Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

eu ce pot sa zic.. am avut un ghinion extraodrinar pe gaia.. cand sa terminat fortres waru heatu era la 20 % .... deci au fost la limita turci de data asta :(..

Posted

eu nu inteleg de loc dc tot timpul cand merg la captured the flag , omor caini iia si cand ma duc sa ma bat cu ceilanti imi da eroare de la sro_client aia cu dont send!

DC??

Ma poate ajuta cineva, am patit asta de ca 5 ori si tot timpul se intampla asa.

Posted

badfist....ai set calumea presupun 44k hp....e si pasiva de la heuksal si buff acela...pacat k nu ai luat fortress....anyway....esti ff 100? k vad k mai ai 2k sp si cv...mi-e dor si mie sa merg la un fw...sper ca pe csro sa am mai multe reusite decat pe isro.

pantera mie la ctf pur si simplu iesea din silk fara sa apara cv eroare:d

bafta la toti ^_^

Posted

off doamne !!!! m-am saturat sa tot va aud cu FTW !!!! FTW nu inseamna fortress war !!!!

o spun clar odata pentru totdeauna

FTW=FOR THE WIN

FW=FORTRESS WAR

e chiar asa de greu de bagat la cap? de unde pana unde FTW=fortress war? de fiecare data cand citesc FTW ma bufneste rasul....imi aduce aminte de 3_Hilal si globalele lui cu "Recruit member for the FORTISH war"

deidara nu are mult hp pentru un glavier ti se pare mult pentru ca are devil spirit.....ar trebui sa aibe mai mult...eu ca arcas la lvl 100 si cu devil spirit aveam in jur de 43k.....el are trebui sa aibe undeva la 46-47k

Posted

@Sleya ia atitudine :)) fii rau ;) ce mai faci ? mai joci sun / silk ?

:)) :D

ce sa fac....binisor...momentan nu prea am timp de silkroad...si nici sun...munca ocupa 8-10 ore din zi...restul cand sunt acasa....fac questul cu perna :))

Wizzul meu este botat in continuare de un prieten pana imi iau premium si incep sa imi botez charurile :D este lvl 88 si vreo 40% cica :P

tu ce mai joci ?:D cum o mai duci?

EDIT: hehe like me...waiting 11D....

Posted

ursuletz e ff lvl 100 si 5000 sp ... bluman e gap 9 cu 300k sp mai am nevoie de 150k !

deci iti treb 450k pt ff 100? sau 105?:-? ca nu le am cu bowerii

Posted

deci mai bine nu mai merg la ctf dar am reportat bugul pe site oficial poate face ceva :D

EDIT:

Da oare la fel o sa patesc si la Fortress war???

1.Nu te mai duce la ctf..

2. Ce vrei sa faci la FW daca sti ce ii ala....sau vrei sa fi pe post de dmg test?

Posted

=)) sleya nust daca ai vazut postul de mai sus =)) tocmai ce ziceai de FW respectiv FTW =)) se pare ca lumea nu te asculta ... de data asta am bagat si eu de seama si ma doare burta de la cat am ras :))

EDIT : de cand ma chinui sa scot d ela voi o informatie si nu zice nimeni nik.....ce e mai bun pure int spear sau hybrid int spear? >.>

Posted

ce e mai bine pt spear light cold? hybrid sau pure int ?

am un amic care e 100 FF cu nuker spear Hibird : heuskal \ cold \ light , pe garment, da bine la traning dar la pvp nu lam vazut ca e bot non stop :)). O data am facut pvp cu el si lam facut foarte usor, eu eram in avantaj cu premium plus, e hibird 7:1 sau 8:1 ceva de genul nu ma pricep, tias da mai multe info dar azi a plecat in olanda pt 3 sapt, poate cand revine o sa imi zica mai multe.

In legatura cu farmul, urasc sa-l fac la lvl 100, mult prea plictisitor. la 105 ma voi chinui sal fac FF.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...