smuggster Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 @koila: ca sa poti sa iti pui numele gm_.,.... sau sa scrii FUCK sau orice altceva trebuie sa editezi anumite randuri in media.pk ceva de genul.... am vazut un ghid pe un forum
fugicadau Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Slym' date='Apr 5 2007, 17:28' post='1862422']Tu crezi ca botul consta in ZoomHack`ul asta care il ai tu ? Orice idiot care stie VB isi poate face un ZoomHack... daca ala e zoomhack atuncea asta ce mai e e characrtu cu care joc acu
Piciu_black Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 @fugicadau ca sa iti raspund la intrebare....Tg lvl 20 (2 times kill) Uru lvl 40(5 times kill) Isy lvl 60 (no yet inca 3 lvl-uri mai imi trebe) Lord lvl 80 (incep sa visez) Saytan lvl 90 ( coleg de banca) ROC lvl 100 (papagalu meu preferat) ...sunt un pasionat al monstrilor unicati ...asa ca asta imi este meseria in silkroad...nu bot ...nu hack ..scamm ..money ...just unique mosnter ...bineinteles ...cu un sosun wep nu ar strica....dar o incadram si pe asta la vise :pray: Sincer sa fiu ....nu inteleg rostu de ce ai imprumutat caracu altui jucator pt a omora-o pe TG tu fiind lvl 39 ...tie frica cumva ca te omoara TG? sau pur si simplu nu esty destul de mare in lvl pt a omor-o destul de rapid inaite de a omor-o altcineva inaintea ta (high lvl ) asta datorita faptului ca folosesty bot...hai ca esty tare... ;) BTW eu unu nu te vad genu jucatorului care sa stai ore`n sir sa astepti dupa unique ....desigur folosesty bot si esty ocupat...te inteleg! and you can call me just Piciu ...black it only my color ...Respect !
wine Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 fugicadau am si eu o intrebare pentru tine... daca esti blader de ce folosesti sword? :)
fugicadau Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 pt ca e +3 si are crt 13 str3 int2 si nu mai dau 1,5-2 m pe unu de 38 blade daca asta mi a cazut cand eram pe nukar ........ si scutu e +3 str4 int4 Am folist caracteru altui pr pt ca prima data cand am fost la lvl 24-25 am murit mia dat un kakat si nu imi mai baga viata si i luasem aproap in sfert din viata si pe urma am intrat pe caracteru ala si am asteptat sa apara din nou credeam ca imi cade ceva da nu mia cazut nika
smuggster Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 fugicadau tu esti ala de se lauda pe aici mai demult...badfist asa-i?
Guest [XS*Team]Slym Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 @fugicadau te mandresti degaba , cand foloseam eu butul , tu nu jucai Silkroad .Ai venit pe forum sa ne arati some 1337 bot skills ?BTW , posteaza dracu doar linkurile la poze , in plm nu vezi cat de urat arata !?
fugicadau Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 nup a fost cu mine in gulda da a facut gesturi si era prea se lauga ataca membri din guilda la trade sau din uniune pe cei mai mici ca el el e acu 45+ ....... si folosesc butu doar pana la lvl 56-57 doar atata ca sa pun ultimele skiluri de la blaidar
Guest [XS*Team]Slym Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 BLADER frate, BLADER !B-L-A-D-E-R !e greu ?
BeautifulMind Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Caut si eu guilda pe serverul Olympus .. sunt lvl 15 glavier fire...str ..garment nick ExtaZ
defiler666 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 sa mai deschis un Server Zeuswaaaa...super tare,intram sa fim cei mai mari de pe serv ? xDP.S Stim sa citim ~
smuggster Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 @cei care folosesc isrobot:voua v-a mers in ultimele zile botul?
Smiter Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Hai sa facem o mica comparatie intre greselile lui BadFist si cele ale lui fugicadauSunt cam aceleasi...btw fugicadau te-as ruga sa mai postezi o data un screen shot cu "blaidar" - ul tau si sa nu mai stergi numele caracterului ;) poti pune imaginile pe acest http://imageshack.usEdited: @smuggster imi merge perfectEdited 2 : Server:RomeNick: KidaLevel: 41Guild:AutoButsBuild:Full str. Bleidar - fire(Garment)..................................................................................................un sit folositor http://sro.mmosite.com/ Ign: BadFistServer: RomeGuild: [_AutoBots_]LvL: 34Build: Full STR Blader _______________________________________________________________________________Recrutam playeri de 32+ minim
Guest [XS*Team]Xpose Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Tasica, joci pe KSRO, right ?! daca da, zi`mi ce nick ai si cand te gasesc on ca sa intri in guild. imi poti da pm pe Xpose, ori lui Slym. btw, ce lvl ai ?xD
Smiter Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Am incercat sa fac Ksro sa mearga pe english...am facut exact ce scrie aici ...dar primesc o eroare de windows...vre-un sfat? sau un link de unde pot lua si eu Media.pk2 deja editata? ...ca se pare ca nu imi iese
arde2 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Xpose sau Slym ziceti imi faceti careva si mie un count pe ksro ? iam trimis pm lu Slym cu user si pass ... deci careva ceva ?
Guest [XS*Team]Xpose Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 singurele lucruri pe care le vreau de la voi este sa cresteti repede ca ca sa facem party`uri (party full 8 = 3x fast exp/mob) , sa stiti ce este gluma si sa fiti activi . That`s all ;)daca ala e zoomhack atuncea asta ce mai e Iti zic eu ce e. E o mare prostie. La ce naiba iti trebuie sa vezi caracterul cu fundu`n sus !? WOW oO tripple dmg ! Linisteste`te.
Guest [XS*Team]Xpose Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 lol, este acelasi lucru ca la chinezi, doar ca aici cand te faci trader/hunter/thief platesti 10k gold pt a te inscrie, si iti alegi un alias.Daca spre ex. numele tau este BlackCurse si te faci trader, iti alegi un alias (de ex. Black) dupa ce pui costumul pe tine numele tau o sa fie *Black.
Oscar Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Slym , am inteles ca esti din CTA , imi poti scrie unde si ce iti trebuie pentru card?
BeautifulMind Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Sa ma anuntati Slym sau Xpose cand imi creati contul sa downloadez iar clientul