru video,kill si trade :Dnuker spear....full int is the best...cu hybrid oricum mori la pvp....asa cu pure int cat ai snow.....nu cazicat despre farmat...Sleya = lvl 100 FF (100pacheon/fire,20 light,80 ice ...o sa urc ice la 100 cand incep sa joc iar)Sleya_ = lvl 93 FF (93daggers,xbow,bard ...400k++ sp ramase...FF pentru 100)D4rkSnow = 88 FF (88 wizzard/cleric....650 k sp ramase ...FF pentru 100)pentru lvl 105 o sa farmez dupa ce apare 11D ...o sa am toate 3 chars lvl 100 atunci....mixed party :P si oricum pentru skills lvl 100-105 trebuie cam 300 k sp...deci nu e asa mult...si cum au spus si altii....poate poate pica ceva drop frumos :PBafta tuturor
frod0 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Depinde pentru ce vrei ;) pvp sau pve se poate am2?
eXorT Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 @alexxxx70 nu e cam slabut BR la shield? :|@salamus gzz , arata bn pt primul video :Papp salam.dc zici pe prot neaparat? adica eu ma gandeam cold lightning heuksal si atunci am phydefence de la cold si pot baga garment iar mag attack am de la light dar nu sunt sigur deaia am cerut ceva sfaturi...
salam30 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 @alexxxx70 nu e cam slabut BR la shield? :| @salamus gzz , arata bn pt primul video :P app salam.dc zici pe prot neaparat? adica eu ma gandeam cold lightning heuksal si atunci am phydefence de la cold si pot baga garment iar mag attack am de la light dar nu sunt sigur deaia am cerut ceva sfaturi... pt ca eu ma uit la mine ce fel imi iau de la warrior un singur skill si anume dare devill si am shield 98+5 care tine loc de buful de la cold, deci e ca si cu.m as fi cu sperul pus si buff de cold in fine cu snow de 20 % garmentu care lati vazut cu totii.. mor instant la pvp cea mai mare performanta...am reusit sa bat un arcas lv 98 full farm dar nu avea premium..si cine stie ce iteme avea el inainte la cap 90 cele mai scumpe iteme erau garment si gaseam 4 5 pagini la stall network acum cele mai cautate sunt protector ms tuturor pt suport :cool2: sper sa reusesc sa il fac pe cel cu trade edit : cam atati hunter e nevoie sa reziste la 4 5 thiefi....thiefi sunt maniaci la noi pe server ....cred ca baga 10000 silk pe luna...zici ca sunt prosti :PP edit 2 : cemi place sa fac bisnitza pe xian iau 20 tab str cu 20m vand cu 40 ...iau 20 tab challenge cu 10 vand cu 20 ...mult noroc si voua la asemenea buleli :))
LuQPL Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Salutare la toata lumea... ...vad ca s-au mai calmat spiritele putin pe aci ceea ce inseamna ca unii au obosit sa mai scrie...sa le zicem tampenii...sau e doar linistea dinaintea furtunii :-? ... ...azi noapte am facut si eu inca un lvl : ...si un pic de alchemy in aceasta seara,pt scutul meu cel nou...mai trebuie umblat putin la paranteze si la BR dar pt o singura sesiune scurta de alchemy eu sunt multumit...il mai port putin sa-i tocesc putin colturile si poate ma bag pe el la un +7 :-? ...bafta la toti la ce aveti nevoia si sa auzim de bine... RESPEC"ALL :tiphat: Hahahha LQDRAQU vai au trecut 4 ani de cand nu te-am mai vazut pe forum sau in joc ... :))) Eu m-am mutat pe Eldorado. Aveam lvl 30 cand jucam cu pyRR0 pe grecia :hello: akuma m-am ajuns am 2 conturi de 100 strong
frod0 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 ajut doar de la 64+ in sus :) pentru ca am luat prea multe tzepe si nu mai am chef sa mai iau daca ei premium te ajut daca nu 64+ pacat:( asta este ms oricum... :|
salam30 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 doar atata ??? sunt tablete si nu stone...nu stiu cat sunt stonurile ...dar ma enerveaza sa vand stonuri ....ocupa prea mult loc...plus bataie de cap cu elemente....asa tablete vand di tatiiiii.. int str master phy warriors med courage ...challenge agi stamina magi...face stalleru meu la gold hohoare si noroc la vanzare ..am vandut de 1 bil cu el :)
Kiidu Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 de unde scot loaderu?iti sugerez sa nu mai folosesti loader pt ca 1. vei lua ban daca nu ai silk ( e posibil sa iei si daca ai )2. nu mai iti este de nici 1 folos avand in vedere ca sistemul de login s-a schimbatbtw ce sugerati pt un glavier pure str hekusal/fire ice sau lighting ?
Dr4q_Sti3 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 nush ce mai ziceti voi de ban; ban ia si cel care are si cel care nu are silk cum va prinde va arde (cum se blocheaza botul undeva sau daca li se pare lor ca cva nu e in regula) eu am luat ban cu 250 silk pe cont
pantera92 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 pentru un glavie heuskal/fier 80 lighting si 20 colddaca vrei mai multa defensiva heuskal/fier 80 ice si 20 lightingDupa parerea mea :D
Kiidu Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 stiu ce fac ambele builduri dar nu ma pot sa ma hotaras pt ca ambele imi plac^^ pana la urma cred ca o sa merg pe lighting.. @draq aia am zis si eu... oricum majoritatea banurilor date de joymax sunt de ochii lumii.. de ex am gasit conturi "banate" de 4-5 ori si erau inca la prima abatere..
Guest Imperatrix Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 doar atata ??? eu am elemente pt str de gara numai ca 1 ston e 5kk cel mai ieftin la noi a si pe venus garmentu e la putere chest de 100 prot pe venus +5Fb se da cu 300kk e pomana 1 chest garment 100 +5 fb 750kk min eu zic ca e bine pt un guild de romani (la gp ma refer)http://i232.photobucket.com/albums/ee229/b...12-44-01_81.jpghttp://img81.imageshack.us/i/sro2009111314525684.jpg/Cam atat avem noi.. daca tineam vechea guilda Romania aveam 20kk+... DD-ul este de prin aprilie :)
HellCritical Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 http://img81.imageshack.us/i/sro2009111314525684.jpg/Cam atat avem noi.. daca tineam vechea guilda Romania aveam 20kk+... DD-ul este de prin aprilie :)Te referi la SS, nu?:D
aDyTsU Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 hmm..uitee cam atat avem noi.... :-?? http://img264.imageshack.us/i/sro2009111315471508.jpg/ http://g.imageshack.us/img264/sro2009111315471508.jpg/1/ merge? sau nu? :P
BluMann Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 DRACULA avea multe tare .... dar nu mai sunt in ea ca ne-am unit cu CC-ul nu mai stiu cate gp mai are acuma .... va poate spune salam cand intra pe aici !