Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Scuzatii "nuh" "niki" "k" "adika" etc. Prietenului meu (limbajul de mess) el are probleme cu Isro si a intrat pe acc meu ca sal ajutati in aceasta problema "grava" :)

Posted

imi cer scuze dar programul de, decriptat heroglife nu imi mai functioneaza. Revin cand va functiona.

cand intru pe server va arat realizare de astazi cu 10 elx si 1 piatra de agility 35% :right: (and no premium just suit whit 4% lucky + faild sistem )

Cine te crezi sa faci mijto de mn?:)

Pai sti ce as zice?

Numa vi cu banu pe forum si alea alea:)

Bv ai 100 :))

Da in realitate cine esti ma?

Sau ce esti?

Mai bn ciocu mic si joc de glezna:)

Eo am intrb cine stie nu cine vrea sa se bage in seama

Si carei prblm ta limbaju meu Eo nu stau toata ziua sa joc ca disperatu Sro sau alea alea

Si mai bn nu te mai baga in seama

Posted

http://www.youtube.com/watch?v=9DGBL4wu3l8

daca te simnti partea a 2 ua

Ba da toti va bagati in seama?

E restart la srv si naveti ce face?

Eo am cerut ajutor si voi veniti sa va luati de limbaju meu si tu si koila ala si alalalt Cica BlueMan Sau cum...

Nu prea ma pasionatzi:)

Mai bn tacetzi daca stiti sa ma ajutati daca nu continuativa pvp-urile si alealalte...

As vrea sami raspundeti sincer cat timp stati ziua in fatza compului?

Posted

Am inceput ziua cu dreptul :D

http://img694.imageshack.us/img694/7566/sro2009111010132265.jpg

...Al3xe de ce ai HP-ul la lvl-ul tau 90 asa de mic?sau erai in pielea goala?:P...eu la lvl 93, pure Int ( bine cu premium plus cu tot) am 16510...

acum un an si ceva un tip sa imprietenit cu unu din stafull de la GNGWC si cand mai stateau de vb pe msn ii zicea cu aproximatie datele la care vor avea loc update-urile (cel cu bandit fortress parca a fost de craciun sau ceva de genul) pacat ca el a renuntat la SRO din cauza bolii de care suferea.

Si inca ceva pe ce data ziceau ei ca dau drumul la update-ul cu turkish? pe 20 noiembrie? adica intro vineri?

Oricum cand o sa vedeti ca incep astia sa vand SUNURI in prostie, update-ul e pe aproape

Pe 17 Noiembrie adica saptamana viitoare...ramane de vazut daca vor mai decala si de data asta...ar fi prea frumos o chestie sa se intample si daca intradevar se intampla , al naibii sa fiu daca eu personal as mai avea nevoie de event de sabatori(ca oricum de sarbatori nu joc ca vin in tara:p)ideea ar fi ca acum inainte de sarbatori sa se deschida acel mult sperat( si nu numai de turci) server si totodata sa fie banate si Ip-urile turcesti de pe isro...ar fi ca un fel de event, nu? :))

...si in ce priveste scaderea preturilor la itemele scumpe sau cele de ultim degree a fost intotdeauna un semn de schimbare lvl cap...

Scuzatii "nuh" "niki" "k" "adika" etc. Prietenului meu (limbajul de mess) el are probleme cu Isro si a intrat pe acc meu ca sal ajutati in aceasta problema "grava" :)

...simpatic prietenul asta al tau, am ras cu lacrimi in legatura cu posturile lui...partea buna e ca voi rade si mai tare maine cand voi citi atacurile lui la persoana mea, pt ca o va face mie in suta... :))

Eu vorbeam despre isro numa ii spuneam ca si pe ecsro si pe sjsro am aceasi problema nu din cauza ca nu mi-am luat update

Niki tu nai inteles care imi e prblm?

Eo zikeam ca nuh merge sa intru pe niki un srv

Adika la niki un client numi apare startu

Deki vas fi recunoscator daka mati ajuta

Eo joc isro

Cine te crezi sa faci mijto de mn?

Pai sti ce as zice?

Numa vi cu banu pe forum si alea alea

Bv ai 100

Sau ce esti?

Mai bn ciocu mic si joc de glezna

Si carei prblm ta limbaju meu Eo nu stau toata ziua sa joc ca disperatu Sro sau alea alea

Ba da toti va bagati in seama?

E restart la srv si naveti ce face?

Eo am cerut ajutor si voi veniti sa va luati de limbaju meu si tu si koila ala si alalalt Cica BlueMan Sau cum...

Nu prea ma pasionatzi

Mai bn tacetzi daca stiti sa ma ajutati daca nu continuativa pvp-urile si alealalte...

As vrea sami raspundeti sincer cat timp stati ziua in fatza compului?

...ca sa iti vorbesc pe intelesul tau...

tuo kyka ejty jmeker nevoye mare shy pre importnt ka sa akkepty o krytyka konstrktyva aja ka may byne am fake sa ith raspundem kt may rpd ca ne ea benga p toty...scze tuo la tyne ca nu preamarym personalitatea ta preaymportanta...santem nyjte nesymtzytzy cu toty... :nanana:

RESPEC"ALL

:tiphat:

Guest Imperatrix
Posted

Pai sti ce as zice?

Sau ce esti?

www.cocalari.com

daca o tii tot asa acolo ajungi.. la sectiunea cocalari gameri :)

Posted

ScarFaceRo - warn up

Imperatrix - warn up

*Roberto* - warn up daca continui vei lua si o pauza lunga, daca doreste cineva sa te ajute aici te vor ajuta, daca nu vor nu-i poti obliga.

Posted

Pai sti ce as zice?

Sau ce esti?

:slap: sunt unu mic cu burta mare, vrei confruntare? Cand ai sa vii cu o cerere formulata in limba romana sau cel putin apropiata acesteia, poate te vom ajuta, iti spun eu o vom face cu mare placere.

si daca nu stai sa joci ca disperatul stai pe YM sau Irc 24\7 si zici : asl pls , sau alte replici heroglifice. Altfel nu imi explic modul tau de exprimare scris.

cum am promis un screen : http://img211.imageshack.us/i/sro2009111102061165.jpg/

ieftin : 10 elx, 2 lucky stones, 3-4 Int , 1 str , 1 agility 35% (fac minuni cate odata aceste pietre), si vreo 3-4 master :hello: , restul status-urilor erau asa.

Posted

ieftin : 10 elx, 2 lucky stones, 3-4 Int , 1 str , 1 agility 35% (fac minuni cate odata aceste pietre), si vreo 3-4 master :hello: , restul status-urilor erau asa.

Da... probabil "norocul" asta cu 10 elixire, 3-4 int, un str si un agility stone ca sa faci ceea ce ai aratat acolo ti se poate intampla o data in 10 ani de silkroad. Bafta in continuare :beer:

Posted

Da... probabil "norocul" asta cu 10 elixire, 3-4 int, un str si un agility stone ca sa faci ceea ce ai aratat acolo ti se poate intampla o data in 10 ani de silkroad. Bafta in continuare :beer:

shiuuuu, nu ma intereseaza cate pietre bag alea is zero barat pentru mine. Elx ma dispera am avut 3 scuturi toate +4 facute din N elx undeva pe la 50 max si dupa aia faild unu so dus draq. Acum vreau sa fac +9. :whistle:

Posted

gratz koila :D

roberto mancatzash talentu' tau de shukar si mare bo$$,eo nu intelege ce faci tu daca nu stai 24/7 la pc si vorbesti in halul asta

alex...nu cred ca vor bana ip-urile turcesti....ar fi prea frumos :))...dar sunt prea multi silk buyers....nu si-ar permite joymax sa ii piarda

in decembrie e posibil sa primim hotan fw din cate stiu eu...dar poate si 11D...cine stie...traim si vedem :D

Bluman mersi de invitatie,mi-ar face placere dar...probabil stii si tu cat de greu este sa o iei de la 0:) ...pe rome am char lvl 100 FF, 93 FF pentru 100,88 FF pentru 100....pe xian...nu am nimic :P

bafta si respect tuturor bo$$shilor de bo$$hy care merita din partea lui eo

Guest .Drolletje.
Posted (edited)

Salutare tuturor =) gzz ptr reusite,unique kills,lvls =) vreau si eu sa va arat ceva.... o sa va arat si cine sunt prin poze.. daca nu v-ati dat seama :D :))

1.http://img140.imageshack.us/i/sro2009111022141846.jpg/

2.http://img5.imageshack.us/i/sro2009111019425559.jpg/

3.http://img43.imageshack.us/i/sro2009111022143284.jpg/

4.http://img5.imageshack.us/i/sro2009110921064678.jpg/

5.http://img43.imageshack.us/i/sro2009111015282702.jpg/

6.http://img194.imageshack.us/i/sro2009111015464144.jpg/

BONUS.http://img142.imageshack.us/i/sro2009111022232998.jpg/

Salut.

Edited by Forbidden
Guest .Drolletje.
Posted

:Edit

in legatura cu BeakYung The White Viper am vazut ca au fixat bugu unu zicea pe rev6 "stucked medusa bug has been fixed...she can move now too "

absolut nimic schimbat la medusa :| am incercat si sa-i dau fear "din nou" dar degeaba :P nu e nimic schimbat :P cred ca au redut HP la mini-uniques...(cred) ptr ca la ora 9:08 bateam deja la shinmoo.. si e obicei pe la ora 9:15 incepem sa-l batem.. :D

Posted

Observ ca toata lumea asteapta cu nerabdare 11 DGR. Eu nu-mi doresc sa intre prea curand, imi place ca sunt ff , am arme si set f bune si pot sa fac pvp si job war all time . 11 DGR pt mine inseamna din nou grind la greu, goana dupa iteme :D ... sper sa nu ne surprinda Joymax cu 11 dgr de Craciun.

Pt cei care ma mai tin minte :) sunt blader din nou, am renuntat la arc chiar daca era sun :D.

Posted

...Al3xe de ce ai HP-ul la lvl-ul tau 90 asa de mic?sau erai in pielea goala?:P...eu la lvl 93, pure Int ( bine cu premium plus cu tot) am 16510...

Pe 17 Noiembrie adica saptamana viitoare...ramane de vazut daca vor mai decala si de data asta...ar fi prea frumos o chestie sa se intample si daca intradevar se intampla , al naibii sa fiu daca eu personal as mai avea nevoie de event de sabatori(ca oricum de sarbatori nu joc ca vin in tara:p)ideea ar fi ca acum inainte de sarbatori sa se deschida acel mult sperat( si nu numai de turci) server si totodata sa fie banate si Ip-urile turcesti de pe isro...ar fi ca un fel de event, nu? :))

...si in ce priveste scaderea preturilor la itemele scumpe sau cele de ultim degree a fost intotdeauna un semn de schimbare lvl cap...

...simpatic prietenul asta al tau, am ras cu lacrimi in legatura cu posturile lui...partea buna e ca voi rade si mai tare maine cand voi citi atacurile lui la persoana mea, pt ca o va face mie in suta... :))

...ca sa iti vorbesc pe intelesul tau...

tuo kyka ejty jmeker nevoye mare shy pre importnt ka sa akkepty o krytyka konstrktyva aja ka may byne am fake sa ith raspundem kt may rpd ca ne ea benga p toty...scze tuo la tyne ca nu preamarym personalitatea ta preaymportanta...santem nyjte nesymtzytzy cu toty... :nanana:

RESPEC"ALL

:tiphat:

Nu te speria nu va mai ataca pe nimeni nul mai las sa intre pe acc meu .

Am schimbat parola

Aa si mersi pentru warn up :))

Posted

ganditiva pe ksro a luat 2 ani sa bage de la 10 la 11 d daca ar baga acum la noi 11 d rapid dupa ce facem?+ pierd multi bani ca acum mai au multi de farmat premium+devil+pet +avatare

Posted

hotan fortress s-a bagat pe csro prin iulie-inceputul lui august...si 11dg inca nu....parerea mea este ca pana ce nu apare pe csro 11dg..pe isro nu va aparea...nu zic ca ar fi o legatura intre cele doua versiuni...dar adevarul e ca chinezii sunt mai avansati si parerea mea mult mai destepti...de la lvl 90 la 100 iti trebuie exp la jumatate....nu trebuie sa fii client fidel de silk...anyway....eu cred k e posibil sa puna hotan fortress war de craciun...dar 11dg nici vorba...bafta la drop si la lvl up :beer:

Posted

Sa iti dau un pont .... csro nu au 11dg pentru ca nu au cumparat inca patch-ul de la firma care a facut jocul ;) pe isro pot baga pentru ca joymax-ul deja l-au cumparat pentru ca e deja pe ksro ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...