*Roberto* Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Va multumesc pentru sfaturi imi voi face warrior/cleric :)
koila Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 da am pile la modelatorcine mai ii de acord inafa de mine de a primi Ban TzuYoshi???Tu sa fii banat, eu unul voi fi de acord ca TzuYoshi sa fie banat atunci cand IceMan sau alt moderator su admin de pe linkmania va posta aici si va spune ca TzuYoshi tia "aflat" parola, eu am primit msg private de la el dar cu linkul direct catre forum nu ca tine cu linkul direct catre megaupload.
Forbidden Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 E adevarat ca IP: 90.211.48.91 de pe care e primul post pe pagina 1659 este acelasi ca si al lui TzuYoshi, este un IP din UK iar ip-ul lui Florin este din Romania si total diferit. Ramaneti on topic, cand va avea timp Iceman o sa aflati decizia.
Sleya Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Imi cer scuze pentru absenta de pe forum dar am fost plecat din oras sa ma relaxez...asa ca nu am avut cum sa raspund la discutiile voastre.1.Singurul forum pe care activez este linkmania si cel al uniunii mele din sro....si singurul server pe care joc este rome,singurele chars fiind ...Sleya,Sleya_,D4rkSnow ...orice alt char sau user de pe vreun forum este un impostor.2.da ! chestia cu packet sender functioneaza...dar nu orice prost reuseste sa o faca sa mearga...si nu multi stiu cum sa o faca....eu unul habar nu am cu ce se mananca packet sender ala :-?? 3.daca stiam sa fac +9 fara fail probabil eram miliardar in real life =))4.@piciu black...nu stiu ce degree sunt itemele dropate de ROC...sunt o gramada de speculatii despre 11D si itemele de la ROC...eu unul sunt in ceata....ba ca vor fi sunuri 11D ba ca vor fi doar SOC....ba ca SOC vor cadea numai la ROC....ba ca vor fi castigate cu niste coins...cel mai sigur.....traim si vedem :)5.@djcris nu am nici un char acolo dar daca o sa am timp,vorbim si poate imi fac un char acolo si incerc sa te ajut cu alchemy daca vrei :)Ne mai "citim" ...Respect ceror care merita :tiphat:
djcris Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 @djcris nu am nici un char acolo dar daca o sa am timp,vorbim si poate imi fac un char acolo si incerc sa te ajut cu alchemy daca vrei :)Oooo, in sfarsit pe ziua de azi o veste buna ... oricum sunt hotarat. Nu mai fac alchimie mai sus de +5.Mi-a picat un chest chinezesc de 96, m-am dus in hotan si am luat singurele 8 elixire de protector de pe piata.A prins +4 din primele 4 elixire. Nu mai am curajul sa mai continui. Nu, dupa cum am vazut cum merge alchimia. I-am pus bluurile si sper sa iau un 45 - 50 de milioane.Sleya, ca sa faci plus la un item trebuie sa fii level apropiat cu al itemului ? Sau poate si un caracter de level 1 sa faca un item de 98 +7 ?Oricum, trebuie sa ma pun sa recuperez goldul ce l-am stricat in ultima vreme (xbow 98+7 FB = 720 mil, boots 99+7 FB = 270 mil, chest 96 +7 FB = 320 mil si am mai stricat vreo 120 de milioane cu alchimia incercand sa fac si eu un item macar de +6).E scumpa viata la 96+ :hair:
TzuYoshi Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 E adevarat ca IP: 90.211.48.91 de pe care e primul post pe pagina 1659 este acelasi ca si al lui TzuYoshi, este un IP din UK iar ip-ul lui Florin este din Romania si total diferit. Ramaneti on topic, cand va avea timp Iceman o sa aflati decizia.Asta ori e manevra, ori e proxifier. Whatsoever. Cine si`a facut o oarecare idee despre mine in timpul asta stie ca nu o ard cu magarii de genul.Si dupa cum ziceam mai devreme, daca o faceam eu, o faceam cu cap.Acum... ce sa fac, stau si astept sa fiu banat. W00t, what a cruel world.LOL.
salam30 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 om trai si om vedea ce masuri de vor lua :|personal nu iimi pasa...dar mam speriat cand am downloadat fisierul mozila nu o detectat nimic... nod32 nu o detectat nimic si in final cand sa descarcat so trezit windows defender ...nu lam rulat deloc lam sters direct si iam dat scan dupa scan sper sa fiu in siguranta :|
Sleya Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Nu stiu ce s-a intamplat aici si nici nu vreau sa ma bag...tot ce pot sa spun este ca acel "Sleya" de pe forumul care l-ati zis voi ca iti arata cum sa faci +9 nu sunt eu.@djcris ...nu conteaza lvl charului...eu spre exemplu...daca tin bine minte....primul meu +7 l-am facut cu Sleya_ cand farmam la ong...charul era lvl 19-26 si itemul era som lvl 76 xbow :Poff to work...zleepy...
TzuYoshi Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 M`am bagat la Aion. Have fun guys, spor la dropuri, lvl, alchemy si ce mai vreti voi.Ne mai auzim..
koila Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 om trai si om vedea ce masuri de vor lua :|personal nu iimi pasa...dar mam speriat cand am downloadat fisierul mozila nu o detectat nimic... nod32 nu o detectat nimic si in final cand sa descarcat so trezit windows defender ...nu lam rulat deloc lam sters direct si iam dat scan dupa scan sper sa fiu in siguranta :|doctor spyware de la pctools scaneaza ala gaseste orice si daca ii pui si licenta cum trebuie il si blockeaza eu am avut keylogger (nu ardamax) si era blocat.
ANDIY Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 prostia aia o detecteaza Kis 2009 si 2010 ca troian
Guest _DuRaCeLL_ Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Salut, vin si eu cu o intrebare legata de serverul 30 care pare a fi cel mai rapid pentru a te conecta dar eu unu primesc la fel de repede si d/coare e ceva de la i-net`ul meu sau ...?!btw gz la toti ptr lvl, ++ si unici ggms salam30 ptr raspuns ... atunci e de la i-net`ul meu sau poate ca joc pe 2 servere, cine stie :D :rofl: lol ... misto gm de uniune ai ^^
salam30 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Salut, vin si eu cu o intrebare legata de serverul 30 care pare a fi cel mai rapid pentru a te conecta dar eu unu primesc la fel de repede si d/coare e ceva de la i-net`ul meu sau ...?!btw gz la toti ptr lvl, ++ si unici ggnu am mai luat disconnect de 3 4 zile ....tot pe serverul 30 ma conectezse intra foarte greu acum de la ultima inspectie e mai stabil si sbot si vad ca si serverul si nu mai ia nimeni dc...doar premium dcbv badfist pt scut pun pariu ca e din germania tipa :tiphat:edit : merge foarte greu forumul
Vyorel903 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 va place de gm de la uniune ?ce noroc pe capu meu cu 1 ston de agility am pus pe 1 scut br 18 :)cum sa joace"asa cva"silkroad =P~ :)))
Guest catalyon12 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 (edited) http://www.versu.ro/Dintisor:*:X-1499.html un click pt a vedea poza mea merita vazutSuspend permanent. Edited November 9, 2009 by Forbidden
aDyTsU Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 lol l-ai pus pe ala sa-ti dea ress si buffe ka sa ai 70k hp si sa poti sa castigi la pvp? o_O ... nu iti este rusine? serios ...
aDyTsU Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 lasa vrajeala..:))) auzi la el cum se scoate din belea.. :)) =)) te-o spart boweru ala si nah .. kum ca glavier sa te rupa un bower.. o iesit mandria la iveala...si un 70k hp e bun impotriva lui :))
IINeoII Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 ma bateam cu _Th3Death_ pe urma a sarit si restu care erau turci dute tu in sm si scrie fuck turks sa vezi cati tuci vin pe tine ori cum crezi ce vrei singuru bow care ma face e HeroShine care e force bow si are sun +7 :) momentan si joaca cu scroluri de deffrate eu sunt bower si nu pot sa zic ca am probleme cu glavieri....e ceva de genu tzac-pac ... intelegi? sleya stie :))re :)
Sleya Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Eu sunt zana maseluta si nu ma face nimeni la pvp,imi ridic fustita si mor toti (de p... sculata =)) )1 v 1 sau 1 vs 100 black res nu te ajuta cu nimic inafara de faptul ca tanchezi...dmg tau scade foarte mult....nu omori nimic :-jdraguta tipa...cred ca face un bj pe cinste cu pierce ala :))hai sa postez si eu poze cu gagicamea....imi boteaza char si imi umple stall cat sunt eu la munca....are 115 kg,cosuri multe,si ii place sa manance fasole si sa bea bere....intereseaza pe cineva?:-?EDIT: mai degraba ceva de genul tzac....ca "pac" nu mai apuca glavierul :))
edy105 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Deci nu mai stiu ce sa fac cu alchemia asta....am bagat 250 de elixire intrun spear de 94 si e tot +0
salam30 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 baga baga ca o sa iasa pe la elixirul numarul 1000nu mai baga la rand omule fa altchemye pe mai multe balarii tre sa ai prea mult noroc sa intre +5 la rand sau cum lea intrat la unii +7 la rand eu abea fac un +4 la rand
edy105 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 baga baga ca o sa iasa pe la elixirul numarul 1000nu mai baga la rand omule fa altchemye pe mai multe balarii tre sa ai prea mult noroc sa intre +5 la rand sau cum lea intrat la unii +7 la rand eu abea fac un +4 la randNu am bagat la rand am incercat medota cu failad am facut alternativ pe 2 arme...si tot +0 sunt ambele arme
cri2032 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Un player de 76-80 Chinez tankeaza doi playeri de 100 cu Reverse Oblation [ black ress ] cleric buff maybe warrior buffs ^_^Sun bow?? ESHQIYA SUN BOWER SET SUPER 100fire/bow/cold + devil,prem,def and atk scroll A luat 2 bucatzi de la mine :readthis: cu divison si critEu nu vad nimic ''frumos'' la ea...
Sleya Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 cica a facut si wizzul meu lvl 88 :)anyways stiu ca nu e locul potrivit sa postez dar e cineva interesat de warrior cleric lvl 100 pe rome?name : Blodye ,set heavy armor: chest 100+6,head,hands,earrings SOM, accesory +6,legs sos....98+8 1handed/shield...silk pet, pirate/angel dressskills :warrior 100,cleric 96 price 5 bil sau 300$ yah yah...SO HIGH! criticati....uitati-va la fata mea si vedeti daca imi pasa :))daca e cineva interesat...pm me