Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

hmm..good point...gaymax e in stare de orice......si hotan fortress e chiar mijto..e un unic numit Tai-Sui de lvl 100....la chinezi le ia o ora sa il omoare...am auzit ca e un paianjen imens...nu va spun mai multe sa nu ma injurati dupa ca am stricat elementul surpriza:d HAVE FUN!!! ;)

Posted

hmm..good point...gaymax e in stare de orice......si hotan fortress e chiar mijto..e un unic numit Tai-Sui de lvl 100....la chinezi le ia o ora sa il omoare...am auzit ca e un paianjen imens...nu va spun mai multe sa nu ma injurati dupa ca am stricat elementul surpriza:d HAVE FUN!!! ;)

In csro pe svr meu Tai-Sui asta a aparut de vreo 4 ori si a murit in 5 min....fiecare din ei :D

Posted

vand cont la silkroad lvl 100 str glavier Server Eldorado

Imagine IPB >>>pyr0_2006@yahoo.com id de mess si nr telefon 0729140531 negociabil

Posted

Cine e interesat de un acc pe gaia chn lvl 20 6 puncte bagate la str cu 1.2m sp dati pm

Respect :tiphat:

Despre 11 d hmm nu cred k sa se bage asa curand gaymax or sa piarda prea multi bani dak baga 11d asa rpd

Posted

pentru cei care farmati cu gap 9 la lvl 100 cum vi se pare 16k sp pe saptamana la mobi de 96-97 as mai vrea niste pareri alex deja mi a dat-o pe mes :) ar fi mai bine sa ma duc la 94-95 sa farmez ?

eu farmez la lv 99 cu gap 9

fac in jur de 10k pe zi

in o saptamana fac vreo 80k ...daca mai renunt la unique hunt

D11 sar putea sa vina cat de curand ...pt ca joymax are nevoie de $ ...new magic pop items :)

bv pt uniques items si reusite

Guest _DuRaCeLL_
Posted

si eu mai iau d/c aiurea asa :(

da maine premium ca nu mai merge treaba ^^

Posted

Sa iti dau un pont .... csro nu au 11dg pentru ca nu au cumparat inca patch-ul de la firma care a facut jocul ;) pe isro pot baga pentru ca joymax-ul deja l-au cumparat pentru ca e deja pe ksro ;)

ksro apartine tot joymax blu...nu au ce sa cumpere ;)

vand cont la silkroad lvl 100 str glavier Server Eldorado

Imagine IPB >>>pyr0_2006@yahoo.com id de mess si nr telefon 0729140531 negociabil

cam cat vrei pe el?

Posted

Sp33dy nub :) citeste mai bine ;) am zis ca CSRO nu apartine de joymax ci de CMON ;) ... ksro apartine tot gaymax-ului ... daca ksro are 11dg inseamna ca au cumparat patch-ul deci pot pune oricand 11dg si pe isro !

Posted

mai blu numai face atata galagie p aci ^^ observ acu ca ai si contu lu teo sub arpipa ta^

observ in poza cu tai sui ca pe acel server este deja hotan fw interesant^

iar cel care vinde contu oare PL ala de la ce vine nu cumva de la polonia

incet incet se aduna toata lumea de scoala veche)

cred ca daca la mate s ar preda calcule legate de lvl ,sp, gap, si alte prostii cred ca am fii olimpici

Posted

la ce moobi e cel mai mare spawn in JG cave ? ca vreau sa farmez acum la 10D si sa stiu la ce lvl ma opresc si la ce lvl opresc skillurile...

Posted

la cei de lv 90?

oriunde in B2 este spwan mare la aia de 90 din B2 CM 15-16 e super full

cel mai indicat e la aia de 88 sau 87 dar si in ROC la rocky e ok e super gol (cel putin la mine pe server)

Posted

koila toti cei din goldcompany sunt botii tai?:-?

koila, Lembi(inactiv),B0F, Stefanla, Adnane, Ieremia, Dadun(staller), si alt noob de low lvl euro, legatura intre contul mare cu Guild storageul :P , AES_Sedai , si Harap_Alb sunt ai unui amic, restul recrutati dupa o inspectie B)

Posted

koila, Lembi(inactiv),B0F, Stefanla, Adnane, Ieremia, Dadun(staller), si alt noob de low lvl euro, legatura intre contul mare cu Guild storageul :P , AES_Sedai , si Harap_Alb sunt ai unui amic, restul recrutati dupa o inspectie B)

deci practic cati boti poti tine pe PC? Zx4 si cati goldboti ?:-?

Posted

deci practic cati boti poti tine pe PC? Zx4 si cati goldboti ?:-?

practic 1 :)) in FULL mode restul sunt clientless dar eu nu prea am stare sa ma uit cu lupta si ii tin prin rotatie in full mode Zx4 e cam tot timpul clientless si in clientless daca am vreme sa stau sa logez 15 conturi pot sa le tin, 1 cont in clientless cere 30-50mb ram unul full 280-350mb ram .

Posted

practic 1 :)) in FULL mode restul sunt clientless dar eu nu prea am stare sa ma uit cu lupta si ii tin prin rotatie in full mode Zx4 e cam tot timpul clientless si in clientless daca am vreme sa stau sa logez 15 conturi pot sa le tin, 1 cont in clientless cere 30-50mb ram unul full 280-350mb ram .

aha...interesant.

dar dak nu bagi silk nu iti dau astia bann? adik pana mea eu imi farmam un player si am bagat bot doar sa fac dlvl :| si miam luat bann 7 zile

Posted

aha...interesant.

dar dak nu bagi silk nu iti dau astia bann? adik pana mea eu imi farmam un player si am bagat bot doar sa fac dlvl :| si miam luat bann 7 zile

nu stiu poate imi vor da nu ma intereseaza.

Posted

MAJOR AM SPUS :)

nu am mai intrat in silk de vreo o saptamana :).

am ramas la 65k sp. luni s-ar putea sa bag un sp tiket. cam cat credeti ca as putea face pe zi?? powerfarmer e un will de 55 :).

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...