Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

@Piciu_black - acele iteme sunt roc gear +7 (+7 cu adevarat vezi ca au glowul vechi de +7) si din cate stiu cred ca sunt mai tari si ca sunurile de 10D a fost postat undeva pe alt forum de profil o poza cu un astfel de item garment si avea statusuri impresionante (nu am stat sa le compar cu sun-ul) si Roc nu este imposibil de omorat pe ISRO doar ca noi suntem BOTROAD nu Jsro :) si in plus de asta 100% sigur exista diferente intre Jsro si Isro la ROC (HP, mag atac power, phy atac, spwan rate) din ce am vazut pe youtube din filmul ala cu roc kill a spwanat foarte putine garzi (poate pe Isro noi nu apucam sai omoram pe toti, urmarind sa omoram Unici de acolo si mi se par mie multi :P )

Roc pe isro si la lvl 105 va fi greu de omorat este mult prea puternic este overclokat :))

ps: am sa revin cu o poza cu acel item.

EDIT : pe mmosite ( http://sro.mmosite.com/x/ ) la armor calculator poti vedea statusurile de la roc gear

Sunt identice :blink:

a postat cineva cu ia dat pm unuia sai faca +7 , dar te-ai gandit poate ala chiar o avea gata facuta? :blink:

Mda, poate OverPower... :) Oricum, eu nu cred ca Sleya, care este un om cumsecade, ar face asa ceva. Este un impostor ala. Si faza cu FLORIN nu am inteles-o. :tiphat:

Posted

Ba voi sunteti copii tampiti? (imi cer scuze pentru alexxx daca se chinuia putin mai mult imi era tata) ardamaxul este cel mai prost keylogger de pe piata, folosit de copii facuti pentru alocatie, terminativa cu pachet sender, pachet burner si ce o mai fi.

hackurile de genul asta sau terminat in SRO de foarte multi ani, cele mai utilizate au fost cele de gold dupe si item dupe.

Florin_LOVE nu cumva tu ai tunat acel programel cu ardamax? :blink: oricum daca tu ai facut-o sa iti fie rusine.

bafta pana nu incepe sa imi fie greata, am primit 2 msj private de la 2 useri de aici (le-am sters inainte sa dau replay) nu mai caut partener pentru sbot, si mai ales partener de pe LINKMANIA.

Posted

Ba voi sunteti copii tampiti? (imi cer scuze pentru alexxx daca se chinuia putin mai mult imi era tata) ardamaxul este cel mai prost keylogger de pe piata, folosit de copii facuti pentru alocatie, terminativa cu pachet sender, pachet burner si ce o mai fi.

hackurile de genul asta sau terminat in SRO de foarte multi ani, cele mai utilizate au fost cele de gold dupe si item dupe.

Florin_LOVE nu cumva tu ai tunat acel programel cu ardamax? :blink: oricum daca tu ai facut-o sa iti fie rusine.

bafta pana nu incepe sa imi fie greata, am primit 2 msj private de la 2 useri de aici (le-am sters inainte sa dau replay) nu mai caut partener pentru sbot, si mai ales partener de pe LINKMANIA.

NU AM TRIMIS EU

CINEVA MIA AFLAT PAROLA

IMI CE SCUZE!!!

NU AM IDEIE CINE!!

Posted

Salame ce mai face warrioru , vad ca si tu si marius v-ati bagat in CC ..

felicitari de som..,de uniq,... nu ii mai invatza pe toti cum se fac banii in silk ca nu merita sa stie ^^

acuma vad ca e la moda sa se umble cu abureli de genu ia de aci programu ca faci +9...

spor la lvl la toti ^^

Posted

VAND GLAVIER LVL 90 PE POSEIDON .. PT CHAR ARCAS 85+ POSEIDON SAU PT SILKURI (ARE PREM 8 ZILE . + 2 PREM IN STORAGE) pm aici sau gaby_puya_2008@yahoo.com ... bft la toti!! ..

Posted

ardamaxul din cate stiu eu este singurul keylogger de pe piata care chiar face tot ce promite.. nu e chiar asa de prost nu lasa nici 1 urma daca este corect setat..

in legatura cu packet sender.. logic ca toti ne gandim ca ar fi frumos.. crezi ca toti de aici cred ca sweet muschi are noroc cu caru? prosti nu suntem sa credem ca gasim hack de +9 pe toate gardurile dar daca te straduiesti putin gasesti.. packet sender exzista si este functional dar nu te ajuta cu nimic daca nu stii packetele ... pana le aflii da faliment joymaxu..

Posted (edited)

florine love pune SCREEEN SHOTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT cu +9 ;am lasat toata noaptea sa scaneze windows defender...mai dau o data si daca il gasesc iar sper sa nu mai fi pe forum si sa iei ban X(X(X((X(X(X

afk

ma nu auzi ca nu el a trimis privatele? ia furat domnu meu cineva parola.

Tu crezi ca suntem colegi tai de clasa si credem ca tot ce zboara se si papa ? :slap:

Asa sai faci cand il afli :pumn:

Revin pentru DreamFighteR ardamaxul este cel mai idiot dintrun singur motiv nu se poate ascunde asa cum trebuie. Un keylogger adevarat (Home Made ) nu e detectat de un antivurs si daca este detectat cand ai sa dai search pe gagle ai sa vezi ca iti da ceva de genul false pozitiv si alte prostii.

Ps: daca vrei sa iti dau keylogger imi zici ca imi tuneaza un amic unul homa made, nu unu de ala de pe gagle.

Edited by koila
Posted

koila chiar crezi minciuna asta gogonata? btw florine nu crezi ca era mai simplu ca cel care tia "furat" parola sa isi faca un cont nou ca sa posteze keyloggeru?

Posted

koila chiar crezi minciuna asta gogonata? btw florine nu crezi ca era mai simplu ca cel care tia "furat" parola sa isi faca un cont nou ca sa posteze keyloggeru?

a ? nah prietenas nah eu nu papa laptic cu orez sa cred in porci zburatori.

si florine odata manjit cu cacao pe ochii (sa nu zic cuvantul ala vulgar) nu te mai stergi nici daca te duci la biserica incepand te azi si pana la sfarsitul vieti.

PS: vedeti dece nu imi postez eu sunurile de 10D pe forum (macar de as avea unu :rofl2: )

Posted

Versiunile noi aparute in KeyLogger gen ardamax / prorat si alte aplicatii care tin de copierea, memorarea si chiar controlul pc-ului nu prea mai merg blocate sau scoase din sistemul infectat! Problema se poate remedia prin reformatarea tuturor unitatilor de stocare [hdd]! Daca antivirusul il detecteaza e desigur 1 incepator care crede ca poate sa-si achizitioneze conturi si mai stiu eu ce free sau o fi uitat sa mascheze virusul. Aveti grija:D Cu un anumit program poti ascunde virusii pana acesta este accesat! Degeaba scanezi tu cu virustotal.com sau alte protectii ale pc-ului.

PS: Stiu asta din propria experienta cum se foloseste si actiunile sale! nuu ca ma dau eu marele hacker sau mai stiu eu ce dar, decat sa faci un rau, mai bn avertizeaza-i si pe ceilalti ca sa se poata proteja:)

Posted

daca e el atuincea da sa fie banat

Deja ma scoate din sarite toata chestia cu keylogger si alte prostii. Daca faceam keylogger, o faceam mai cu cap. Nu am nevoie de conturi, am 8 momentan.

De cand toata judecata si toate degetele indreptate spre x si spre y?

Ah, si poate va mai linistiti cu toata treaba asta. Am si eu PM de la el.

Posted

nu toti sau nascut gameri.. + ca cunosc un warior/bard care o duce destul de bine

De ce ti`ai face warrior/bard? Inafara de speed si noise, ce altceva util mai ai ? Si in +, recovery division face minuni pe warrior.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...